Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Floo's desene.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
1 desen . primu facut in Paint. ^^


http://i1180.photobucket.com/albums/x403/eu23/Magic.png

enjoy. Revin maine cu altele noi. ^^ xD
le'am facut in 2009. Sunt vechi dar nu am gasit in comp alte desene si acum fotografiez unele asa.. mai noi. ^^

off:Nu stiu ce are link-ul de la cel original 39 il modific mai incolo. L'am sters si il adaug mai incolo iar.

On: mersi mitch. ^^ Lineart. Nu sunt cele mai bune desene ale mele. mai caut si altele si revin.

[ediiittttttt]
este facuta acum 1 luna- jumatate de luna, nu mai stiu exact.
http://i1180.photobucket.com/albums/x403...C00375.jpg
Ţi-am văzut desenele şi m-am gândit să îţi las un mic comentariu. În primul rând vreau să te felicit pentru ceea ce faci şi să nu renunţi niciodată [ chiar ai potenţial ]. Îmi place că faci şi pe calculator deoarece este mai greu, recunosc.
Primul desen : Admir faptul că este făcut la PC. Umbrele sunt bune ţinând cont că este făcut în Paint, deci ... bravo~!
Al doilea desen: Un desen tradaţional. Oh, well, e drăguţ, dar e cam mâzgălit. Chestia aia din spate [ e o poartă, nu? ] e strâmbă şi nu-mi prea place. Un umăr e mai jos, altul mai sus, un sân e mai ascuţit, rochia arată cam ciudat, însă, ca o schiţă de început, nu e rău. Foloseşte rigla pentru a trasa dreptele şi încearcă puţin să-ţi corectezi anatomia omului. Nu mă înţelege greşit, e un desen drăguţ, am spus-o mai sus, iar expresia feţei o ador, ce să mai, dar mai ai de lucrat { şi eu mai am, stai liniştită - şi chiar foarte mult O.o }.
Cred că sunt nişte desene originale [ cel puţin eu n-am văzut până acum unele asemănătoare ], aşa că, la originalitate ai un 10 din partea mea, iar la desene - la tehnică, umbre etc. etc. - îţi dau un 8. În total 9.
Desenează în continuare şi să vedem cât mai multe desene frumoase. Ai talent, deci nu renunţa~!^^
O sa comentez desenul de la edit. Deci:

Acel contur facut mai apasat din jurul fetei nu imi place, parca ai delimita ceva. Parul este in mod egal, adica este uniform dar in partea stanga fata are o bucla care nu o are si in partea dreapta si de aceea ii da un Minus. Umerii sunt ca o caramida, nu au o forma mai ovala si mainile sunt foarte rigida. Nu vad nici un buzunar, deci unde vin mainile? Daca zici ca sunt dupa rochie este mai ok., dar nici asa nu este prea bine. Ar fi trebui ca fata sa aiba manusi,right? Dar din pacate decat mana dreapta are manusa, fi atenta la detalii. Lanticul de la gatul fetei nu imi place, nu o sa vezi pe nicaieri un astfel de lantic ondulat. Sanii sunt ascutiti, adica stangul este mai ok., dar tot nu sunt uniformi. Oricum nu imi place, totul este facut la repezeala, nu prea sunt bune proportiile si este neglijent si neingrijit. Uite.te si tu la acea oglinda sau usa din spatele `printesei`, zici ca este un gard taiat de acum patru ani. In fine, imi plac desenele tale per total, ai talent dar foloseste.l cu grija, ai putea facea detalii frumoase si desene spectaculoase.

EDIT: Defapt asta este un al treilea topic, nu un al doilea 21.
O să îmi dau şi eu cu părerea în legătură cu desenele tale. Până să ajungem la asta, ce se întâmplă aici? Ce e harababura asta? Eşti nehotărâtă, pui, scoţi, ştergi, editezi. Calmează'te şi fă curat. 21

Desenul în Paint: Păi. Nu mă simt în măsură să comentez, nu sunt bună cu foaia digitală şi mouse'ul în mână. Mă descurc doar cu creion şi foaia normală. Doar că mi se pare cam ţeapănă. Îmi place în schimb, foarte mult cum ai colorat.Doar că îi lipseşte...viaţa desenului. nu ştiu, poate e doar părerea mea. Dacă e prima ta încercare în Paint, ei bine e foarte reuşit.

Desenul făcut cu pixul: Aici nu mă mai sfiesc să comentez, asta chiar e ţeapănă. E cam pătrată la umeri, în rest e ok. Se înţelege, conturul e făcut aşa fiindcă ai folosit pixul. totuşi nu m'ar fi deranjat dacă era mai bine definit.

Aşteptăm şi celelalte desene.

Xoxo, Ang.
Am uitat, asa ca am facut aseara unul in paint. xD Sper sa va placa am muncit ceva la el 39 Si va place mozaicul? 5

http://i1180.photobucket.com/albums/x403/eu23/traa.png
Ce nice^^
Dar poate colorezi totusi trandafirasii la lucrarea cu "fata si mozaic", vreau s-o vad finisata si apoi te laud si dau comentarii la restu' and plus 1 la rep[Imagine: sonrojada.gif]
_________________________________________________________
edit:
Imi plac chibiurile, asta pentru ca sunt mici.
Art-ul cu doua fete, sa zic, le apreciez ca sunt facute in paint, imi place la ele mai mult line-art-ul, dar mai e de lucrat la el. Sincera sa fiu, ultimul desen, care il numesti tu primul..imi place cu mult mai mult ca cel precedent, in el e prospetime, e dragalasenie, e asa sweet, incearca sa-l finisezi si va fi fte bine^^.
Si promisul meu +1 la rep
[Imagine: miss-bone-228.gif]
gata. 4
http://i1180.photobucket.com/albums/x403...traa-1.png

l-am terminat. acum te astept cu un comentariu mai detaliat . ^^ in legatura cu desenele.
mulrumesc mult mitch xD si tuturor.

[Imagine: exemplu.png]
** http://i1180.photobucket.com/albums/x403...xemplu.png

alt desen, terminat chair azi.

ps: corpul l-am gasit pe deviantart. : )
Buna! Am trecut si eu pe aici 9 Faci o treaba buna, insa se poate si mai bine, cu totii stim asta, nu?
Mi se pare ca folosesti culori cam deschise, insa poate asta e stilul tau. Incearca sa te axezi mai mult pe umbre si pe fundaluri. De ce nu faci si backuri la desene? Ar arata mult mai bine 3
Chibiurile sunt foarte dragute, pacat ca sunt asa mici, daca le-as mari nu ar fi foarte clare, doar de asta sunt chibi. So.. sunt cute toate, dar mai vreau si altele. Incearca sa pui si mai mult suflet, sa vedem ce iese.
Bafta hug
Pagini: 1 2