Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Soseta tricoteaza one-shoturi :D
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Helau helau

Ghiciti ce nou venit s-a apucat de one shoturi.Sosetutaaa'

Deci nu am mai scris din astea asa ca nu ma luati foarte tare.Sper ca e cat de cat bine.
Vreau orice fel de commuri,multe sa fie :))

Razbunarea

Pe strada ce se intuneca se auzea doar ecoul aproape mut al pasilor ei apasati.Frica ii curgea prin vene,ajungand la inima a carei prime batai a inceput cu primul tunet.Ploaia ii intepa pielea,facand-o mai lucida si aducandu-I inapoi multe amintiri.Parul ei negru ca matasea ii era lipit de gat iar ochii ii sclipeau salbatic.Simtind ploaia ce devenea tot mai puternica ea zambi.Ploua cand il intalni prima oara.Acum ploua cand il va intalni ultima oara.Inainta prin furtuna si aducandu-si aminte de ce era acolo stranse mai bine cutitul ce lucea la lumina fulgerelor.

Acum stia tot ce insemna defapt ce ii spunea el…”O sa fiu cu tine mereu”-pana ma satur de tine.”E doar o prietena”-Ma culc cu ea iar tu esti prea oarba ca sa vezi.”Nu cred ca mai pot fi cu tine…”-O am pe ea acum.Avea insa sa plateasca pentru tot cu propriul sange.Pana la ultima picatura.

Deschise usa micului bar abandonat si intra.Fulgerele despicau cerul,luminand interiorul barului.Peste tot erau sticle sparte iar el dormea intr-un colt.Se uita la el desgustata,cu o privire de gheata.Furia ii reveni in sange,facand-o oarba si controland-o.Se zbatea de prea mult in ea,ca un animal salbatic.Stia ca trecutul nu o va lasa sa traiasca in prezent.
Deschizand ochii el vazu luciul cutitului si incremeni.Prea beat ca sa se poata ridica sopti incet,ca si cum ultima lui suflare se afla in acel cuvant.
-So-fi….
Ea il privi salbatic.Ii putea gusta frica.O simtea pe varful limbi si ii placea.Ea doar o adolescent fara prea mult glas cand il cunoscu.Acum insa,tinand cutitul in mana si citindu-I groaza din ochi Sofi se simtea mai sigura pe ea ca oricand.
Era gata sa loveasca dar sunetul unui tunet aduse cu el un tipat sfasiat.
-Nu!

Prezenta lui Lily lumina parca camera.Ochii ei mari si albastri erau umezi iar parul auriu si lung ii era ravasit de furtuna ce impartea aceiasi furie cu a lui Sofi.
Ea insa nu mai auzi nimic.Strapunse pieptul baiatului cu cutitul si il roti de cateva ori.Privi sangele cum picura,udand podeaua apoi cazu in genunchi si incepu sa rada.Razul ei umplu linistea noptii.
-E prea tarziu Lily.Mult,mult prea tarziu.Intotdeauna a fost prea tarziu.

Lily se uita ingrozita.Inima ii era gata sa sara din piept.Fugi si inghenunchiind langa baiat ii puse mainile pe piept si sopti ceva,aplecand usor capul.
Sofi lua cutitul patat de sange si il apropie usor usor de inima.Tipatul lui Lily o facu insa sa il scape,lovindu-se la mana.Isi lipi fruntea de podea si odata cu ploaia,Sofi incepu sa planga.
-Ce am facut Lily.Ce am facut?
Ridica ochii si o privi.Ramase nemiscata.Fata plutea deasupra podelei patata cu sange si ii zambea bland.Se apleca si ii ridica usor mana,atingandu-I bland rana ce disparu imediat.
-Nu s-a intamplat nimic Sofi.Nimic.
Isi puse mainile pe piept iar aripile I se deschisera,cazand pana in podea.Albul lor era patat acum cu sangele ce picura de pe mainile ingerului.Lily incepu sa cante iar glasul ei cristalin strapungea linistea incaperi.
Se ridica tot mai sus iar corpul baiatului disparu ca o umbra.


