Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cand ura se transforma in pasiune [+18]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
I
Dimineatza sau seara? Niciuna nici alta, jumatate, 3:30 AM, si maine e ziua mea, dar sincer nu va fi nici-o mare diferenta ca in ultimii 2 ani, seara petrecuta cu prietenii, desi, curva aia care cica e mama adoptiva...o blonda de 20 de ani, care s-a casatorit cu tata doar pentru bani evident, tata era un om bun, blajin, de pus la rana, a murit acum 2 ani intr-un accident de masina in Rusia, imi petreceam zilele de nastere cu el, in fine, ziceam ceva de o blonda, da, cica are o "surpriza" pentru mine. Ma astept la ce-i mai rau, daca ar putea, m-ar da afara din casa si apoi sa ma acuze ca am intrat prin efractie. La 19 ani as putea zice ca am de toate, in afara de un iubit, de ala n-am. si sincer nici nu vreau, sunt atatia baieti la cheremul meu, da nu-mi place niciunul, desi toti arata bine. Eh, si uite cum stau eu treaza la ora asta, fataindu-ma in pat, si gandind la ce-mi pregateste scorpia de Natasha.
Hmmm, pai o scurta caracterizare si descriere a mea nu strica nu? Am parul lung, surprinzator si aproape imposibil am parul albastru, din nastere, il prind deobicei in doua codite si rar il las desprins, ochisorii negrii si alungiti, sunt japoneza, sunt dotata din punct de vedere fizic si mintal, inaltuta cam de 1 metruu 80, deci sunt frumoasa, sexy si desteapta. Katoka....Katoka Hatsuiki defapt, pai nu se vede momentan, dar nu's o fire prea...prietenoasa, calda sau blanda, credincioasa nici atat, dimpotriva, sunt imprevizibila, irascibila iar prietenii ma porecleaza " Fiica Satanului", dar nu ma supar evident, am piercingurii in fiecare ureche plus unul in limba, un tatuaj pe brat cu initiala numelui meu si cam atat...a ba nu, bretonul meu are suvite bleu.
Si uite ca stand treaza, sa facut ora cinci, pot sa ma trezes, nu ca as fi dormit mai mult de o ora, dar cand stiu ce ma asteapta maine ma ia cu fiori, emotii al greu, poate-mi pune zgarda, sau poate imi da un logodnic terorist....Ma ridic din pat si intru in baie, ma uit in oglinda si ma admir, arunc camasa de noapte, care a aterizat se pare in toaleta, lenjeria si intru in dus, Dau drumul la apa si las picaturile calde sa-mi mangaie trupul frumos. Stau o ora, cred, si dupa ies, imi pun un halat pufos pe mine si-mi dau cu apa rece pe fata. Ies din baie, aleg lenjeria, jeansi scurti, si o camasa cu manecile suflecate neagra, e bine, imi pieptan parul si-l prins in clasicele mele cozi. Ies frumos din camera la 6:30 AM si cobor scarile, spre neplacerea mea Natasha ma astepta, fuma o tigara, yuck, cetigari proaste si ieftine are, tata fuma numai tigari scumpe si de buna calitate. mi se face greata de la mirosul de curva amestecat cu fumul de tigara. Ma tolanesc pe canapea, si dau drumul la Tv schimband canalele, dar ea se aseaza in fata mea si se uita arogant.
- Scuzama, da-mi blochezi vederea cu locusorul tau, care numai e sacru de mult... ii spun fara sa-mi pese de reactia pe care ar putea sa o aiba.
- Aculta aici scorpie mica, ai grija cum vorbesti, hai fa pasi in bucatarie, trebuie sa asteptam cadoul.
