Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: VieÅ£urile lui Lynn ÅŸi Nya
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
O poveste bazată 30 la sutică din vieţurile noastre şi evident că noi fiind cele mai superbitoase :)) am scris un fic. Nu copiaţi ideile noastre că vă acuzăm de plagiatură !!
Comedie, ROOOOMAAAAAAAAAAANCE şi evident multă aventură.


Disclaimer : Nu deţinem nici un user de pe zup folosit [ bine în afară de unele persoane :-" ]


Capitolul 1 - Lynn.





Ceasul suna ca un dement, evident camera lui Lynn era dementă, dar ceasul era un prieten bun. Încă o zi în care trebuia să se întâlnească cu prietena ei de crimă, Nya. Se dădu jos din pat şi se privi preţ de câteva secunde în oglinda din dreapta patului acoperit cu nişte aşternuturi moi şi mov culoarea lui Lynn preferată. Trebuia să facă o mulţume de lucruri şi numai gândul că trebuia să - şi facă curat în cameră după ce se întoarce de la Liceu o îngrozea. patul era singurul care nu presupunea muncă, biroul cu caiete, masa unde se afla laptopul şi evident ultimul birou din cameră unde se aflau articole artistice ale fetei erau în dezordine. Era de mirat că fusese aleasă şefa grupei de pictori de la ea din Liceu. Îşi făcu un duş rapid, părul şaten cu reflexii roşcate şi cârlionţat îi dădea senzaţia că era mai scurt, dar era doar vina buclelor.



Puse mâna pe telefon şi formă un număr. La capătul celălalt răspunse Ade, ce se pregătea să mănânce până ce fusese deranjată de nimeni alta decât geniala Lynn.


- Ce faaaaaci ? Ne întâlnim azi ?
de la capătul celălalt se auzi cum Ade muşca din pâine.
- Hai că te las şi vorbim la şcoală şi da ne întâlnim.


Discuţia fusese scurtă ca în fiecare dimineaţă, dar ea se pregătea. Avea ore de la 10 şi ştia că Nya superba şi geniala nu putea fi trezită la ora 8 jumate. Avea nevoie de mai mult somnic. Lynn însă era matinală. Privirea ei vicleană aţinti o rochiţă albă cu modele florare şi o vestă ultra marfă neagră ce puteau fi accesorizate cu ceva brăţări foarte şic şi nimeni nu avea să comenteze. Parcă aveau cum.


Plecă la şcoală şi în drumul ei dădu peste nimeni altu decât Kashim. Unul dintre bad boy'sii de la şcoală. Îi făcu cu mâna, grăbit probabil să ajungă la cursurile lui, iar Lynn îşi făcu drum spre Liceu. Intră în insituţie. Toţi băieţii o priveau serioşi ştiind că ea este şefa de grupă a pictorilor şi este o persoană foarte respectată în liceu.


În cele din urmă ajunse la dulap şi îşi luă lucrurile de care avea nevoie şi plecă. Trebuia să ajungă în biroul profesoarei ei preferate, Aly. Cea mai tare, extra super marfă profesoară din întreaga lume.
Nimeni nu o putea întrece, la fel şi cu profesoara Vero, care era cea mai bună violonistă.

Ajunse în birou, dar nu găsi pe nimeni. Cu siguranţa era ocupată să - i hipnotizeze pe boboci.


Plecă şi din birou, dar nu dădu bine să intre în clasă că fu întâmpinată de superba Nya.




