Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Fucking Law [ || yaoi || +18 || ] Contagieuse. & DeDal N.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Ohayo mina !!! Ei bine, am venit cu un nou fic, eu ( Actuala D. Lady, viitoarea DeDal N. ) in colaborare cu Contagieuse. ( Vero ). E un fic Naruto Yaoi cum nu am prea gasit aici. Vezi vedea care e perechea despre care va vom spune. Speram ca o sa va placa.

DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din anime-ul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Prolog

În fiecare clipă din viaţa mea mă gândesc dacă am luat deciziile potrivite. Mă întreb clipă de clipă unde am greşit şi de ce încă sufăr pentru greşeli ce ar trebui să fie de mult uitate. Trecutul nu mă lasă în pace, chiar dacă încerc cu disperare să fug de el, să las la o parte toate sentimentele negre şi toate gândurile depresive ce mă îndeamnă la pierzanie. Sunt sigur că undeva, cineva a suferit mai mult decât mine dar a trecut peste toate. Însă eu nu sunt acea persoană. Eu nu am puterea ca singur, să fac faţă tuturor provocărilor pe care le găsesc aruncate fără sentiment de vinovăţie în faţa mea. Vreau doar să respir. Dacă oamenii mi-ar arată măcar fericire nu m-aş mai îneca vreodată.

Capitolul unu - Coliziunea timpului meu

Îmi plimbam privirea agitat prin sala de judecată. Aşteptam procesul ăsta de câteva luni, de când eu eram primul ce aveam să aflu că Fraţii Uchiha aveau să se lupte în instanţă. De fapt nu era chiar aşa. Itachi Uchiha era avocatul inculpatului din acest proces care la rândul lui se lupta pentru nevinovăţia lui cu Sasuke Uchiha care îl dăduse în judecată pe acesta datorită iubitei sale, Tsunade Hokage. Ştiu, e o poveste complicată. Nici eu nu ştiu chiar toate amănuntele, ceea ce ştiu e că îl reprezint pe fratele mai tânăr, Sasuke Uchiha în acest proces. Şi că vorbeam de inculpat, uşa sălii de judecată se deschise şi însoţit de două gărzi de corp, acesta intră, păşind parcă pe puf. Mai degrabă ţopăind. Acest Deidara Bang, cel acuzat de faptul ca o agresase şi o violase pe Tsunade Hokage nu îmi inspira gânduri bune. Ba din contră. Cu înfăţişarea sa nu mă puteam gândi numai la faptul că această persoană ar trebui închisă doar pentru felul cum arată. Înalt şi slab, cu păr lung şi blond, o porţiune prins în vârful capului şi restul lăsat rebel pe chipul lui cu trăsături ascuţite şi ochi vicleni ce priveau în jur şi păreau că nu scăpa nici un amănunt. Acesta filă împrejurimile fără încetare până când ajunse pe scaunul unde trebuia să se aşeze. Ţinându-şi mâinile la spate îi făcu semn avocatului să se apropie de el şi îi şopti ceva la ureche. Acesta se retrase gânditor apoi aprobă scurt. Mi-am întors capul fix când blondul îşi întoarse privirea către mine făcând că părul lui să îi acopere partea stânga a feţei. Avea acelaşi surâs cinic pe buze, ca şi cum tot ce se întâmplă era o mare pierdere de timp.

