Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Am jurat ca nu am sa scriu one-shoturi, insa se pare ca m-am inselat, am prins drag de ele asa ca am sa postez si eu.
Desigur sunt yaoi.. ca asa imi place mie.. deci citeste cine doreste, nu oblig pe nimeni.
Who loves, adn adores Yaoi, be my guest !
Whow dislike's Yaoi, please don't read !
Sunt inca incepatoare la asemenea lucruri, adica la one-shoturi, chiar nu am asteptam sa fac cateva. :))
Accespt critica, ami ales constructiva, chiar imi doresc sa ma imbunatatesc.


Capitolul I

Stateam in camera mea si ma uitam la tavan, apoi imi mutam privirea lenesa la birou unde se gaseau lucrarile mele pe care erau creionate anumite miscari de dans, apoi pe rafturile pline de fotografii si amintiri aproape uitate. Din cand in cand mintea ma mai ducea la trecut, iar cand ma uitam la poze parca intram in timpurile straveci in care eu mai mereu zambeam impreuna cu prietenul meu cel mai bun, care acum este plecat prin alte tari.
Ceasul indica ora unsprezece si cinci minute, era timpul sa ma scol din pat si sa plec la intrunire, la munca mai bine spus. Ma ridic cu greu de pe suprafata moale a patului si ma indrept spre baie unde ma strecor in cabina de dus si las apa sa se prelinga pe trupul meu uscat si fin, care parca sorbea din plin acele picaturi.
Imediat ce am iesit din casa, am fost intampinat de un soare patrunzator si foarte sufocant, auzeam sunetul scos de gaze de la un km, era vara, acum ar fi trebuit sa stau si sa mai dorm sau macar sa ma duc undeva cu prietenii, cum ar fi la plaja sau chiar si la campie sa ne mai distram putin. Insa nu, eu trebuia sa merg la munca, insa imi placea unde lucram totul era frumos, iar munca nu era de jos. Eram un fel de antrenor, mereu schitam sau ma gandeam la miscari de dans, as putea spune ca am luat cateva lectii cand eramin generala, iar de atunci am prins drag de o asemenea arta a corpului, incat ma decis sa ma perfectionez si sa devin antrenor de dans. Nu conta ce fel de dans practicam: modern, clasic, urban sau rap sau hip-hop, nu avea importanta, atata timp cat eu ma simteam in argul meu si imi faceam munca cu placere totul era absolut divin. Pe langa toate aceste aspecte eram foarte bine platit si aveam ocazia sa port discutii si cu sefa care era o splendoare.
Imediat ce m-am dat jos din masina mea am intrat in studio si am fost imediat intampinat de elevii mei, care m-au doborat pe jos. Aproape ca mi-au taiat suflarea, am clipit de cateva ori ca sa pot sa-mi revin si am inceput sa-i intreb care era zorul:
- Copii ce naiba aveti, iara ati baut redbull ? intreb eu in timp ce-mi duc palma stanga la ceafa si ma frec usor.
- Nu, antrenorule dar suntem foarte emotionati ! striga ei in cor in timp ce ma trag si mai aproape de ei si am strang de mama focului.
- Inteleg, insa puteti sa-mi da-ti drumul, ca nu sunt perna voastra, spun eu tusind aproape.
Dupa ce copii imi dau drumul eu ma ridic in picioare si ma scutur, iar dupa aceea imi atintesc privirea mirata la ei si ii intreb de ce se comporta asa. Incep din nou sa vorbeasca toti, iara in cor, asa nu mai pricepeam nimic din ceea ce spuneau.
La auzul vorbelor lor, sefa s-a apropiat de noi si a strigat cat de tare a putut, oprindu-i pe acestia din a mai scoate vreun sunet pe buze. Privirea aceea feminina si frumoasa, dar in acelasi timp destul de serioasa si taioasa s-a indreptat aupra-mi.
- Domnule McGlar, iara pierdeti vremea la taclale, gata spargeti gasca si treceti la dans, ca nu avem timp pentru toate barfele voastre, avem de intampinat la ora trei un tanar destul de respectabil si foarte faimos, asa ca ce mai stati ? striga ea facandu-ne pe toti sa tresarim in sus si sa ne miscam la ale noastre.
Era ca si o scorpie, insa cateodata avea si ea momentele ei mai bune. Mai mereu facea pe sefa cu mine, dar chiar imi era sefa si merita din plin rolul acesta.
Era o tanara domnisoara superba, cu forme bine dezvoltate si foarte atragatoare. Ochii ei verzii ca si safirul de duceu spre visare, parca ademenindu-te la ea. Vorba gesturile ei erau cu grije selectionte si migaloase, facea in asa fel ca totul sa iasa ca la carte si perfect. Parul ei brunet si lung pana la fund, plimba cu el miresme exotice de parfumuri imbietoare si revigorante.
Toti eram atrasi de aliura aceasta msitica emanata de o femeie asa de subtire, fina si rafinata dar si hotararea ei, curajul ei distrugator.
- McGlar, treci la treaba nu mai visa ! imi tipa ea si apoi ma trezesc ametit din fanteziile mele cu ea si fug spre sala de antrenament, unde se parea ca toti ma asteptau de cateva minute bune.
Dupa ce termin de explicat tuturor ce trebuie mai exact sa faca si ce mai exact contine acest dans, pornesc muzica si incepem cu totii sa ne miscam dupa ritmul muzici hip-hop. Cantecul se potrivea perfect cu miscarile inventate de mine, desigur puneam foarte mult suflet pe munca mea.
Ma uitam in jur la toti si ii examinam pe fiecare in parte, sa vad unde anume gresesc si unde anume se incurca sau sunt nedumeriti.
Mereu am de aface cu copii care se palng ca nu inteleg sau nu stiu sa faca, insa nu este vorba de acest lucru. Se plang degeaba, daca dansul este pasiunea lor ar trebui sa le fie usor sa danseze catusi de putin.
E ca si cum te-ai lasa in voia notelor muzicale, a ritmului si msicarile ies din imaginatie, iar trupul vibreaza odata cu cantecul care se aude in intreaga incapere.
Pana si eu la inceput am avut probleme, insa totul a pornit de la un simplu joc pe strada, cand ma jucam afara cu cel mai bun prieten al meu. El era absorbit, inebunit dupa dans, parca isi traia viata prin acest lucru.
La inceput l-am crezut nebun, mai ales cand il vedeam cum se chinuia sa invete, pana intr-o zi cand a venit la mine si mi-a spus ca este hotarat sa calatoreasca in lume si sa invete fiecare dans in parte, nepasandu-i de consecinte.

Am dat uitarii acelor amintiri neplacute si foarte dureroase ce inca zac in adancul inimii mele si nu doresc sa se cicatrizese nici acum. Nici eu nu stiu daca am avut vreo vina in toata nebunia asta, dar insa ii multumesc nespus de mult.
Datorita lui am inceput sa prind drag de dans si de toate ramurile lui, din pricina faptelor lui si spusele lui am ajuns sa stau aici, in sala asta si sa antrenez mii de copii.
- Heh..cat timp a trecut de cand nu te-am...
- Miles ! ma striga un elev scotandu-ma din transa. Vino, trebuie sa ne adunam toti pentru al vedea pe Thailor, nu mai sta ca prostul si te uita la mine, vino !
Numele acela, imi era asa de familiar, nu putea sa fie.. dar poate se putea. Am iesit alergand din sala ca un nebun si m-am avantat in multimea aceea de antrenori care parca erau atrasi de o persoana ce le statea in faţa si le vorbea.
Cand mi-au facut loc sa trec, am putut sa-l vad, chiar nu-mi venea sa cred, era chiar el, Thailor Jeson Anzaro.
Am inchitit in sec, la vederea lui, air inima deodata mi-a tresari accelerandu-si bataile.
Privirea lui castanie si blanda s-a atintit asupra-mi, iar zambetul lui larg si superb si-a facut aparitia pe chip, lasandu-ma in uimire si fericire afundat.
~MusicXD~: esti o scumpa, mercii de comm, chiar nu ma gandeam ca are sa-mi lase cineva.
Nu te teme are sa vine in capitolul 3-4, deci stai calma si am o idee de o sa zguduie pamantul. :)) Mercii . >:D<

Gata sa lasam palavrageala revin cu urmatorul capitol. Sper sa va placa, desigur nu este prea lung, dar urmatoarele o sa fie mai lungi ca am sa incadrez mai multe idei in ele. Ca sa pot sa le fac si sa le si termin. :-)Si sigur am greseli, scuzatima.