Nu aveam chef de cearta, asa ca o urmez pe cea care se dadea cucoana , intru prima si ii dau o imbratisare servitoarei, era foarte amabila, draguta, imi era ca o mama, in timp ce curva de Natasha ii da mereu prdine si tipa la ea din nimic, deobicei vad tot si ma iau la paruiala cu ea. Eram curioasa sa stiu ce cadou tampit mi-a pregatit. Intre timp Jannet imi pregatise micul dejun, asa cum stia ca-mi place, plus o cafeluta proaspata si buna cum stia ea mai bine. Natasha se uita la mine, cu privirea aia de copil jucaus, atunci cand vrea sa ma calce pe coada.
- Esti curioasa sa aflii ce-i?
Nu ii raspund, dau afirmativ din cap in timp ce savurez mancarea.
- Ei bine, de ce sa te tin...cadoul tau este o dadaca.
Aud cuvantul "dadaca" si ma inec, intentionat a zis cand mancam, he he, n-are ea norocul sa mor, nu va avea niciodata. Incerc sa ma linistesc in timp ce scumpa mea Jannete ma batea pe spate pentru a scapa de inec, iau o gura zdravana de cagea si-mi dreg gatul. Dupa ma ridic in picioare, iau o fata de copil rasfatat si incep sa urlu.
- Ce mata dracu' ai zis? Dadaca? La 19 ani? Esti nebuna, auzi dadaca, parca vad vreo baba in prag de moarte, cu babetica dupa mine, strigand " nai voie aia sau aia" ce naiba'! Urlu atat de tare incat cred ca ma aud si vecinii.
- Serios? intotdeauna m-am crezut mai presus.
Se pare ca persoana care rostise era in spatele meu, era o voce masculina, imi trec fiorii prin tot corpul, dadaca...e barbat?! Ce naiba... nooo, deci Natasha e si curva si retardata mintal, am inteles. Ma gandesc sa ma alatur tatei, pe lumea ailalta, am intorc sa vad cine e si cum arata...nu...sunt moarta, e un barbat inalt, 2 metrii sigur are, sunt mai mica cu 20 de cm fata de el, au...frica, multa frica, nu pare prietenos, din contra... E imbracat intr-un costum negru cu dungi subtiri albe, cu camasa descheiata la primul nasture, iar sacoul era evident peste camasa, si din cate stiu, albul ochilor e alb ca doar daia se numeste asa, asta are negrul ochilor, nu e om ce dracu', urechile de elf, WOAH, am un diavol in fata. Are 2 coarne, putin rotunjite, are gheare si cred ca si coltii, iar ochii sunt galbeni..si ce nuanta patrunzatoare, are parul lung, mai lung decat al meu, are parul pana la fund, eu am doar pana la mijlocul spatelui, are parul mai ingrijit decat al meu. Ma priveste sobru, arogant de parca i-as fi fost inferioara, pfiu, perfect, dadaca e barbat, si ca sa fie totul plin, e demon. Ahh..nu...ochii mi se incetoseaza, si sunt prinsa intr-un intuneric morbid, genunchii cedeaza, iar eu cad intr-un somn adanc in care habarnam daca is vie sau moarta. Si dorm si tot dorm, da luminita unde e? aloo, cucubau...mor sau nu mor?ca sa stiu si eu.
- Ahhhm capu'...ce naiba? Imi duc mana la cap, se pare ca m-am trezit, imi frec putin capul si descopar un bandaj ce-mi acoperea partea avariata a capusorului meu, ma uit prin preajma si scot un tipat scurt cand il vad pe barbatul ca imi e dadaca. Avea un zambet calm, era doar in camasa acum, fara sacou, eu il studiez putin si incerc sa vorbesc cu el. Deschid putin gura, dar hopa, mi-o ia inainte. cu acelasi zambet cald si vocea joasa spune usor, dandu-mi putin bretonul la o parte, bineinteles, incapatanarea mea il da inapoi la locul lui in ochi cum era.
- Esti bine? Ai avut o casatura "frumoasa", vrei sa-ti audc ceva? ma intreaba prietenos, dar sti Katoka, aparentele inseala.
