Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: [Terminat] O ciudata si un nebun
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hello.
Dupa ce am citit acest capitol imi vine in minte doar o singura intrebare: O fii atat de nebuna Hinata incat sa-l intrebe? daca as fii in locul ei, sincer nu as avea suficient curaj. .__.
A fost un capitol frumos, doar ca actiunea se misca incet un pic prea incet, ar trebui sa mai multa actiune in adevaratul sens al cuvantului.
Descrierea si dialogul a fost ok, doar ca ai repetat la Naruto aproape tot ceea ce se intamplase, trebuia sa mai adaugi totusi ceva.
Greseli de tastare au fost cateva dar ca de obicei minore.
Astept next si spor la scris in continuare.
Bye.
Salut>:D<

Inclin sa cred ca ai cam ramas fara idei pentru umplutura, adica ai avut pt. inceput si ai pt sfarsit. As avea multe motive ca scuza ca mi-am imaginat asta. In primul rand e scurt, destul de scurt fata de alte capitole ale tale si al doilea ar fi ca ceea ce a povestit Naruto e echivalent cu povestirea Hinatei, doar ca-i din alta perspectiva. Bine nu am multe motive am numai doua -_||
Oricum ar fii, sincer prima parte a fost buna, nu-mi pare sec ci imi pare putin cam tras de par adica faptul ca Naruto povesteste aceeasi parte ,si nimic mai mult, ca Hinata puteai sa-i exprimi jelozia in drum spre aaa, baie sau orice alt loc, as fi savurato, stii tu de ce, pentru ca te pricepi sa descrii sentimente profund.
Ai avut descriere si dialog la fel, actiunea sta pe loc dar intrebarea suprema pluteste in aer: \"Ce se va mai intampla mai departe? \"
Doar tu stii raspunsul si sper sa ni-l dai curanda:o3

Te rog nu lua ce am zis ca un repros ci doar ca pe observatie sau comparatie daca vrei...
App. Anunta-ma, sper ca urmatorul capitol sa aiba mai multe sentimente, daca poti si nu te superi :-S
Bye Bye:*
hello, stiu ca sunt foarte rapida, dar de obicei cand ma apuc de scris ma opresc mai greu, asa ca next, am incercat sa ma revansez dupa celalalt pe cat posibil, deci sper ca mi-a iesit, l-am scis ieri si nu mai am rabdare sa-l citesc inca o data
si ms de comentariiii :*:*:*


Capitolul 18

Hinata pov.


Nu am avut curajul sa o spun. Nici atunci si nici in zilele ce au uramat dupa. M-am prefacut ca o lasa ca am uitat adevaratul motiv pentru care l-am dus prin atatea parcuri diferite. Lasand mereu timpul sa treaca, lungind iesirile sperand ca imi voi face curaj. Si, intr-un sfarsit, nu am facut-o. M-am convis sa uit, m-am lasat dusa de val. Poate am sperat ca el imi va citi gandurile. Ce idiotenie...

Doar scuze pentru ca nu am putut sa-i zic adevarul. Si atunci ce fac? Doar ma amagesc singura. Il mint cu atata nonsalanta. Imi permit sa-i simt gustul buzelor fara sa-i spun defapt nimic. Si chiar vreau sa o fac? Pentru ca m-am gandit de atatea ori la reactile lui. Si poate m-ar respinge. Atunci ce as face? Mi-as plange de mila, as trai dezamagita. De parca chiar as avea vreun drept sa-i cer ceva.

Pentru ca am incercat de atatea ori sa ma conving ca raspunsul lui v-a fi afirmativ. Dar mi-e teama, mi-e prea teama de reactia lui.
Si poate ar trebui sa las totul asa cum e, sa accept pe oricine altcineva. Dar atunci nu l-as rani?
Poate as face-o chiar mai tare.

Dar nu mai pot sa las timpul sa treaca, pentru ca deja au trecut prea multe zile de cand am zis ca-i voi spune. Dar n-am facut-o. Si atunci cand ii voi spune, cand vor stabili deja data nuntii?

