Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: SHINee fic [romance, 15+]:Oc, SHINee members
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Capitolul 1: Fericire si pe strada mea...




E dimineata. Ma ridic din pat lenesa si ma indrept catre baie. Imi indepartez cu grija pijamaua si dau drumul la apa. Picaturile fierbinti ale dusului se preling pe pielea mea fina in timp ce ma gandesc la ziua de azi ... era ziua mea. Stau in dus in jur de 30 de minute dupa care imi infasor trupul firav intr-un prosop alb pufos. Plec din baie lasand in urma pasii mei umezi...
Camera mea e destul de mare. Peretii ei sunt albi si plini de postere si desene de-ale mele. Patul meu este acoperit cu cearceafuri albe, cu mici floricele rosii in colturi. Geamurile sunt mari lasand lumina sa patrunda in incapere.
Dupa ce m-am imbracat ma indrept spre bucatarie asteptand sa primesc o urare din partea mamei...
Zambind ma uit la ea insa nici macar nu ma baga in seama. Plec de acasa indignata de purtarea ei. Grozav..toata ziua ma voi gandi la lucrul asta.
Pasesc incet pe pamantul tare si ma uit la cerul plin de nori pufosi. "Oare norii au sentimente? " spun eu dupa care oftez. Ma indrept catre cladirea in care trupa SHINee a fost creata... Oare eu voi avea vreo sansa sa vorbesc cu ei? Nuuu, nici nu stiu ce vorbesc. Eu sunt o fiinta neinsemnata in comparatie cu ei.
Ajung in sfarsit dupa vreo 15 minute la SM entertainment, locul unde SHINee ar trebui sa apara. Din cauza fanelor inebunite, au trebuit sa puna gardulete pentru a pastra distanta. Dupa inca 4-5 minute de asteptare, membrii trupei isi fac aparitia facand cu mana fanelor cazute in extaz. Fara sa imi dau seama, o lacrima de margaritar se prelinge pe fata mea. Nu! Nu sunt lacrimi de fericire. Mintea mea fugise in alta parte si simteam cu genunchii mi se inmoiau. Desi sunt un copil cu o familie bogata, parintii mei sunt foarte ocupati si de aceea nu au timp de mine. Nici macar cand stau acasa nu se comporta frumos cu mine. Nu e de mirare ca mama nici nu stie ca e ziua mea... a fost plecata 12 ani in Paris. Privirea mi se incetoseaza, dar inainte sa ma prabusesc simt cum cineva ma apuca de mana si ma ridica de pe jos. Era un baiat saten cu privirea ingrijorata.
- Hei..esti bine? spune acesta
Inca cu lacrimi in ochi, imi ridic privirea si ochii mei albastrii intalnesc ochii baiatului.
- Da..
Baiatul rosii dupa ce constata ca mainile noastre erau inca impreunate. Imi dadu drumul rapid dupa care imi spune ezitand:
- Um, ar trebui sa ai grija. Poti sa vi cu noi in sala de inregistrari, daca inca te simti rau.
- Bine..
Am intrat in cladire. Mergeam pe un coridor lung plin cu postere si afisuri pana cand am ajuns intr-un hol mare plin de oameni si oameni care regizau. Ne-am facut loc printre ei si am urcat scarile rulante pana am ajuns la etajul al doilea. De acolo am facut stanga- dreapta- dreapta -stanga- stanga pana am ajuns in fata unei usi pe care scria “Studio de inregistrari”.
Intram in studio si ii salutam pe cei de acolo cu respect, inclinandu-ne. Inregistrarea a inceput. Fiecare baiat canta partea sa, vocile lor imbinandu-se perfect. Nu credeam ca inregistrarea unui cantec este atat de grea..A fost nevoie de cateva ore pentru a iesi perfect. Dupa care Taemin a inceput sa cante piesa “I love you “.
Chipul sau exprima acele emotii transmise de cantec ..Ochii lui caprui straluceau ca stelele..Vocea sa armonioasa transmitea acel sentiment placut.. Mainile au inceput sa imi tremure incontrolabil iar picioarele nu vroiau sa ma asculte. Ma ridic incet de pe scaun si fara sa imi dau seama ma indrept catre camera antifonata in care Taemin se afla. Vocea mea imi tremura in timp ce am inceput sa cant impreuna cu Taemin. Acesta ma privi in timp ce inca canta. Cei din camera priveau uimiti la cele intamplate...La sfarsitul cantecului am terminat cu ultimele cuvinte adica “I love you “. O lacrima mi se scurse pe obraz dupa care mi-am dat seama de cele intamplate. Fug din studio cat mai rapid izbucnind in plans...
