Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: HELLO
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Olla, se pare ca am rasarit si eu pe forumu asta. 21.

Ei sa incepem cu inceputul nu?21 Vai cat de nehaioasa pot sa fiu.bla bla. Okey. Eu sunt Ema. Desigur nu numai asta e numele meu. Ma cheama Emilia Elena dar de mica mi se spune Ema. Deci sa nu va prind cu Emilia sau Elena ca o patiti.:grr:. Deci Ema, Emma, Em, Emi, sau cum mai doriti voi . Am 14 ani, si bineinteles sunt fata. 21 Doar se vede. Se vede si umorul meu acru.

Cel mai ciudat lucru la mine este ca imi schimb foarte repede starile. De la trista la haioasa, de la nervi la liniste.Pff, al naibii de complexa.29 Sunt genul de fata ce nu se da batuta, chiar daca sunt cu moralul la pamant. Mereu sunt cu capul sus si din simplu egoism, doresc sa fiu mai buna decat oricine. Ehh, acum sa nu ma credeti vreo fitoasa ca nu sunt absolut deloc. Sunt egoista cateodata iar cand sunt suparata ar fi preferabil sa nu ma bagati in seama.21

Ador ficurile. De toate felurile mai ales cele Yuri si Yaoi:chuu:. Ador muzica. Sunt mereu cu ea. La pc, afara, la dansuri. Peste tot. Chiar si noaptea. Pot spune ca sunt o obsedata de muzica iar daca se intampla sa nu ascult muzica sunt cu totul diferita. Sunt lipsita de viata, preacum muzica ar fi aerul. Da cam ciudata 21 Cred ca spuneti ca sunt vreu extraterestru.

Imi place vara sa ies afara cu prieteni.Iarna iubesc sa ma plimb singura in parc si sa privesc peisajul de iarna care ma farmeca si ma duce intr-o lume a mea. Am prostul obicei sa ma trezesc la 1 sau 2 noaptea sa beau un pahar cu lapte. Urasc spanacul si nu suport persoanele prefacute.Imi place sa joc fotbal si daca s-ar putea as vrea sa intru in echipa scoli, dar din pacate nu se poate. 20 Ma uit la desene, de toate felurile. Si ce? Toata lumea se uita la ele nu? NU? :-S

Ce as mai putea spune? Aaaa da. Am 1.71 si am parul saten tuns in scari, ajungand pana la umeri(pardon putin mai jos) 4.Am ochi caprui si un corp dupa parerea mea destul de potrivit (mai trebuie retusuiri )Smile

Vise: Imi doresc sa ajung medic veterinar. Iubesc animele si am deja vreo 4 acasa. 2 pisici si 2 caini.

Sper ca-mi voi face cati mai multi prieteni aici pe forum. Am vazut ca aveti multe subiecte interesate si mi-am zis sa fac cont ca nu am nimic de pierdut.

Cred ca v-am plictisit cu descrierea mea, dar sunt genul de persoana ce vrea ca prieteni ei sa stie cat mai multe despre mine.:pls:

Uff, am obosit.:pfiu:

Cred ca mai simplu ar fi daca v-as da id meu nu? tzupytweety, vorbim acolo da?:d
Bine ai venit pe Animezup, є๓ค™!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Helău Ema, bine ai venit pe Zup * hugs *. Sper să te simţi bine aici, eu chiar o fac really :]]
Am observat că eşti o persoană tare vorbăreaţă - ca mine - şi asta e chiar marfă, îmi place că ţi-ai făcut o descriere mai complexă, aşa am putut vedea cam ce fel de persoană eşti. Y'know, la faza cu stările sunt la fel ca şi tine, dar cred că asta ţine de adolescenţă deci nu-i o problemă ;-j (mai sunt persoane din astea, stai liniştită). Ai spus că-ţi place să citeşti ficuri, dar scrii ? În caz că da mi-ar plăcea să citesc ceva scris de tine. Btw, am văzut că îţi plac în special cele yaoi şi yuri, deci ai noroc, aici sunt o mulţume de astfel de ficuri. Ai dat lovitura :]] Şi eu sunt dependentă de muzică, ascult cam tot ce prind - ok, nu chiar -, dar cam ce muzică asculţi ? Ai ceva formaţii/cântăreţi preferaţi ? În photoshop lucrezi ? Sau ai încercat să o faci ?
Mneh, cam atât cred. Btw, îmi place numele tău. :]
Sper să te simţi bine aici hug
Buna,Emma!o//o Imi place numele tau.M ai luat la inaltime.Eu m as integra perfect printre japonezi:micutza,cu parul brunet...ochii verzi...Da' nu observa nimeni21 Oricum...Incantata de cunostinta!Bine ai venit pe Zup,sper sa ti faci prieteni!(Incluzandu ma si pe mine sper 21 ).Cum deja m am obisnuit o sa ti dau un vot la reputatie-asa fac la fiecare membru nou->.>Deci,ce zodie esti?
Ce limbi vorbesti?Culori preferate?Filme preferate?Cam astea au fost curiozitatile mele.Ne mai citim pe aici.