Si poate ca am acceptat toate astea cu prea multa usurinta. Fara sa ma indoiesc de parintii mei. Fara sa ma gandesc ca poate exista si alta solutie.
Poate ca ei au ales calea cea mai usoara. Fara sa le pese cu adevarat de ce se v-a intampla cu mine. Fara sa le pese ca se joaca cu viata mea in cel mai dur mod cu putinta.

Ma ridic din pat si ma indrept pre bucatarie. Imi simt gatul uscat, desi nu imi e tocmai sete. Ma duc spre bucatarie unde se pare ca printi mei poarta o discutie destul de interesanta incat sa merite trasul cu urechea.

- Dragule, esti absolut sigur ca nu exista alta solutie?

- Daca ar exista, chiar crezi ca i-as face asta Hinatei. Dar ei continua sa ne afunde, pana la urma tot succesul meu in afaceri depinde de cuvantul lor.

O aud pe mama oftand dupa ce l-a ascultat pe tata cu o atentie neobisnuita. Imi simt ochii umezi si o lacrima care da sa-mi curga din ochiul stang. Macar stiu ca nu o fac intentionat.
Intru in bucatarie in timp ce parintii mei ma privesc socati. Ii imbratisezi pe rand pe amandoi dupa care fac doi pasi in spate si incep sa vorbesc.

- Mi-as fi dorit sa-mi spuneti toate detalile de la inceput. Inca nu am inteles totul dar macar stiu ca a-ti incercat sa rezolvati situatia fara sa ma bagati pe mine la mmijloc. Si nu va faceti griji pentru mine. Atat timp cat Naruto e cel care imi v-a sta alaturi toata viata nu-mi pasa ca trebuie sa semnam o prostie de contract de casatorie inca de acuma.

Le spun toate astea dupa care ma incalt plina de hotarare si ies pe usa spunandu-le ca trebuie sa fac asta acuma.

Ma duc direct in statia de tramvai si urc in primul tramvai care din fericire este cel potrivit. De data asta universul tine cu mine. Ma asez pe unul dintre scaunele din spate si privesc in gol incercand sa nu gandesc prea mult. Asta e solutia, trebuie sa fie ceva spontan. Daca o sa ma gandesc la gesturile mele prea mult probabil ca ma voi intoarce. Probabil ca nu voi avea curajul sa ii spun de ce naiba am aparut la usa lui la unsprezece noaptea si sunt doar intr-un tricou cand afara e ingrozitor de frig. \' A fost ceva spontan\' un raspuns prostesc dar adevarat.

Oricum nu mai pot astepta nici macar o zi. Ino mi-a promis ca ii v-a spune ea totul daca nu o fac eu. Si asta ar fi exagerat, chiar daca nu vreau sa io spun eu...
Trag aer in piept si inchid ochii pentru o secunda exact cand tramvaiul se opreste. \' Hinata, trebuie sa cobori\'. Cu gesturi parca fortate ma indrept spre usa si cobor scarile, pentru a ajunge pe asfalt, cat pot de incet.

Si in fata mea vad o bancuta, aceea de pe care m-a cules el in noaptea aceea. Si daca asta s-ar intampla din nou? Poate ar fi prea frumos.
Totusi nu merg mai departe, ma asez pe banca aceia in timp ce bataile inimi mele se amplifica brusc. De parca i-ar simtii prezenta. Imi intorc capul si privesc spre stanga. Si il vad pe el, fugind cu toata viteza spre mine in timp ce geaca desfacuta ii zboara in vant.

In mai putin de cateva secunde e langa mine privindu-ma direct in ochi fara sa spuna insa nimic.


Naruto pov.


- Unde mergi?
O intreb pe Ino in timp ce ma pun in fata usi ca sa nu poata iesi din casa. Aceasta imi da de veste ca in noaptea asta are de gand sa doarma la Sai incercand sa ma dea la o parte.
- Stai putin, nu mergi nicaieri pana nu-mi spui ce-mi ascunde Hinata. Zi repede daca vrei sa ajungi la iubitelul tau in seara asta.