Îl priveam cu coada ochiului când se anunţase că judecătorul intrase în sală. Ne-am ridicat cu toţii, astfel arătând respect unei persoane mai în vârstă şi cu mai multă experienţă de viaţă decât toţi la un loc. Am fost plăcut suprins să îl văd pe marele judecător al Curţii, Jiraya Ero, ocupându-şi locul. Aveam un sentiment plăcut, ca şi cum deja câştigasem procesul sau cel puţin, prima judecată. Acesta ne privi cu ochii lui duri şi zâmbetul înţelegător, două trăsături ce se băteau cap în cap. Avea un păr lung şi alb, prins într-o coadă la spate la baza gâtului. Spre deosebire de ceilalţi din cercul lui, acesta era părul lui natural astfel încât nu era nevoit să poarte una din perucile acelea urâte.
Înainte să îmi dau seama de ce se întâmpla, avocatul blondului se îndreptă de spate şi îi ceru judecătorului aprobarea de a se apropia de el. Se auziră zumzete şi vorbe uşor uimite în sală. Probabil era bătător la ochi cu tot ce se întâmplă şi mai ales cu cine erau fraţii Uchiha. O secundă mai târziu am simţit privirea uşor uimită a celui ce stătea în faţa noastră şi am fost şi eu chemat la masa judecătorului.
- Sasori, ai ÅŸtiut de acest fapt?
Întrebarea bărbatului cu păr alb mă făcuse să mă mir. Ce anume să ştiu?
- Nu cred că ştiu despre ce vorbiţi.
Acesta mă privi apoi pentru o secundă îşi întoarse privirea către Itachi.
- Uchiha spune anume că acest Deidara Bang nu avea cum să o hărţuiască şi mai ales să o violeze pe iubita lui Sasuke Uchiha.
- Dar, am protestat eu, nici măcar nu am început să arătăm dovezile. Cum poate să...
- Sasori, mă întrerupse acesta, inculpatul este de natură homosexuală.

Aveam capul aşezat în palme. Curtea luase o pauză imediat după ce am fost anunţat de acest fapt. Însă un lucru nu îmi putea ieşii din minte. Homosexual, cum naiba să fie homosexual? Asta trebuie să fie o nouă tactică. Nu se poate, deja au fost aduse dovezi contra lui. Dovezi care îl incriminează. Până şi ADN-ul său a fost găsit în vag...
Nu mi-am putut duce gândul până la capăt căci m-am simţit uşor scuturat. Obosit, mi-am ridicat privirea. În faţa mea stătea Itachi Uchiha. Mi-am rotit privirea. Se părea că doar noi doi mai eram în sala de judecată.
- Ce faci aici, Danna?
- Tu ce crezi că fac? Meditez. Procesul ăsta a început cum nu se puteam mai bine, am spus eu trecându-mi mâna prin părul meu roşcat.
- Păi ăsta e un fapt ce trebuia să fie luat în considerare de la bun început.
- Ascultă, am spus eu, puţin iritat. De la bun început au fost probe ce atestau vinovăţia clientului tău. Cum naiba a ajuns sperma lui în vaginul femeii?
Acesta tresări uşor apoi zâmbi la fel de obosit ca şi mine.
- Le spui pe faţă, nu-i aşa Danna? Se ridicase de lângă mine şi făcu câţiva păşi spre uşă. Păru că se oprise pentru o clipă dar apoi îşi înfipse mâinile în buzunar şi ieşi, lăsându-mă singur, doar cu gândurile şi întrebările mele ce păreau că îmi ţineau loc de tovarăşi.


Imagini
Sasori no Danna si Deidara Bang
[Imagine: hhh.jpg] Sasori no Danna
[Imagine: hh.jpg] - Deidara Bang
Sasuke Uchiha
Itachi Uchiha
Jiraya Ero
Tsunade Hokage

..Chris.

Yay, sunt prima...!!!:*:*:*
Ii multumesc lui Vero k m-a anuntat de fic. Cum sunt fana Naruto, ador toate ficurile cu acest subiect.

Asa sa trecem la treaba:
Titlul: Mi se pare foarte interesant si cred ca o sa se potriveasca foarte bine cu povestea.
La greseli de tastare, nu ma bag caci nu am vazut si sunt convinsa cu nu sunt.
La fel si descrierea, dialogul si naratiunea. No comment! Au fost toate foarte bine realizate si te felicit pentru asta.:))
Cat despre poveste si personaje , ce sa mai zic?
Povestea imi place tare mult si abea astept nextul...