Nyaaaaaaaaaaaaaaa e rându tău.
Pastrez loc ptr mai tarziu. Am olecuta de treaba :">

Edit: Gata am revenit. ^^ Vad ca sunt si eu p'acolo :-". Violonista? Nu stiu sa cant la aia ^^". Well imi place ideea ^^ E originala nu am ce zice. Capitolul a fost cam scurt dar sper ca pe viitor va fi mai lung. Descrierea este prezenta dar parca mai mergea. Trebuia sa mai descrii sentimentele lui Lynn. Actiunea nu mi s-a parut ft grabita deci e ok. Naratiunea este si ea ok, greseli de tastare nu am vazut... din cate imi amintesc. Se pare ca ai fost atenta =P. Era sa scriu antena O_O. Ce nu imi place... nu mai pune space inaintea si dupa cratima. Se vede cam urat sincer. Si... dc scrii liceu cu L mare? E substantiv comun din cate stiu eu. Si... am vazut intr-un loc ca ai pus punct si ai inceput cu litera mica. Ehh nu e prea grav oricum. Ce sa mai zic? Cred ca am zis destule :P. So, astept nextu si Nya te rog sa ma anunti si pe mine cand il pui ^^. Buh bye! :*

Scuze ca a durat atat cu editul dar voiam sa pastrez locul si am avut treaba cu tata =_=. Promit sa nu se mai intample
Stiu ca intentioneaza sa fie comedie, insa exagerezi prea mult cu superba si magnifica,si perfecta, si astea, dupa o vreme, devine plicticos. Ce e prea mult, se transforma miraculos din awesome in lame. ;)
Cand m-am apucat sa citesc ma asteptam sa fie mult mai slabut, in principiu ,o linguseala adusa propriei persoane... si a altor cativa tovarasi... m-am cam inselat. Am zambit la faza cu Kashmir, si intr-o oarecare masura, Vero. Intr-un mod inexplicabil ma deranjeaza ca ai numit-o "cea mai buna violonista" :))



Keep going, ideea este simpatica si originala, nu o ruina cu prea multa pupincureala.
First, helăăău.
Ideea e pur şi simplu genială şi pe mine m-a amuzat teribil. E originală şi foarte amuzantă. I really like it.
Păăăi. Să comentăm. De ce ai scris liceu cu L mare ? o,o Este substantiv comun şi nu cred că numele liceului e Liceu, dacă m-ai înţeles. După părerea mea, ar trebui să fie scris cu literă mică, nu cu "l" mare.
Also, sunt prea multe superlative în capitol. Bine, la început a fost drăguţ, dar le-ai repetat de atâtea ori încât mi s-a părut enervant şi... nu mai era aşa de special. Nu zic că ar trebui să lipsească, dar să nu fie atât de muuuulte.
Nu mai pune space înainte şi după cratimă. Nu mi se pare că arată aşa de estetic, chiar dacă textul pare mai aerisit aşa.
Greşeli de tastare n-am văzut :-? . Am văzut nişte diacritice ce lipseau, dar nici o problemă, toţi mai facem greşeli de genul. De ce ai pus la "Ce faci?" vocala "a" de mai multe ori ? Puteai să spui după întrebare : A întrebat Lynn, prelungind vocala "a". În fine, dacă aşa ai vrut tu, nu am ce obiecta :)) . Şi nu înţeleg cum se poate auzi printr-un telefon cum cineva muşcă din pâine :)) . Practic, nu se poate auzi aşa ceva prin telefon. * laughs *
Anyway, capitolul a fost cam scurt - poate o să fie mai lungi în continuare - , dar mie mi-a plăcut fiindcă este o idee nouă şi genială pe aici.
Baftă, Nya !
Citat: De ce ai pus la "Ce faci?" vocala "a" de mai multe ori ? Puteai să spui după întrebare : A întrebat Lynn, prelungind vocala "a"
=)) Tu ai citit vreo carte in viata ta? Spuse Deadly prelungind vocala "a"

Citat:Şi nu înţeleg cum se poate auzi printr-un telefon cum cineva muşcă din pâine . Practic, nu se poate auzi aşa ceva prin telefon. * laughs *
Ba se poate, la fel cum se poate cand mesteci, inghiti, and so on. Acum daca musca din paine sau din mamaliga... nu prea cred ca avem simturi atat de ascutite.

Cat despre faza cu "Liceu", faceti prea mare bai dintr-un nimic, cand a spus liceu, nu se referea la j de mii de licee, ci la unul specific, "acel liceu",tocmai de aia e cu litera mare. S-a mai vazut.