Blonda ofteaza dupa care incepe sa-mi povesteasca cat mai pe scurt toata povestea. Cand termina raman socat privind spre un punct fix. Ino profita de ocazie si iasa pe usa impingandu-ma cu toata forta si bolborosind inca ceva indescifrabil pentru urechile mele.

Ma asez pe canapea incercand sa-mi revin si sa pun lucrurile cap la cap. Deci ea trebuie sa se casatoreasca din cauza unei prostii de traditie vechie. Ce tampenie, astia nu au ajuns inca in secolul douazeci si unu.
Si atunci ea ce v-a face?
Cuvintele lui Kiba imi strafulgera mintea ca o sageata:\" casatorie\", \"termen\". Deci si el e supus aceleiasi prosti? Totusi el parea resemnat cu ideea.

Ma ridic brusc in picioare de parca tocmai as fi avut o revelatie. Daca ea trebuie sa se casatoreasca acuma, nu am nici o intentie sa o las altuia. Dar de ce nu mi-a spus nimic?
\"Vreau sa discut ceva cu tine\". Imi amintesc perfect cuvintele ei de acum cateva zile. Dar nu mi-a spus nimic si nici eu nu am intrebat-o. Am preferat doar sa ma bucur de toate acele intalniri cu ea din ultimele zile. Fara sa o intreb nimic de teama ca o voi incomoda.

Imi iau geaca de pe cuier si ma incalt cat pot de repede iesind in fuga din casa si pornind spre statia de tramvai.

Mai am doar cativa pasi pana la statie si o zaresc pe ea, stand acolo, pe aceiasi banca ca in noaptea aceea. Atunci cand a inceput totul defapt. Imi simt inima batand cu putere si simt ca nu o sa fiu in stare sa scot nici un cuvant pe gura.

Ajung in fata ei si o privesc direct in ochii incercand parca sa citesc ceva in ei. Dar ochii ei sunt goli, lipsiti de speranta. Nu suport sa o vad asa, asa ica incep sa vorbesc dupa ce trag o gura mare de aer.

- Stiu totul!

Ii spun scurt si simt cum tresare usor. Ii e teama de ceea ce urmeaza, de urmatorul meu gest. Si intr-un mod bizar ma simt bine sa o vad asa. Stiind ca ma vrea aproape de ea, ca are nevoie de mine. Si ce raspuns mai bun as putea sa-i dau decat sa-i arat printr-un gest simplu ca simt acelas lucru.

Ma asez pe banca langa ea facand-o sa se intoarca cu tot trupul inspre mine si ii prind fata in mainile mele apropindu-mi chipul de al ei. In mai putin de o scunda buzele mele le zdrobeste pe ale ei. Ea ma cuprinde cu bratele ei subtiri tragandu-ma mai aproape de ea. Sumt ca vreau mai mult de la ea, intodeauna am vrut, totusi acuma trebuie sa ma opresc din pacate.

- Hinata...

Ii zic numele cu o voce joasa, soptind parca. Apoi ma pun in genunchi in fata ei incercand sa fac momentul cat mai \"cum trebuie\" desi deja simt cum imi tremura vocea.

- Hyuga Hinata... vrei... vrei sa fi sotia mea?

O intreb abia mai putand respira, stand in fata ei parca paralizat.



:P scz daca sunt greseli
Woow, frumos capitol chiar ca te-ai revansat, intr-un anume fel.
Sincer nu ma asteptam sa o ceara de sotie in felul asta dar m-ai luat prin surpindere, ceea ce e bine.
Nu prea am ce comenta...mi-a placut absolut tot, descrierea a fost buna, actiunea nu e grabita deloc, dialogul e in cantitati mici si folosit simetric ca sa zic asa.
Hmm, greseli de tastare nu prea am observat, nu stiu de ce probabil ca nu au existat.
Anyway, eu tot astept next si spor la imaginatie.
Bye.
ce frumos:o3

chiar m\'ai surprins intr\'un mod foarte placut:x ai reconstituit intr\'un fel \"prima intalnire\" atunci in statia de tramvai...doar ca putin altfel ...adic hinata nu mai dormea si naruto nu mai era amuzat de situatie... dar chiar nu ma asteptam sa o ceara de sotie intr\'o statie de tramvai...desi pare ciudat a fost foarte romantic:x

