Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Black and white
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Declaimer:Nu detin nici un personaj din anime-ul / manga-ul Naruto si nu fac profit pe urma acestor intamplari / personaje.

Buna! Hey, m-am gandit sa fac si eu un fic dupa ce am citit atatea.Asa deci astept orice fel de critici..nu ma supar..vreau sa ma perfectionez.Eh..va fi sasusaku.Gata cu vorbaria..deci:Lectura placuta!

Capitolul 1 : Vacanta s-a sfarsit ! Noul liceu!
Din perspectiva autoarei ( eu) :

Soarele pasea increzator luandui locul luni . O adiere placuta strabate satul Konoha , oameni lucrau de zor pentru asi castiga existenta . Nu se plangeau de situatia economica , ba chiar din contra , mereu erau cu zambetul pe buze si dadeau ce era mai bun din ei.
Intr-o camera ce predomina mirosul ciresilor abia infloriti ce intrau pe usa balconului care era intredeschisa,dormea o fata cu parul roz ca cele mai frumoase flori de ciresi,cu ochii verzi precum algele unei mari inspumate,cu pielea cafenie, era asa de frumoasa , era perfecta! O raza intra incet si se aseaza pe chipul tinerei . Aceasta simtind caldura isi pune perna pe cap . Incet dar sigur intra iar pe taramul viselor , cand deodata un sunet asurzitor strabate camera, si deranjeaza somnul tinerei .Aceasta i`si da jos perna din cap si se ridica incet , i-si indreapta privirea catre micutul obiect zgomotos si ridica mana indreptand-o spre el . Parea ca doreste sa-l opreasca , da de unde` cum pune mana pe el il arunca pe geam cat ai zice peste , tipic ei . Dorea sa afle cat este ceasul , si cum acesta a zburat pe geam i-si indreapta privirea in jos uitanduse pe asternutul albastru ce ii acoperea trupul vrand sa vada daca telefonul sau se afla acolo , pentru ca avea obiceiul de a dormi cu el in pat . Vazand ca nu este i-si pune mainile in cap , dar brusc i-si aduce aminte ca pe unul dintre pereti movali se mai afla un ceas . Isi indreapta privirea spre el si observa ca este ora 6:10 , ea incepea orele la 8:30 fiind eleva noua la cel mai bun liceu din Konoha. Se ridica incet din pat indreptand-use catre baie ..pentru a-si face siesta de dimineata . In momentul cand piciorul sau drept face contact cu gresia rece aceasta tresare. Se priveste putin in oglinda dupa care se dezbraca si isi incepe " ritualul" . Dupa 10 minute de rasfat aceasta paseste pe covorasul gri , luandu-si prosopul alb si stergandu-se , apoi pune pe ea capotul pufos si negru , iar apoi iese din incapere si se indreapta catre dressing`ul ei . Priveste nehotarata catre hainele sale.