In cladire era mare agitatie. Membrii ma cautau disperati si nimeni nu ma gasea.
Intr-o camera intunecata langa pian stateam si ma gandeam la cele facute. Lacrimile mi se scurgeau pe fata in timp ce constiinta ma mustra. ‘Doamne de ce sunt atat de idioata?!’ ‘De ce a trebuit sa se intample asta?’ ‘De ce pur si simplu eram atat de absorbita de baiatul ala?’
Din spatele usii se aude un zgomot. Un baiat cu parul saten paseste in incaperea intunecata verificand fiecare colt. Ma ascund sub pian pentru a nu fi vazuta, dar chiar cand credeam ca am scapat, baiatul ma calca pe picior si dau cu capul de pian.
- Cine-i acolo? spune el oarecum ezitand.
Fara sa mai raspund la intrebare, ies de sub pian uitandu-ma in jos.
....Liniste....
Stam asa cateva minute. Sincer, nici nu stiu exact cat timp pentru ca pierdusem notiunea timpului demult. Apoi el se apropie de mine si ma trage incet de mana. Alunec incet pe podea pana cad peste baiat..Privirile noastre se intalnesc pentru cateva clipe. Ochii lui si ai mei. Doar ochii nostrii. Ah, privirea sa inocenta si zambetul sau cald ma topesc. Parul meu de aceeasi nuanta ca a baiatului ii acopera acum fata. Ma ridic rapid si fara sa vreau ii trag o palma. La momentul acela cred ca acea palma m-a durut mai mult pe mine pentru ca si acum in adancul sufletului meu o simt.
Taemin ramase socat de ceea ce patise. Palma primita ramase inca pe piele dandu-i o culoare rosiatica. Ma inclin intr-o fractiune de secunda si incep sa imi cer scuze. Mici picaturi cadeau pe podeaua rece..Baiatul imi accepta scuzele aproband printr-un zambet inocent. Apoi ne-am asezat amandoi si am inceput sa ii povestesc tot ce s-a intamplat. Ceea ce a urmat apoi e prea greu de descris in cuvinte...
- Taemin..
- Da?..
- Eu..imi pare rau..
- Nu-i nimic, oricui i se poate intampla.
- Numai mie..sunt nefolositoare..nici nu mai stiu pentru ce traiesc. De cand eram mica parintii mei erau rai cu mine. Si acum, ca sunt plecati atata timp in strainatate le simt dorul si mai mult, cu toate ca niciodata nu mi-au spus o vorba frumoasa. Nici macar nu stiu de ce iti povestesc asta..
- Nu poti spune una ca asta! Chiar daca sunt rai, nu inseamna ca in adancul inimii lor nu te iubesc. Orice parinte isi iubeste copilul oricat de rau ar fi el.
La vorba asta am ramas masca. Vorbele nu mai vroiau sa imi iasa din gat. Taemin imi atinse fata cu degetul mare si imi stersese lacrimile care curgeau in continuu.
- Sa mergem. Ceilalti ne cauta.
Am aprobat dand din cap dupa care am pornit spre sala de iregistrari. Tot drumul pana acolo l-am facut impreuna cu Taemin care ma tinea strans de mana. Inapoi in sala, mi-am cerut scuze de la toata lumea pentru problemele cauzate. Nimeni nu a avut nimic de comentat, decat managerul trupei care m-a surprins prin oferta propusa.
- Stiu ca nu ai dat vreo auditie, dar atunci cand ai cantat cu Taemin m-ai impresionat profund. Vocea ta este interesanta, poti atinge diferite octave foarte usor. De aceea, iti propun sa te alaturi companiei noastre.
Am impresia ca propunerea asta i-a surprins mai rau pe baieti decat pe mine pentru ca au deschis ochii larg si au inceput sa se holbeze la mine.
'Cum as putea sa refuz o oferta ca asta?'
- Accept ! spun eu cu sclipire in ochi.
Noi mei colegi m-au felicitat dupa care am pornit impreuna spre casa. Era deja dupa-amiaza cand ieseam din cladire. Soarele rosiatic se ascundea dupa dealuri. Doar o parte din el se mai putea zari.. Intrun fel acea senzatie era asemanatoare cu cea pe care o simteam atunci. Ca si soarele, durerea mea apunea din ce in ce mai mult.

