Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ichigo nu plateste spitalizare.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Heylo! I'm new here. 21 Nu prea am habar despre desen, dar azi m-am apucat sa vad ce imi iese. Vreau sa imi spuneti cum vi se pare pentru incepator xD. Dar nu platesc spitalizare24
[desenele sunt copiate de pe net,dar nu copiate pe monitor]

First.
Second.
1. Nu stai bine cu anatomia. Picioarele nu sunt desenate deloc corect. Degetele cred că ţi`ai dat seama că nici ele nu sunt bune. Umerii sunt prea laţi, iar mâna stângă e mai lungă decât cea dreaptă. Trupul parcă e prea kung, iar gura nu prea se cunoaşte.

2. Ăla e băiat sau fată ? O_O Să zicem că e băiat. Ca săpară mai .. `` atractiv`` puteai să`i mai pui şi tu ceva să fară mai hot, nu doar beţele alea în loc de mâini.

Cam atât. NU sunt cine ştie ce expertă, dar doh.

:bye:
Vrei sa iasa ceva frumos candva? Pune mana si munceste ca talentul nu e deajuns. Nu imi pot da seama daca ai talent, fara sa fii practicat. Nu imi plac desenele, imi pare rau sa iti spun asa verde-n fata, dar incerc sa fiu cat mai sincera. Spor la desenat si astept si alte desene.
'Neata.
Multumesc de comentarii, chiar asta incerc sa fac. Sa ma perfectionez. Am inceput sa desenez de cateva zile, totusi xD.
Dominique, aia era fata:d acolo am pus mai mult accent pe fata ei, dar cand am vazut ca mai era spatiu am inceput sa ii fac si "corpul'' 21
Un alt desen:
InnocentxD
Heey. Am revenit sa va ingrozesc,blabla
[Imagine: 18ow9i.jpg] [ignorati pata aia, habar nu am de la ce aparuse]
[Imagine: 52kn4k.jpg]
[Imagine: 6jpmbd.jpg]

stiu ca nu am evoluat.. comentati dur si spuneti-mi daca mai are rost sa continui. Multumesc.
byee
Bună. Aşa. Nu pare să fi evoluat de la primul post, nu că aş fi eu cine-ştie-ce mare artistă, dar îţi pot spune cum am ajuns la stadiul în care sunt: multă muncă.
Îmi pare că desenele tale nu sunt finisate, eu mă uit de 10 ori la un desen înainte de a spune că e gata şi ţi-aş sugera să le conturezi ca lumea, mie mi se pare că sunt doar schiţate.
Altceva, mi se pare că le faci în grabă. Nu ştiu, deseneaza cu sufleul. Şterge de 10 ori o mână şi refă-o până iese de aceleaşi dimensiuni cu cealaltă, nu ami lungă sau mai scurtă. Am zis aşa, nu era un exemplu concret.
Umbrele îţi lipsesc cu desăvârşire, defapt, umbrele sunt ultima dintre probleme. Nu vreau să te supăr dar amândouă ştim că mai ai mult de muncă.
Când desenezi un personaj încearcă să îl faci până la capăt nu să pară că stă în aer.
Ca să iau un exemplu concret: InnocentxD. Mâna stângă, o puteai finisa, părul e făcut în grabă şi mi se pare că nu pui deloc suflet în desenele tale, sunt făcute doar ca să fie.
Dacă vrei să te perfecţionezi încearcă nişte tutoriale sau uită-te la alte desene. Într-adevăr, fiecare are stilul său propriu, dar să te uiţi cum sunt realizate, poate te iei puţin după ele şi îţi dai seama unde ai greşit.
Aştept şi alte desene şi sper să se vadă o îmbunătăţire.
Spor la desenat şi multă imaginaţie! Imaginaţie ai, ce îţi trebuie ţie se numeşte exerciţiu.

Xoxo, Ang.
A trecut ceva vreme de cand nu am trecut pe la acest mare spatiu artistic. Si se pare ca am aterizat chiar la tine, de data aceasta.
Spun de acum, ca dupa aia sa nu ma critice pe mine ALTII: si eu desenez la randul meu de ceva ani, dar cu toate acestea mai am cateva greseli pe la anatomie si altele care incep sa se imbunatateasca.. in fine deci si eu am parcurs aceiasi pasi ca tine si nu mi-e teama sa recunosc ca si eu la randu-l meu desenam cand eram prin a 5-a anime, ca dracu.. 21
Dar desigur nu necesita doar talent, necesita si multa munca, rabdare, sudoare, placere, inspiratie, imaginatie, cat si distractie.. pentru ca un desen are si el nevoie de toata atentia artistului ce-l creaza, cat si de iubire sa fie conturat cat se poate de placut.

In mare parte am privit toate desenele tale, le-am analizat, dar tot nu se observa schimbari.. dar totul se rezolva in timp, daca esti motivata sa exersezi ca sa te imbunatatesti e perfect, dar necesita si placerea de a desena, nu doar sa creezi ceva ca sa fie pus acolo.
Esti incepatoare, se vede, la fel ca toti ceialti si la fel ca mine si tot asa... insa daca nu pui si putin suflet nu o sa iasa asa cum vrei, dar bine ca nu mereu ies cum vrei.