Tot ce Sofi mai simtea acum era caldura ce ii invaluia sufletul.Ramase acolo jos,privind ingerul ce se ridica odata cu soarele.
Uite, sunt primaaa. <3
Măi, tu ai o idee despre ce ai vrea să scrii, da` când vine vorba de scris bagi ideile unele peste altele. Nu obişnuiesc să comentez cuvânt cu cuvânt, dar sper că ce voi scrie mai jos te va ajuta. XD Bine, dacă ai de gând să iei în considerare sfaturile mele. Dacă nu...bine. :]]

(26-04-2011, 11:47 AM)Sosetuta A scris: [ -> ]

Razbunarea

Pe strada ce se intuneca [aici sună puţin cam ciudat. Strada se întuneca? Poate pe strada întunecată...puteai scrie ceva în genul "Pe strada lipsită de orice urmă de lumină, cu un aer straniu..." înţelegi ce vreau să spun? Dă un aer poveştii. XD]se auzea doar ecoul aproape mut al pasilor ei apasati.[space. Nici eu nu aveam obiceiul să las spaţiu după fiecare semn de punctuaţie, dar am învăţat pe parcurs că este mult mai estetic.]Frica ii curgea prin vene,[space]ajungand la inima a carei prime batai a inceput cu primul tunet.[Adică până atunci nu-i mai bătuse inima? O__O Puteai spune ceva de genul: "Frica îi curgea prin vene, iar bătăile inimii acceleraseră o dată cu primele tunete, urmate mai apoi de o ploaie de lacrimi." ]Ploaia ii intepa pielea,[space]facand-o mai lucida si aducandu-I inapoi multe amintiri.[space][Exprimarea cam lasă de dorit aici. Puteai scrie: "Ploaia îi înţepa pielea, aducând-o la realitate şi amintindu-i momentele din trecut petrecute cu el. "]Parul ei negru ca matasea ii era lipit de gat[virgulă] iar ochii ii sclipeau salbatic.[space]Simtind ploaia ce devenea tot mai puternica[virgula] ea zambi.[space]Ploua cand il intalni[sună mai bine "l-a întâlnit"] prima oara.[aici puteai, în loc de punct, să pui virgulă şi să continui cu literă mică:D]Acum ploua cand il va intalni ultima oara.[space]Inainta prin furtuna si[virgulă] aducandu-si aminte de ce era acolo[virgulă] stranse mai bine cutitul ce lucea la lumina fulgerelor.

Acum stia tot ce insemna[virgula] defapt[virgulă] ce ii spunea el…[aici mergeau mai bine două puncte :]”O sa fiu cu tine mereu”-pana ma satur de tine.[space]”E doar o prietena”- Ma culc cu ea iar tu esti prea oarba ca sa vezi.[space]”Nu cred ca mai pot fi cu tine…”-O am pe ea acum.[space]Avea insa sa plateasca pentru tot cu propriul sange.[aici mergeau punctele de suspensie]Pana la ultima picatura.