In noaptea aceea m-am gandit la toate lucrurile intamplate pe parcursul zilei. Poate ca nu a fost cea mai rea aniversare din viata mea. Chiar daca nu eram fericita inainte, mi-am gasit fericirea de una singura.
Din acea zi toate lucrurile aveau sa se schimbe. Ceea ce stiu e ca un nou capitol din viata mea va incepe. Si ce intorsatura ciudata va avea...
M-am decis sa postez inca un capitol :). Lectura placuta.
*Warning*15+





Capitolul 2: Distractie




Dimineata. Deschid ochii dupa o noapte minunata in care am visat la ziua de azi. Azi avea sa fie prima mea zi ca viitor idol asa ca trebuia sa ajung la timp la companie.
Deschid un ochi, apoi pe celalalt si ma ridic din pat ca arsa . (de fericire)
Imi fac un dus rapid apoi ma imbrac cu un tricou galben despicat in laterale, imi pun cureaua mea preferata cu tinte oranj si negre la pantaloni skinny negrii care sunt rupti la genunchi. Parul mi-l indrept cu placa pentru a arata ca parul lui Taemin, din videoclipul cu ' Lucifer' . De machiat nu ma machez pentru ca imi place sa arat natural.
Da, nu sunt genul de fata care sa poarte tocuri (respectiv tocuri de 1 metru) si sa se imbrace cu nu stiu ce haine sclipitoare. Lasand parerile despre haine la oparte, iau micul dejun in graba, ma incalt cu skaterii mei Vty si pornesc spre cladire. Din lipsa timpului iau un taxi si in 10 minute ma aflu in fata cladirii.
Urma sa inregistrez prima mea melodie 'Hurricane Venus'. Dupa cateva ore de inregistrat ma duc sa repet coregrafia de la primul meu cantec, bineinteles, cu cei de la SHINee. Aveam mari emotii din moment ce voi repeta dansul cu niste maestrii. Dar spre surprinderea mea ne-am distrat si simtit bine pentru ca eram apropiati la varsta si era imposibil sa nu razi la glumele facute de Jonghyun si Onew. Dupa antrenament am plecat spre casa. Maine urma sa filmam videoclipul.
~~Dimineata~~
M-am imbracat rapid si am plecat catre S.M entertainment. In fata cladirii ne-am adunat cu totii pentru a porni catre locul in care urma sa filmam. Am fost surprinsa, cand am auzit ca planul s-a schimbat si vom sta la mare, in vacanta doua saptamani. Am sunat-o rapid pe mama sa ii spun de plecarea mea si apoi am urcat in autocar. Ne-am pus bagajele si ne-am asezat pe la mijlocul autocarului unde era o masuta cu sase scaune. A fost un moment cam dificil pentru ca nimeni nu facea nimic. Asa ca le-am propus sa jucam un joc.
- Aigoo~ ce plictiseala! Hai sa ne jucam adevar sau provocare pe tururi.
- Da, da! spune J-jong incantat.
- Adevar sau provocare pe tururi? Eu stiam numai de adevar sau provocare simplu..
- Regulile sunt simple. Alegi intre adevar sau provocare iar daca alegi provocare trebuie sa faci turul pe care ti-l spune cineva.
- Bine!! Hai sa incepem !! spune Onew curios.
- Stati! Ne trebuie o sticla, spun eu scormonind prin rucsac.
Dupa ce am gasit-o intr-un final, am pus-o pe masa si am invartit-o.
- Ca sa inteleaga toata lumea, o sa facem o tura de proba.
Taemin nu spunea nimic, decat ne privea cu curiozitate.
- Eu sunt primul, spune Key aratand cu degetul catre sticla care se oprise in dreptul lui. Onew era cel care trebuia sa ii puna o intrebare.
- Adevar sau provocare?
- Adevar, sopti Key.