Desenele sunt copiate, nu ma refer ca ai pus un desen sub foaie sau mai stiu eu cum, din contra sunt sigura ca te-ai uitat de nenumarate ori la desen ca sa-l faci si stiu bine ca nu este nici asa de usor sa copiezi, pentru ca mai mereu vrei sa modifici sau sa imbunatatesti si tot asa.
Dar cu toate ca sunt copiate, iti sugerez sa nu te axezi doar pe copiat, stilul inca nu este unul bine definit la tine, ai multe greseli si nu ma refer doar la anatomie sau la BG... ai la mai multe si am sa te ajut sa le identifici. Cu toate ca si eu la randul meu trebuie sa bag de seama, incerc si pana la urma iese ceva. 21

1` Pe langa faptul ca anatomia este cam ciudata si putin neproportionata, chiar prea fixa sa spunem.. adica: trupul nu pare flexibil si nu este de loc liber la miscare, trebuie sa se observe acea moliciune a trupului, ce-i confirma nu rigiditatea, ci fluiditatea, care la tine cam lipseste.

2` Parul pare prea mecanic, nu este necesar sa-l faci exact ca acolo.. dar nu asta conteaza, la fel pare fix, nu este flexibil sa se miste liber cum trebuie.. e prea rigit.

3` Expresia fetei, nu prea semnifica absolut nimic, doar un zambet care pare gol si pustiu.. trebuie sa dai o expresivitate la desenele tale, nu doar asa sa le copiezi fara sa le conferi o atmosfera mai dinamica. Referitor tot la atmosfera, foaie este goala aproape, deci mergea sa mai pui cateva detali, un background [BG], ceva acolo ca sa dai viata.

4` Ai grije la anatomie, fi atenta cum vin toate proportionate, caci se vede ca unele sunt puse putin aiurea.

Cam astea sunt, nu am spus prea multe dar voi sugera pe ce sa te axezi:
* Nu doar pe Fan Art , ci si pe Original Art.
* Nu doar fete, ci si baieti, animale..
* Nu gol, ci plin de viata, BG.
* Nu rigiditate, ci flexibilitate.
* Nu sec, ci dinamic.

Si pot sa o lungesc cat vreau.
Sper ca nu am fost dura, nu vreau sa te descurajez , ci vreau sa te ajut sa te imbunatatesti, nu renuntat indiferent de circumstante, pentru ca vei vedea, cu timpul stilul tau va capata un alt contrast si te vei bucura de rezultate.. hug
Helau. Multumesc de comentarii, apreciez ca ati trecut pe la topicul meu groaznic. Am mai facut un desen acum.
http://i53.tinypic.com/jkki2h.jpg
ignorati resturile de guma21 nu mi-am dat seama ca nu stersesem.
Am promis deci iatama la fatza locului.. 21
Observ o mica schimbare, una buna si ti-asi sugera ceva. 3
Dar mai intai sa o luam cu inceputul.
--------------------------------------
*Era mult mai bine daca dadeai cu mana peste guma aia, parea mai curat totusi.. dar in fine.Nu este foarte bazgalita schema.. de fapt e direct desenul, ca scheletele schitzei, nu mai apare, insa ar fi bine sa incepi sa te folosesti de unul, te-ar ajuta foarte mult.
Bine dar asta necesita sa stii putin cum sunt asezate toate.. [zic eu.. dar incercarea moarte nu are]*

--------------------------------------
Ai cateva greseli, iar una din ele principala este faţa... pentru ca este prea la stanga[uitandu-te cu ochi la monitor] sau din dreapta[intors cu spatele la monitor].21
Si cum mi-am dat seama de asta, foarte simplu, te-a dat gura de col. 71
Deci mergea putin mai la stanga sau drepata depinde cum te uti la ecran sau cum stai.. va tati seama ce spun, dar o zic sa fie mai la dreapta[daca te uiti cu fatza la monitor]. Sper ca pricepi. --"
Parul e tot prea electrizat sa-i spun asa, dar nu in sus, tot rigid si prea fix, incearca sa-l flexibilizezi, misca-ti mana mai usor si cu fluiditate pe foaie. Nu este necesar sa dai fix cu varful dpret pe coala asa cum vezi acolo, poti sa dai repede sa mai iasa lini prea lungi prea nu stiu cum, dar sa fie cumva unite colturile mai bine.. nu stiu daca ai priceput dar ma refer sa incerci sa fi mai relaxata. :]
--------------------------------------
Ce imi place extrem de mult ca este un stil diferit si cti-asi indica sa mai desenezi asa, caci iti ies bine si chiar mi-a captat atentia foarte mult. Cand am vazut am ramas cu gura pe jos, mi-a placut enorm cum ti-a iesit in stilul asta, deci sa nu te sfiezi sa incerci ceva nou. hug
*
Momentan cam atata pot sa spun, e dragut, dar inca mai tre' sa retusezi la cateva aspecte. ^^
Succes in continuare si te rgo eu sa ma anunti cand mai pui desene. 5
Mersi mult, Kate ca ai trecut de aici. Tre sa recunosc ca la desenul asta am avut in vedere ce ai zis si am incercat sa fac niste umbre pierdute pe acolo si sa il privesc mai bine. Am mai desenat ceva in acel stil, gen chibi-manga. 21
http://i55.tinypic.com/2v3mvpe.jpg
Pagini: 1 2