Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Avem nevoie de ajutor cu Mangazup
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Azi ne-a fost stearsa toata baza de date cu manga-uri de pe mangazup, impreuna cu manga-urile traduse din FTP.

Mareata isprava a fost savarsita de un minor frustrat care a vrut sa se razbune pentru ca a luat ban pe Animezup. In idiotenia lui, mucosul nu a stat sa se gandeasca la faptul ca in acest fel nu ii face rau lui X sau lui Y, ci fanilor, care au ramas astfel fara una dintre putinele surse de manga-uri in romana.

Din nefericire, backup-ul pe care il aveam nu includea si manga-urile propriu-zise, care aveau cativa giga si erau cam greu de descarcat. Multe dintre acele manga-uri sunt acum pierdute pe veci pentru ca grupurile care le-au scanlat si-au incetat activitatea si lucrarile lor nu mai exista pe nicaieri.
Drept urmare, din cauza unui rat(h)at care mai are si tupeul sa se proclame "fan anime" si sa bantuie comunitatile astea, numarul oricum mic de manga-uri traduse in romana a devenit si mai mic.

Asa ca daca va plac manga-urile si credeti ca ne puteti ajuta cumva, va rugam sa postati aici sau pe Mangazup. Avem nevoie de oameni care sa ne ajute cu traducerea de manga-uri (fie traduceri propriu-zise de text, fie typesetting, cleaning, etc.). Mai multe detalii puteti afla in acest topic.

Nu e nevoie sa faceti parte din echipa. Puteti traduce un manga care va place si pe cont propriu si noi il vom pune pe site si veti primi desigur creditarea de rigoare.
De asemenea, acest lucru este valabil si pentru cei care deseneaza manga-uri. Unul dintre motivele pentru care a fost creat mangazup era acela de a-i ajuta pe artistii romani sa isi expuna lucrarile pentru a le putea populariza mai usor.

Daca vreti sa ajutati, v-am fi recunoscatori. Mangazup e un site din care nu castigam nimic, e facut pur si simplu pentru a promova manga-urile si pe desenatorii de manga din Romania, asa ca ajutandu-ne ati face un serviciu comunitatii de fani din Romania!
Ma intreb cine a fost acela care a facut astea. Revenind la subiect,eu am Kampfer Tradus.