Din perspectiva Sakurei :
Cu ce sa ma imbrac? O doamne ce i`mi i-au pe mine ? Hei ma ajuti putin?
" Sakura , calmeazate zici ca esti deaia nebuna dupa haine" imi spune vocea mea interioara enervanduma si mai mult.
O ignor si ma concentrez asupra hainelor .Hm nu sunt eu nebuna dupa haine dar daca tot sunt noua la liceul ala , macar sa arat si eu bine in prima zi. Ma concenrtez mai mult si..GATA! Am ales niste blugi albastri inchisi , si un maieu negru cu o pisicuta alba pe el.Acum sa imi aranjez parul , mil asez rebel ,asa cum imi place si ma privesc in oglinda. Hm sa vedem , DA arat super ..normal , ca intotdeauna si.. Of doamne am uitat sa ma prezint , asai? Ok , pai ma numesc Sakura Haruno si am 16 ani , am 4 frati . Dan , Saya , Maya si Daisuke.
Daisuke e exact ca mine are parul roz si ochii verzi , e un rebel innascut , orgolios , ce nu iarta usor , se enerveaza repede tot 16 ani are . Dan , Saya si Maya au 18 ani . Dan e un tip saten cu ochii negri , Saya e bruneta cu ochii albastri ..iar Maya e o blonda cu ochii verzi .
Tata e un om puternic , orgolios , ..e brunet cu ochii de un verde inchis , iar mama ..pai ea e blanda prietenoasa , are parul roz si ochii albastri . Cam asta e familia mea cu bune si cu rele . Ok, gata cu prezentarile ca ne intindem prea mult!.
Ma incalt cu o pereche de tenisi negri , imi iau ghiozdanul si ies din camera mea . Asa acum cobor scarile incetsi sigur ca sa nu imi rup si gatul la cat de aeriana sunt astazi si ajung in bucatarie . Cand ridic capul ,raman SOCATA , fac ochii cat farfuriile si deschid gura larg , ok , cred ca am sa i`mi caut maxilarul pe jos . Deci MAMA SI TATA SUNT ACASA yey nu iam mai vazut de 2 luni.
-Mama , tataaa! tip cat ma tin plamani si le sar la gat.
-Neata si tie Saku! imi spun frati mei in cor .
Mdea acum am observat ca sunt si ei aici . Ok, deci ma asez la masa si incep sa povestesc cu parinti . Imi vorbesc despre afacerile lor , bla , bla , bla ..absolut plictisitor. Ok , gata am terminat masa , imi iau la revedere de la parinti si pornesc alaturi de frati mei catre limuzina ce ne asteapta afara . Mdea probabil va intrebai ce limuzina , pai vedeti voi parinti mei sunt bogati si ..ok no comment . Cum ajung in limuzina i`mi rezem capul de geamul rece ce ma face sa tresar si parca cad intr`o transa. Ma gandesc la ziua de azi , la noul liceu , la profesori , la noi mei colegi . Ok , eu ma gandesc la asta? Cred ca am innebunit ..i`mi spun facandu`mi vocea interioara sa izbucneasca in ras . Ok , mai rade mult de mine? GATA mi`a ajuns. Incep o cearta cu ea de , mama ..mama . La cat de infundata in ganduri eram nu mi-am dat seama cand am ajuns la scoala si ma trezesc...WHAT??..

Ok , acesta a fost primul capitol , astept parerile voastre . Va pup si sper sa va placa.
Am revenit!:-)

Pentru inceput, fiind cel mai important, ``NU MAI SCRIE CU MAJUSCULE`` ! Ok? Se intelege ca tipi si cititorul o sa se sperie. Si nu vrei sa fuga cititorul de la fiction-ul tau, nu?

Idee: Sincer acum, foarte originala nu este. Sper sa o faci pe viitor. Adica, Sakura mereu e noua si din nou SasuSaku? Inteleg ca e la moda chestia cu ``tipa noua din liceu o sa fie impreuna cu cel mai tare tip, ala asaltat de fete si vai saracutu` de el`` (vai ce sa spun) devine depasita de timp. Cu toate ca din cate am vazut povestile astea au cititori multi si comentarii, de ce nu poate sa vina fiecare cu ideea lui proprie? Adica, intr-un fel sau altul nu e foarte placut sa aiba toate acelasi tel. Sakura, fata moale impreuna cu Sasuke, cel mai dur si tacut si indiferent tip din scoala. -Ma poti injura, sau sa zici ``uite ca inca o nebuna a aterizat aici`` doar ca asta e parerea mea. Nu poate fi schimbata. -

Descriere --- Este, dar putina. Inmulteste. Nu mai grabi actiunea, nu o lasi pe fata sa se bucure. Din perspectiva Sakurei a iesit varza, pe cand din perspectiva privitorului - sper ca-mi permiti sa-i spun asa pentru ca, fara suparare, nu stiu ce te-a invatat profa ta la limba romana dar autorul nu este in poveste. Poate gresesc si daca o fac imi cer scuze.- a iesit bine. Imi place. Incearca sa faci in asa fel incat descrierea sa fie mai mult a sentimentelor si nu a aspectului fizic.

Dialog --- Felicitari! Nu ai, si cam asta urmaresc eu, cat mai putin dialog si cat mai multa descriere. Ma rog, sigur ca multi dintre cititori nu o sa fie de acord cu mine dar mi se pare mult mai importanta descrierea sentimentelor si nu comunicarea dintre personaje.

Greseli de exprimare/ tastare/ punctuatie --- Ai, dar toate lumea are. Iti recomand sa folosesti cratima si nu apostroful, nu suntem la limba engleza.


Astept urmatorul capitol! Bafta!

P.S.: Pune disclamierul.
Capitolul 2 .

La cat de afundata in ganduri eram nu mi-am dat seama ca am ajuns la scoala , si ma trezesc .. what?

