Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Calcă-mă în picioare, iubeÅŸte-mă
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Dispar din viata ta asa cum mi-ai cerut de la bun inceput. Iarta-mi tot.Iarta-mi incercarile disperate de a te avea macar putin, iarta-mi atingerile si lucrurile pe care nu ar fi trebuit sa le recunosc.
Uita-ma, o sa-ti fie usor pentru ca sunt un nimic. Ma cutremur la gandul ca luni o sa ma saluti dezinteresat, desi constient ca sunt mort, rupt pe dinauntru. Mi-e groaznic de frica de tot sfarsitul asta pe care l-am declansat strangand din dinti, in favoarea ta. Nu o sa mai fie nevoie se te ascunzi, sa negi. Poti sa revii la cel pe care il stiu toti, preferatul tuturor... cel la care nu ajunge nimeni cu adevarat. Continua sa te hranesti cu cinismul tau, continua sa fii cel mai bun. Nu insemn nimic.
Imi pun castile si ies in strada iar ceva urla in mine. In cateva minute voi fi in fata celei pe care am ales sa o cunosc mai bine dar care nu o sa ma cunoasca niciodata cu adevarat. Mai bine mor decat sa o las sa vada ce-i in sufletul meu. Si ce-ar putea sa vada? E vraiste. M-ai avut, ti-am dat tot ce am, tot ce sunt. Nu voi avea prieteni adevarati pentru ca nu o sa las pe nimeni sa stie cu cata pasiune te-am iubit, asa gresit si prostesc. Iarta-ma ca m-am dat peste cap pentru tine desi nu m-ai vrut. Plec. Sterg urmele a tot ce a fost intre noi si plec. Tu sa fii fericit, ''ua''.
Ma primesti in bratele tale, infrigurat si umil, uimit parca de faptul ca am loc inapoi.
Lacrimile nu mi se mai usuca pe obraji si buzele imi sunt distruse atat din cauza frigului cat si a durerii pricinuite de asa zisa despartire.
- Te iubesc atat de mult... Vrei sa ma omori? iti spun si tu ma mangai derutat, fluturandu-ti parul. Esti asa de frumos, de tu. Iar eu asa de mic si prost, dupa cum mi-ai tot spus azi.
- Taci, ma, prostule. Of, cand ai sa cresti si tu?
- Iarta-ma... nu ma mai certa... nu stii cat am plans. Iarta-ma, iarta-ma, ma rog de tine si tu ma strangi la pieptul tau, ma aduni din mormanul de durere in care ma prefacusem.
-Bine, ma, pui scump... nu mai pune la suflet toate rautatile mele. Stii doar ca-mi place sa fiu rautacios. Am vrut doar sa vad cum reactionezi la o posibila despartire, sa te incerc. Calmeaza-te,gata,gata... Invata-te cu mine asa cum sunt, accepta-ma... Te iubesc, ma , prostanacule...
Ma coplesesc cuvintele tale si-mi vine sa tip. Daca de durere sau fericire...nici eu nu mai stiu. Tremur incontrolabil, mi se inmoaie genunchii si plang tacut la pieptul tau, oftez mai rau ca un copil si te sarut intruna, in delirul meu.
- Te iubesc, te iubesc! Te rog, nu-mi mai face asta, nu ma lasa! Nu stii cum te iubesc, cu cata groaza ma gandesc ca te-as putea pierde. Si ce m-as face atunci, a ?! Cum naiba sa traiesc fara tine, cand numai in tine imi gasesc refugiul, cand tu ma aperi si ma ridici de jos, ma faci sa te vreau si sa tanjesc dupa prezenta ta, dupa rasul tau, dupa atingerea ta?
- Eric, calm the f**k down, iubitule.
- Da' te iubesc, ma auzi? Te iubesc.
- Eu te iubesc mai mult, ca-s mai mare, zici razand.
- Da, sigur...
- Lasand gluma la o parte, te iubesc, ma. Stii doar. Nu mai fi fraier, fraiere.
Oftez si tu imi zambesti larg, imi tragi in gluma o palma " sa-mi revin" si ma saruti.
- Gata, gata, e bine acum, imi spui.
Este, este bine. Te iubesc. Nu pot altfel.
Ok deci nu am inteles absolut nimic din tot ce este pe aici...
Totul este atat de incurcat, iar eu in loc sa inteleg ma bagi in ceata adica ii tip sau tipa. Asa ca sa iti zic ce nu mi-a plact ar fi unu la mana capitolele tale sunt mult prea scurte, doi la mana in al II-lea capitol te-ai axat pe dialog, care este destul de sec, trei la mana ma bagi complet in ceata si nu mai pricep o boaba si patru la mana pana la urma ii tip sau tipa? Asta-i intrebarea :)).
So... asta este tot ce am avut de spus ( in mare parte )
Bye
Awwww :o3 asa mi-a venit sa plang cand am citit cel din al doilea post... A fost scurt, dar sa mor daca nu mi-a ajuns la corazon <3@.@
Nu stiu, pare... atat de real, de aceea a avut un anumit efect asupra mea. :o3 It almost made me cry :o3 Bravo! Mie personal imi place foarte mult :-? Ador felul in care scrii;)) desi chiar as fi vut sa fie mai lungi & so on, dar c'est la vie. Totusi, e posibil sa iti fie unite posturile astea doua...