Capitolul II


- Thailor !
- Miles ! Nu pot sa cred, Miles McGlar, ce faci aici ? ma intreaba el indepartandu-se de reporterii si apropiindu-se de mine uimit.
- Ar trebui sa te intreb acelasi lucru, ii raspund eu panandu-mi mainile in san si razand, iar apoi mi se alatura si el mie.
- Pai eu sunt mica vedeta secreta ce trebuia sa vina aici, ce nu stiai ? ma intreab din nou, insa de data aceasta isi apropie chipul mai mult de al meu si imi zambeste strengareste asa cum o facea candva. Ma indimida mereu numai cand facea un gest ca acesta, m-am indepartat de el umpic si apoi i-am raspuns.
- Nu, de unde sa stiu ca tu erai, nimeni nu mi-a spus cum te cheama, adica pe mica "vedeta", nu ma asteptam sa ajungi un dansator atat de ravnit dar si atat de adorat, ii spun eu zambind.
- Iar eu chiar nu ma asteptam sa te vad antrenor de dans, mereu imi spuneai ca totul e o prostie si ca ar trebu sa ma axez pe ceva mai bun in viata.
- Da, dar acum am o alta parere, iti dau dreptate chiar e distractiv sa dansezi.
Acesta ma ia din nou prin surpindere, asa cum o facea multi ani. Dupa cum spuneam el este prietenul meu cel mai bun, care a plecat din tara si a calatori in intreaga lume pentru a-si indeplini visul mult ravnit. Imi duc mana instinctiv la ceafa si ma frec usor, Thailor incerca sa scape de reporteri, ceea ce si reuseste si apoi vine spre mine si imi pune mana in cap si imi ravaseste parul castaniu, iar poi ma apuca de cat si ma trage mai aproape de el.
Nu s-a schimbat mai de loc, e la fel de neastamparat ca in vremurile bune, iar zambetul acela vioi si placut nu ia disparut nici acum de pe chip.
Ma roaga frumos aplecandu-se la mine invitandu-ma sa iau masa impreuna cu el mai pe seara, normal ca nu aveam cum sa nu-i accept propunerea.
Trecusera unsprezece ani de cand nu il mai vazusem, de cand nu il mai admirasem pe acest tanar care si acum imi este un amic si inca un bun prieten de suflet.
Dupa ce ia-m acceptat invitatia, acesta imediat m-a cuprins in bratele lui puternice si ma strans tare de tot, apoi si-a trecut mana prin parul meu, soptindu-mi la ureche ceva: "Mersii Miles, esti cel mai bun." Am perceput foarte clar mesajul, astfel ca m-am si intimidat umpic, iar obrajii mi s-au aprins repede. Nu mi-a dat drumul pana cand nu mi-a sarutat obrazul, aveam noroc ca nu mai era nimeni acolo, caci daca cineva vedea asta sigur avea banuieli foarte mari. Pana si pe mine ma cam deranjau gesturile lui iesite din comun, mai ales cand era vorba de un pupic pe obraz sau sa ma stranga tare de tot in brate. Mai mult acceptam o strangere de mana.
Dupa ce i-am facut cunoastinta cu sefa si cu restul echipei, a urmat sa ne prezinte o performanta a unui dans creat de el singur, cu toti am ramas cu gurile pana jos. Devenise un profesionist desavarsit, mai ales la dansurile pe muzica clasica sau hip-hop sau rap. Era un geniu, ma facea sa inghit in sec din cinci in cinci minute, mi se taia rasuflare, iar inima parca dorea sa iasa din piept si sa ii se alture pe ring.
Nu si-a pierdut flacara din privire, care rasarea din cele mai adanci colturi ale inimi, cata pasiune , cata dragoste punea pe ceea ce faci, cu adevarat iubea o asemenea arta. Miscarile lui erau electrizante, parca de ademeneau spre el, te faceu sa tresari si sa ii te alaturi, de parca corpul nu mai avea stare si se misca de unul singur.
***
Dupa cateva ore bune de dans si distractie a urmat sa plecam si sa ne indreptam toti spre casele noastre, fiindca era destul de tarziu. Insa pentru mine nu luase un sfarsit, trebuia sa-l insotesc pe amicul meu la masa, ii promisesem ceva asa ca ma tineam de ceea ce am spus.
Mi-am strans echipamentul din vestiar, m-am imbracat in hainele in care venisem la inceput la sala, adica un tricou grii cu un dragon alb imprimat pe el, o pereche de blugi de aceiasi culoare si mai rupti pe la genunche, air in picioare o pereche de adidasi albi.
Mi-am pus rucsacul pe umar si am iesit zambind pe usa, iar in acelasi timp luandu-mi ramas bun de la toti.
Pe trotuar ma astepta Thailor, care era luminat de lumina putrnica si superba a lunii, ce isi facuse aparitia acum cateva ore. Am ramas umpic pe loc, la vazul amicului meu care privea parca hipnotizat aceea vapaie de lumina.
Trecuse atat de mult timp de cand nu il mai vazusem, imi era teama sa-l intreb cum s-a simtit atunci cand a ajuns in alte tari sau daca ia palcut acolo, imi era mult prea rusine.
In primul rand eu am fost devina caci mereu l-am impins de la scopul lui prea mult ravnit, insa a spart bariera vorberol mele si a indraznit sa ma lase singur, astfel plecand.
Ma durea inima numai cand ma gandeam la un lucru ca acesta, insa asta era cruda realitate, dar chiar si asa mereu am sperat ca acesta are sa ajunga un profesionist, iar dorinta mi s-a indeplinit.
Am inspirat aer proaspat, mi-am facut curaj si m-am apropiat de el, salutandu-l.
Acesta si-a indreptat privirea aceia ametitoare spre mine, care parca intr-o fractiune de sencunda mi-a strapuns inima si mintea. Un val de emotii si caldura m-au cuprins intr-o sencunda, nu am mai avut de loc curaj sa-i spun ceva, pana cand acesta a reusit sa sparga linistea dintre noi, anuntandu-ma ca ar fi bine sa ne grabim daca am vrea sa ajungem la timp la restaurant. Am aprobat din cap si apoi l-am invitat in masina mea, pentru a merge spre destinatie.
Odata ajunsi acolo, am ramas umpic uimit, nu eram la un restaurant ci la un bar, imi era indiferent, nici eu la inceput nu intelesesem bine, daca era un restaurant sau un bar. Totusi inauntru era foarte frumos decorat, totul parea decent, nimic iesit din comun.
Ne-am indreptat spre mesele noastre, care se pareau ca erau sus, deci trebuia sa urcam pe niste scari, insa nu ne indreptam intr-un loc izolat ci tot acolo.
Nici nu am apucat sa observa ca mai erau cativa oameni acolo la masa noastra, ca imediat am vazut cum o tanara domnisoara s-a agatat de gatul prietenului meu.
Apoi la sarutat tandru pe buze, insa nu s-a oprit numai la acest lucru, era cat pe aci' sa-i dea jos camasa albastra, numai ca sa isi faca pe plac si la inca doua domnisoare care chicoteu la masa...
DE fapt mai am un capitol.. si gata. pe care sigur ams a-l pun in seara asta. :)) Si dupa ce termin cu acest one shout ams a revin cu altele. >:)
Scuzati greselile, sper sa vin cu edit. :-)
O sa incerc ca la ultimul sa bag adevarata ideie yaoi, geniala care cum am spus are sa sguduie peretii si podeaua. >:)


Capitolul III


Dupa mica sceneta pe care acea tanara ne-a prezentat-o, la tras mai aproape el Thailor de ea si s-au asezat pe canapeaua din piele neagra ce statea rezemanta de o balustrada. De acolo se putea vedea intreg parterul, unde cu toti se zbenguiau si dansau pe rupte, chiar daca toti nu se prea sincronizau dupa melodie, totusi iesea ceva interesant si iesit din comun. Imi placea locul, parea destul de placut, nici super, dar placut era cuvantul cheie.
Vazand ca Thailor nu reuseste sa scape de acea tanara blonda si superba, ma prezint in faţa tuturor, spunandu-mi numele si desigur ocupatie.
Imediat cand fetele aud ca sunt un antrenor de dans si ca sunt si eu la randul meu un profesionist, ma trag pe ringul , unde incingem o pardida de dans. L-am rugat pe DJ sa mai adauge la cantecele lui putin ritm mai electrizant, ceva care te facea sa sari in sus si sa te misti cum te conducea inima si corpul.
Acesta a aprobat afirmativ din cap si a facut exact ce i-am cerut, sigur isi dadu-se seama de gusturile mele. Imediat ce muzica “mea” a rasunat in intreaga incapere, toti au inceput sa sara, sa danseze, asa cum isi doreau, chiar daca nu se prea sincronizau asa cum trebui. Fetele acelea la randul lor au urmat exemplul celorlalti ce parca se pregateu de zbor, nu ca de altceva.
Am stat circa doua minute sa-i analizez pe toti si mai ales sa-mi analizez in cap miscarile, iar apoi m-am lasat purtat de ritmul muzici, care imi curgea prin vene si ma hranea cu viata.
Miscarile le-am inceput cu usorul, iar dupa aceea am agitat ridmul pana cand miscarile au prins contur si sa creez un nou dans. Se parea ca si celorlalti le placea, asa ca intr-un final toti au incercat sa ma imite si sa faca ce fac si eu, miscare cu miscare au parcurs si ei, chiar daca in unele momente toti ne-am oprit pentru ca eu sa le arat fiecare pas pe care sa-l execute. Totul a fost ca si la antrenament, cand eu veneam si le descriem in detaliu la toti noul dans, dar si cum ar trebui sa se sincronizeze dupa ritmul pe care muzica il batea.
Eram obosit, termina, asa ca m-am hotarat sa ma duc sus la etaj la locul meu langa prietenul meu care nici acum nu ni se alaturase la dans, era ciudat din partea lui. El chiar si cand era mic si auzea ca cineva danseaza undeva, fugea si el acolo desigur trebuia sa-l urmez fiindca noi mereu ne petreceam timpul impreuna. Privirea imi era coborata spre multimea de tineri ce se distrau si radeau, cateodata se mai uitau la mine si ma aplaudau, sau ma aclamau pentru tot.
Am ras usor, iar apoi mi-am continuat drumul pe scarile metalice care dadeau forma unei spirale ce urca in sus. Cand am ajuns acolo, m-am asezat obosit fix langa prietenul meu, care isi sorbea cu placere paharul de whiskey.
- Si eu care credeam ca ai sa te ti de promisiune, spun eu razand in timp ce-mi iau doza de suc de pe masa luciuoasa si fumurie.
- Au trecut destui ani, am simtit gustul bauturi de pe la varsta de saptesprezece ani, spune el in timp ce ma apuca de umar si ma trage langa el, iar apoi imi ranjeste copilareste asa cum o facea el mereu.
- Narod esti ! rad apoi ii ciufulesc parul roscat care oricum nu dorea sa stea cum il punea el.
- Mereu am fost asa, doar am stii, rade si apoi ma i-a in brate si am strnge tare de tot, aproape ca nu mai aveam aer. Mi-am strecurat mainile prin tricoul lui si l-am gadilat, facandu-l sa se dea umpic la o parte, iar dupa aceea au inceput tachinarile.