P.S.: Daca nu e prea mare deranjul va rog sa ma anuntati si pe mn cand puneti enxtul.
Bye...
Pentru început prologul îmi dă senzaţia unei persoane care a dat în viaţă peste multe provocări şi în ciuda acestui lucru nu a învăţat să lupte singur, să aibă încredere în propria persoană. A rămas în trecut, regretând, suferind, oare a făcut alegerea potrivită? Mai pe scurt îmi dă senzaţia unei persoane fără personalitate. Vedem pe parcurs cum aţi conturat totul...
Dacă oamenii mi-ar arată măcar fericire nu m-aş mai îneca vreodată. - Dacă oameni mi-ar oferi fericire nu m-aş îneca niciodată [Sună mult mai bine]

Primul capitol este bun, dar nu perfect. Nu-mi place că s-a tulburat totul datorită afirmaţiei ''este homosexual" când deja au fost oferite dovezi mai concrete, incriminatorii şi decisive după părerea mea, ADN-ul trebuia să fie mai mult decât suficient. Dar nu stiu la ce vă gândiţi voi deci renunţ momentan la ideea asta. ^ _ ^''

La capitolul descriere/naraţiune/dialog te-ai descurcat bine DeDal, ai descris personajele, ceea ce e esenţial în primul capitol şi nici nu e nevoie de mai mult. La acest prim capitol nu a fost ceva complex ce necesita o descriere mai amplă.

Aşteptam procesul ăsta de câteva luni, de când eu eram primul ce aveam să aflucă Fraţii Uchiha aveau să se lupte în instanţă. -mie nu-mi sună bine deloc.

ce priveau în jur şi păreau că nu le scăpa nici un amănunt. -am adăugat eu acel "le" făra el nu merge. :P Deşi nici aşa nu e perfect, e mai bine decât fără.

În rest e okey, eu ştiu că voi două vă descurcaţi la scris ficuri şi îmi pare că din colaborarea voastră va ieşi ceva interesant. :P Mult noroc la urmatoarele capitole, vă urez multă imaginaţie şi cititorii. ^ _ ^ Good luck Vero. :P
M-ai facut sa ma simt prost si acum trebuie si sa iti dovedesc ca te iubesc. Deci sunt aici draga mea , VERO ! >.< !

Prologul de obicei ar trebuii sa fie mai lung. Asta este parerea mea. Nu este rau ca este scurt dar nu se intelege cine stie ce din el. Ador titlul ficului si al primului capitol. Deci presimt ca va fi ceva mai original ca pana acum. Pentru inceput suna foarte bine. Pot sa zic ca ai inceput bine si ca nu te.ai aruncat pe dialog din prima. Te descurci cu descrierea, good job but ! Mereu exista un DAR ! Inca mai ai de lucrat la ea, adica mi se pare ca scartie umpic de tot si vreau si mai mult, mi.am dat seama ca sunt adepta descrierii. Naratiunea imi place, uite ca tu chiar te descruci bine. Nu mi.a placut cine stie ce dialogul, a fost sec dar mi s.a parut la granita dintre sec si interesant. Dar totusi este bine. Eu as zice sa mai tai din el ca mi se pare cam mult o.o. Greseli de tastare nu prea am vazut deci bravo ca esti atenta si stii sa pui si diacriticele unde trebuie. Uneori cred ca faci unele propozitii prea simple si unele prea complexe dar se potriveste de minue si se compelteaza aceste propozitii unele cu alte. Per total imi place ( sa mai tai din dialog si va fi perfect ) :x.