nu cred k m\'ai trebuie sa zic da abea astept nextu\' :*:*:*:* pooopici:*:*
yeeeeeeeeeeeeeeeeessssss!o da,o da o da\\:d/,ooo daaaa:X:X:X
In sfarsit a tinut si Dumnezeu cu mine,credeam k nu mai apuc partea asta:((:)),hinataaa zi ca daaaaa,zi zi zi ca te bat daca nuuuuX(
ooof sunt assa de fericita,asta cred ca e unul dintre cele mai frumoase capitole:))
Ast nextul:*NEAPARAT:-W:))
am venit cu next-ul, stiu ca e repede dar cum il am in calculator de alaltaieri me se pare aiurea sa nu-l postez, plus ca vreau mult sa va stiu parerile in legatura cu capitolul asta care e cu obtiunea +16, stiu ca nu prea conteaza, dar am zis ca avertizmentul trb pus, macar sa nu stea vreun parinte prin spatele vostru sa vada ce cititi :))
deci, ma astept sa fiti cat mai duri la capitolul asta, cum e prima data cand scriu chesti de genu stiu ca sunt departe de perfectiune si vreau sa-mi retusez minusurile :P, deci fiiitiii duriiii
si bucurati-va de penultimul capitol :P

ps: cu dedicatie pt MercyD, la multi ani scumpo :*:*



Capitolul 19


Hinata pov.


- Hyuga Hinata... vrei... vrei sa fi sotia mea?

Ma intreaba cu voce tremuranda. Imi simt inima spargandu-se de emotie si abia pot inspira destul aer incat sa-i pot raspunde.

- Da.

Ii raspund la fel de greu cum m-a intrebat el. Aproape tinandu-mi respiratia. Naruto ma priveste confuz pentru cateva secunde dupa care se ridica in picioare cu un zambet molipsitor pe fata. Isi da mana pe dupa capul meu bagandu-ma si pe mine sub geaca lui.

- Hai acasa!

Imi spune cu o voce care emana caldura si protectie si ne ridicam de pe banca pornind spre locuinta lui. Amandoi zambind ca niste copii care tocmai isi primisera acadelele mult dorite.

Ajungem la el in aproximativ douazeci de minute. Acesta isi lasa geaca in timp ce eu ma asez pe unul dintre scaunele de la bucatarie. In doua minute intra si el pe usa de la bucatarie.

- Stii? De fapt suntem singuri pe aici.

Imi spune in timp ce pe chip ii apare un zambet pervers. Stiu ce vrea si as minti daca as spune ca nu sunt pregatita sau ca nu vreau.
Blondul se apropie de mine si imi cuprinde buzele intr-un sarut plin de sete facandu-ma sa ma ridic incet de pe scaun. Eu imi dau mainile pe dupa gatul lui adancind sarutul dupa care imi incolacesc picioarele pe dupa bustul lui ajungand la el in brate. Ma duce asa pana la el in camera unde ma aseaza in pat cu grija asezandu-se si el peste mine si jocul incepe cu acordul tacut al amandurora.