Ja ne!:bye:
Vai cat de draguti sunteti cu mine. 20 Mi-au dat lacrimile. Poi mai intai sa incepm cu Spence.

Da scriu ficuri si am gand sa postez unul in colaborare cat de curand. P.S: Primul capitol este deja scris + Prologul 5

Ascult orice fel de muzica. Cel mai mult cea usoara: pop, dance, house, electro, cu bass. By the way recent am descoperit ca sunt o fana Tokio Hotel. Nu prea sunt cu rockul dar a inceput sa-mi placa. Ascult si formati japoneze, nu stiu sigur cum se denumite ele. Ceva cu pop... 39 Chiar nu mai stiu 21.

Pai am multi cantareti preferati si formatii. Cantareti: J.Lo. Pittbul, Ne-Yo, Lady Gaga, Riri, Puya , Andra, Andreea Banica si Balan, Adam Lambert :X =p~, Kesha etc etc. Multi in orice caz. Formatii? Poi ai fi cateva: Tokio hotel, Cataracts, Far East Movement ... cred ca mai sunt de la imi vin acum in minte 21
Nu lucrez in PhotoShop deoarece pc meu nu-l primeste. Ralba nenorocita :die: .Am sa incerc, cand pc o sa-l primeasca20

Acum este randul Rin, nu? 4

Zodia taur. Nu te pune cu mine cand sunt nervoasa ca o sa regretam ambele 421

Limbi vorbite? 21 Desigur romana, engleza, faranceza, si foarte foarte putin Japoneza doar din desenele la care ma uit. 4 Mi-ar placea sa invat italiana, foarte interesata. By thw way am stat in Germania 2 ani cand eram mica deci stiu cateva cuvinte in germana.

Culori preferate? In primul rand depide de starea mea. Cel mai mult imi place albastrul, dupa cum se observa 21. Ador si movul, rozul, verdele si rosul.

Filme preferate? Hm.. Destul de multe, printre care si Singur acasa (1, 2, 3 si parca exista si 4 ), Titanic ( am plans ingrozitor la el, si este preferatul meu), Avatar, Piratii Din caraibe toate partiile. Sperietoarea... sunt foarte multe si nu le mai tin minte, dar ce conteaza cel mai mult este ca nu sunt adepta filmelor de groaza. Am o fobie, sau ceva de genu. Daca ma uit la ele visez urat noaptea si am nevoie de veioza aprinsa 21. Nu serios 22

Ma bucur ca vreti sa-mi fiti prietene. 4 Pupici, App Rin, uite id meu: Tzupytweety. Si mersi mult pentru punctul la reputatie, raman datoare 3 hug
Heheh. Un nou venit. ^^ Ce pot spune ? I hope you`ll have fun here, with us. 19 Oo, şi să vez ce distrecţie...
Păăăi, am citit că-ţi place mult muzica - ceea ce e foarte bine pentru mine. :X Well, să n-o mai lungm, eu sunt o obsedată de muzică [ recunosc ] şi nu pot face nimic fără muzică. Mdap.. ^^' de la rock [ love roooock ] până la pop [ no : manele şi populară : interzis pt mine. 21 ]
Mă bucură faptul că avem ceva în comun.
O micuţă întrebare.. sau două. 65
Citeşti ? Dacă da, ce anume ?
Ai vrea vreodată să scrii vreun fic ? [ Mă roog, eu sunt fană yao, so... Ya know... ]

PS: Sper că nu te superi, eu iau ID-ul tăău. *smile* Again, have a fun here and welcomee, Emm ! :]
Bunaaaahug. Ema sper ca te vei acomoda cat de curand pe Zup si vad ca ti-ai facut cativa prieteni. Ma bucurhug. Si eu vreau sa ajung tot medic veterinar si ma pricep foarte bine la ele. Am doi caini si trei pisici la tara, una dintre ele e gestanta si mai are doar o luna. Nu am intrebari deloc pentru ca te-ai prezentat foarte bine21.