EDIT 2: Te rog Snowy, asta este parerea mea si doar a mea. Ce te bagi? Mie mi s.a parut sec si cam mult, nu iti baga nasul unde nu iti fierbe oala. Daca era imi reprosa DeDal sau Vero acest lucru :|.
Eu ;;)!
Aş începe cu titlul care m-a atras în mod special. Sinceră să fiu mi-a plăcut pentru că sună pervers, mă întreb oare cine l-a ales :]].
Prolog-ul într-adevăr a fost cam scurt [ acum cred că înţelegi de ce nu prea fac eu aşa ceva la ficuri : - " ] Primele două poze te anunţ că nu le pot vedea O.o.
Modurile de expunere se îmbină perfect şi doar ştii că-mi place mult cum scrii. Să nu-ţi schimbi formă asta sau te mănânc de vie [ sau poate te fierb şi îţi pun şi sare deasupra :-" ]
Povestea e ... ciudată? Cel puţin aşa mi s-a părut la început, dar originală cu siguranţă este. Şi chiar am rămas cu acele întrebări în minte. Cum a ajuns ... [ ştii tu ce ] în [ ştii tu ce ] dacă ăla e pe invers? .-.
Sper să lămuriţi asta xd.
Numele personajelor... Ei bine, nici nu cred că trebuie să mă leg de ele având în vedere că este un fic cu Naruto :]].
Greşeli de tastare nu ai, lipseau totuşi câteva virgule pe ici-colo. Nimic grav.

Încă o chestie: Căpşunica!
Citat:
Nu mi.a placut cine stie ce dialogul, a fost sec dar mi s.a părut la granita dintre sec si interesant. Dar totusi este bine. Eu as zice sa mai tai din el ca mi se pare cam mult o.o.

Sec? Mie nu mi s-a părut deloc sec. Mult? Nici pe departe. Dacă ţie îţi place mai mult descrierea asta este altă poveste, dar nu a fost mult în niciun caz.
Şi apropo nici nu te-ai exprimat corect [ Nu mi-a plăcut cine ştie ce? -.- Poate ai vrut să spui: Nu mi s-a părut cine ştie ce .. ]

Astea fiind zise. Mult succes my dear Vero >:D<.
well, my dears, am trecut si eu pe-acilea [ :)) ] la cererea lui Vero [ :X ].

Asa, pai... ce pot sa spun? Mie mi-a placut foarte mult titlul [ si nu cred ca sunt singura ], m-a atras si m-a facut sa vreau sa citesc continutu`.
La modurile de expunere nu prea am ce comenta, deoarece cam totul mi-a placut. La un moment dat a fost cam multicel dialog, insa avand in vedere circumstanetele va iert de data asta [ cel putin eu :- "]. Naratiunea a fost frumoasa, la fel si descrierea desi as mai fi vrut sa vad putina, parca mai mergea pe ici pe colo.
Oricum parerea mea e ca nu ati avut destul spatiu de desfasurare din cauza capitolului care a fost cam micut. Sper sa va revansati in urmatoru`. * please * :o3

Despre ideea ficului nu am ce comenta, e extraordinara, originala, ciudata.. minunata! [ :X ]

asa, so... sper sa veniti cu nextu` intr-un timp relativ scurt, pentru ca m-ati facut curioasa.

* KisSeZ *
La căt mai secat la căpătană iti dau si tie un amărat de comentariu 8-|
Asta era pentru Vero : ))
Deci, hai sa incepem DeDal >:], sa vedem ce te duce capul mon geamana : >

Deidara Bang : )) : )) : )) Si acum mai rad, Deidara Bang si Sasori Bing : )) Cuplul BingBang : )). Doamne, Doamne, ce'ti mai trece prin căpătăna aia : ))

Cateva greselute de exprimare ai avut măi geamăno, ce ne facem noi cu tine? : -?
But, dialogul mi-a placut la maxim, a fost foarte ne sec [ ce exprimare : ))]. Descrierea mi'a placut, cute ^________^. Naratiunea, eh, a fost okay, sa zicem : -?, but, poti mai mult : P

Citat:Cum naiba a ajuns sperma lui în vaginul femeii?

Ce directă esti măi geamnano, nici eu nu puteam s-o zic mai bine = ))

