Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Aici, acolo, undeva
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Eh, primul meu oneshot. Ma inspirat foarte mult mereu cu tine a lui aripi de plumb. Ii multumesc din suflet pentru ca mia acordat permisiunea de a posta. Astept pareri si orice fel de critici si sper sa va placa.

[center]Aici, acolo, undeva[/center]

Oriunde priveşti mă poţi vedea. Uneori nu observi asta pentru că mintea ta este mereu sub stăpânirea mea, mai mult sau mai puţin. Nu poţi face nimic să mă eviţi, nu că ai vrea sau ai încerca. Eu sunt baza existenţei tale şi tu depinzi de mine dacă vrei să supravieţuieşti in acest iad de beton. Numai eu te pot amăgi suficient cât să fii fericit.
Numai eu sunt mereu acolo când ai nevoie şi iţi spun exact ceea ce vrei să auzi. De multe ori sunt nevoită să ascund adevarul pentru a-ţi apăra mintea fragilă. Eşti slab iar eu sunt scutul tău. În mine ai mereu încredere, eu sunt prietena ta cea mai de preţ. Nu ai cum să te superi pe nimic din ceea ce fac, pentru că totul rezultă mai simplu pentru tine.
Uneori oamenii se mai iau de tine din cauza asta, dar eu sunt şi prietena lor de asemenea, aşa că vor da totul uitării foarte uşor. Cu cât mă accepţi mai repede si mă laşi să te iau sub protecţia mea, cu atât va fi mai bine pentru toţi. Dacă nu eşti cu mine, am grijă ca oamenii din jur să te facă să suferi, sa iţi arate cât de greu este să exişti în realitate. Totul e mai uşor când e o iluzie. Ce nu ştii nu te poate răni.
Din când în când încerci să mă îndepărtezi fără să îţi dai seama, înecându-te cu o cunoaştere care nu iţi va fi de ajutor prea mult in viaţa. Doar eu te pot ajuta. Informaţia face viaţa şi mai dificilă. Trebuie să o uiţi. Ea este periculoasă. Tot ce e logic trebuie înlăturat. Tu eşti prietenul meu, deci ea e duşmanul amândurora. E foarte important să înţelegi asta şi să respingi orice este logic sau conţine prea multe cifre sau litere.
Vrei ca totul să fie uşor, nu-i aşa? Orice efort în plus e inutil. Importantă e doar fericirea ta.
Vezi? Am grijă de tine. Cu ajutorul tău eu mă exprim. Depindem unul de celălat. Nu fac nimic degeaba. Eu nu pot rosti cuvinte, simţi, zâmbi şi nimic altceva. Nu sunt un spirit, sentiment sau fiinţă. Sunt ceva inexistent într-un fel. E greu de explicat şi nu îşi are rostul informaţia inutilă. Nu vrei să îţi aglomerezi mintea cu lucruri care nu te vor ajuta. Trebuie doar să mă asculţi şi totul va fi mai simplu.
Sună bine? Probabil ca aşa e. Amândoi avem de caştigat, deci aceasta relaţie va continua, până când ne vom putea descurca singuri. Dureaza din totdeauna şi probabil că va dura la infinit.
Datorită mie eşti în centrul atenţiei. Eu sunt cuvintele tale, puţinele gânduri, nenumăratele gesturi şi reacţii. Sunt tot ceea ce înţelegi din viaţă. Nu e mult, dar e tot ceea ce ai pentru a simţi şi a comunica, fie cu tine, fie cu ceilalţi. E foarte important să mă asculţi ca să nu suferi, să nu fi rănit.
Oamenii sunt răi. Şi tu esti rău dar nu o vezi, pentru că eu sunt cu tine si te consolez. Suferinţa ta este redusă în compania mea. În nimic nu mai trebuie să ai încredere. Trebuie să faci doar ce iţi cer eu.
Iţi place cum sună, nu-i aşa? Probabil că ai inţeles cine sunt eu. Totuşi, dacă nu, este tot din vina mea. Eu sunt Prostia Omenească şi sunt în toată lumea. Totul are la baza existenţa mea. Sunt bună prietenă cu toată lumea deşi nimeni nu crede asta. Eu sunt mereu aici, acolo, undeva...

„Cel mai bun compliment pe care il poti face prostiei
este sa te dai la o parte sa o vada toata lumea”
( Marius Torok )
Okz, prima prima.. Ce sa zic? Pai imi place descrierea. Se pare ca oneshoutul tau are o mica legatura cu dragostea sau numi dau eu bine seama. :)) Este reusita. Desi puteai adauga si putin dialog sau monolog. Oricum e oneshotul tau, il faci cum doresti, dar pana acum mi se pare foarte reusit. Nu este grabita actiunea si asezarea in sine, estetica este placuta.
Nu prea am multe de comentat doar ca e cam scurt. :-w. Astept ca la nextul sa ai inspiratie si sa fie mai lung. Bye si succes. ^_^ :*