***

La sfarsit, cand cu toti am plecat de acolo eu am ramas singur cu Thailor pe strada. Nu mai era nimeni, totul parea asa de pustiu. Numai luna si stelele mai slipeau pe cer.
L-am intrebat pe amicul meu unde am sa-l duc, sigur daca venise aici avea un apartament, sau cel putin avea o camera la hotel. Ne-ma urcat in masina, iar apoi acesta mi-a dictat adresa, cand am ajuns la destinatie, mi-am dat seama ca eram in faţa casei mele si ai lui. Noi doi ne stiam de cand eram foarte foarte mici, iar casele noastre erau vecine, deci asa se explica cum de a inflorit prietenia noastra.
Eram putin nedumeri, iar cand ochii mei i-au intalnit pe ai lui din nou am fost cuprins de acel mister si nostalgie care ma framantau, nu stiam ce mi se intampla. Thailor s-a apropiat de mine, vazand ca nu prea eram in apele mele si apoi m-a condus la el in casa. Cand am intrat si m-am uitat in jur toate luminile erau stinse. Parintii lui se pareu ca erau din nou plecati la munca, deci aveam sa il las singur din nou, sau cel putin eu asa gandeam.
Nici nu m-am mai descaltat, doar pana in pragul usii am intrat, iar in momentul in care am dorit sa-mi iau ramas bun de la el, acesta m-a prins de incheietura mainii drepte pe care eu o ridicasem ca sa-i fac cu mina si m-a tras fulgerator in casa. Amandoi cazand pe covorul din faţa.
Impactul nu a fost dureros, fiindca acesta m-a tinut in brate si palmele lui ce eraua cum asezate inca pe spatele meu mi-au amortizat caderea. Insa sigur pe el il dureau, asa ca am vrut sa ma ridic si sa-l ajut sa se ridice, doreams a stiu ce era in nereugla cu comportamentul lui. Se purtase foarte ciudat din clipa in care ma vazuse acolo, la studio.
- Thailor ? Daca te framanta ceva, mie stii ca imi poti.., nici nu am apucat sa-mi termin propozitia, caci acesta si-a unit buzele lui moi si dulci cu ale mele, intr-un sarut lung si pasional. Am clipit de doua ori, iar apoi cand am simtit cum isi preseaza si mai mult buzele de ale mele, mi-am inchis definitiv pleoapele. Am incercat sa-l dau jos dupa mine, insa in zadar era foarte puternic si m-a imobilizat imediat la pamant, doar printr-o singura miscare.
Pentru o secunda acesta a intrerupt sarutul pentru a se pregati pentru altul, iar de data aceasta unul foarte lung si foarte ametitor. I-am simtit limba care cu usurinta s-a strecurat printre buzele mele vulnerabile, iar un val imens de caldura parca ma cuprinsese, simteam cum imi iau obrajii foc, iar inima isi accelerase bataile, era gata sa sara din pieptul meu. Ma simteam ametit, nici nu puteam vedea clar, numai cand ii intalneam privirea aceea castanie si adanca , eram aruncat intr-un vis abisal, din care nu mai aveam scapare.
Vazand ca nu mai am aer, acesta s-a oprit si si-a tras faţa in sus, ca sa pot si eu sa respir intr-un final.
- Thailor… am strigat eu ragusit si stergandu-mi saliva ce ramasese pe obrajul emu dupa acel sarut, salbatic. Ce ai ? intreb eu nedumerit, inca ametit, iar ochii nu imi erau deschisi complet.
- Nu mai suport Miles… vreu sa..
- Ce vrei ? spun eu pe un ton calm si ma ridic in asa fel sa pot si eu sa-l privesc de laaceiasi inaltinem.
- Vreu sa fi al meu ! spune el strict si la subiect, lasandu-ma destul de socat. Au trecut 12 ani sau nu mai stiu, in care eu nici nu te-am mai vazut, nu imi ajungeau acele mesaje, cu fiecare pe care il primeama, inima ma durea si numai la tine imi statea gandul.
- Si mie mi-a fost dor de tine, insa nu inteleg de ce a trebuit sa ma saruti asa de..
- Pasional, fiindca am mai facut acest lucru la inceput, atunci in ultima zi cand te-am chemat in parcul acela si te-am sarutat la fel ca si acum, insa am facut acest lucru fiindca te iubesc nespus de mult.
Cuvintele lui parca m-au sagetat in inima, am ramas fara grai, numai cand mi-am adus aminte de acea scene. Obrajii mi i-am simtit rosii, iar trupul a inceput sa mi se incalzeasca trepta. Un sentiment puternic parca zacea in mine, insa nu stiam de ce nu doream sa-l arat…
Acesta este cel mai lung capitol pe care l-am facut eu in viata mea... Deci nu s-a prea ajuns la scena aceea nebuna de yaoi, doar foarte putin.. daca o sa cititi aveti sa va amuzati la sfarsit.. dar nu va faceti griji am sa vin cu altele si o sa fie planty yaoi. :>:>
Acesta oricum a fost primul one-shot, dar ma sa ma imbunatatesc pe parcurs.
Scuzati greselile din text.. :( Dar e foarte lung.. Mamamia.. O_O
Oricum m-am cam lungit umpic, iar la un moment dat mi-au pierit ideile fantezistice.. si punct, asa ca m-am gandit la o incheiere mai happy si funny. Si asta este.
Insa v-am promis ca am sa revin cu altele si acolo sigur are sa fie destul yaoi. :-)