Btw, bine ai venit in "micuta" noastra comunitate. Sper sa ne intelegem bine3
Ema, bine ai venit pe animezup. Sper să te simţi bine aici şi să te integrezi foarte repede, să îţi faci prieteni noi şi aşa mai departe.

Mă doare capul prea tare pentru a pune vreo întrebare, though I usually ask things aşa că mă voi rezuma doar la un welcoming ^^


Te-aş ruga frumos să nu mai schimbi culoarea şi să scrii cu cea default, adică să nu îţi mai colorezi posturile şi de asemenea ai grijă cu utilizarea emoticoanelor - nu ai voie să postezi 10000000 de emoticoane într-un singur post.


16. Este interezisa postarea de forum a mesajelor ce contin emoticon-uri in exces sau a mesajelor scrise cu alte culori in afara de negru. Puteti folosi culorile pentru a accentua/scoate in evidenta anumite fraze sau cuvinte. Folositi-le insa cu moderatie, nu dorim sa transformam topicurile intr-un curcubeu. (regula adaugata pe 1 mai 2010)


Ai mai multă grijă data viitoare şi ar fi de preferat să îţi editezi posturile existente colorate ^^.


Şedere plăcută şi ne mai vedem pe aici!
Bine ai venit Emi!
Intrebari:
1 Care iti place mai mult: http://www.dailymotion.com/video/xcmsqp_...-me_webcam sau http://www.youtube.com/watch?v=LrNMAXlzn30 ?
2 In ce clasa esti?
3 Din ce oras esti?
4 Iti place sa desenezi?
5 Care e personajul tau anime preferat?
6 Vrei sa fi prietene 108 ?
Vai cata lumea draguta. Credeam ca lumea este rea si plina de oameni nesimtiti ,dar uite ce oameni cute! :X

Ma bucur ca ma primit in familia voastra. I'm glad to be in this family. :X Cei mai cute.

Imp. citesc, si ho hoooo! Cu carele , nici nu sti ce este in camera mea de carti, dau pe afara din rafturi si le am puse si pe noptiere 21. Anyway citesc si ficuri. Cum am mai spus ador ficurile yuri, mor dupa ele. 43 Sunt nebuna, doar cand aud de ele. Am observat ca aveti ficuri de genu asta, si am citit cateva, am sa trec sa las si com.

Se pare ca Ema si-a gasit treaba. Work, Work it hard. I'm gonna read something. 19

Felix ma bucur de cunostinta. Ne vom intelege mult mai bine decat bine. 4. Ma bucur ca mai este cineva cu un vis ca al meu. Credeam ca sunt stupida.

Teh, mersi ca m-ai avertizat, treceam cat de curand pe la Regulament ca sa-l vad. Sper sa nu mai fie nevoie vreodata sa imi spui nimic. :O La ce dezodonata sunt sigura ca vor mai fi advertismente de felul asta, dar am ca incerc cat de mult pot sa nu se mai repete.

Mirria, vai mi-ai adus aminte ca ascult 2NE1. Ador trupa asta si bineinteles ca raspunsul meu este prima melodie.
2.Am trecut a 8-a 4
3. Bucuresti, capitala Romaninei. * hugs*
4. Desenz inca de cand eram mica. Pot spune ca desenatul inseamna pentru mine la fel de mult ca si muzica. Desnez in starile maxime. De fericire, bucureire, triste nu conteaza.
5. Personajul preferat. Ahh, ce greu. Cred ca Sora din Kaleido Star, deoarece am invatat multe lucruri de la ea.
6. Categoric, cum sa nu! Prietene!!! * happy*