- Hm..e adevarat ca ai o happy trail?
Ew..intrebarea era cam stanjenitoare.
- Da..sopti Key rosind.
Am izbucnit toti in ras apoi am continuat.
Eu eram urmatoarea, iar cel care imi punea intrebarea era Jonghyun.
- Adevar sau provocare?
- Provocare !! spune eu total hotarata.
- Kekeke...te provoc sa faci turul Parisului cu Minho cu limba pe afara!! .
- Wha-?! Okay..spun eu rosind.
Ma apropii de Minho iar limbile noastre se unesc jucandu-se intr-un sarut pasional..Mana sa stanga ma apropie mai mult iar eu am inceput sa ma joc cu parul sau lung...A fost un moment stanjenitor dar imi placea acel gust de menta. Dupa ce am incheiat turul m-am dus la locul meu iar ceilalti se uitau la mine ca la o ciudata.
- Bine..cine e urmatorul? spun eu rosind.
Picase Taemin cu Jonghyun.
- Provocare.. rosti baiatul privind intr-o parte.
- Te provoc..sa..hm..nu stiu ce sa te provoc!
Toata lumea a izbucnit in ras dupa care J-jong si-a continuat propozitia.
- Te provoc sa ii dai jos tricoul lui Hachiko.
M-am facut rosie la fata si am incercat sa spun nu.
- Baieti..e deja cam mult..
- Haide Yume! Strici jocul..
- Bine..dar mergem la baie si imi da acolo tricoul jos.
- Si noi de unde stim ca ti l-a dat jos?..
- Atunci mi-l dau jos numai daca nu va uitati, spun eu scotand limba.
Iarasi o portie de ras dupa care toata lumea si-a acoperit ochii cu mana, in afara de Taemin si eu.
Acesta imi dadea tricoul incet jos, analizand fiecare miscare pe care o facea. Eu eram rosie la fata ca un rac si nu m-am putut abtine sa nu ii trag o palma zdravana peste fata.
Am trecut peste momentul asta penibil simtindu-ma umpic exploatata. Evitam sa am un contact vizual cu baiatul de care incepeam sa ma atasez..
Jocul continua, in sfarsit obtinand o victorie! Picasem eu si Onew.
- Adevar sau provocare ?
- Procovare spune baiatul entuziasmat.
- Te provoc sa..*evil smile* sa il musti usor pe Key de ureche..
Onew afisa o fata specifica lui dupa care spune:
- Refuz. Asta e deja hartuire sexuala!!
- Ba nu! E prea usor!
- Ba nu! e hartuire sexuala, nu intelegi?
Explodasem deja.
- Ba nu! Spune-mi mie asta, eu care a trebuit sa il sarut pe Minho si sa il las pe Taemin sa ma dezbrace!! Acum ce mai urmeaza? Sa ii las sa ma violeze????!
Eh, cu fraza asta i-am dat peste gura. Fata tuturor a capatat instant o nuanta rosiatica iar Key si Jonghyun chicoteau pana au explodat intr-un ras incontrolabil.
- Tu chiar crezi ca vrem sa te violam? spuse J-jong cu lacrimi in ochi (de la ras).
- Am inteles totul, eu sunt o fata si voi sunteti cinci. Chiar si daca sunteti idoli trebuie sa aveti un pic de bun simt..ei bine, chiar nu vreau sa mai continui sa joc.
Am plecat de la masa si m-am asezat pe scaunul meu dand volumul de la ipod la maxim. Ploapele mele s-au lasat grele pana somnul m-a cuprins...
Cand mi-am deschis ochii m-am trezit pe o suprafata moale. Un pat. Stai..pat?! Cum ajunsesem eu in pat?!
Ma uit atenta prin jurul camerei si observ bagajele mele. Pe geam se putea zari marea.
Pe noptiera de langa pat se afla o cutie mica si roz cu o fundita rosie, iar langa ea un biletel. Am luat biletelul si l-am citit.