Capitolul IV



Ma uit in jur ca si o pisica fricoasa, doar ca sa nu pot sa ii intalnesc acei ochii caprui si superbi, care parca imi infectau carpul cu venin, ce ma ducea la disperare. Inima mea era bomba cu ceas, ce nu mai avea mult si exploda in doar cateva secunde. M-am indepartat umpic de el, tarandu-ma cu coatele de covor, nu stiu ce ma apucase, niciodata nu aratasem o latura asa de sfioasa si de rusinata in faţa celui mai bun prieten al meu.
Acesta ma urmarea, imi urmarea fiecare miscare pe care o executam cu spaima aproape, el imi zambi apoi se apropie amenintator de mine, ca si o fiara ce isi dorea prada. In ochii lui se putea citi acea flacara simbolica, ce ma ducea spre mister si spre abis, de unde cu siguranta nu mai aveam sa ies.
Isi trece usor degetele prin parul meu castaniu, imi atinge urechea si apoi isi apropie buzele de pielea gatului pentru a ma saruta, tresar usor, iar trupul incepe sa-mi tremure incetul cu incetul. O mana si-o strecoara pe sub tricoul meu si imi mangaie cu grije pielea fina. Capul mi-l intorc in alta parte, chiar daca asta ar insemna sa-i las cale libera ca sa poate sa imi sarute gatul, insa numai cand il priveam in ochii aceeia, parca inebuneam si ma pierdeam si nu mai stiam de capul meu.
Am simtit cum un val electrizant de energie mi-a cuprins intreg corpul, iar fiorii de pe sirea spinarii s-au imprastia peste tot in mine, atunci cand mana lui s-a strecurat pe sub blugii mei, atingand acel loc sensibil si mai apoi sa continuie sa mangaie zona aceea. Pur si simplu am inebunit, tot sangele mi se adunase in obrajii, respiratia mi se ingreunase mai rau ca acum cateva clipe, trupul imi lua foc, mai ales cand saruturile lui se accentuasera si trecuse de gat si ajunsesera in jurul pieptului meu, usor sarutandu-mi sfarcurile intarite.
Mi-am dat capul pe spate, usor arcuindu-mi coloana, iar acesta mi-a inconjurat talia cu ambele maini, pentru a ma ridica la nivelul la care dorea. Nu puteam crede ce fac, imi pierdusem mintile, iar trupul reactiona de unul singur, insa si inima la fel, nu stiam daca cumva imi place ceea ce acesta imi facea sau daca nu imi placea.
- Thailor.., i-am strigat eu numele gafaind, te ro..rog opres.. te..te ! Si am expirat deodata tot aerul acela din mine, lasandu-mi corpul moale, acesta m-a lasat usor intins pe covorul acela pufos, iar apoi si-a indreptat buzele spre urechea mea pentru a-mi soptii ceva anume.
- Miles, mai vreu macar odata sa dansez impreuna cu tine.. un dans, inainte de a pleca in Germania, dupa ce si-a terminat fraza m-a luat in brate si ma dus pe canapea unde ma pus intre picioarele sale. Toata noaptea am stat in bratele lui puternice, care nu imi dadeau nici o cale de scapare. Din cand in cand imi mai saruta urechea, sau parul si imi soptea vorbe dulci si ma strangea tare de tot , de parca nu dorea sa imi de-a drumul sub nici o forma.
Insa privirea din ochii mei era una vida, stateam si ma gandeam la acele cuvinte pe care mi le-a spus. Din nou avea sa plece si sa lase totul balta, chiar daca strangerile lui erau puternice si ii simteam inima batand tot nu stiam ce sa cred. Intr-un final am reusit sa adorm si eu, si sa uit de griji, iar dimineata a sosit mai repede de cat am crezut. M-am ridicat in capul oaselor sa vad daca mai este cineva cu mine si a constatat dezamagit ca, Thailor, a plecat insa nu de tot. In ziua asta avem concursul de performanta la dans ai avea sa vina multa lume la show, asa ca m-am sculat foarte repede de pe canapea ca sa pot sa ma duc acasa si sa ma pregatesc. Nu aveam sa pierd pentru nimic in lume un asemenea eveniment, chiar si eu trebuia sa dansez impreuna cu elevii mei dansul, alta cale nu era.
Cu toate ca am fost oprit pentru cateva minute la Thailor acasa de catre parinti, pentru a lua micul de jun si a face un dus rapid, dupa aceea mi-am luat talpasita acasa sa ma imbrac in ceva mai adegvat dansului nostru.
De cand eram mici eu si cu el ne vizitam reciproc, dormeam unul la celalalt, iar parintii nostri erua si ei prieteni buni de o bucata de vreme. Si datorita lor eu cu Thailor am ajuns in stadiul acesta de prietenie, ca sa fim asa de apropiati, insa nu chiar ca seara trecuta.
Imaginile au inceput s mi se deruleze in faţa ochilor, facundu-mi corpul sa tremure din toate incheieturile, iar obrajii sa adune tot sangele ce curgea prin vene.
Nici eu nu puteam sa-mi explic ceea ce se intampla intre mine si cel mai bun prieten al meu, ce erau cu toate acele alinturi, saruturi, atingeri asa de fierbini ? Ardeam pe dinauntru, pana si inima imi dicta sa ma las prada sentimentelor, insa tot nu intelegeam.
Acum nu mai are rost, el pleaca, iar eu raman, nu gasesc o solutie de rezolvare, o sa ne mai vedem decat in seara asta, dupa terminarea concursului.
Mi-am luat pe mine o camase neagrasi niste blugi mai mulati, tot de aceiasi culoare si umpic taiati la genunchi. Mi-am apucat rucsacul de jos de pe hol, m-am incaltat imediat in niste pantofii si am pornit spre sala de sprectacol, unde aveam sa ma intalnesc cu sefa si restul echipei mele.
Traficul ca deobicei era mare si foarte enervant, iar cand am ajuns nu am putut gasi un loc de parcare, chiar mi-a venit sa-mi dau cu capul de capota masinii. Insa m-am calmat atunci cand sefa a venit fuga la mine si mi-a promis cam parcheaza masina, numai daca ma duc in sala si arat ce pot si eu si cu echipa. Am dat afirmativ din cap si am alergat spre vestiare, unde iamediat i-am gasit pe toti si am inceput sa ne mai antrenam umpic, insa nu asa de vizibil, nu doream sa creez ceva invidie printre ceilalti participanti, sau mai rau ca acestia sa ne fure miscarile. Asa ca neam retras intr-o alta camera, sau mai bine spus pe un hol spatios, unde nu prea veneau oameni.
Thailor m-a luat prin surpindere atunci cand mi-a pus mana pe umar si m-a intors la el, mi-a cuprins talia cu ambele brate si ma tras la pieptul lui, imbratisandu-ma, din nou. M-am rusinat, mai ales ca in faţa mea imi erau elevi ce plecau pe acel hol in sus, asa ca le-am spus sa merga pana in capat, caci eu mai aveam putina "treaba" de rezolvat.
Ochii lui ma analizau din cap pana in picioare, facandu-ma sa-mi pierd din nou control asupra-mi, a incercat din nou sa ma sarute, insa l-am oprit la tim si m-am indepartat de el suparat. Chiar nu imi mai pasa de ceea ce dorea, nu eram jucaria lui, pana la urma cu toti avem sentimente, la naiba, ca toti suntem oameni.
Il lasasem sa stea si sa se uite din capatul celalalt al holului la mine, abatut, iar inima imi ceda si am durea pentru ca facusem un asemenea gest, nu prea cugetat. Imi parea rau si imi venea si sa plang, numai cand ma gandeam ca i-am ranit sentimentele, doar eram prieteni buni ne aveam unul pe celalalt, insa sentimentele pe care el le avea faţa de mine, nu prea eram sigur ca si eu impartaseama la fel pentru el.
***
Dupa o jumatate de ora, aproape o ora a venit si randul nostra sa ne prezentam dansul, era multa lume stransa si spre surprinderea mea, Thailor nu avea sa danseze decat la sfarsit, insa era in jiuriu, iar eu stiu bine ca el e cinstit si da pe merit notele. Macar atat putea si el sa faca bine.
Cu toti interpretam un dans pe o melodie numita "Black Mask", deci eu eram "the Black Mask", iar ceilalti era cei care ma urmau spre noua lume, insa vestimentatia lor era in alb.
Cand muzica a pornit si a rasunat in intreaga incapere, totul sa redus la tacere si intuneric, la primele batai ale unor tobe din cantec noi am inceput sa ne miscam usor, iar dupa aceea sa marim pasul cu miscari alerte si traznitoare, incat sas e simta caldura cat si presiunea ce se expercita asupra intregii multumi, ce ne aclama si striga de uimire.
Pana si jiuriul a fost uimit de miscarile produse, incat toti s-au holbat la noi cu ochii mari, ca ai unei broase si analizand fiecare msicare pe care noi o executam, bucatica cu bucatica. La fel si "marele" Thailor, care nu-si mai lua ochii de la mine, ma urmarea cu fiecare secunda, minut, puteam sa-i simt respiratia, puteam sa-i simt bataile inimii acelerandu-se, asta chiar ma bucura.
La final cand s-au acordat premii, am reusit sa castigam locul intai, mai ales datorita lui Thailor care in momentul in care a fost sa ne dea nota, cartonul pe care la aratat a fost cu nota zece. Ni s-au dat premii si alte chesti frumoase, pe langa urarile de bine si alte complimente ni s-a mai dat un cec foarte frumos cu o suma foarte mare, care avea sa ne ajute la studio.
Pe la petrecerea de incheiere a concursului, eu a trebuit sa plec, insa chiar inainte de a iesi pe usa de afara, un tanar s-a apropiat de mine si mi-a inmanat un bilet. I-am multumit frumos, iar apoi l-am descis si am citit continutul:
"Miles ne vedem la "Red Dragon.
Un ultim dans amigo.
Ceao !"
Nu uitasem de promisiunea de aseara, insa nici nu cred ca i-am dat un raspuns concret la rugaminte,dar chiar si asa nu doreams a-l dezamagesc, asa ca am si plect spre "Red Dragon".
"Red Dragon" este o sala de dans foarte mare, de fapt este sala de dans care ii apartine lui Thailor, parintii lui au construit-o, astfel incat sa fie si o casa pentru fiul lor, atunci cand avea sa se intoarca in tara.
Acum ca a venit, ar fi fost normal sa se si instaleze in ea, insa nu a facut-o, pentru ca din nou avea sa dispara din viata mea, asa cum a facut-o acum mult timp in urma.
De ce ii se spune asa, pentru ca este rosie, iar pe pereti sunt diferiti dragoni aurii, insa acea camera inspira o armonie foarte echilibrata, iar culoarea rosiu duce la iubire,la flacara si alte lucruri pe care amicul meu mi le povestea cand eram mici, chiar el si-a dorit o sala ca asta, iar acum o are.
Nu a durat mult si am ajuns la destinatie, mi-am facut aparitia chiar la timp. Roscovanul isi dadea jos hainele de festivitate si era imbracat doar intr-un maieu negru mulat pe trupul sau bine lucrat, ii creiona foarte bine pectorali si patratelele de pe abdomen, o pereche de pantaloni de trening albi si din fasi, foarte frumosi, ce ii cadeau bine pe partea de jos, iar in picioare nu avea nimic.