Deschise usa micului bar abandonat si intra.Fulgerele despicau cerul,luminand interiorul barului.[space][ai repetat cuvântul "bar". Încearcă să cauţi sinonime, pentru a nu repeta cuvintele. :D]Peste tot erau sticle sparte[virgulă] iar el dormea intr-un colt.[space]Se uita la el desgustata[corect e dezgustată],[space]cu o privire de gheata.[space]Furia ii reveni in sange,facand-o oarba si controland-o.[space][iar lasă de dorit exprimarea. "Furia reveni, orbind-o şi răpindu-i tot autocontrolul." Eu aşa aş fi scris. XD]Se zbatea de prea mult in ea,[space]ca un animal salbatic.[space]Stia ca trecutul nu o va lasa sa traiasca in prezent.[ce mult mi-a plăcut partea asta <3]
Deschizand ochii[virgulă] el vazu luciul cutitului si incremeni.[space]Prea beat ca sa se poata ridica[virgulă] sopti incet,ca si cum ultima lui suflare se afla in acel cuvant.[două puncte]
-So-fi….[nu cred că era necesară despărţirea în silabe.]
Ea il privi salbatic.[space]Ii putea gusta frica.[virgulă şi continui cu literă mică]O simtea pe varful limbi si ii placea.[space]Ea doar o adolescent fara prea mult glas cand il cunoscu.[Ok, aici chiar că n-am înţeles ce-ai vrut să spui. XD]Acum insa,[space]tinand cutitul in mana si citindu-I[cu i mic. XD] groaza din ochi[virgulă] Sofi se simtea mai sigura pe ea ca oricand.
Era gata sa loveasca[virgulă] dar sunetul unui tunet aduse cu el un tipat sfasiat.[două puncte]
-Nu!

Prezenta lui Lily lumina parca camera.[space]Ochii ei mari si albastri erau umezi[virgulă] iar parul auriu si lung ii era ravasit de furtuna ce impartea aceiasi furie cu a lui Sofi.
Ea insa nu mai auzi nimic.[space]Strapunse pieptul baiatului cu cutitul si il roti de cateva ori.[space]Privi sangele cum picura,udand podeaua apoi cazu in genunchi si incepu sa rada.[Cred că mergea să scrii: "Căzând, apoi, în genunchi şi începând să plângă."]Razul ei umplu linistea noptii.
-E prea tarziu[virgulă] Lily.[space]Mult,[space]mult prea tarziu.[space]Intotdeauna a fost prea tarziu.

Lily se uita ingrozita.[space]Inima ii era gata sa sara din piept.[space]Fugi si inghenunchiind[corect e îngenunchind] langa baiat[virgulă] ii puse mainile pe piept si sopti ceva,[space]aplecand usor capul.
Sofi lua cutitul patat de sange si il apropie usor[virgulă] usor de inima.[space]Tipatul lui Lily o facu insa sa il scape,[space]lovindu-se la mana.[space]Isi lipi fruntea de podea si odata cu ploaia,[space]Sofi incepu sa planga.
-Ce am facut Lily.[space]Ce am facut?
Ridica ochii si o privi.[space]Ramase nemiscata.[space]Fata plutea deasupra podelei patata cu sange si ii zambea bland.[space]Se apleca si ii ridica usor mana,[space]atingandu-I bland rana ce disparu imediat.
-Nu s-a intamplat nimic[virgulă] Sofi.[space]Nimic.
Isi puse mainile pe piept[virgulă] iar aripile I se deschisera,[space]cazand pana in podea.[space]Albul lor era patat acum cu sangele ce picura de pe mainile ingerului.[space]Lily incepu sa cante[virgulă] iar glasul ei cristalin strapungea linistea incaperi.
Se ridica tot mai sus iar corpul baiatului disparu ca o umbra.


Tot ce Sofi mai simtea acum era caldura ce ii invaluia sufletul.[space]Ramase acolo jos,[space]privind ingerul ce se ridica odata cu soarele.


Well, greşeli sunt multe, dar nu care nu pot fi reparate. :] Am încercat să fiu cât mai explicită.
Mie, una, mi-a plăcut ideea. Textul a fost încărcat de emoţii, însă nu ştii cum să le pui în valoarea. Încearcă să descrii cât de mult posibil. XD Bine, nici eu nu sunt mare scriitoare, deci să nu crezi că eu scriu superb.:]] Sfaturile ce ţi le dau acum mi-au fost date şi mie cândva.
Fii atentă la semnele de punctuaţie şi spaţii. XD

Cam atât, Pufoşenie! >:D<
Take careee!