" Imi pare rau..". Zambesc si ochii imi fug prin incaperea de nuanta lila. Era destul de spatioasa. Aveam un pat pe forma rotunda, iar langa el o noptiera alba. Dulapul era bagat in perete pentru a nu se vedea si avea usi cu oglinzi. In mijlocul incaperii, un covor alb si pufos . Pe pereti se puteau distinge mici fire negre incretite care formau un trandafir. Geamul ocupa un intreg perete, iar lumina cruda a soarelui patrunde timida. Observ ca soarele nu rasarise de tot.
- Cat naiba am dormit? spun eu cu voce tare.
Scormonesc prin geanta si incep sa apas pe suprafata fina a telefonului pentru a vedea cat e ceasul. Era ora 4:47.
- Grozav, si eu acum ce fac? gandesc iarasi cu voce tare.
Imi iau din geamantan o rochie alba vaporoasa prin care mi se puteau distinge formele. Apas materialul fin, matasea si inchid ochii. Zambesc pentru cateva secunde si imi indrept privirea catre oglinda. Rochia imi venea perfect. Bretelele subtiri imi cadeau pe umeri. Valurile rochiei ajungeau pana pe la glezne, acestea dinstingandu-se frumos. Mici incretituri se puteau zari pe talie, aceasta fiind incadrata perfect. Parul mi l-am lasat sa curga pe umeri, iar in picioare mi-am pus sandale. Mi-am luat ochelarii de soare si am plecat pe plaja.
Am inhalat mirosul sarat al marii, amintindu-mi cat de mult imi placea sa merg la mare cand eram mica. Pasesc incet pe nisipul fin care imi gadila picioarele. Vantul batea cu putere, dandu-mi fiori placuti pe sirea spinarii. Pescarusii zburau in jurul soarelui , intr-un joc nebun. Ah, cat mi-ar placea sa pot sa zbor nestingherit. Sa nu am nicio grija, sa imi traiesc viata ca si cand nu ar exista ziua de maine, gandesc eu dupa care oftez. Ma opresc pentru un minut dupa care ma asez pe nisipul auriu.
Ochii mei albastrii urmaresc acum soarele, care se inalta din mare, care parca il inghitise cu cateva minute inainte.
- Pot sa stau jos? aud o voce familiara. Imi intorc privirea si nu gasesc pe nimeni altul decat Key.
- K-Key...ce cauti aici la ora asta?
- As putea sa te intreb acelasi lucru. Tu ce faci?
- Incerc sa imi limpezesc gandurile. Nu am mai putut sa dorm. Apropo, cum am ajuns in camera?
- Onew si Jonghyun te-au adus. Onew ti-a carat bagajele iar Jonghyun te-a carat pe tine. Dupa aceea s-a dus in camera si s-a plans de durere de spate. Spunea ca ar trebui sa mai slabesti.
- Ce vrei sa spui cu asta? spun eu pe un ton iritat.
- N-Nimic..glumeam.
- Dar cu Minho si Taemin ce s-a intamplat?
- Minho s-a dus sa se joace la Game-a-tron, iar Taemin e de negasit. In momente ca astea probabil ca s-a dus sa consume o inghetata sau sa stea in camera lui meditand.
- Taemin mediteaza?
- Da, atunci cand e stresat sau cand nu se simte bine.
- E cumva...din cauza mea?
Chiar ma simteam prost. Nu vroiam sa il supar pe Taemin sau pe alt membru din trupa. Mai ales pe Taemin.
- Nu stiu. Oricum relaxeaza-te. Ii va trece.
- Bine....
Dar in adancul meu nu eram atat de convinsa...Pentru ca..eu stiam ce s-a intamplat noaptea trecuta...
Păăăi..eu o să postez în continuare..poate că măcar o singură persoană o să îmi citească ficul..
Mda..nu e cu Naruto aşa că nu e la căutare..dar in fine.. xDD
Capitolul nu e corectat fiindcă mi-e prea lene iar de scris cu diacritice romaneşti nu am avut răbdare fiindcă imi ia prea mult timp. So..enjoy! :)