Si-a trecu umpic degetele prin parul acela rosu si lung pana la umeri, ravasindu-l, iar apoi a incetat oricefel de miscare asteptandu-ma pe mine sa spun ceva. Nu puteam nici eu sta o vesnicie sa ma uit la el asa ca mi-am lasat jos rucsacul si m-am descaltat de pantofi, ramanand doar in camasea mea neagra si in blugii.
- Ar fi bine sa te desfaci si la primi trei nasturi, are sa se lase cu o caldura sufocanta aici, imi spune el ranjind, apoi incepand sa chicoteasca.
- Mersii de sfat, aveam sa fac asta sa stii, ii raspun eu apoi zambind si ma aporpii de el mai mult, nu trebuie sa-mi fie frica, doar suntem prieteni buni, ce aveam de facut era sa dansam si gata. Macar sa plece si el impacat de aici cu idea ca nu-l indepartez de mine sau ca nu am pic de sentimente in inima.
- Incepem ? ma intreaba in timp ce sta cu degetul asezat pe butonul de start al casetofonului.
- Dar ce dans preferi ? Ca eu nici nu stiu pe ce melodie sa dansez ? intreb eu nedumerit, uitandu-ma la el.
- Ai sa vezi, acum lasate condus de muzica, asa cum o faci des, dupa cate am vazut esti foarte bun la asta, imi zambeste si apoi lasa frau muzici sa rasune in sala.
Pentru inceput, era ceva usor cateva miscari de hip-hop, apoi de rap, ne distram ca in vremurile de demult, cand dansam ca nebuni prin casa si se mai intampla sa spargem ceva. Insa nu prea cred ca in programul lui avea sa fie si idea de a strica ceva, caci dupa aceea eu curatam, mereu asa faceam.
O ora intreaga am dansat amandoi ca nebunii, radeam, ne prosteam ca si cum eram doar la varsta de sapte sau opt ani, pe atunci am inceput si eu sa fiu mai de acord cu el legat de faptul ca dansul este chiar distractiv.
Pe la sfarsit, muzica s-a schimbat intr-una lenta, mai mult de vals sau ceva de genul, in care aici aveam nevoie de un partener. Thailor s-a aporpiat de mine, el sigur astepta acest moment, stiam asta, m-am dat umpic in spate, insa m-a prins imediat de incheietura maini si m-a intors cu spatele la el si lipindu-ma de trupul lui, apoi soptindu-mi frumos si bland la ureche:
- Dansezi foarte bine, insa nu ai sa scapi de mine Miles, asta e dansul nostru asa ca nu te sfia. Imediat ce a spus toate acestea, mi-a sarutat pavilionul si apoi m-a rasucit pana cand m-a intors cu faţa la el si m-a lipit de trupul lui cald. Miscarile pe care le executam impreuna cu el erau ba de tangou, ba de vals, atata timp cat se relata la un dans de doua persoane Thailor era multumit.
Nu-si lua privirea ceea superba si sufocanta de la mine, ma facea sa inebunesc, ma pierdeam. obrajii mi simteam arznd, iar picioarele nu mai avea mult si imi cedau, nu spun ca deja incepusem sa tremur, din toate incheieturile.
respiram cu greu aerul cald din incapaere, care se adunase in timpul dansului, trpul imi era aproape extenuat si eram transpirat, iar caldura emanata de corpul lui, am facea sa lesin si sa pic pe jos.
Intr-un final am cedat, dar cantecul nu a luat sfarsit a continuat sa se auda in sala, iar eu m-am dezlipit usor de el si am cazut in genunchi, respirand greu.
- Nu mai pot, e prea cald si... si ..
- Miles, calmeazate ! mi-a soptit el la ureche, nici nu am observat cand s-a asezat jos in genunghi langa mine, statea intre picioarele mele, in genunchi si se uita la mine. Si-a dus mana la obrazul meu si mi la mangaiat usor si cu blandete, iar in momentul acela parca inima mi-a explodat de tot, am tresarit usor si am vrut sa ma dau in spate, insa in zadar acesta m-a prins de par si m-a tras la el in brate si m-a strangea tare de tot. De parca nu dorea sa plec si sa mai raman cu el. Am vrut sa-l intreb ceva, dar nu am reusit, fiindca acesta din nou mi-a acaparat buzele cu ale sale intr-un sarut lung si fierbinte, ce ma molesea.
Am scos un sunet infundat, dandu-i semn ca nu prea mai am aer, s-a oprit pentru cateva secunte, insa a continuat dupa aceea.
Buzele lui au coborat in jurul gatului meu, sarutandu-l cu blandete, iar apoi mauscandu-mi pielea sensibila lasand un semn mic rosu. Am tresarti, iar inima mi-o zimteam batand mai rau ca un ceas cu alarma, sangele fierbea in mine, iar gandul imi era incetosat.
L-am rugat de doua ori, de trei ori sa-mi dea drumul, insa degeaba, am mai incercat sa ma ridic si sa plec, dar am fost pus la perete imediat de catre Thailor, care acum parca se transformase intr-o fiara salbatica ce isi mirosea si isi degusta prada mult dorita. Tremuram, dar nu de frica, mai ales la atingerile acelea blande si puternice pe care cu mainile le facea pe abdomenul meu, simteamc a o sa iau inc urand foc, sangele mi se urcase la obrajii dandu-le culoarea aceea sangerie. Imi era rusine ca acesta sa ma vada intr-o asemenea postura, dar era vina lui ca ma adusese intr-un asemenea hal, el era focarul ce ma inebunea si ma facea sa nu ma comport normal.
Soaptele lui imi ajungeau pana in inima si ma strapungeu cu o viteza uluitoare, inima batea asa de tare, mai avea umpic si iesea din piept., iar atingerile lui ma inebuneau dea intregul.
- Miles te vreu ! Nu peste doi ani, nu peste trei ani, te vreu acum ! cuvintele lui m-au terminat, insa cu acestea a venit si hotararea mea care intr-un fel la lasat uimit pe Thailor, chiar si pe mine.
Mi-am intors trupul spre el, iar in maini i-am apucat materialul maieului negru si l-am tras spre mine.
- Daca ai sa pleci, nu am sa te iert niciodata, vreu sa ramai cu mine aici, pentru totdeauna ! cuvintele aceastea au iesit din strafundul inimii mele, cu atata hotarare, era o porunca, nu de alta. Nu mai puteam suporta inca o zi fara el, a fost plecat pentru mult timp, iar acum are de gand sa faca acelasi lucru. Sa dispara din viata mea si sa ma lase aruncat intr-o prapastie abisala, intunecata si plina de durere.
- Nu am sa te las.
Un zambet s-a schitat pe chipul lui, facandu-mi inima sa tresare in sus si cu siguranta de bucurie, mi-a apropiat si mai mult chipul de el, lipindu-mi fruntea de a lui si apoi am inceput si eu sa zambesc, apoi sa rad. Pana cand intr-un final m-am lasat prada sentimentelor puternice ce zaceau in mine atatea ani, timp in care el a fost plecat, iar eu stateam si numaram zilele ca el sa soseasca.
Nu pot nega faptul ca-l iubesc nespus de mult si ca tin la el. Eu cu dea intregul eram afundat in gandire si nu am putut observa ca acesta imi desfacea nasturii de la camase, m-ma rusinat imediat, asa eram eu o fire mai sfioasa si mai timida, el imi zambea, aproape ca il bufnea rasul. M-a cuprins in brate si s-a descotorosit imediat de camasa mea, m-a luat pe sus si m-a dus pana in dormitorul lui, unde m-a aruncat pe pat. Nici nu m-a lasat sa-mi revin, caci iemediat m-am pomenit cu el deasupra mea, uitandu-se la mine ca si la o bijuterie pretioasa. Am vrut sa-i spun ceva dar acesta m-a oprit imediat, sarutandu-mi tandru buzele moi, iar limba lui s-a strecurat cu usurinta printre ele, cautand-o pe a mea. Nu s-a intins cu dea intregul pe mine, ci s-a sprijinit in mana dreapta si in picioarul drept care la asezat intre picioarele mele.
ma sufocam de fiecare data cand acesta isi plimba buzele pe gatul meu, pe abdomenul meu si tot asa ajungand pana jos de tot la slitul de la blugi, s-a ridicat in genunchi si-a trecut mana prin parul roscat, dandu-l la o parte de pe ochii si cu mainile mi-a dat imediat jos blugii cat si boxerii. Lsandu-ma dezvelit si admirandu-ma din toate partile, imi simteam fiecare particica a corpului violata de privirea aceea pasionala pe care o avea. A scapat si el intr-o fractiune de sencunda de tot ce avea, aruncand tricoul si blugii jos pe covor langa ale mele, apoi s-a intros la mine.
Sarutarile lui erau asa de pasionale si de fierbinti, parca ma ardeau, mainile lui imi strabateau fiecare coltisor al trupului, alintandumi-l.
M-am agatat de gatul lui si punandu-ma desupra, pentru al putea privi mai de aproape, insa ce ma imfierbanta cel mai rau era faptul ca oraganele noastre se atingeau si am ducea la disperare.
Simteam ca ma infierbantam si ami rau, iar aerul din camera era si mai fierbinte si.....
***
- Sii copii..., auu ! De ce mai lovit Miles ?
- Taci odata ! nu mai invata copii la prostii, strig eu in timp ce tin o carte de povesti in mana.
- Dar mami.. era partea ce-a mai interesanta a povestii in care tu si tata..
- Gata, nu-l mai ascultati pe tatal vostru.. spune numai prosti, asta e incheierea: "si am traiti fericiti pan' la adanci batraneti.", strig eu nervos si ii fac pe toti sa rada.
- Off Miles, Miles, nu te-ai schimbat de atunci foarte mult, insa esto mama pe cinste, spune Thailor prinzandu-ma de talie.
- Nici tu nu esti un tata rau.
Apoi a urmat un sarut scurt, care ia lasat pe cei doi baietei cu ochii uimiti la noi, radeau si zambeau erau doua bijuterii. Da acum eram "parinti", desigur eu nu avem cum sa nasc, deci practic nu sutn ai mei. Insa sora lui Thailor a murit exact la nasterea lor, iar ea stia bine ca este bolnava asa ca a ales ca cei doi micuti sa treiasca, iar ea sa-si dea duhul.
In testament prima ei dorinta a fost, ca eu si Thailor sa avem grije si sa-i calauzim pe cei doi in viata, nu puteam refuza asa ca am acceptat.
Acum locuim la "Red Dragon", pe o strada plina de oameni buni si foarte prietenosi, iar Nick si cu Tai sunt copilasi nostrii, mai mult sunt nepotei lui Thailor, insa ei ne stiu ca "mama" si "tata", nu au reusit sa-si cunoasca mama, din pacate.Acum suntem o familie fericita asa cum o descriu eu si ma bucur nespus de mult ca Thailor a decis sa ramana cu mine.
-Mami ! ma striga cei doi baieti, care sunt in varsta de sapte ani.
- Da ?
- Cand vom fi mari, von fi exact ca voi doi..
- Ce frumos.. spun eu zambind.
- Asa va vreu, striga Thailor fericit.
- Stai ? Cum adica ca si noi.. baietii ! strig eu alergand dupa ei ca sa-i prind.