Ma trezesc intr-o clasa , stand pe o banca . Privesc in jur si observ ca era o clasa spatioasa , cu geamuri mari , peretii erau albi si la jumatatea lor era trasa o linie subtire de un rosu aprins , o tabla mare , cam prea mare spun eu , o catedra care era acoperita cu un material alb ..si pe jos era gresie . Perfect asta mai trebuia , sa ne rupem si gatu pe aici . Simt cum cineva ma zguduie bine de tot , si ma cam enerveaza chestia asta . Totusi cum am ajuns eu in clasa asta? Parca eram in masina . Aoleu ma mai zguduie mult? Deja numai suport. I-mi indrept privirea catre cel ce ma zguduia si observ ca era Daisuke . Ii arunc o privire mortala si apoi ii spun :
- Ai de gand sa ma lasi odata? ii spun eu exasperata.
- Insfarsit ai venit? i-mi raspunde el tot cu o intrebare .
-Da unde am fost? il intreb eu din nou.
- Pe luna , de unde sa stiu eu ? raspunde el iar cu o intrebare .
Ok , deja devine enervant . Il intreb cum am ajuns in clasa ,iar el i-mi spune ca a trebuit sa ma tarasca pana aici , si ca ceilalti se uitau la noi ca la felul 14 . E si? Deaia numai ploua afara , sa se uite cine nu-i lasa ? Asa acum sa vedem , i-a uite deabea acum observ si eu ca sunt banci de cate 4 copii . Ha , ce tare . Eu stau in a treia banca de la fereastra exact langa geam . O da , ce bine , aici i-mi place mie . I-mi indrept privirea pe locul din mijloc si observ o fata cu parul lung pana la talie , de un negru-albastrui si ochii albi . Uuu , i-mi plac ochii ei . Pare o fata timida , dar cred ca ma voi intelege bine cu ea .
-Buna , eu ma numesc Sakura Haruno , tu cine esti? o intreb eu uitandu-ma in ochii ei .
-B-buna eu sunt Hinata .. Hinata Hyuga , incantata ! i-mi raspunde ea rusinoasa .
-Deasemenea ! ii spun eu .
O Doamne , dar timida mai e fata asta . I-mi spune ca are un frate , Neji Hyuga , si apoi i-mi arata fiecare copil din clasa. I-si indreapta privirea spre o gasca de baieti ce statea langa catedra si ii prezinta pe fiecare . Un tip brunet cu ochii negri , bine facut si piele cafenie care are un zambet ciudat pe chip . Ma cam enerveaza , cica il cheama Sasuke Uchiha , mdea ce sa mai povestim . Apoi alt tip cu parul prins intr-un coc sus , saten cu ochii caprui , acesta era Shikamaru Nara . Alt baiat mai grasut , saten spre blond cu ochii caprui , Cioji Akimichi . Langa el era un baiat saten cu ochii caprui si cu un catel alb care se plimba langa el , Kiba si Akamaru Inuzuka . Si ultimi baieti , Neji Hyuga fratele Hinatei , un baiat cu parul lung prins intr-o coada , saten si cu ochii asemanatori Hinatei . Iar langa el un baiat blond , cu ochii albastri , Naruto Uzumaki. Observ ca Hinata era cam rosie , insa nu o iau in seama si ii spun sa i-mi prezinte si fetele . Aceasta aproba si arata catre o banca unde erau ele .
O fata blonda , cu ochii albastri , care am inteles ca este sora lui Naruto , Ino Uzumaki . Langa ea o fata bruneta cu ochii negri , cica sora lui Sasuke . Ayame Uchiha , sincer tipa mi se pare draguta pe langa fratesu . Langa ele o fata satena , cu ochii caprui , simpatica din cate vad . Sora lui Kiba , TenTen Inuzuka . Mama da multi frati mai sunt pe aici . Inca o fata blonda , cu ochii albastri spre verde , Temari No Sabaku . Sora lui Kankurou si Gaara , mi-a spus Hinata ca ei nu sunt in clasa , dar ca Gaara are ochii verzi si e roscat , iar Kankurou e saten inchis cu ochii caprui . Cica Temari e cea mai rebela din clasa . Ehe asa mai merge , insfarsit cineva ca mine . Si cica mai erau 3 fete , una dintre ele roscata cu ochii negri , pe nume Karin Katsuna . Si doua surori gemene , Rya si Ryco , 2 blonde cu ochii caprui . I-mi spune Hinata sa ma feresc de Karin , cica e sefa la toate fetele din scoala , exceptandu-le pe cele din clasa aceasta . Of Hinata , Hinata ..inca nu stie nimic despre mine . Hihi dabea astept sa o cunosc pe faimoasa Karin .
Dupa ce Hinata termina prezentarile , mai vorbesc putin cu ea si observ cu stupoare ca e mai timida de cat crede-am. Fara sa vreau un zambet malefic i-mi apare pe chip.
" Sper ca nu te gandesti la ce cred eu , nu ? " ma intreaba vocea mea inetrioara facandu-ma sa cred ca e dusa cu barca .
" Pai draga mea , avand in vedere ca tu esti eu , ar trebui sa stii deja . Deci da , am de gand sa o transform pe Hinata , numai vreau sa fie o fata timida . " ii spun eu razand in gand