- NU, in niciun caz de la tine aaa...cum naiba te cheama?
El se ridica si iese putin, apoi se intoarce cu o ceasca pe care mi-o inmaneaza, se uita putin la mine si-mi spune bland:
- Ar trebui sa vorbesti mai frumos, eu nu ti-am vorbit urat si nici n-as vrea, numele meu e Morfil draguta, uite, eu nu vreau sa-ti fac rau, si daca o sa fii draguta si ascultatoare nu voi fi violent.
- Da da....vorbe in vand, scuza-ma nu ma intereseaza cum vorbesc, nu cu tine cel putin, hmmm Morfil...vine de la morfina, dragut drog, era folosit de soldatii romani...te droghezi?
Se pare ca i-am sters zambetul, imi place cand castig, ma priveste urat iar eu sorb satisfacuta din ceaiul dulce si cald pe care mi-l audsese mai devreme.
- Nu, tu? Ma intreaba cu o privire suspicioasa, cercetandu-ma.
- Ocazional, mai mult beau si fumez, iar cand ma droghez....he he, ma culegi de pe jos. Ma uit usor uimita la el, observand ca din privirea urata de acum cinci minute s-a transformat intr-una furioasa. Pot sa recunosc ca ma trec fiorii, imi intorc capul spre fereastra, gandind putin, apoi imi intorc capul inspre el. Dracie, s-a apropiat cand nu ma uitam la el, fetele noatre sunt ridicol de aproape, ma privea ca prima data cand l-am vazut, sobru si rece, si totusii, ochii lui ma patrund, imi dau fata putin in spate si ma stramb putin, el ma impinge pe pat si se urca usor pe mine, e greu... Mi-e frica, si nu mi-a mai fost asa de frica de cand a murit tata. Se uita la mine si zambeste in coltul gurii, arogant evident, eu incep sa ma zbat, dar el imi prinde mainile si isi pozitioneaza mana dreapta pe burtica mea si apasa lasandusi putin din greutate.
- Aculta aici, ca nu repet, nu stau la cheremul unei mucoase, cin cate vezi nu sunt om, nu ma face sa arat demonul, sa-ti fie clar, mata' tea lasat pe mana mea, in 2 zile parasesti New York-ul si te muti la Londra cu mine, pentru orice masura, auzi, la 19 ani, tutun, alcool si droguri, sa dea dracu' sa gasesc praf, injectabile sau orice fel de drog in casa mea! CLAR?!
Tipa ca prostu, imi da drumul, se ridica, isi ia sacoul, inainte de a apasa pe clanta rosteste: " Iti faci bagajele, maine dimineata in fata usii sa te gasesc" apoi iese trantind usa, in timp ce tremura si pielea pe mine, probabil acum Natasha da petrecere ca scapa de mine...

Morfil - http://www.sumopaint.com/image/?id=1304400
Kato- http://www.sumopaint.com/image/?id=1112144 (punetii suvita...si piercurile ca e poza veche)

abbeyslullaby

o doamne,in sfarsit ceva interesant!! ador complet ficul asta ,e exact genul care imi place mie fff mult ! ador,in special dialogul,nu e deloc sec si plicticos :pls::pls::pls: astept nextul cu mare nerabdare!!! spor la scris!:bye:
mie mi se pare o tampenie sincer...dar macar incerc si nu ma las batuta...astept critici :) sper sa va placa desi nu e reusit, da...poza cu Morfil...e originala....cea cu Kato...trucata...
Multumesc celor ce vor lasa critici sau complimente!
:*
chiar e interesant! astept sa vad ce vor face cei 2 la Londra ;)). Dau si eu un comentariu dupa cateva luni de absenta :))
oricum , eu mai pun videoclipuri pe VideoTube dp site-ul asta ;).
Care se uita la ultimul (link - http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0 ) va cruciti :)).