~The End~
Ah, ce pacat ca s-a terminat atat de repede...:(( A fost fooooarte frumos, si desigr, la final a fost amuzant *laughs* Capitolul - chiar lung O.O
Povestea celor doi a fost romantica si parca intr-un fel, grijulie. Thailor si-a tinut promisiunea si nu a mai plecat, deci a ramas alaturi de Miles. Ei bine, da... N-a fost un yaoi intreg, dar a fost de-ajuns incat sa ma "zguduie" :)) Felicitari, zambetule:*
Sper sa revii cat de repede cu un alt yaoi>:)
Succes dear>:D<
Gata revin cu forte proaspete si cu idei geniale.
Acum va marturisec, idea aceasta pai am modelato eu, insa o colega, care imi este prietena foarte bun si tin la ea din toata inima, se stie cine. :X:X Mi-a dat idea cu gemeni.
Deci aveti sa intrati intr-un one-shot legat de rude, dar nu mai conteaza. Traiasca Yaoi-ul.Ce va spun, m-a apucat plansul in timp ce am scris, caci idea pe care o am e foarte buna, iar primul capitol este foarte induiosator, acum asa a fost pentu mine.. paote are sa fie la fel si pentru voi, cred. Stiu e cam lung.. O.O, scuzati greselile sper sa revin cu un edit. Enjoy. >:D<


It`s wrong, but i love you brother.


Capitolul I



"Tu esti jumatatea mea, iar eu sunt a ta.
Oare ce nu intelegi prin asta ? Suntem ca doua picaturi de apa, umpic diferite, insa impartim acelasi cantitate.
Oare ce a reusit sa distruga aceasta legatura stransa dintre noi, caci inainte eram impreuna la bine si la rau, unul langa celalalt, cei mai buni prieteni, dar si cei mai apropiati frati gemeni.
Daca mama natura a decis sa ne dea pe amandoi in acelasi timp, in acelasi loc, sa impartasim aceiasi infatisare, ce nu iti place la mine ? De ce ma alungi din ce, in ce mai des de langa tine ?"


