Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Merhaba.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Merhaba (salut in turca )

De mult nu am mai dat pe vre'o comunitate anime. Ma simt aiurea sa fiu un nou venit din nou. Ca sa nu va obosesc cu descrierile lungi si banale, o sa zic cat ceva despre mine.

Am multe porecle dar lumea imi zice Cri sau Crisa. *de la numele meu extraordinar de performant si frumos, Cristina* Am 19 ani, mai concret zis pe 2 iulie voi avea 4 Am terminat liceul cu 9.87 anul trecut si la bac am luat 8.92.
Sincer sa fiu sunt devotata animeurilor. De la varsta de 13 ani ma uitam la diferse animeuri de pe timpul meu, sailor moon in general. Cateva animeuri indragite foarte tare de mine: Kurozuka,Kanon 2006, si D.Gray-man si etc..

Filmele si cartile au fost mereu placerea mea. Daca merg intr-o excursie, nu imi poate lipsi cartea sau DVD-ul portabil : ) . Venind vorba de filme. Preferatul meu este: Empire of the Sun. M-a fascinat. Venind vorba si de voiaj, am o masina mica. Stiti, broscuta aia VW. Smile CLIK SA O VEZI * e ceva de genul numai ca pe bleu.

De pe acum va spun, cu grea si indurerata inima ca nu suport prieteniile superficiale si familiile "virtuale". Nu spun ca urasc sa am prieteni dar nu agreez linguselile de nici un fel. Si in ultimul rand, ma enervez usor si cine se cearta cu mine nu prea scapa asa usor. *rade* Sper sa ma inteleg cu userii de aici si sarut'mana si mii de multumiri celui care imi va ura primul "Bun venit" (nu Zuppy mascota).

Va doresc zi senina . Sper sa ma acomodez si sa imi fac si eu locsor aici. Smile
Bine ai venit pe Animezup, Curbawn!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
In primul rand bun venit, "Wellcommen" ca sa zic asa. In al doilea rand, nu pot sa cred, cred ca esti prima fata careia ii place Emipre of the Sun. Apropo citeste si cartea, e super.

In al treilea rand
Ce gen de filme si carti iti plac?
Ce gen de muzica asculti?
Daca tot esti pasionata de anime, citesti si manga-uri?
Hello there, bine ai venit pe forum, sper sa iti placa aici, sa te distrezi si sa-ti faci cat mai multi prieteni :] Cu siguranta va fi usor>.< Eu sunt Beki, incantata de cunostinta.
Donno what to say 106

1. Ce zodie esti?
2. De unde esti?
3. Canti la vreun instrument?
4. Sporturi preferate?

Cam atat pentru moment. Inca o data bine ai venit si sedere placuta :3
Merci' Beki and Panzer.

Panzer? Chiar sunt singura fata? Mi se pare un anime excelent si l-as recomanda tuturor. Interesant.. chiar o sa caut cartea.

-Carti in general citesc politiste, carti cu crime, fantasty am citit Twillight toate cartile. Si inca multe carti. Cred ca am citit in jur de 50 doar in 2010
-Muzica. Multi zic ca nu sunt normala, caci' imi place Rockul (il ador) Imi place Metalica, AC/DC, Sepultura, ozzy,. Judas Priest, Sonata Arctica si etc.
-Manga-uri... nu prea m-a atras acest stil dar nici o data nu e prea tarziu. Maybe. imi sugerezi tu cateva bune? Ca eu am citit doar Air Gear si NANA. Fiind terminate de mine acum.

Beki , asa mama asa.. sa citesc.
Nu stiu daca a venit sau nu din inima acest mesaj, dar e dragut

Sunt Rac.
Dintr-un loc indepartat numit Focsani
Da, la chitara electrica si la tobe.
Tennis de camp, de masa, volei, football, baseball, si multe altele. sporturi extreme. A da si sa nu uit senzationala mea veste, am facut alpinism de performanta.