Sall Love,
Pt ca la ora asta am putut invinge si eu lenea, o sa las un comm
Imi plac genurile acestea de fic-uri, iar fic-ul tau este chiar captivant si ideea mi se pare originala :D
Ar fi trebuit sa fi pus mai multa descriere, sa descrii mai mult sentimentele personajelor, fizicul, de ce nu si locul, dar este bine si asa.
Astept next-ul, sper sa vina repede :)
Zbye
:-h
Mda....m-am gandit sa vin si eu cu nextu...
II.

Acum stau in patul meu, tremur, iar acum chiar imi e frica, se pare ca reactioneaza violent daca il calci pe coada. Si totusi, mai bine il ascult la partea cu mutatu', oricum vreau sa scap de nenorocita aia de Natasha, plus ca daca voi sta mai mult cu el ii voi invata reactiile, sa stiu ce il enerveaza, ca sa stiu cum sa ma feresc...ma rog, o sa imi fac bagajele deci. Ma ridic din pat si incerc sa ma linistesc, am tras o sperietura calumea, macar tipul arata bine...si totusi cati ani are? Eu ii dau 30, mai mult sigur nu are, dar a zis ca nu e om, poate sa aiba orice alta varsta. Scotocesc prin dulap si gasesc 2 valize mari, imi iau hainele preferate si le pun ordonat in valiza, ascund in buzunar un pachetel mic cu praf. Ma duc jos, si prima mea reactie...o iau de par pe Natasha, si trag puternic incat don'soara tipa, curva nenorocita, ma baga numai in dracii, o aranjez eu. Altceva nu putea gasii? Nooo, dadaca, si culmea, dadaca e barbat, si nici macar nu e om, nu putea sa fie om macar? Firar tu de capul tau sa-ti fii, nenorocita, cum imi strica ea mie viata.
- CE dracu' ai in cap femeie?! cine dracu' e ala? Ma rastesc in timp ce mana mea trage mai tare de scalpul ei, iar cealalta o duc la gatul ei si strang. Ea scoate un tipat inabusit si deschide gura pentru a putea vorbii, ezita putin dar reuseste in cele din urma.
- E un vechi... prieten, i-am spus ca am nevoie de cineva care sa imblanzeasca o mica scorpie, el e cel mai potrivit, a acceptat si acum iata-l.
- Da, prieten, cu el il inselai pe tata nu?! o imping jos si o las sa cada, dar ea aterizeaza in maini, nu am eu noroc sa dea cu "frumosul" ei cap de podea.
Ea se ridica, tuseste de cateva ori, si-mi spune cu un aer de mandrie, ca a avut altii mai buni decat Morfil, ca nu s-a interesat niciodata de el, ca e un avocat foarte bun pe care la cunoscut la un proces. Uite ceva bun, poate ma invata ceva, avand in vedere ca eu tot la Facultatea de drept vreau sa dau, zambesc cat de cat multumita si ies.
Ajung acasa pe la 12 noaptea, beata si fumata, casc, intru si ma duc in camera mea. Ma culc imbracata, duhnind ca dracu', si adorm imediat.
Dimineata vine, prea repede, vreau sa dorm, iau ceasul si-l arunc, nu stai, cat e ceasul? O nu, trebuie sa ma duc jos! Cobor repede, se pare ca scumpa mea dadaca a ajuns, ma observa si nu pare prea fericit de intarzierea mea.
- Ce naiba, a ce mirosi?
Eu iau putin din gulerul camasii si miros, ah, yuck, duhneste, nici nu ma mir ca a intrebat. Zambesc mandra.
-Hmmm, Kent 4 si Vodka. Ma uit putin uimita la el cand se incrunta la mine, ma ia pe sus si urca cu mine in camera, deschide usa si ma baga in baie, apoi el iese.