Stau si ma uit la geam , in timp ce rasfoiam o carte veche de povesti, ma uitam tinta la strada si ii vedeam pe toti cum radeam. Copii se jucau, fetele barfeau, baietii ori se mai ciondaneau ori jucau fotbal, bascket sau pur si simplu stateau pe scarile de la case si fluerau dupa domnisoare dragute ce le ieseau in cale.
Cartierul in care m-am nascut eu, frumos, pasnic, gazduieste oameni foarte cumsecade, primitori si prietenosi. Mereu mi-am gasit locul pe aceasta strada alaturi de ceilalti, stiam ca apartin unui asemenea spatiu ca acesta si ma bucur nespus de mult.
Tata si mama sunt oameni foarte buni, mau crescut asa cum trebuie. Nu apartinem unui soi de oameni bogati sau cu avere mare, ci suntem o familie normala, sau cel putin asa cred ei, caci eu si fratele meu chiar daca impartim acelasi sange si aceiasi infatisare, suntem total diferiti. Gandirea noastra, opiniile noastre dar chiar si sentimentele noastre difera din mai multe unghiuri.
Pe vremea cand eram doar doi pustani mici, mereu spuneam acelasi lucru, sau mai mereu cadeam de acord cu cate ceva anume, cum ar fi la felul de mancare preferat, sau la joscuri si chiar la invatatura. Mereu ne aveam unul pe celalat, mereu ne ajutam si imparteam aproape aceleasi ganduri si sentimente.
Cu timpul am crescut, la fel ca si orice alt copil, iar relatia dintre noi doi a luat o alta intorsatura, care sa fiu sincer ma deranja si ma raneste pana in adancul inimii.
Timpul nu mi-l mai petrec asa de mult cu fratele meu geaman, John, care se pare ca prefera sa ma excluda de multe ori din orice activitate pe care o face, iar cand prietenii lui vin pe aici, mereu imi face semn sa dispar din calea lui, sau sa nu ma fac ca-l cunosc, nici nu am voie sa pomenesc ceva de noi doi, cum ar fi ca am fi frati gemeni. Dar nu spun ca nu bate la ochi acest lucru, toti ne-au vazut, iar prima impresie pe care am putut-o lasa-o este ca da suntem gemeni.
La scoala sta treaba altfel, el este cel mai popular, iar eu cel mai nepopular, chiar daca infatisarea noastra este aidoma. Insa eu ca fraierul trebuie sa ma dau deoparte si sa admir cum ceilalti il baga mai mult pe John in seama, iar pe mine ma lasa in pustietate si nici macar nu ma prezinta sau macar sa imi pomeneasca numele.
Acum nu mai suntem doar doi copii, am mai crescut el fiind mai mare decat mine doar cu cateva minute, deci avem aceiasi varsta si ne-am nascut in aceiasi zi, doar cateva minute ne definesc varsta.Amandoi avem optsprezece ani, nici mari dar nici mici, suntem bine, macar suntem majori.
Inchid cartea cu povesti plictisit si o pun de unde am luat-o, adica de pe rafturile din bibleoteca mamei.
Mama, este o fire sensibila si foarte iubitoare, scrie carti si chiar are succes, acum de curand a scos noua ei carte care a si primit un premiu, titlul desigur a fost inspirat dupa noi doi, la fel si continutul se leaga de vietile noastre, adica a mea si a lui John.
Mereu cand primea un interviu, ne strecura si pe noi doi acolo, spunea cu claritate si cu atata seriozitate, iar zambetul ei blajin si scump nu disparea de pe chip atunci cand ne pronunta numele.
Este asa de mandra de noi, incat povesteste mereu de noi doi, cateodata chiar exagereaza, dar nu avem ce sa-i facem.
Am coborat lenes scarile din lemn de la etaj, apoi ajung la parter, am fost intampinat de catre mama, care tinea in mana o punguta din foaie maro, mi-a dat-o si mi-a spus destinatarul. Trebuia din nou sa-i duc mancarea fratelui meu, la parcul de skateri, din nou si-o uitase.
- De ce eu ? mereu trebuie sa i-o duc, da nus' sluga lui, am marait eu, iar mama ma impingea afara pe usa, ma si aruncat, astfel scapandu-mi si teneshii din mana.
- Te rog Cipy, nu ti se topeste inimioara aceea mare cand vezi faţa asta de catelusi bleg ? Nu, nu se poate din nou imi facea faţa de catel bleg.. mereu ma facea sa ma simt vinovat. Am aprobat din cap in semn ca "da" si am plecat pe strada in jos, ca sa ajung in centru si apoi sa ocolesc liceul si sa ajung in parc.
Nu faceam foarte mult pana acolo, imi lua cel putin douazecisisase de minute, dar din nou trebuie sa-i fac pe plac lui mama, ea oricum are destula treaba, caci in seara aceasta au sa vine verisorii nostrii cu inca cateva rude de ale lui tata si ale ei, pentru ca sa sarbatorim ziua de nastere a lui bunica, din partea lui mama desigur, face acum nouazecisisapte. Cam mult, este chiar super, ar trebui sa ii facem si statuie, cel putin asa gandeste tata, dar el mai mult prefere sa o transforme pe ea in statuie, cimentand-o, caci deja sa cam saturat de fasoanele ei de batrana, insa fara ea ar cam disparea veselia si rasul de la masa.
Ea reuseste de cele mai multe ori sa ma impace pe mine si pe John, ne ia pe amandoi de mana si ne uneste mainile si spune ca daca in cinci minute nu ne vede impacati, ne da fiertura ei secreta.
Are asa un gust aparte, insa este chiar foarte dezgustator, foloseste prea multa sfecla si ceapa, bleah.
Intr-un final am ajuns si eu in parc si m-am dus sa-l caut pe fratele meu, desigur privirile fetelor sau a baietilor nu dispareau, toti se uitau la mine ca la felul intai. Cu siguranta stiau cine sunt, deobicei fratele meu mai vorbea de mine, insa mai mult ma facea de ras, le povestea la toti numai lucrurile aiurite ce se petrec in viata mea. Uitand sa spuna ca si el particila la unele, dar nu aveam cum sa-l conving sa spuna un asemenea lucru, adica cum sa-mi fac eu fratele sa sufere, eu macar tineam la el, chiar foarte mult, preferam sa fiu eu badjocorit decat el.
Insa ma durea faptul ca John nici macar nu mai imi sarea in ajutor, cand eram mici mereu se lua la bataie cu toti, doar ca sa ma ajute pe mine, doar de dragul meu. Acum nu mai e la fel.
L-am depistat, dar nu cu usurinta era ascuns dupa un copat si se saruta cu "iubitul", desigur nu m-am dat indelaturi, ci am mers spre el si l-am intrerupt frumos, tragandu-l de hanorac, asa cum faceam mereu.
Era din obisnuinta, ca eu sa vin la el si sa-l trag de bluza mai ales cand eram speriat sau doream ceva de la el, nici acum nu m-am lepadat de acest gest, care pe dansul il enerva la culmea si mereu se intorcea la mine si facea ca toti draci.
Mie mi se parea ca se comporta asa doar ca sa para "cool" in faţa celorlalti, chiar patetic.
- Mama mi-a spus sa-ti aduc pachetul cu mancare pe care ti l-a pregatit, stii doar ca e ingrijorata ca nu mananci si ca mai mereu cand vi aici nu..am fost imediat intrerupt de vocea lui taioasa ce ma traznit ca fulgerul.
- Ok, acum poti sa taci ? Perfect, poti sa-i spui mamei ca nu are de ce sa se teama, oricum nu imi era asa de foame, incheie prin am face un semn cu mana, in sensul ca ma pot cara.
Doar nu ma credea sluga lui personala, din contra eram frati si doream sa fiu respectat, nu badjocorit.
-Asculta John, eu nu sunt sluga ta, ma-am saturat sa fiu tratat asa de tine..., din nou sunt intrerupt, dar nu de fratele meu care se uita in alta parte, cum ar fi la iarba verde din pamant, ci te "iubitul lui", care desigur se baga si el ca musca in lapte, asa cum o facea aproape mereu. Atunci cand aveam ceva sa-i spun fratelui meu, el venea si se baga luandu-i apararea, dar nu numai el, ci si alti amici ai lui, care cateodata ma urmareau dupa ce plecam si ma mai si bateau, iar John nici macar nu stia, de parca i-ar si pasa ca eu sunt batut de gorilele lui, pe care ii considera prieteni.
- Asculta aici curcubeule, nu ai dreptul sa ridici asa tonul la John, daca mai faci asta odata am sa-ti garantez ca maine nu ai sa mai vezi razele de soare, se rasteste el la mine, apucandu-mi materialul tricoului alb. Ma ridica in sus doar folosindu-se de mana stanga si apoi ma arunca la sol.
Ceilalti rad, pana si John incepe sa bufneasca, iar eu stau in fund, cu palmele zgariate in timp ce ma sprijin de cimentul dur si rece pe care am fost asezat cu forta. Inima a inceput sa-si mareasca ritmul, iar lacrimile au inceput sa-mi dea in ochii, apoi cazand pe obrajii mei rosii. M-am ridicat imediat de jos si am fugit, unde ? Nici eu nu stiu unde, acolo unde au sa ma duca picioarele, departe de tot de monstrul John si de amici lui nebunii.
Mi se spunea curcubeu, din cauza parului, fiindca era oranj deschis, culoare era chiar frumoasa, iar mie imi placea. A lui John era la fel, insa umpic mai inchisa si avea cateva suvite naturale patate cu culoarea rosu. Lui nimeni nu-i spunea asa ceva, numai eu eram in centrul discutiilor si a badjocorelor celorlalti, mereu a fost asa si mereu va fi asa.
- Baieti mergeti si prindetil, faceti-l sa sufere umpic, caci l-a jignit pe John, spune satenul in timp ce-si linge buzele, umezindu-le, iar apoi se intoarce la fratele meu si isi continua sarutul.
Nu a durat mult pana cand am ajuns undeva mai in centrul parcului, de acolo m-am oprit si m-am asezat pe o banca ca sa pot sa-mi trag rasuflarea, m-am uitat la cer si la frunzele inverzite ale copacilor, care acopereu bolta cereasca cu o patura verde. Imediat ce m-am linistit, m-am ridicat incet de pe banca, am incercat sa-mi opresc lacrimile, insa degeaba, ma simteam asa de prost, iar John statea si ma ignora, nu putea macar si el odata sa imi ia din nou apararea, stia foarte bine ca eu sunt mai slab decat el si ca nu rezist in faţa acelor maimute.
Dar nu a durat mult si glasurile acelor baieti pe care "iubitul" lui i-a trimis dupa mine au rasunat aproape in toata aleea aceea, cand i-am vazut am si luat-o la fuga, doar ca sa scap de ei, insa intr-un final am fost prins si inconjurat de acestia.
M-am zbatut ca sa scap, insa degeaba, totul oricum era in zadar, deja imi primisem rasplata: doi pumni in burta si inca trei intre picioare, chin curat, parca se ridicase la suprafata iadul, iar eu eram sufletul special ce merita acele chinuri si dureri.
Eram lovit si batut, din nou, asa se intampla mai mereu cand veneam pe acolo, alteori ma bateu si din placere, am cazut jos in genunchi si respiram greu. Incercam sa respir si eu putin aer curat, insa tot ce primeam era nisip sau praf, atunci cadn dadeau cu picioarele in pamant.
- Nu te-ai invata odata, de cate ori sa-ti repetam ca nu ai dreptul sa ii te adresezi asa lui John, spune unul dintre indivizi, care ma trage de par si imi ridica privirea spre el.
- Jo..John, este fratele meu, am dreptul de a vorbi asa cu el, insa voi nu, am strigat eu, enervandu-i si mai are pe acestia.
Unul dintre ei ii facuse semn altuia sa scoata ceva din buzunar, era un cuti mic de buzunar, nu stiam ce avea sa faca cu el dar se apropia amenintator de mine, deja nu mai cugetam clar, incat totul se inegrise in faţa mea.

- Alo !
- John, s-a facut tarziu, haide acasa, a venit bunica si pe unde umbla..
- Pa ! Vin imediat, apoi a inchis repede si s-a indreptat spre casa.
- John, ai venit in sfarsit, striga o verisoara care il si ia in brate pe fratele meu si il trage in casa.
Nu trec multe minute, iar acesta se aseaza plictisit langa geam pe fotoliul tapitat cu piele maro inchis si priveste stelele ce sclipeau pe cer, iar in mana isi tinea ceasca de cafea, pe care o soarbe cu placere.
Bunica se aporpie de el si ii saruta fruntea, insa explesia de pe chipul era una serioasa.
- Johni, chiar si acum tu si Cip nu va intelegeti bine, cum ai putut veni fara el, acasa ? intreaba batruna dand negativ din cap si oftand lung.
- Pur si simplu am venit, nu e mare lucru, spune el in timp ce-si indreapta privirea spre femeia ce ii statea in stanga si il privea dezamagitor.
- Stiu ca il iubesti, chiar foarte mult, stiu asta si o simt, vreu sa te duci dupa el, nu iti dai seama in ce a intrat, iar vina cade asupra ta, buna mereu stia ce se intampla cu noi, avea ea sursele ei, dar simtul ei de bunica ingrijorata nu o lasa la greu.
- Off, ma duc, ma duc, spunei mamei ca intarzii la cina, asa cum fac mereu. Si pleaca pe usa afara.
Ma doare rau burta si mai ales zona aceea sensibila de jos. Cate chinuri mai am de traiti, cate mai am de indurat si totul din cauza inimii si sufletului meu mare, de ce il iubesc pe Jonh, pentru ca nu ar trebui, ar trebui sa-l urasc din tot sufletul, insa nu pot, inima ma opreste sa simt acesta ura, iar gandul ma impiedica sa cuget asa.
Stateam pe un pod frumos, din lemn in forma de semi cerc, care strabatea un mic raulet ce curgea prin parc, exact in stilul japonez, peisajul era izbitor de frumos, insa durerea ma facea sa uit de tot ce ma inconjoara, iar gandu-l imi era plecat la John. M-am sprijnit cu coatele de balustrada din lemn de nuc a poduletului, in timp ce scranceneam de durere si ma vaitam. Eram murdar, hainele erau pline de praf, iar trpul imi era invaluit de cateva vanatai pe care acei indivizi mi pe imprimasera pe piele, cata brutalitate.
Ma durea ingrozitor, doresc un semn , ceva, care are sa ma salveze de aici, macar odata fratele meu geaman sa vina si sa-mi spuna ca ma iubeste si sa vina sa ma ajute.
Ochii mi s-au umezit repede, iar lacrimile au inceput sa pice pe obrajii inca pictati de culoarea sangelul, ochii mei caprui straluceu in lumina puternica a lunii, care ma lumina desupra capului, iar chipul mi l-am afisat dansei, ca sa pot sa ma linistesc, insa degeaba, lacrimile no se opreu, iar inima ma durea din ce in ce mai rau, numai cand ma gandeam la ce se petrecea intre mine si fratele meu.
Nu am ami putut tine si am inceput sa plang si mai tare si sa tip, sa ma auda toata natura, iar glasul sa-i strabata urechile lui John.
Echilibrul mi-l pierdusem, asa ca m-am lasat usor in jos pe lemnul podului, iar palmele mi le-am dus la ochii, ca sa pot sa imi las lacrimile sa pice in ele.
Sufeream, suspinam, durerea era insuportabila, de ce trebuia sa sufar asa, de ce mereu faceam lucruri necugetate atunci cand fratele meu geaman, era in preajma mea, de ce ?
- Cip ? s-a auzit un glas familiar de la capatul podului.
Mi-am ridicat privirea sa vad cine este acea persoana, era el, era geamanul meu ce ma privea socat si ingrozit de starea pe care o aveam, a alergat spre mine speriat ca sa ma prinda in brate, insa imi era deja teama de prezenta lui, asa ca m-am ridicat si m-am dat in spate cativa pasi.
- Nu te apropia de mine ! am strigat eu nervos, iar lacrimile au inceptu sa curga si mai mult din privirea mea albastra.
- Cip ? Ce ai patit, de ce plangi ? ma intreaba el ingrijorat.
- Inca mai ai curajul sa ma intrebi ce am ? Chiar vrei sa afle amici tai si "iubitul" tau ca tu vorbesti cu mine ? Vrei sa te faci de ras, vrei din nou sa ma vezi suferind asa, chiar vrei ? Nu vezi ca toti isi bat joc de mine, pana si tu, esti exact ca si ei John, exact ca si ei ! am strigat eu si mai tare, iar cand a fost sa pic, acesta a venit si m-a luat in brate imediat si m-a strans tare de tot, echilibrandu-ma.
- Nu, niciodata sa nu mai spui un asemenea lucru Cip, nu o sa fiu ca si ei, niciodata in viata mea. Vorbele lui parca m-au traznit, nu stiam ce sa cred, era adevarat ceea ce spunea sau nu ?
- Nu, nu.. nu.. am inceput si mai rau sa plang, si m-am agatat de bluza lui mov si am strans tare de ea, in timp ce mi-am lasat capul pe umarul lui pe care l-am udat cu lacrimi.
- Incet, ssss.. nu mai plange Cip, gata totul s-a sfarsit, imi soptea el la ureche bland, ca sa incerce sa ma calmeze, insa nu prea reusea. Durerea din inima mea si ranile ce erau imprimate pe corpul meu nu dispareau doar cu soapte sau vorbe dulci, doream mai multe din partea lui.
- Ba nu, nu s-a sfarsit ai sa continui, iar iubitul tau ma uraste.. si are el un plan.. si.. , o tineam tot asa si ma balbaiam fiindca nu mai puteam respira cum trebuie din cauza plansului si a sentimentelor ce se acumulasera atata timp in mine. Dar Jonh, a reusit sa ma duca la tacere,atunci cand mi-a sarutat bland buzele, lasandu-ma intr-o confuzie extrema.
Omg! Ce lung e O.O
Revin maine cu un edit>:) I swear!
_________________________
Well, asa cum am zis, EDIT! Si da, chiar este induiosator si trist. :|
Adica, in primul rand, John mi se pare prea plin de sine, prea increzut si nepasator, nu-i pasa deloc de Cip. Si ei mai sunt si gemeni, ar trebui sa se inteleaga bine...:o3 Aaa, ca tot am vorbit de gemeni, trebuie sa recunosc ca ideea pe care ai "conceput-o" impreuna cu prietena ta, este foarte buna si originala. :>
Revenind la acest one`shot, sarutul dintre cei doi chiar m-a socat, dar nu numai; vorbele lui John de la final au facut-o, de asemenea. Sigur nu este vreo minciuna? :-S
Off, sunt curioasa! Please, my smile, vino cu urmatorul capitol :o3 Abia astept sa citesc si sa aflu ce se intampla.
Succes :]
Revin cu editul maine. Sper sa va placa. :*:*
Stiu e lung de tot. :)) Cred.