Boda'proste pentru urari si mai astept si altele 3














cred ca ne incurcam in cuvinte la care Empire of the Sun te referi? ai zis la inceput de film apoi de anime. Eu ma referam la flimul de Spielberg cu Christian Bale in varianta mini. Corecteaza-ma daca gresesc.

Despre manga nu stiu ce sa ti zic cred ca am aproximativ vreo 600-700 de titluri citite si nu stiu exact ce sa ti recomand. Daca ai ceva rabdare si iti place actiunea ti as recomanda Psyren- 145 de capitole si Kurohime- 80 de capitole. De curand am terminat Hatsukoi Limited-31 de capitole si chiar a fost draguta. Alt titlu sa zicem Strobe Edge- 30 si ceva capitole, ceva mai siropos dar recunosc ca mi a placut.
Hey Cristina! Welcome on Animezup! Have fun, make a lot of friends and other things like that.

M-a impresionat mica ta descriere. Avem câteva lucruri în comun. Anw, ce voiam eu să zic e că pari, wow. Foarte de treabă. Combinaţia anime lover şi rocker is the best anyway.
Metal ascuţi?
Desenezi/Scrii?
Cartea/Autorul preferat?

Sunt total de acord la partea cu persoanele linguşitoare. D.p.m.d.v., mai bine spui verde în faţă ce nu-ţi convine şi încerci să arăţi ce ai tu, nu să aspiri la ce are altcineva. Anyway, excuse me, i'm just tasting random shits. Voiam doar să spun că îti dau dreptate şi în acest caz.

Câte limbi cunoşti? [ E din cauza salutului şi m-ai făcut curioasă]

That's all for the moment. Sper să ne mai citim pe aici pentru că îmi pari o persoană interesantă.
Welcome again, happy posting without spam and have fun!

Xoxo, Ang.
Buna

Mi se pare putin cam ciudat sa ne spui media cu care ai terminat liceul, respectiv media de bac...

[De pe acum va spun, cu grea si indurerata inima ca nu suport prieteniile superficiale si familiile "virtuale". Nu spun ca urasc sa am prieteni dar nu agreez linguselile de nici un fel. Si in ultimul rand, ma enervez usor si cine se cearta cu mine nu prea scapa asa usor. *rade* ]

Stai linistita... prietenii superficiale mai mult ca sigur ai si in viata reala...sau poate gresesc....
Si nu o sa te linguseasca nimeni, daca nu va obtine un avantaj de pe urma ta.

In continuare iti doresc multe prietenii "profunde", postari pline de sinceritate si inteligente.

In concluzie,
BUN VENIT!
Panzer.. am gresit eu. Aiurita de mine, nici nu mai stiu sa scriu.Multumesc de sugestii imi cam face cu ochiul ultima manga"siropoasa'" ca sa o numesc asa.

Ang. Mersi ca esti deacord cu mine. Oau mai bine zis din partea mea. Lumea zice ca sunt ciudata ca ascult rock. E interesant sa par o "persoana interesanta" in ochii celorlalti. Mersi de laude. Anggu', sa iti raspund eu la intrebari...

Metal ascuţi?
Ocazional, dar da ascult.
Desenezi/Scrii?
Desenez. Si scriu romane. Nu te gandi ca de dragoste. Nici impuscata. Sriu romane politiste. Poate o sa scriu si aici unul.
Cartea/Autorul preferat?
Obiecte ascuţite--Gillian Flynn [ o crte priita cadou de la mama mea, o pretuiesc si acum]

kairi, fara suparare, dar cumva ti-am jignit "familia"? ca sa zic asa. Pari cam deranjata de ce am scris eu.
Multumesc de urare!
Ei bine, îţi urez şi eu bun venit Crisa..aşa, mai întârziat. Sincer, mie îmi place numele tău.:]] Eram obsedat de el în clasele primare. Vroiam să mi se zică aşa..îmi este al doilea prenume. Mi se părea mai frumos decât Larisa..oricum, nu am câştigat, am rămas la 'Lari' :]]
Ăăă..întrebări chiar nu mai am. S-au pus majoritatea. Deci îţi urez distracţie plăcută!:]

*Hugs`.*
Pagini: 1 2