Mainile lui fierbinti imi ating tot trupul strecurandu-si usor mana pe sub hainele mele in timp ce m-a saruta nebuneste. Parca ar fi astepatat asta de ani intregi. Iar eu ii raspund la fiecare sarut, la fiecare gest gasind usor o armonie intre trupurile noastre. Atingerile lui ma fac sa plutesc intr-un univers pralel, dorindu-mi mereu mai mult.
Ii aud inima cum bate nebuneste si imi pun pana pe pieptul lui parca incercand sa i-o mai linistesc. Blondul se opreste pentru o clipa si stabileste un contact visual intre noi pentru cateva secunde. Ochii lui emana fericire, o fericire aproape supranaturala pe care nu am mai vazut-o pe chipul lui niciodata. Isi pune si el mana peste a mea lasandu-ma sa-i simt bataile inimi pentru cateva clipe dupa care mi-o indeparteaza incet continuand jocul aproape nebun.
Abia mai pot sa respir, dar cui ii mai pasa de asta acum. Il vreau atat de mult, o dorinta dement de puternica pe care nu am mai simtit-o pana acum. Si stiu ca si el simte la fel. Pentru ca trupul lui vorbeste pentru el. Si pot sa-i citesc fiecare gand, fiecare sentiment. Cum probabil poate si el.
Se ridica in genunchi si isi da jos tricoul dupa care se aseaza iar peste mine muscandu-ma de lobul urechii dreapte. Am inceput sa respir sacadat din cauza avalansei de sentimente pe care le simt in timp ce mi-am bagat mainile in parul lui ciufulit tragandu-l mai aproape de mine si sarutandu-l iar cu pasiune. Il iubesc ca o nebuna iar acum simt sentimentul mai pronuntat ca niciodata. Gata sa ma doboare, facandu-ma sa devin doar o jucarie in mainile lui.
Blondul imi ridica mainile deasupra capului dupa care imi scoate bluza cu gesturi stangace. Ma priveste fixat secunde intregi dupa care imi saruta abdomenul mergand tot mai sus.
Ajungand iar la buzele mele, muscandu-mmi buza inferioara mana am scos un geamat scurt de durere combinata cu placere. Imi pipaie putin sanii prin sutienul aproape transparent dupa care imi desface incet fermoarul de la pantaloni, atingandu-mi zona sensibila prin lenjerie. Cu ajutorul meu imi da pantaloni jos lasandu-i sa cada pe langa pat. Ma saruta din nou introducandu-si direct limba in gura mea si ne lasam in voia instinctelor.
Rupe sarutul pentru cateva secunde sarutandu-mi pieptul, provocandu-mi o senzatie inimaginabila. Imi desface sutienul insa nu-l indeparteaza de pe mine. Il simt cum incepe sa tremure lasand sa se vada ca e la fel de speriat ca mine de ce v-a urma.
Se ridica din nou in genunchi ezitand parca sa continue. Privindu-ma cu niste ochii vinovati, parca asteptand ceva din partea mea. Sa-i arat poate ca-mi doresc asta la fel de mult ca el. Ma ridic si eu in sezut lasandu-mi sutienul sa cada de pe mine si apropiandu-mi gura de urechia lui.

- Te iubesc.

Ii soptesc aproape indescefrabil in timp ce mainile mele incep sa-i desfaca blugi dupa care i trag in jos fara nici o ezitare.
‘ Te iubesc’. O fraza atat de comuna intr-un moment ca asta. Si totusi simteam ca de asta avea nevoie. Si aveam dreptate, chiar mai multa decat ma asteptam. Cu un gest rapid isi da jos pantaloni aruncandu-i undeva prin camera si se urca iar deasupra mea, doar in boxeri de data asta.
Imi saruta sani nebuneste facandu-ma sa scot cateva sunete de placere in timp ce-mi indeparteaza si ultima piesa de pe mine. Il imbratisez rotindu-ma in pat in asa fel incat sa ajung deasupra lui. Ii sarut buzele intr-o parte lasandu-l sa-mi simta gustul doar partial.
Cu o mana ii ating abdomenul sprijinidu-ma usor pe el in timp ce cealalta se strecoara timid in boxeri lui atingandu-i usor jucaria facandu-l sa devina chiar mai turbat. Nu credeam ca ii atat de bine sa stii ca cineva te vrea ca un nebun. Sa stiu ca-i pot provoca toate aceste stari. Totusi, stiu ca si el are aceiasi forta asupra mea.
Si acum nu ne mai operea nimic, pentru ca deja am trecut prin mult prea multe.
Ii dau boxeri jos folosindu-ma de amandoua mainile si imediat dupa il las pe el sa treaca deasupra. Nu mai am nici o inhibitie. Nu-mi mai e frica, pentru ca stiu ca e ‘el’.
Blondul imi spune ca ‘nu o sa doara’ incercand poate sa ma linisteasca. Iar eu doar i-am zambit din toata inima dandu-i de inteles ca vreau sa fiu a lui. Si chiar vreau, mai mult decat orice. Pentru ca atunci o sa ne lege mai mult decat o prostie de contract pe care urmeaza sa o semnam. Mult mai mult…
Ma patrunde incet prima data. Imi inabus un tipat de durere, nu vreau sa creada ca sufar, in timp ce strang cearceaful cu toata forta. Apoi incepe sa faca miscari inauntrul meu, mai intai lente insa prinzand viteza cu fiecare secunda parca. Buzele lui inca imi sarutau sani apoi trecand la gura lasandu-ne limbile sa se joace pentru cateva clipe in timp ce mainile mele se jucau prin parul lui.
Dupa nici cinci minute toata durerea a disparut. Mai simt doar placerea aproape inumana. O placere pe care numai el ar putea sa ma faca sa simt, combinand atat de absurd placerea fizica cu cea psihica. Inecandu-ne in proprile sentimente. Lasandu-ne trupurile in voie, depinzand unul de altul mai mult ca oricand.
De data asta imi lasam gemetele sa se exteriorizeze dandu-i satisfactie blondului. Si e perfect, pentru amandoi. Mult mai perfect decat ma asteptam sa fie.
Fiecare miscare ne uneste mai mult, nelasand nici cel mai mic spatiu sa ne desparta. Amandoi imbatati de fericire si placere. Amandoi pierduti in imaginea celuilalt.
Dupa cateva minute jocul se sfarseste. Se intinde langa mine pe pat tragand un cearceaf peste noi.
Ma sprijin pe un cot si imi ridic capul desupra lui lasandu-mi suvitele brunete sa-i ghidile chipul. Il sarut scurt dupa care imi las capul pe pieptul lui si adormim asa. Imbratisati, de parca am fi o singura fiinta. Un singur suflet intreg.