Asta imi da de inteles ca vrea sa ma spal, si ca miros oribil, ma rog, intru in dus si ma sapunesc bine, Apoi ies, in halat, el era inca in camera...sangele imi vine in obraji, se uita pervers la mine sau mi se pare mie? aveam halatul destul de scurt, ma incrunt facandu-mi curaj si ii arat iesirea. Imi da negativ din cap, dar se intoarce cu spatele in rest. Eu imi pun lenjeria pe mine, jeansi scurti si o camasa cu mainile suflecate de culoare bleu, deschisa la primii 2 nasturi, daca te uitai de la inaltime vedeai perfect, sosetute albe si cateva accesorii.
Si totusi, inca imi e frica, adica, eu nu stiu daca el sa uitat sau nu, eram tot cu spatele, iar gandul ca el mar fi putut vedea goala ma inebuneste. Imi intorc privirea, fara sa imi intorc capul, se pare ca el nu se miscase, desi, nu pot fi sigura asa ca voi sta in garda.
- Poti sa te intorci, am terminat. Ii spun cu o voce calma, de mult nu am mai vorbit cu calmitate, el nu e Natasha, poti sa ii vorbesti calm pentru ca el pare sa inteleaga. El se intoarce si se uita putin incomodat, da da, sunt dotata si ma mai si imbrac in felul asta, e foarte posibil sa arat ca o curva, ceea ce pare a-l enerva pe nea' Morfil.
Se ridica de pe pat, si ma ia pe sus ca la inceput, nu-mi place, ma atinge, si ma incomodeaza, si mai rau, rosesc. Ajunsi jos, el ia bagajele si iese, le tranteste in portbagaj si-mi deschide portiera din spate... vai, ce domn. Intru gratios si adorm...blah blah, am avut vreo 3-4 vise perverse, ma trezeste cand am ajuns la aeroport, woah, n-am mai fost de vreo 5 ani cu avionul, prin stomacelul meu trec sute de fluturasi, voi merge din nou cu un avion, ultima data am fost cu tata, la Paris, acum merg in Londra, cu un tip pe care nici nu-l cunosc, privind partea buna e avocat, deci poate fi un bun model. Intru in avion, clasa I, ma asez la locul meu rezervat si imi continui somnul.
Ma trezesc, dar...ce naiba!? Sunt intr-o masina, limuzina, drace', stai, o nuuu...nu nu nu, teroare. Capul meu e in poala lui, iar el imi mangaie usor capul si se joaca cu parul meu, care, din cate observ e desprins...woah, are miscari blande, duioase si usoare, care ma faceau acum, fiind treaza, sa tresar placut. Imi placea, si spre propria surprindere, ma ridic si il iau in brate, apoi adorm la loc. Ahh, miroase asa de bine, parfum scump se simte dintr-o mie, are clasa tipul. Ma trezeste bland, fara sa aiba intentia de a ma speria probabil, si imi spune ca am ajuns, unde? habar nam. Imi ridic capul de pe umarul lui si imi frec putin ochii, el iese primul si imi tine si mie usa deschida ca un gentleman. Zambesc si ies.
Dau cu ochii de un gard, cu bare, el deschide usa curtii, si ma lasa pe mine sa intru prima, gradina e mirifica, atatea tufe de trandafiri albi si rosii, miroase sublim si proaspat, imi da o stare de euforie, ca in Paradis, mireasma imi patrunde marile si cad in cateva clipe de euforie totala, pana ma trezeste proprietarul spre nefericirea mea. Woah, are villa , e atat de mare si frumoasa, iubesc locul asta deja, el descuie usa si eu intru in casa, e mare si spatioasa, si e atat de draguta, fantastica, e mai mare decat a mea. El isi pune servieta pe canapea si isi pune sacoul pe cuier. Cat de bine arata, prin camasa, care e se pare destul de stramta pe el, se poate vedea aproape perfect, muschii frumos lucrati. Il studiez din cap pana in picioare, iar sangele imi clocoteste in obraji. Cat de mult poate sa imi placa o persoana pe care teoretic ar trebui sa o urasc?