Capitolul II



Era nebun ori isi batea joc de mine ? Nu stiam ce varianta sa aleg, insa puteam sa le aleg pe amandoua, caci dupa acel sarut eram confuz si incalcit in gandire, faptul ca facuse un asemenea cest ma calmase, pe langa asta ma derutase. Isi deslipise buzele moi de ale mele si continua sa ma priveasca ingrijorat in ochii, atingandu-mi obrajii si stergandu-mi ultimele lacrimi ce mai indrazneau sa se prelinga pe obrajii mei rosiatici. Privirea mi-am aruncat-o la sol, iar cu podul palmei mi-am sters ochiul stang, apoi pe cel drept. Nici nu am indraznit sa imi ridic privirea, eram rusinat si dezamagit, chiar daca ma sarutase asta nu rezolvase aproape nimic, cu toate ca ravneam la un raspuns pe care doream sa il aflu din gura lui si nu spus de altcine.
Dar nu am putut sa-l intreb fiindca acesta m-a apucat de mana si m-a ridicat incet, pana cand mi-am gasit echilibru pe picioare. Ne-am dus amandoi acasa, iar el a trebuit sa fie mijlocul meu de sprijin, caci ma durea piciorul stang foarte tare.
Am fost lovit, batut, nici un fragment din mine nu avea cum sa scape de asemenea oamenii nebunii. A trebuit sa suport chinuri si dureri destul de mari si toate detorita lui John, care oricum acum parea ingrijorat, dar maine cu siguranta are sa ma trateze la fel, rece si indiferent, alungandu-ma din preajma lui.
- De ce ai venit ? Cine te-a convins sa vi dupa mine ? Bunica ? intreb eu, pentru ca stiam de la inceput ca nu venise de buna voie, era ceva normal din partea lui ca sa fie primul venit si primul servit, iar eu sa raman in urma si sa nu mai apuc nimic. Ce doream nu era iubirea parintilor, caci ei oricum ma iubeau, eu ravneam de putina iubire si caldura pe care fratele meu nu mi-o oferise in ultimii ani, asa cum o facea cand era mic.
Inima din nou batea tare si am durea sufletul doar cand ma gandeam la toate aceste lucruri, care pentru geamanul meu nu prea aveau importanta, insa aceste sentimente dureroase si spinoase, ma sfasiau, ma rupeau ma distrugeu pe dinauntru.
Ochii mi se umezira si lacrimile incepura sa pice din nou, udand aleea de la casa, am si ajuns deja, iar eu am inceput sa plang din nou.
Jonh se uita la mine si cand vazu ca incep sa plang, ma cuprinse din nou in brate, dar de data aceasta am reusit sa simt vanataiile cum incep sa ma doara. Am scos un scrancet pe gura, dand semnal ca ma doare corpul, iar el panicat, mi-a dat drumul. Si-a strecurat mana prin tricoul meu si l-a ridicat in sus, a ramas destul de socat la ceea ce a vazut, asa ca m-a luat in brate si ma dus in casa cu grija si in liniste.
I-a anuntat pe toti ca am ajuns, insa a si zburat cu mine sus in camera, iar in urma lui a trantit usa. A aranjat patul frumos, a aruncat patura de pe el si m-a intins frumos, punandu-mi capul pe perna. El a fugit repede in baie si a cautat o carpa ceva, ca sa poata sa o inmoaie in apa rece, ca sa imi puna pe rana si pe vanatai.
Dupa aproximativ cinci minute in care am stat intins cu ochii inchisi, am decis sa ma scol si sa plec de acolo, jos la i mei sau macar sa ies in curte, chiar nu doream sa fiu tratat de fratele meu, care acum venise in camera cu ligheanul plin cu apa rece si cu o carpa pe care o tinea pe mana lui dreapta. Cand m-a zarit, mi-a si ordonat sa nu ma ridic, interzandu-mi sa parasesc camera.
Era a mea, dar preferam sa nu stau cu el in aceiasi incapere, deja imi era greu sa mai vorbesc cu el sau sa-i afisez un zambet.
S-a comportat urat, indiferent faţa de mine, eu fiind fratele lui, trebuia sa aiba un altfel de comportament, nu era necesar sa se ajunga aici. Incat eu sa fiu batut, iar el sa se prefaca ca este ingrijorat de stare in care ma aflu acum. M-am tarat pana la capatul patului in dorinta de a pleca, el s-a apropiat de pat asezandu-se pe un scaunel mic din lemn, in timp ce inmuia acarpa curata in apa rece.
Cand a dorit sa ma atinga pe faţa, eu i-am lovit mana cu palma mea, in sensul ca nu i-am acceptat atingerea, nu merita sa ma trateze el, mai bine sa ma vada toti in halul asta si sa stie exact cum se comporta fratele meu cu mine.
- Nu !
- Cip ! mi-a strigat el numele.
- Nu ! Nu vreu sa ma atingi, nu am nevoie de mila ta, ma descurc si singur, am spus eu nervos si m-am ridicat de pe pat si am vrut sa ies pe usa, insa acesta m-a apucat de blugi si m-a tras de la spate. Durerea pe care am resimtito in acea zona m-a oprit din mers si am scrancetat de durere, lasandu-mi corpul in sos si cazand in genunchi. Auu...! Ma doare..., am strigat in soapta.
- Cip ? Ce te doare, unde ? S-a apropiat de mine si s-a asezat chiar in faţa mea, nu i-am dat un raspuns am continuat sa privesc covorul grii si pufos pe care eu acum stateam.
Mainile le aveam puse in acea zona, chiar ma durea, din cauza loviturilor pe care le primise, pe langa cele doua de la inceput pe care mi le administrasera acei indivizi, la sfarsit nu s-au multumit doar cu acelea asa ca m-au mai lovit inca de trei ori acolo.
Acesta si-a dat imediat seama unde ma durea si de ce ma plangeam asa de tare, apoi m-a luat la intrebari:
- Te-au lovit si jos acolo nu ? ma intreaba eu, insa eu nu i-am raspuns. Raspunde-mi Cip ! Te-au lovit acolo, da ? Tot nu i-am raspuns, asa il intaratam cel mai rau, iar el cand exploda, exploda.
Mi-a apucat barbia intre degetul mare si cel aratator si mi-a ridicat chipul, pentru ca ochii nostrii sa se intalneasca, apoi a zambit amuzat.
- Stiu ca nu mai poti sa te abtii din plans si stiu foarte bine ca vrei sa-mi raspunzi la intrebare, asa ca nu te rusina de mine fratioare, hai spune tot ! imi sopteste el apoi ranjeste la mine , insa nu in badjocora, asa ranjea el cand era fericit si stia ca atunci cand ii spuneam ce mi se intamplase le sigur avea sa ma apere.
Am simtit cum inima mi se inmoaie, iar ritmul ii s-a accentuat, sangele a urcat la obrajii, apoi m-am runiat, insa parca ma lovise o raza de bucurie, cand ii vazusem ranjetul.
- John..de ce ? am inceput eu sa plang si l-am luat in brate imediat, strangandu-l tare de tot, el m-a luat la randul lui in brate si a incercat sa ma linisteasca, afisand un zambet de fericire, pentru faptul ca in sfarsit i-am raspuns.
Tot, absolut tot ce mi s-a intamplat i-am povestit, insa nu doar de ziua de astazi ci si de zilele care au trecut, lunile si chiar anii, ca sa poata sa vada exact si concret ceea ce s-a intamplat.
Cat timp am povestit el s-a uitat la mine intruna, nici nu a clipit, a fost atent la fiecare cuvant pe care l-am spus, iar pe chipul lui s-a putut observa supararea si tristetea, a si recunoscut ca vina cea mare o are el, fiindca nu a avut grije de mine si ca nu m-a tratat ca si un prieten bun si ca si un frate.
Intr-un final amandoi ne-am impacat, dar chiar si asa inca mai aveam indoieli faţa de el, nu eram sigur daca era complet "vindecat".
De data aceasta l-am ascultat si m-am intins pe pat si l-am lasat sa ma tratezi. Fiecare miscare pe care o facea parca imi alinta corpul, cu usurinta pansa ranile si vanataile, in asa fel sa nu cumva sa ma mai doara vreodata, era grijuliu atunci cand dorea.
Eram norocos sa il am ca frate, chiar daca cateodata se intampla sa ma cert cu el, indiferent de aceste aspecte noi doi tot frati ramaneb si la bine si la rau.Ii iubesc nespus de mult si nu imi permit sa-l pierd asa de usor, iar in nici un caz nu am sa-l mai las pe "iubitul" lui sa ma mai calce in picioare, John este al meu si numai al meu.
Cugetand umpic aceste cuvinte, m-am rusinat si obrajii au capatat culoare rosiatica a sangelui, sentimentele pe care le aveam faţa de el era incerte, nici eu nu stiam daca il iubeam mai mult ca pe un frate.. se putea sa am sentimente mult mai puternice.
Nu stiu dar mi-a venit deodata sa-mi cer scuze faţa de le, fiindca l-am si intrerupt din acel sarut pasional cu "iubitul" sau. Insa reactia pe care mi-a oferit fratele meu a fost una amuzanta, a bufnit in ras, aproape ca s-a prapadit mai rau atunci cand am pronuntat cuvantul "pasional". S-a ajezat langa mine in pat, iar eu m-am ridicat in fund si l-am privit confuz in ochii lui negrii abisali.
Acesta imediat mi-a dat de stire, ca el si cu acel tip nu sunt impreuna, cel putin asa credea el, insa blondinul acela credea ca el il iubeste, insa se insela amarnic. Pe langa acest lucru, fratele meu chiar era gay, insa nu ii era rusine sa admita acest lucru, chiar era multumit de ceea ce era si nimeni nu-l judeca, nici ai mei si nici nimeni.
Intotdeauna a fost o fire comunictiva, prietenoasa si intelegatoare, amuzanta mai mere. Stie cum sa te faca sa razi in arice moment, e mereu acolo cand ai nevoie de el si te apara indiferent de circumstante.
Eu sunt ca si o umbra in urma lui, fiind cel mai timid si mai putin comunicativ, de abia de am cativa prieteni, insa fata de el eu mereu ama vut parte de prieteni adevarati, care au stiu sa ma aprecieze, el a avut parte de prieteni insa care mai mult il venereaza, insa daca nu ar fi "cool" sigur l-ar parasii.
Dupa ce m-a lamurit cu blondinul acela ce umbla dupa el ca si scaiul, am rasuflat usurat, atragandu-i atentia asupra mea, m-a privit doua secunde, iar apoi mi-a zambit fercit si multumit.
Ochii lui negrii si adanci parca ma ardeau pe dinauntru, simteam cum fierbe sangele in mine, iar inima batea mai rau ca o bomba, deja imi pierdusem controlul asupra trupului, ce incetul cu incetul incepuse sa tremure.
Acesta s-a apropiat si mai mult de mine, atingandu-mi obrajii cu palmele lui reci insa fine si blande, simteam ca ies aburi din mine la contactul cu mainile lui. A ras, lasandu-si privirea si capul in jos, iar parul lui rebel i-a cazut pe frunte. M-a privit cu ochii printre firele de par, apoi a ras din nou, iar eu ma impancientam si am rusinam mai rau ca o fata.
Dupa ce si-a scuturat capul, privirea i s-a atintit spre mine, buzele lui formand un zambet nemai intalnit si frumos, care mi-a facut inima sa-mi sara din piept.
- Sigur zambetul acesta il afisezi la toti amici tai, mai ales la blondinul acela, am spus eu cu jumatate de gura si foarte, foarte rusinat, de aceea mi-am si indreptat privirea spre geam.
- Zambetul acesta este numai pentru tine Cip.
- Da ? intreb eu uitandu-ma la el ca si un copil mic.
- Da !
Eram chiar ferciti sa aud aceste vorbe, mai ales ca veneau din partea lui. Imi tresarea inima de fericire.
Zambetul si-a facut aparitia si pe chipul meu, i-am multumit inca odata, chiar ma facu-se sa uit de toate. Chiar daca ranile inca ma dureau, acum inima imi era mai impacata.
Mi-am inchis ochii pentru o secunda si am expirat tot aerul din mine, am putut simtii caldura emanata de trupul fratelui meu, era mult mai aproape de mine. Mireasma parfumului lui, s-a facut si mai mult simtita, iar respiratia lui o simteam si mai aproape de chipul meu. Ochii mi i-am deschis repede, caci doreamsa stiu ce se petrece, insa nu prea am reusit sa analizez totul fiindca acesta isi apropiase si mai mult buzele de ale mele, pana cand s-au unit intr-un sarut scurt si bland.
John nu a incetat si a continuat sa-mi sarute bland buzele pana cand limba lui si-a facut loc printre ele si a inceput sa se joace cu a mea. Am simtit cum un fior clad mi-a strabatut sirea spinarii, apoi s-a imprastiat in intreg corpul meu, dandu-mi fiori nemaintalniti. Facandu-ma sa-mi inchis pentru o secunda ochii, dar sa mi deschis imediat, pentru ca John se infipsese in mine si ma apucase de ambele brate cu palmele si strangand de materialul negru al bluzei mele pe care mi-o dadu-se de schimb.
L-am apucat de hanorac si am incercat sa-l indepartez si sa-l imping in spate, ca sa pot sa ma eliberez, insa in zadar era mult prea puternic, iar atunci cand isi dorea cu ardoare ceva, mereu reusea sa obtina acel lucru. Nu ma asteptasem sa fiu si eu pe lista lui de dorinte. Nu mai aveam aer, iar el tot continua sa se joace cu limba mea, doar pentru un moment mi-a dat drumul, iar eu imediat mi-am lasat capul pe spate ca sa respir. Deja obosisem, sau mai degraba eram molesit de sarutarile lui, imi simteam corpul cum arde pe dinauntru, m-am sprijinit in coate pe pat si respiram cu fericire aerul din camera.
Nu stiam de ce face toate aceste lucruri, in primul rand eram frati gemeni dar si baieti. Prin venele noastre curgea acelasi sange, nu prea avea sens...stiam ca el era atras de baieti, insa de mine ?
S-a apropiat de mine si mai mult, lasandu-se cu totul si intinzandu-ma pe patul moale, ochii lui negrii, care parca ma aruncau intr-un abis infinit, ma ameteau, nici nu puteam sa ma uit la el de rusine, intorcandu-mi capul si privirea sfioasa in alta parte. Insa o durere mica m-a facut sa scrancet si sa ma incordez, arcuindu-mi coloana.
-Te doare, nu ? m-a intrebat acesta serios, in timp ce isi fixase privirea asupra mea, iar mana lui imi stransese umpic de punctul sensibil. Durerea era un chin pentru mine, iar acei indivizi care erau in cardasie cu blondul, ma lovisera destul de tare si acum ma mir cum de nu am murit acolo.
Acesta ma mai strasese inca odata, facandu-ma sa scrancet din nou de durere, ochii mi s-au umezit imediat, insa lacrimile inca nu-si facusera aparitia pe obrajii mei inbujorati si fierbinti.
L-am rugat de cateva ori sa nu mai stranga de acel loc, care ma durea asa de groaznic, simteam ca am sa mor, daca mai facea inca odata acel gest. Mi-a promis ca nu are sa ma mai stranga asa de tare, insa avea de gand sa faca altceva, ceva care avea sa nu imi displaca. Cel putin asa credea el.
Fiind deasupra mea, avea oportunitati mari, iar privirea lui si zambetului ma faceau sa inebunesc, simteam cum iau foc, nici privirea nu mi-o puteam atinti la el, chiar daca doream sa-i privesc chipul angelic, nu o faceam. Stiam ca avea sa ma intimideze din nou si cu siguranta inima putea sa explodeze oricand.
Si-a apropiat buzele de urechea mea si mi-a soptit cateva cuvinte dulci si chiar foarte blande, care imediat mi-au sagetat inima, intimidandu-ma si mai mult. Sarutandu-mi urechea, apoi muscand cu grije si blandete pavilionul. Imediat ce a terminat cu asta, buzele lui au coborat mai jos spre gat, iar zambetul lui parca ma gadila, insa ma facea sa-mi pierd controlul asupra trupului, care tremura in contiinu. Nici eu nu stiam daca imi place ceea ce face, sau daca vreu sa inceteze sau nu.
Saruturile lui erau asa de fine si dulci, al nauba de fierbinti si de pasionale. Ma facea sa scot anumite sunete, straine mie si destul de rusinoase, camera se umplea de ele, iar el zambea in continuu multumit de reactiile mele inocente si necontrolate.
Intr-o secunda a reusit sa scape de blugii mei cat si de boxeri, nici nu am clipit bine ca deja mi-am vazut partea de jos decoperita. M-am rusinat ingrozitor de mult, chiar daca el era fratele meu si ma mai vazuse asa cand eram mic, totusi acum nu stiam ce avea si parca ma simteam privit de o alta persoana, una straina.
Mi-am dus genunchii la piept, incolagindu-ma, in timpul acesta si el a scapat de tot ce avea, aruncandu-si hainele pe jos, m-a descurcat din gemul meu format cu trupul si apoi a tras patura, care ne acoperea trupurile, dezvelite.
- Joo.. John.. ce vrei.. sa .. sa faci ? intreb eu cu o voce tremuranda si l-am privit pentru putin in ochii, caci daca inca o singura data mai facea asta aveam sa lesin, fierbea sangele in mine, iar obrajii mi simteam foarte calzii, pe langa asta trpul nu inceta din a tremura, mai ales ca acesta se asezase cu tot corpul sau masiv pe mine, impingandu-ma mai mult in salteaua de la pat.
Am tresarit din nou atunci cand i-am simtit palma atingandu-mi usor organul, care cu fiecare mangaiere, se intarea. Dar insa recunoasteam, atingerile lui era blande, durerea parca disparea incetul cu incetul, insa eu ma simteam asa de ciudat, numai atunci cand ma gandeam ca fratele meu ma atinge in felul acesta. Si-a apropiat chipul mai mult de mine, iar printre buzele lui au iesit cateva cuvinte pe care nu am reusit sa le percep din prima, eram mult prea ametiti si obosit, iar intr-un final am adormit...
Of, deci un nou capitol... Si ce capitol! O.O
Suspans.... suspans...
In sfarsit, am reusit si eu sa dau un comm, ca de cand ma cert cu un nebun, nu mai termin commu` asta :-w Mda, n-ai vrea sa auzi ce vb noi =))
Revenind la capitol... Fato! De ce trebui sa faci asta? Oh, si a mai si adormit, tocmai cand incepeau sa se incinga lucrurile! :perv: Imi place tot mai mult de John, este un pervers incurabil. Tocmai cu fratele sau. Neah, neah`. [-( Intr-adevar, ma asteptam la mai muuulte, dar e bine si asa. Am incredere ca te vei recompensa in urmatorul capitol, ce sper ca il vei posta cat de repede poti. ^^
Succes cu nextul >:)