Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Concurs Fan Art
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Echipa Dollydi ( Dollydi si Myr ) vrea sa puna in valoare cei mai buni artisti de anime. Noi dorim sa facem o revista de anime pe care sa o publicam anul acesta.
Speram sa reusim sa o publicam.

***
[b]Concursul: [/b]
Este vorba despre un concurs de Fan Art . Cele mai bune desene vor fi publicate in revista. Mai multe detalii pentru castigatori.

Reguli :
1. Desenele trebuie sa fie originale si proprii .
2. Respectati tema.
3. Sa fie numai in stil anime. Fie personaje din anumite animeuri ( Dar repetam : Sa fie originale!! ) , fie personaje originale
4. desenele ni le dati prin PM fara semnatura
Tema : Extraterestii
Desenele se vor posta pana pe data de 5 iunie .
Voturile incep de pe data de 6 iunie pana pe data de 20 iunie.

Asteptam cat mai multi participanti!
Ja ne!
Ceva interesant. Si ce denumire va purta revista.??
Desenele pot fi si digitale, pentru ca n-ati spus materialele.
In ce consta in genere revista, adica doar desene anime?? Nimic altceva??o.o///
Draga Mitch. Acceptam si desene digitale dar vom vota separa pentru cele digitale si pentru cele in stil traditional.
Numele revistei va fi " Anime World" .
Aceasta va contine: o introducere in lumea anime ( un scurt istoric ). Revista nu se va baza doar pe desene. Noi vrem doar sa promovam tinere talente . Vor fi descrieri despre unele genuri de anime, dezbateri pe anumite teme, vom publica fan fiction-uri, informatii despre manga, trupe muzicale, cosplay, stiluri vestimentare, evenimente, concursuri pe diferite teme, in anumite domenii ( fan fiction, manga, fan art ), despre cultura japoneza,despre sarbatori si mai asteptam propuneri aici : http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid180148 . Odata cu revista va aparea si un art book . In principiu cam asta ar contine revista noastra. Speram ca dupa publicare va aparea in toata tara .
Asteptam alte intrebari.
Ja ne!
Ce tare ar fi xD
Vreau si eu sa particip. Desenele pot fi fotografiate sau trebuie scanate? In fine... daca e ceva cu care va pot ajuta in legatura cu revista, as fi bucuroasa sa colaborez 4 Sper ca revista voastra sa devina repede cunoscuta si sa aiba succes 10
As fi bucuroasa sa particip la asa ceva, e captiv. Din pacate nu voi puteaq procura revista, pentru ca nu sunt din Romania, dar as vrea sa particip(asa zis).
Ati spus sa fie anime digital/traditional original. In ce consta, de a prezenta personaje create proprii? sau care au o istorie a sa. Pentru ca persoanele ce cumpara art book se clasifica, in cei ce doar iubesc anime, ca animatie cu ochi mari si frumos executate, iar a doua categorie prefera anumite personaje anime, si ar cuteza sa-si procure postere, imagini cu favoritii...:?.
Imi place ca e cineva pe zup care scoate in evidenta anime, si dupa cite am vazut aveti in Romania mai multe reviste de gen anime, nu cum ar fi la noi, anime-ul un artefact...>.<
Succese!
_________________________
btw, pot participa si cu traditional si digital?? adica 2 lucrari, categorii diferite??
(09-04-2011, 05:54 PM)Dragonz Eyez A scris: [ -> ]Ce tare ar fi xD
Vreau si eu sa particip. Desenele pot fi fotografiate sau trebuie scanate? In fine... daca e ceva cu care va pot ajuta in legatura cu revista, as fi bucuroasa sa colaborez 4 Sper ca revista voastra sa devina repede cunoscuta si sa aiba succes 10
Desenele trebuie sa fie scanate. Ne bucuram ca vrei sa ne ajuti . Iti vom da mai multe detalii intr-un PM.

Mitch. Desigur , poti participa si la traditional si la digital.
Noi o sa incercam sa facem in asa fel in cat sa o poti cumpara de pe net.
Noi suntem inca in curs de cautare pentru sponsori si informatii pentru publicare si cu proiectul suntem inca la inceput. Am gasit cateva siteuri de anime care ne sprijina in proiectul nostru. Orice ajutor este bine venit.
Asteptam in continuare sa se inscrie cat mai multa lume la acest concurs.
Uhmm, scuze ca iar fac pe vrajitoarea, dar daca se va ajunge la o revista, inseamna ca treaba e serioasa... ce vreti sa faca "tinerele talente" intr-o saptamana? xD Daca vreti sa primiti mai multe desene trebuie sa asteptati mai mult, asta pentru ca este in interesul vostru. Smile
Mi-a placut modul in care ati raspuns la intrebarile mele puse pe http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid180148. DAR and cateva observatii la modul in care lucrati pentru strangerea de material, promovare, etc.

1. Nu aveti un site/ loc al vostru unde sa putem obtine informatiile general despre revista, tehnice despre calitatea (rezolutie, format,etc) artwork-urilor trimise. Si asta nu-i chiar asa de greu de facut. Un blog, un cont de facebook/tweeter. Va ia fix 5min sa le setati. Asa nu mai stati sa depindeti de interfata cu nspe mii de forumuri si asa mai departe.