-Vrei ceva de baut? ceva fara alcool, imi spune el in timp ce isi pune un pahar cu apa.
- Nu multumesc, oricum, eu unde o sa stau?
Bea linistit paharul de apa, il lasa e masuta si ma priveste foarte serios.
- O sa vezi, inainte stabilim cateva reguli. In primul rand sa nu gasesc urme de bautura sau droguri in casa asta, notele tale sa nu fie mai mici de 8, nu faci dezordine, fara petreceri, fara baietii, mai ales vreun drogat, in rest ai voie sa faci ce vrei, e si casa ta de acum...aaa, inca ceva fara pornografii, ne-am inteles?
- Blah blah, texte, altceva? Il intreb eu cu un aer plictisit, tolanita pe canapea...ce? a zis ca e si casa mea nu?
Imi spune ca avem servitori, si ca vor sta la dispozitia mea oricand, apoi urcam scarile spre camera mea, de ce nu ma mir? era langa a lui. Dau ochii peste cap si intru, inchizandu-i usa in nas. Apoi imi despachetez bagajele, care se pare ca au ajuns inainte, camera era mare, spatioasa, moderna, peretii sunt cafenii iar covorul maro. Dulapioarele sunt moderne cu sertare, o plasma frumoasa lipita de perete. Ma trantesc in pat si deschid tv-ul...parca ma uitat ceva totusi...dar oare ce? LAPTOPUL! am uitat singurul lucru cu care mai puteam sa imi inec amarul, firar. Ies din camera repede, imi scotocesc prin geaca dupa portofel, nu, de ce? unde e? Nu gasesc portofelul, unde naiba poate sa fie...NU!
- Cauti asta? ma intreaba vocea "preaiubitei" doici, ce vrei cu el?
Ma intorc cu fata la el, are portofelul meu, negru cu blanita, agatat de el un chibi-eu facut la comanda, ma incrunt si vreau sa il iau, dar el profita de faptul ca sunt mai scunda decat el, asa ca il ridica impiedicandu-ma sa il iau.
- Nu mi-ai raspuns la intrebare. Ma priveste serios...cu privirea aia care imi provoca mie emotii.
- Am buletinul si cartile de credit in acolo, asa ca dami-l, vreau sa cumpar un laptop nou.
- De ce nu zici asa? poftim. Baga portofelul meu in buzunar, il scoate pe al lui si-mi intinde o carte de credit. Metoda de precautie draguta, pe cardurile mele stiu exact ce sume am, asa ca ma pot asigura ca nai cumparat nimic interzis.
Eu iau cardul si ma uit ciudat la el, imi da cardul lui? cat de nebun poate sa fie? ei....eu nu ma plang, macar am ce cheltui. Imi spune codul, eu zambesc si plec. Pe drum am vizitat si British Museum, alte cateva locuri dragute etc. Ma gandesc, cat de credul tre' sa fie, cu banii pe care ii are, as putea sa-i fur cardul is s aplec, ori nu sa gandit la asta, ori are vreun plan, ori pur si simplu e un tampit caruia nu-i pasa ca pierde o adolescenta si cativa banuti. Ei, hai totusi sa nu fiu asa rea, adica, sa ne folosim de prostia lui.
Eh, pe la 10 ajung si eu acasa, cu o gramada de electronice si haine. Un laptop, o tableta grafica, un x-box, o camera foto care are si functia de filmare, casti si un mouse, haine nu pot numaram sunt prea multe. Sun la usa, iar Natalie, servitoarea, cu o fata destul de speriata imi deschide usa, eu intru, Morfil se cearta la telefon cu cineva, pare foarte nervos, tipa, injura si mai scotea si un marait din cand in cand. Ma uit indiferenta si urc in camera sa despachetez. Cand se facu' liniste, cobor. El statea pe canapea, coatele pe genunchi si capul in palme, ma asez langa el si ii pun mana pe spate.