Va legati prea multi de chestii triviale.
Lynn, ai un stil aparte de a scrie ficur. Mor dupa stilul tau =))
Povestea e destul de amuzanta, mai ales ca se regasesc persoane de pe zup. Ma intreb daca unii nu vor fi rasisti si te vor ataca ca-i folosesti fara permisiunea lor[ daca faci asta ] =))
Profesoara Aly... niciodata nu m-am gandit la Aly ca o profesoara, dar as vrea sa o vad in aceasta ipostaza.
Idee originala, capitol super mega ultra tare =]]...
Ce sa mai zic? O astept pe Nya sa vad cu ce ne incanta si ea.

Numai laude!
*hugs*
Hello * hug *. Nu credeam că voi apărea pe aici, dar iată-mă.
Îmi place stilul tău de a scrie. E simplu sau aşa mi se pare mie. [ e prima dată când citesc ceva scris de tine şi nici nu ştiu dacă ai mai scris, anyway .... :-" trecem peste ]
E amuzant şi asta îmi place. Ai scris la început că va fi şi romance? :)))
Vreau să văd şi lucrul ăsta :>.
Greşeli de tastare nu am văzut, ceea ce e perfect ;>.
Nya aşteptăm next-ul :-". Inspiraţie multă >:D<.
Am promis de câtva timp că trec şi pe aici, so here I am.
Ce întârziată sunt! o.o
Dau edit când mă întorc de la masă, nu de alta, dar poate îmi ia cineva locul şi o să fiu prima de la coadă. M'aş face de tot nesquick'ul atunci. :-L

EDIT

Buun. Deci mi se pare genial. Îmi place ideea, o să fie funny. E genul de fic care simt că nu o să mă plictisească citindu'l. Nu mă simt în măsură să critic şi oricum nu am ce. Amândouă aveţi un talent special în ale scrisului şi cred că o să iasă un fic grozav în urma acestei colaborări. xD I mean, din două minţi geniale nu poate ieşi decât un fic genial. :> Superbulicioaselor! <3

Nya, aştept next'ul şi sunt sigură că şi ceilalţi, nu numai eu. Soo, nu ne ţine prea mult în suspans.

Muultă inspiraţie şi spor la scris ambelor autoare! *huggies*

Xoxo, Ang.:bye:
Wuu, un fic care îi include pe cei de pe zup. Pare interesant.. :P Si cred că va fi funny.
Ideea e originală, lol, se poate altfel? Nu cred că altcineva de pe zup s-ar fi gândit la asta. :-? But, anyways.. good luck în continuare şi sper ca totul să devină din ce în ce mai interesant, amuzant, şi superbicious. [T_T"]
Greşeli de tastare, exprimare, ăăă, sau orice altceva nu am văzut. Şi am căutat!! Fără şanse..
Nu am mai citit niciodată un fic de-al vostru. Sunt chiar curioasă de ce aveţi în minte şi cum va evolua totul. :P

Anyway, nici nu mai ştiu ce să scriu, aşa că vă urez doar noroc si multă imaginaţie!

Ps. Vero, acea Vero?Vero, adică Contagieuse.? O_O Profesoară?
Poi, chiar nu am ce comenta! Pentru un prim capitol e al naibii de amuzant. Deci, sa stiti inca din timp ca personajele mele preferate din fic sunt Lynn si [...]!! Dau Edit. cand o sa gasesc ce al doilea personaj preferat o sa am. :))
Daca din primul capitol am ras de s-a inchinat mama la mine si mi-a interzis sa mai stau atata la calculator, mi se ridica parul pe sira spinarii numai cand ma gandesc la urmatoarele capitole.
Nu cred ca as fi rezistat mult in acelasi liceu cu Lynn si Nya =)), din ce am inteles eu, citind acilisea. Oricum, mi-a facut placere sa citesc ce a scris Lynn si, sper sa imi placa la fel de mult si capitolul scris de Nya.
Astept Next!! Cand vine?!
Pagini: 1 2 3