Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ichigareli ^^
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
hello! 21 . cea mai recenta:
[Imagine: 2d768y.jpg]
[Imagine: syo95g.jpg] [asta e pentru Icsdee..defapt o are deja la profil.]
[Imagine: 2q87ac5.jpg] [mai veche]
Poate daca ai creste putin opacy la personajele din semnatura ar iesii ceva dragut,incearca sa cresti la layerul cu personajul.
Aaa da imi place la nebunie modul in care asezi brushurile 105
Hey! Revin aici pentru ca am vazut ca ai pus ceva nou. Uu, ceva nou, trebuie sa comentez :3
Cel mai mult imi place ultima semnatura, nu stiu ce ma atrage exact la ea insa personajul e dragut, la fel si culorile alese si restul efectelor. Nu e deloc stearsa sau cu contrastul prea mare, as fi vrut sa faci si un avatar la el xD...
Acum sa le comentam pe celelalte doua. Nu sunt cine stie ce, mai ales la prima, poza e neclara, cred ca marimea a fost cam nepotrivita... Ma rog. Iar la a doua, brushul sau efectul ala puternic dintre cele doua tipe nu are ce cauta acolo, e enervant, daca chiar voiai sa pui o pata de culoare acolo ca sa accentuezi, puteai folosi un brush cu opacitatea mai scazuta, insa nu a iesit bine ._. Strica imaginea.
Si cum am mai spus, te laud din nou pentru ultima semnatura, chiar imi place.
Poi... ne mai vedem hug
So, am revenit in GFX, poor you. Deci dupa aceasta pauza sper sa nu ma mai las de gfx, si am facut ceva nou de "revenire":

[Imagine: 29vfhab.jpg]
new signature. Thank you for the comments22. I don't like it at all, so I'd like to see what do you think about it.

[Imagine: 29p973k.jpg]
So, ce de lume. Nu va inghesuiti.
Zisesem ca revin in gfx and stuff si totusi nu m-am tinut de cuvant. Avand in vedere obsesia mea pentru Aslan, am zis sa fac o semnatura cu el
[Imagine: aslanz.jpg]
This is it^^
scuzati forma si dimensiunile, dar nu am avut de ales21
yap,
[Imagine: 2w59443.jpg]
Voi fi scurta si la obiect, si numai, dar numai la utlima lucrare.

Nu stiu ce ai vrut sa faci/sa incerci, dar ai stricat tot, calitatea personajului, si sa nu zic de toata semnatura. Nu tin minte sa fi zis cu ce lucrezi, daca ai zis my mistake, but, eu iti dau sfaturi, sper doar sa le intelegi. Daca tot vrei sa faci ceva cu un render care e asa, mai gol, si nu stii ce sa faci cu fundalul, atunci niste solutii nu ti-ar strica la problemele tale: fundalul e gol - ia renderul si fa smudge pana apare ceva frumos; imaginea e cam asa si asa si vrei sa o "imbunezi" - incearca sa adaugi efecte/brushuri/c4d's/texturi/etc. pe langa personaj, nu peste, sa faci sa para ca un vis cu multe lumini frumos colorate si nu exagerate, sa fie clare si frumos aranjate; ti se pare cam gol, textul e varianta buna - un text nu strica niciodata, asa ca ia cauta un font dragutz [nu ceva exagerat], un text care merge mai bine cu semnatura terminata, si "voilà", e gata; e neclar? simplu incearca sharpen - niciodata, dar niciodata nu folosi sharpen-ul exagerat, doar ceva cu gust, ca la mancare - ce e mult strica, nuh? ^^

A da, daca e prea intunecat fa-l mai luminos, si nu, dar nu redimensiona imaginea, arata urat, se vede nuh?

Bun, cam atat, si acum referitor la mine - zici k am facut reclama la ceva, asa am scris O_O Doamne.... -.-"
Helau.
Mi-am adus aminte ca am si un topic pe aici si am zis sa postez cea mai noua lucrare. Inainte de asta, trebuie sa iti multumesc, Alysu ca te-ai sinchisit sa treci pe aici si sa lasi un comentariu atat de contructiv.
[Imagine: 65zm8n.jpg]
Da, am dat dintr-una in alta cu sigul asta, dar sper ca totusi a iesit ceva. Stiu ca renderul nu are o calitate foarte buna.. nu am reusit sa ii fac nimic.
Nu cred ca mai era necesar un text avand in vedere cat de incarcat este sigul, dar daca aveti ceva de obiectat nu aveti decat sa comentati.
Multam ^.6

EDIT: era sa uit, voiam sa va cer sa imi dati idee de un site inafara de deviantArt [daca exista] de pe care sa iau brushes/c4d/texturi/vectori/fractali and so on si daca ati putea sa precizati ce ar fi mai bine sa folosesc.
Cu cea mai mare placere, vreau sa ajut oamenii, nu sa ii fac sa isi piarda interesul, si oricand ai intrebari, be free and ask. ^^

Referitor la lucrare - dap cam incarcat, dar stii unde? la personaj - ai acoperit-o pe Amu de zici ca acum vine intunericul si o acapareaza xD Gosh, mai incet cu ele - asa, cand mai folosesti c4d's, incearca sa le pui mai mult pe Linear dodge sa fie mai luminos, si in caz ca lucrarea ta da spre o culoare si c4d-ul respectiv difera enorm, incearca sa il desaturezi, sau mai simplu "ctrl+shift+u" [sper ca n-am gresit combinatia la ora asta, dar mi-e o lene sa deschid ps-ul -.-"]; ti-am mai zis, daca cumva acoperi renderul/focalul, atunci sterge fiindca arata oribil, nu urat, oribil, nici nu-ti vine sa uiti la lucrare... si daca cumva, nu e asa de clara lucrarea, un pic sharpen ii da farmec [park am mai zis] text da, nu mergea, e prea incarcat, dar e binisor, mai bine ca celelalte lucrari. Bravo.

Site-uri pt "brushes/c4d/texturi/vectori/fractali and so on" - cauta pe google, si fii sigura ca vei gasi tot ce iti trebuie. Eu am gasit, si te asigur ca vei gasi si tu, si sunt unele site-uri excelente. Doar scrie si tu acolo la "nenea gugal [sorry, nu am diacritice] " ce ai nevoie ^^ Sper ca ti-am fost de ajutor, si pe altadata ^^
Pagini: 1 2 3 4