- Ai patit ceva? il intreb curioasa, surprinsa si eu ca inca n-am spus ceva rautacios, il mangai usor pe spate si il intreb mieros, sau te pot ajuta cu ceva?
- Nu, nu-i nevoie draguta, ridica capul si ma priveste zambind.
-Daca zici tu, multumesc apropo pentru cardul de credit, desi am consumat ceva bani... imi face semn ca nu e nimic, iar eu ii dau un sarut dulce pe obraz si urc in camera. Imi pun in functiune laptopul si imi instalez tableta, tre' sa-l rog sa-mi puna net. Bine ca am pe stick ceva jocuri si programele pe care desenez, da da...imi place sa desenez si am si talent, dupa ce fac aranjamentele, in grabeala mea desenez, raman muta sa vad ce prostie a putut iesi, nu e clar, dar daca te uiti arent...eu si Morfil, bot in bot. Nu, o nu, numai gandul imi face greata, bleah, eu cu el? In alta viata, cand el va fi gravid iar eu homosexuala...si totusi, prin stomacel roiesc fluturasi iar corpul meu are o usoara senzatie de tremur.
Nu știu cum de nu am trecut mai repede pe la proza tău pentru că, după părerea mea, este genială. Cam mari diferența între cei doi, dacă el chiar are 30 de ani. Of nu ar trebui să comentez, pentru că sunt relați și mai și. Ai descriere draguță, dialog interesant și nu în cantități mari, narațiune interesantă. Păi nu mai am ce să spun, aștept nextu și dacă poți să mă anunți ar fi perfect.
Bună .
Am trecut si eu p-aici. Idea in sine este destul de buna, sincera sa fiu m-a captivat titlul, insa nu asa tare fic'ul.
Mai ai de lucrat la descriere, am vazut cateva greseli de tastare, acest lucru nu m'a incantat. Atunci cand vrei sa pui fic'ul, incearca sa te uiti de doua ori inainte sa-l postezi pentru a evita greselile.
Cam asta ar fi de obiectat, in rest mi-a placut, spor la scris. :)
Buna... Am trecut si eu pe aici si ce sa zic? Pai un pic de introdicere. Eu voi critca dur de zece ori mai dur ca ceilalti si daca te supar te poti razbuna criticandu-mi ficul "Rapida de vampiri". Sa incepem.
Ideea este originala si imi place.
Naratiunea lasa d edorit, adica nu stiu, pui semnul intrebarii si dupa nu pui litera mare, folosesti limbaj vulgar[ bine ca ai pus avertizarea], dar totusi nu scrie asa de in scarba ca sa zic asa, pentru ca noi cititorii nu prea intelegem nimic, pui cam multe puncte de suspensie mai redu din ele. Am vazut ca mai pui si yuck, woah, astea sunt de vorbit pe messenger, te rog nu le mai folosi.
Dialogul cam sec si uneori te puteai lipsi de el.
Greseli de tastare sunt si ele prezente.
Descrierea...:| mda trebuie sa mai lucrezi mult la asta...
Asezarea in pagina, mai delimiteaza paragrafele. Poti sa pui spatiu dupa semnele de punctuatie si sa mai corectezi odata capitolul inainte de al posta.

Eu cam asta am avut de spus. Pentru vreun sfat imi poti da mesaj privat sau mesaj la profil, sau imi poti lua id dema profil. Daca te-am suparat cu ceva sa-mi spui.
Spor la scris!:-h
Greseli sunt destul, mai ales de tastare, si cateodata ma mai confund cand citest, ori din causa la "whoa" "nuuuu" "ahh" care impiedica putin inteles ori inteleg io mai greu, nah <<'

Dar mia placut mult idea ta si povestea in sine, chiar ma atras mult demonul :3

^w^ Mult succes in continuare, si incearca sa corectezi acele greseli pentru ca tiar iesi chiar o poveste buna!