Ok, I loved it... I want more... Sue me!:))

@CrissyBlueRose: nu stiu cum nu ai inteles, sincer. Eu una am priceput chiar tot:)) si da, they're both guyz
Yeah, sunt de parere cu Yaoi Queen. :o3 Adica nu stiu... Are ceva ce te face sa pici pe ganduri:o3 Iar intamplarea pare reala, ca si cum se intampla chestia asta, sau s-a intamplat. Ei bine, mie imi place, mai ales naivitatea pustiului, parca nu stie ce-i aia suferinta in dragoste:(( Chiar frumos. :o3
Eu n-am nimic cu marimea capitolelor, sunt one`shot-uri totusi:> Sper sa continui si la acest topic, bafta>:D<
WA:(( cum a zis si yaoi queen chiar pare foarte real,deci pare si am ramas O.o si am ramas omg, serios..nu stiu parca ii si vedeam..
Adica wow...Mi-a placut,ai avut sentiment, si dialogul din al doilea shot a fost chiar nu stiu cum sa zic, adevarat? era atat de firesc de parca asta s-a si intamplat.
Am ramas putin indurerata dupa ce am citit si nu stiu de ce...Oricum , sper sa mai scrii.
Pupici:*!
Oh, ce-ai putut şi tu să scri , Eric.
În orice caz, e chiar frumos. Cu mici greşeli, dar peste care pot trece uşor. Descriere ai din plin, una care-mi sfâşie inima şi care-mi face lacrimile să cadă ca fraierele. De asta e bine :P Good job :]
Ambele one-shout`uri mi-au plăcut foarte mult, cel mai mult al doilea, iar replicile spuse de cei doi au fost sincere, au plecat dinspre inimă şi s-au întors în inimă *sweet smile* .
Mai aştept lucrări . Spor la scris în continuare .
:]
Dimineaţă de dimineaţă sunt un copil ciufulit, cu maini vinovate care te caută prin aşternuturi. Uneori te şi găsesc. Eşti întins pe toată suprafaţa patului, lipindu-mă pe mine de perete. Îmi furi pătura şi eu nu fac decât să ma bucur, gandindu-mă ca parfumul tau va rămâne impregnat în ea.

De fiecare data cand ne vedem si ma gasesti suparat, imi atingi obrazul cu mana rece si-mi spui ca sunt copil. De fiecare data cand iti bati joc de mine, stiind dinainte ca ma doare, si apoi plang... tu imi spui ca sunt copil. De fiecare data cand beau sau mananc si rad, ma inec iar tu ma faci copil. De fiecare data cand gresesc acordurile, de fiecare data cand oftez la cate o prostie de film, de fiecare data cand ma opresc sa mangai un caine pe strada...

Mi-ai spus ca sunt copil cand am iesit afara doar in hanorac, in apropierea Craciunului. Cand imi cautam disperat cheile agatate la pantaloni. Cand desenam monstri cu breton pe caiet. Cand ti-am cerut sa nu mai fumezi atata in camera mea, ca se "picteaza" peretele. Cand am plans ca mi-a murit hamsteru'. Il chema Ruddie si tu nu l-ai inteles niciodata. Ti-am cerut odata sa dormi cu mine fiindca ma simteam singur. M-ai tinut treaz toata noaptea. De atunci am avut un sir lung de nopti nedormite, si sper sa-ti amintesti si tu macar cateva...

Ma iubesti, ma? te tot intreb, zi de zi, si de cele mai multe ori nu-mi raspunzi asa cum am nevoie sa aud, tocmai pentru ca-ti place sa ma vezi framantandu-ma. Dar, la sfarsitul zilei imi odihnesc capul pe pieptul tau iar tu ma mangai adormit si-mi soptesti ca ma iubesti. Si stiu ca nu minti, si simt atunci toate lucrurile la care tanjesc de atata vreme.

Vreau sa ma iubesti pentru ca altfel as fi pierdut.
Trebuie sa ma iubesti pentru ca eu o fac.
Daca e sa fiu copil... trebuie neaparat sa fiu copilu' tau.
Ce sweet ~ ÃŽmi place mult, mult partea asta.
Ai avut descriere multă care chiar se simte, din păcate a fost cam scurt, dar nu-i nimic. Acum, cred că cel de care vorbeşti iubeşte altfel decât iubeşte cel din perspectiva a cărui scriu. Btw, e amuzantă faza cu moartea bietului hamster *laughs* . Ruddie, măh...e şi ăsta un nume, ca pe dinozaurul din Ice Age 3 :P .
N-am vezut greşeli de tastare, that`s a good thing *smile* . Aştept lucrări !
Spor la scris în continuare !
:]