scz de greaeli, ca de obicei :))
vaaaai pentru eeeu?:X:X:X:X:X:X:X:perv:vaaai doamne,de cand asteptam momentul asta,cred ca am sa-l mai recitesc inca o data dupa ce termin de comentat:))mintea mea perversa e fara limite:-\"
revenind,ahem:))iti multumesc inca o data pentru urare,esti o scumpa::*:*:*:*:*
Si sa stiii,te descurci la partea hentai,pe bune,as vrea sa ma descurc atat de bine ca tine:X:X:X:X:X:XX:
asteeeeept nextuuu:))neaparat:))anunta-ma si data viit:*:*:*:*:*:*:*
iaaaa...ce sweet a fost capitolu\' ...:x adica naruto ..si hinata...perversi mici...:P
m\'ai lasat masca...zici ca aman2 asteptau acea clipa de ani de zile...si tot nu mai venea momentu...da uite ca a venit:o3...si a venit intr\'un moment cu totul si cu totul special:x sa inteleg ca ei se vor casatorii..si vor fi fericiti pana la adanci batraneti..
intr\'un fel e mai bine cu porcaria aia de traditie...ca altfel poate nu s\'ar fi gandit nici unul dintre ei sa se casatoreasca ...te ubeee:x:x:x :*:*:*


nu cred k mai e nevoie sa\'ti zic k astept nextu\' deci spoor la scris si sa ma anunti:*:*
Hello.
Deci s-a ajuns si aici... ce-i drept partea asta a ficului este cea mai importanta pentru cititori. Aici descrierea, actiunea si dialogul trebuie sa se impleteasca foarte bine incat sa creeze o scena ce nu trebuie sa para deloc chinuita (nu ca la tine asa ar parea).
Hmm, nu stiu cum sa incep, nu ma asteptam ca o va lua asa de repede. Sincer mi-a placut sunt nebuna dupa chesti d'astea ca sa zic asa, dar stiu ca se putea mult mult mai bine.
Cred ca mi-ar fi placut sa bagi si mai multa descriere, sa te infigi mai mult in adevarata actiune, sa nu lasi nimic nespus sau nefacut.:))
Nu prea ai folosit deloc dialogul in actul respectiv, acum totul ramane la latitudinea ta, e alegerea ta nu am ce sa-ti reprosez.
Greseli de tastare nu prea am obsevat, se vede ca incerci sa reduci din ele.
Pai astept finalul si nu uita sa ma anunti.
Bye.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10