Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Anunt important
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mult-iubiti utilizatori si utilizatoare, robi ai lui Dumnezeu!

Ma numesc Preafericirea Sa, Preafericitul Parinte DANIEL, Arhiepiscopul Bucurestilor, Mitropolitul Munteniei si Dobrogei, Loctiitor al tronului Cezareei Capadociei si Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române sau Patriarhul României

Tin sa va anunt ca de astazi site-ul AnimeZUP (Zmerenie Umilinta Piosenie) a fost cumparat de catre Biserica Ortodoxa Romana! Intentionam a folosi acest site pentru preasfintirea si preamarirea numelui lui Dumnezeu si pentru a acapara de partea noastra tineretul, care se afunda din ce in ce mai mult in destrabalare si practici necurate, departandu-se de numele Domnului!

Am achizitionat acest site de la vechiul sau administrator, robul lui Dumnezeu Flaw, contra sumei de 150.000 de euro. Acesta va transmite salutari din noua lui masina, sfintita de biserica romana ca parte din intelegere!

Va aducem la cunostinta ca lucrurile se vor schimba!
Vor fi interzise pe forum discutiile despre anime-uri, manga-uri, muzica japoneza, cosplay, filme, jocuri, sex, alcool, droguri si alte inventii ale necuratului! Utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi excomunicati de pe forum si li se va blestema neamul pana la cea de-a noua rubedenie!

Veti putea discuta despre Biblie, muzica bisericeasca, cele 10 porunci si alte subiecte mult mai potrivite pentru tineri! In locul actulelor concursuri, pline de afurisenie si inventate de satana, veti putea tine concursuri de preamarire a domnului!

Vor exista si niste schimbari foarte importante in regulament! Spammerii, acesti pacatosi, oi ratacite ale Domnului, vor trebui sa faca 10 matanii la prima abatere, sa spuna Crezul in fiecare noapte timp de o luna la a doua abatere si sa se calugareasca la a treia! Cei care nu se vor supune vor arde pe vecie in flacarile Ghenei!

Vom renunta in curand si la aceasta mascota diavoleasca, Zuppy, si il vom inlocui cu Maica Precista, mult mai adecvata acestui forum!

Intentionam sa organizam meeting-uri saptamanale, in fiecare duminica, la Biserica, unde utilizatorii acestui forum vor putea socializa si vor primi gratuit sfanta impartasanie! Cei care nu vor veni la Biserica vor fi banati si afurisit va fi numele lor pe veci!

Moneda forumului se va schimba din zupi in taleri iar in loc de medalii vom oferi insigne cu Maica Domnului!

Aceasta fiind spuse, va duram o sedere placuta (dar nu prea placuta, caci ce e prea placut e lucratura diavolului)

Amin!
Mai sunt totuşi câteva minute până la 1 Aprilie >.>
Nu este o pacaleala, tinere!

A pacali oamenii de 1 aprilie este un pacat si impotriva cuvintelor lui Dumnezeu!
Adevar graiesc eu voua
Părinte... am păcătuit...
Asta e...o glumă, right?24))
E bine făcută. 21)
Textuleţul e haios.
"Robul lui Dumnezeu" e genial.

Edit: Sfinţia Ta, ce o să se întâmple cu ficul meu?21))
[Imagine: 1850001b.png]
OK, mi-a picat fata cand am intrat pe Zup si am observat, dar subliniez abia am observat aceasta mica transformare....
Uhm, ma simt sincera sa fiu foarte...cum sa zic eu, pioasa in acest moment caci tocmai eu am fost numita Roaba lui Dumnezeu 21)) am nevoie de iertare, Preafericitule.

edit: Wow, draguta semnatura
edit2: Eu am doua fic-uri yaoi in lucru, in colaborare, o sa primesc ban 21) ?
Catre berbecul Domnului Adrian X:

Spovedeste-te, fiule, si cugetul tu va fi impacat si vei putea sta in fata Domnului cu cugetul impacat!

Catre oaia Domnului Reveuse:

Daca ficul tau nu indeamna la preacurvie sau, mai grav, promoveaza cufurenia numita yaoi, acele practici scarbavnice si impotriva legilor naturii, totul va fi in regula, atata timp cat ai grija sa pomenesti si cat de milostiv este Dumnezeu![posturi unite]
Horia, fiule, tu esti mai pacatos si vei arde in focurile Iadului, in timp ce Satana te va intepa cu furca sa!
Pocaieste-te pana nu e prea tarziu!
Dar părinte... nu mă numesc Adrian... ci Andrei...
Prealuminate, ficul meu nu are nimic de-a face cu mărinimia Domnului. Din contră, evidenţiază cât ghinion poate avea o persoană. Da, este acea orgie numită yaoi.21)
PS: Vă respect, dar dacă-mi mai ziceţi "oaie"...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11