Well, un capitol okay : -?, cam scurt, nu? : )) Sa ma anunti cand pui nextul : P
XoXo Alina ^_______^
Bun, deci am aterizat si eu aici, fiindca m-a atras titlul si e un fic yaoi. Hm, let's start:
Titlul: E destul de inspirat si se potriveste cu continutul, sunt curioas pe mai departe.
Ideea: E interesanta ce-i drept, nu am mai intalnit pana acum asa ceva, si sunt curioasa cum o dezvoltati mai departe, sper sa ramana la fel de originala.
Personajele: Imi plac. Cei drept imi plac, mai ales personalitatea lor, ati conturat-o bine, nu ma asteptam sa va descurcati atat de bine la conturarea personalitatii personajelor.
Actiunea: Imi place, nu e deloc grabita, tine-o tot asa.
Estetica: E bunicica. Adica asezarea in pagina e buna, ai diacritice, dar ai mici greseli de tastare, probleme cu virgula si ratezi diacriticele, sau le pui unde nu trebuie. Vezi ce faci cu asta pe viitor.
Naratiunea: E buna, te descurci destul de bine la acest capitol, dar ai mai putea lucra la ea.
Descrierea: Si ea e buna, dar la fel ca la naratiune, o poti imbunatati.
Dialogul: E bun, nu am ce comenta de rau aici, nu e sec, pot spune ca e partea mea preferata din intreg capitolul.
Idee in mare: E destul de interesant, precum am mai spus, iar daca veti mai lucra la mici aspecte, va fi si mai interesant.
So, atat am avut de spus. Va doresc la amandoua bafta si sa ma anuntati cand puneti next! ^_^
Ai avut unele greseli, cum ar fi:
şi eu chemat la masa judecătorului - si, eu am fost chemat la masa judecatorului (nu-mi mai aduc aminte propozitia ca sa vad daca "si" are inteles de "iar" ca sa pun virgula dupa el, dar na, nimeni nu-i perfect :- ??).
Au mai fost cateva greselute, unele de exprimare. Mi-a placut dialogul si descrierea (simpla, ceea ce e bine, mai bine nu te complici ca sa incarci si sa nu inteleaga nimeni - un sfat micut, ca doar e unsprazece dimineata si de la zece eu vreau yaoi *somnoleanta acuta*).
Prima oara crezusem ca o sa fie Sasuke x Naruto, apoi Sasuke x Itachi si, acum, cred ca e Deidara x Sasori (sunt sigura de asta sau... :]] greu, mai, greu *of~, viata mea*).
Ce sa mai zic? M-am incurcat la inceput cu cine e inculpatul, cine este avocatul si tot asa (mai ales ca nu stiam cine povesteste T____T *dar asta a fost partea misto: sa afli cine povesteste si sa te gandesti de ce nu te-ai gandit la acea persoana, ciudat~!*), apoi m-am lamurit. Pe langa toate astea, numele... Ero? Hokage? No Danna, Bang? o.o'' Cand am citit Danna ma gandisem ca i-ai incurcat numele lui Sasori (Tu?! Doamne fereste si pazeste! -j) apoi am inteles si eu ca tot omul (trebuia, nu?). Ma bucur ca in acest fic (yaoi x;) nenea cu paru' alb nu e pervers, ci un om in toata firea care vrea sa-si duca cazurile la bun-sfarsit si sa le aminteasca celor care bla-bla-bla (incalca legea) ca pentru fiecare fapta se primeste si o rasplata pe masura (ce mai formulare *ma rog*). Oricum, succes in continuare DeDe. (:|
Nu sunt o scriitoare inascuta si nu ma simt in stare sa critic pe altii.
Imi spun doar parerea asa pe fata:D
Sincera,ideea este foarte buna, te atrage sa mai citesti.Ai un stil de a scrie interesant si plin de mister.
Greselile de tastare nu sunt observabile.Pana la urma oricine greseste, doar tastatura nu e autoamata sa scrie singura corect:))
Ce imi place foarte mult? Inceputul, prologul ma face sa cred ca ce va urma va fi mult mult decat bine:D
Dialogul este bun, cel putin asa mi se pare mie.
Si nu stiu...ce sa mai zic..imi place si vreau next.Sunt curioasa ce se va intampla mai departe.
In general sunt curioasa in toata viata mea deci...asta e doar o parte:))
Aaaaa..da..si unele fraze nu prea merg, ai unele repetitii dar este ok, chestiile astea se remediaza cu timpul.

Spor la scris scumpa mea, si vreau Next:D
Pagini: 1 2