2. Ce propuneti voi nu este un concurs, ci o selectie de lucrari. Ce se castiga? Publicarea artwork-urilor cele mai bune. Este oare asta un premiu atractiv? Cate vor fi selectionate? Primul, primele 3, toate, niciunul? Am inteles ce trebuie sa contina si care este tema dar CUM trimitem lucrarile? Le postam pe thread-ul asta, prin PM, ca sa se poata reorganiza intr-un mod secretizat votarea? Astea toate sunt intrebari care ar fi trebuit sa vi le fi pus deja si sa apara in primul post. Nu sa asteptati pe un user sau altul sa vi le puna.

3. De ce un timp asa de scurt de realizare a lucrarilor? Intr-o saptamana cu problemele de organizarea/lamurire pe care le experimentati acum DACA o sa vedeti vreo 2 lucrari. Un timp rezonabil ar fi fost 1 luna poate 2, ca sa aveti de unde alege.

4. De ce n-am vazut thread-uri similare pe alte forumuri? Daca aveti sprijinul (dpv al promovarii vorbesc) a altor site-uri atunci ar fi trebuit sa se vada. Vreti sa primiti cat mai multe lucrari DAR nu va faceti suficient de vizibili, cum credeti ca veti reusi asta? Un exemplu simplu este ingroparea thread-ului mai sus link-uit pe un forum de discutii generale si nimicuri, cand de fapt ar fi fost mai important sa ajunga fie la sectiunea de FanArt fie aici la Concursuri unde sa fie citit de cei carora li se adreseaza cu adevarat.

5. Fara nicio ofensa persoanelor implicate pe care nu le cunosc personal ci doar am avut ocazia sa vad lucrari de-ale lor pe DA. Lucrarile voastre sunt cartea voastra de vizita in situatia de fata, in care sunteti organizatori/editori. Iar ele nu trec de nivelul Mangaholic. Cum va asteptati ca sa primiti lucrari de un nivel acceptabil, vandabil de la altii daca asta este tinuta grafica pe care o afisati, si mai si doriti sa scoateti un artbook cu un nivel similar de grafica?

6. De ce as vrea sa fiu publicata intr-o revista al carui continut nu-l stiu precis, al carei organizatori sunt la primul lor proiect de acest gen iar al caror artworks sunt de un nivel scazut?

Si acum eu sunt vrajitoarea, ca de obicei. Nu am nimic cu persoanele sau cu initiativele, am ceva cu initiativele prost gestionate, care apar si se duc lasand in urma carduri de posturi fara nicio importanta.

Nu am nicio problema sa tac si sa va las sa dati cu capul de toate pragurile posibile si imposibile pana la publicarea efectiva, chiar mi-ar fi mult mai usor, dar vedeti voi, prin actiunile pe care le faceti periclitati sansele de aparitie pe piata ale unor viitoare reviste mai serioase, realizate de oameni capabili cu artwork de calitate. Aceste viitoare, POSIBILE initiative vor fi intampinate cu 2x scepticismul care va intampinat pe voi. Le va face intrarea pe piata mai grea, pe scurt le faceti un deserviciu neconstientizand acest lucru.

In rest toate bune. Sper ca acest post sa nu fie interpretat gresit. Deja am obosit sa tot scriu acelasi lucru pe mai multe thread-uri pe mai multe forumuri pe acelasi subiecte.
Cu privire la intrebarea 5. Noi am mentionat faptul ca lucrarile care vor fi in artbook vor de calitatea cea mai buna. Noi nu am mai mai postat de mult lucrari pe alte siteuri deoarece lucram pentru artbook de foarte mult timp.
Dupa cum am mai spus proiectul este abia la inceput asa ca nu ne permitem in acest moment sa ne facem reclama atata timp cat nu suntem sigure de rezultatul final al acestuia.Dupa cum am spus Speram ca acest proiect sa fie finalizat in decursul acestui an,in concluzie mai este mult de munca pana sa reusim publicarea acestei reviste.Ai dreptate timpul pentru concurs este foarte scurt si vom aduce mai multe modificari acestuia impreuna cu alte informatii. Asa ca nu va asteptati sa facem reclama la ceva ce nu este inca sigur.O sa aducem mai multe informatii cu privire la acest proiect in momentul in care vom fi sigure de reusita acestuia.

la 2.
o sa fie votate de catre voi si o sa postam cele mai bune 3 desene de la categoria traditional si 3 de la digital. Lucrarile le trimiteti prin PM.

la 6.
La concurs participa doar cei care doresc. Nu este nimeni obligat . Dar credem ca sunt persoane interesate care doresc sa apara intr-o revista ce va fi publicata in toata tara. Ai dreptate este primul nostru proiect si nimeni nu este sigur de succesul acesteia, este o provocare si pentru cei care participa la concursuri si pentru cei care ne sprijina si pentru noi. Dar este un inceput, bineinteles ca suntem constienti si de posibilele riscuri.Pana la urma urmei toti au inceput de jos ,toti au riscat ceva ,pentru care isi pusesera mari sperante.Noi muncim mult pentru acest lucru si nu vom renunta indiferent de piedicile pe care le vom intalni ,indiferent ca sunt oameni care se opun acestui lucru .Suntem pregatiti sa trecem peste asta.Aveti rabdare , in momentul in care vom inainta cu proiectul vor aparea informatii legate de acest lucru.

la "7"
Deci repetam suntem absolut constiente de greutatile pe care le intampinam in publicarea revistei si de consecintele unui esec in aceasta privinta, dar va rugam aveti rabdare si nu ne atacati pentru incercarile noastre.

Multumim pentru sfaturile si parerile legate de acest subiect.

Ca sa simti mireasma trandafirului trebuie sa treci inainte de spini. Ja ne!
concursul sa terminat deja nu?
ca de obicei prea tirziu
Pagini: 1 2