Numai spune nimic , eh si mai bine . Chiar nu aveam chef de ea . Vorbeam cu Hinata ceva interesant , ea i-mi pune o intrebare si chiar cand vreau sa-i raspund se suna . Mda , perfect gandesc eu in timp ce observ ca langa mine se aseaza Temari si langa Hinata Ayame . Yeeee , ce bine i-mi pare ca stau cu ele .
-Buna eu sunt , Temari , cea mai rebela fata din clasa . Iar ea este Ayame . i-mi spune ea cu zambetul pe buze
-Da , stiu mi-a spus Hinata despre voi , eu sunt Sakura Haruno , sora lui Daisuke si verisoara lui Sai Haruno , incantata . Si apropo , ma bucur ca esti ca mine , adica vreau sa spun ca si eu sunt foarte rebela . ii raspund eu cu chicotind
-Ce bine . Poate ma ajuti si pe mine papusa , sa le fac pe fetele astea mai rebele. i-mi spune ea razand
- Pai daca vrei sa ma crezi , si eu ma gande-am la asta . ii spun eu
Ma vorbim noi ceva , si observ ca pe usa intra fratele meu cu Sai si fratii blondei . Mare mi-a fost uimirea cand observ ca in spatele meu se aseaza Sasuke , Shikamaru , Naruto si Daisuke . In fine i-am ignorat si mi-am continuat discutia cu fetele pana cand pe usa intra un baiat blond cu ochii negri , se indreapta catre catedra . Ajuns acolo ne spune :
-Ma numesc Andu , vin din clasa a-X-a B si am fost trimis de catre doamna directoare Tsunade sa va spun ca toata aceasta clasa v-a fii trimisa intr-o vacanta .
- Si unde anume? intreaba fratemiu curios
-O luna in Moldova. raspunde tipu blond calm.
Toti facem ochii mari cat farfuriile si ramanem cu gura cascata . Blondul ne spune ca vacanta e obligatorie , si ca v-a fii platita de catre doamna Tsunade . Vom pleca peste 3 zile la ora sase dimineata , iar apoi pleaca lasadu-ne incremeniti . Ce papucu meu vrea sa facem noi in Moldova? Mama ce nervi am , i-mi vine sa ma strang de gat. Cum adica in Moldova? Singuri? , ce sa facem acolo?
-Ce pisici mei vrea sa spuna ? Sa merg eu in Moldova? Ce sa fac acolo ? intreb eu exasperata dand din maini ca o nebuna
-Surioara , stiu ce vrei sa spui , dar asta e , nu avem ce face . i-mi raspunde fratemiu
Mda , nu avem ce face . Observ prea bine ca nu-i convine nici lui . Moldova auzi , o Doamne ce o sa fac eu acolo? Chiar nu stiu , poate ma voi plictisi de moarte . Mda cred ca asta am sa fac , eh totusi e ceva . Pana la urma ma calmez si ma asez pe scaun . Scot mp3-iul , bag o melodie care ma linisteste si i-mi pun capul pe banca incercand sa ma calmez . Cand o sa vina si dirigu` asta? Ma intreb eu intr-una , in timp ce simt cum o mana calda se aseaza pe umarul meu facandu-ma sa tresar . I-mi ridic privirea si o vad pe Temari care i-mi spune ca a venit dirigu . Intorc capul spre tabla si ...
Buna dear, am ajuns si eu aici la tine, se pare ca prima. iupiiii.Asa mi-am revenit. Pai ce pot spune... naratiunea e ok, dialog nu mi se pare sec, descriere, mai inmultesete-o. ai avut in primul capitol cand ai descris tu si acolo destul de putina, dar macar a fost. Deci in loc sa cresti cu descrierea tu o reduci, stiu ca e criza si trebuie sa reducem, dar la descriere nu e:)):P. Te rog ceva..nu mai folosi cuvinte in engleza, nu arata bine, ok? si ma bucur ca ai renuntat sa mai scrii cu majuscule, pe bune mai speriat cand am vazut, ca sa marchezi o uimire, ceva important, foloseste semnul exclamarii. greseli am mai observat si am sa-ti zic cateva din ele, inca ceva am observat ca in primul capitol foloseai apostrofu, sa nu mai faci asta, folosesti cratima,unde e necesar. Daca nu ai lasat spatiu dupa punctele de punctuatie sa lasi ca arata mult mai bine.
"gande-am"-fara cratima iubita, adica asa stiu eu:P
"i-mi"-imi
Astea le-am vazut si mi s-au parut banale ca sa nu-ti atrag atentia. Sper ca nu te superi, eu vreau doar sa te perfectionezi, daca e vreo suparare da un pm si s-a rezolvat. Sper ca pe viitor ideea sa devina originala, desi deva prinde un mic contur dupa placul tau, adica Temari fata rebela impreuna cu Sakura doresc sa le faca pe fete mai rebele, merge, nu am mai vazut asa ceva. Interesant, curiozitatea ma roade;) observ ca doresti sa ne tii in suspan, bine, foarte frumos...
Astept nextu si te rog mult sa ma anunti :pls: spor la scris
:*
:bye:
O sa fiu dura:

Primul capitol:
Citat:Ok , pai ma numesc Sakura Haruno si am 16 ani , am 4 frati . Dan , Saya , Maya si Daisuke.
Cati frati are? Patru? Acum chiar merge acea intrebare de prost gust "Dar mama lor nu are ce face?", pe bune. Are atat de mult timp mama ca sa faca patru copii? Dar e ficul tau, tu decizi.

Citat:Daisuke e exact ca mine are parul roz si ochii verzi , e un rebel innascut , orgolios , ce nu iarta usor , se enerveaza repede tot 16 ani are . Dan , Saya si Maya au 18 ani . Dan e un tip saten cu ochii negri , Saya e bruneta cu ochii albastri ..iar Maya e o blonda cu ochii verzi .
:)) Si Daisuke cu Sakura au 16 ani? Sunt gemeni? Intre copii trebuie sa fie diferenta cel putin noua luni, dar in acelasi ani? Fizic seamana asa ca eu consider ca sunt gemeni. Nu are ce face mama lor? Si ceilalti trei au acelasi varsta? Imposibil din punct de vedere medicat, doar daca sunt tripleti dau gemeni si ramane unu. Dar descrierea este diferita, deci nu sunt tripleti.

Capitolul doi:

Citat:Deaia numai ploua afara
:)) :)) :)) Sper ca nu te superi dar o s-o folosesc si eu. Imi place mult.

Ja ne
Buna seara ! Intai de toate vreau sa va spun ca nu am venit aici sa ma cert , ci sa discut ceva foarte important dupa parerea mea . Deci acest fic nu-i apartine domnisoarei KittyKat . Acest FanFic este al meu . Nu cred ca am voie sa pun linkul formului insa daca vreti dovada bagati id-ul meu : bubulinabella . Asa , deci eu cu acest fic am ajuns la capitolul 29 . Deja sunt la Sezonul 2 . Poate ca nu este un fic extraordinar , insa este munca mea . Este primul meu fic si nu permit sa-mi fie furat de catre cineva care nici macar nu ar taria de a recunoaste ca ficul nu-i apartine . Mai , eu nu aveam nimic daca ea mentiona de la inceput faptul ca acest fic este luat de pe alt forum si nu-i apartine . Deci , vreau ca acest fic sa fie inchis . Eu una nu cred ca voi ati fii incantati daca ficul vostru ar fii plagiat , si poate ca ati patito si stiti cum este . Deci am zis , acest fic imi apartine .

Daca vreti dovada contactatima la : bubulinabella .


Cum am mai zis vreau ca acest fic sa fie inchis .

Va rog ..
Fic închis şi o să - ţi dau add pe mess să discutăm, cât în cazul fetei ăsteia are 2 avertizări de plagiat, la atreia ban pe secţiune. O să discutăm problema şi dacă avem dovezile o să mai ai o singură şansă să dai înapoi.

Edit : Am şi dovezile ÎNAINTE să mi le aducă autoarea originală

http://sasu.fairtopic.com/t688-black-and-white

De la a treia avertizare ia-ţi adio de la fan Fiction don'şoară. Urât.