Capitolul 3




Taemin Pov:



Mă simt secătuit. Nu pot să cred că plang. Nu mă gandesc decat la ea. La ce am putut să îi fac. Mă uit la mainile mele tremurande şi imi aduc aminte de totul:

O privesc cu uimire. Doamne, e atat de frumoasă cand doarme! Mi-aş dori atat de mult să o ţin in braţe, să o sărut şi să dormin impreună. Să ne ţinem de mană şi să nu ascundem nimic. Dar ce vorbesc?! Ea nici măcar nu mă place ! Idiotule, idiotule, idiotule. Nu o poţi forta. Ea nu este jucăria ta. Dar nu mă pot controla.
Stau şi mă uit la ea. La chipul ei angelic cand doarme. Trupul ei este scăldat in lumina lunii, care ii tine de cald. Genele sale lungi, pielea ei fină albă, mainile sale mici. Doamne, iubesc totul la ea!
Mă apropii de ea şi ii sărut buzele catifelate. Gustul iubirii este dulce. Gustul iubirii neinpărtăşite.
Buricele degetelor mele se plimbă pe pielea ei moale, ca de catifea. Ii indepărtez incet mainile şi o sărut uşor pe gat. Mirosul ei mă ameteşte. Acel miros de flori şi vanilie, mă afundă intr-un paradis. Zambesc ca un prost şi oftez.. Mi-e dor să simt iubirea. Mă aşez in pat, langă trupul ei firav, ca de portelan şi o cuprind cu bratele. Ochii mei strălucesc in intuneric. Nu, mai exact un fir de apă ce se scurge din ochii mei. Plang. Da, plang şi nu imi pasă. Nu vreau decat să stau cu ea. Dar nu pot. Cu eforturi omeneşti mă ridic din pat şi plec, lăsand o mică cutiută roz cu o fundită roşie pe noptieră. Nu voi uita acestă noapte niciodata. Da, nu m-am atins de ea. Dar chiar şi dacă nu am mers şi mai departe, tot simt că am comis o crimă...


Ma ridic din pat cu greutate si ma uit in oglinda. Ochii imi sunt storsi de cat am plans iar fata imi e palida. Gata! E timpul pentru o schimbare. Nici nu stiu de ce am plans atat...
Imi spal fata cu apa, ma pieptan si imi prind bretonul cu o agrafa. Un zambet stramb imi apare pe fata. Ma imbrac cu un tricou alb lung cu o chitara neagra pe care scria "Rock my soul". Imi iau niste pantaloni skinny gri deschis si skaterii. Pornesc catre plaja pentru a-mi limpezii gandurile. Nu e decat 4:48 dimineata. Briza marii imi trimite fiori reci pe ÅŸirea spinarii in jos. Inhalez mirosul marii care imi coboara pana in plamani, facundu-ma sa ma relaxez putin. Inchid ochii pret de cateva secunde si visez. E o zi perfecta pentru facut plaja. Dar sunt singur. Dupa un colt de magazin ies dintr-o data fericit dar zambetul mi se topeste. Ochii mei stau atintiti catre un singur loc, in care o fata cu parul saten si un baiat brunet cu suvite roz inchis stau. Zambesc si se bucura impreuna de rasaritul soarelui. Ah, mintea mi se umple de un sentiment amestecat de gelozie cu manie, dar in acelasi timp dragoste. As vrea ca EU sa stau in locul lui Key. Picioarele pornesc fara voia mea exact spre acel loc, dar ma opresc la timp si ma pitesc dupa acelasi colt de magazin. Stau si stau si astept si astept...

Dupa 3 ore

Caldura asta ma doboara! Cat mi-ar place sa imi scald trupul in acea apa rece a marii. Dar nu pot si o sa astept pana cand Yume va venii aici. Sigur ca va ceda intr-un final si se va duce sa ia niste suc sau inghetata.

Dupa alte 46 de minute

Serios, cand are fata asta de cand sa vina?! E deja ora 7:24 si nici nu are de gand sa plece de acolo. Acum o vad ca se indeparteaza si se ...indreapta chiar in partea asta! Asta e ÅŸansa mea!
O vad cum paseste usor pe nisipul fierbinte. S-a dus sa ia inghetata. Dupa inca 5 minute de asteptare o vad venind cu 2 inghetate in mana, una desfacuta care se pare ca era cu capsuni. Cand trece prin dreptul ascunzatorii mele, o apuc cu putere de incheietura. Inghetata ii cade din mana pe cimentul rece. Yume ingheta de frica si ma privea cu teama de parca eram un monstru. I-am dat drumul l-a incheietura, privind in jos. Ma simteam ca ultimul om de pe pamant. Fata, ingrozita incepu sa mearga, dar am prins-o in ultima secunda si am imbratisat-o cu toata puterea, sperand sa nu ii mai dau drumul niciodata. Inima imi batea cu putere, mai sa imi iasa din piept. Imi simteam tricoul ud, de la lacrimile amare pe care fiinta pe care o placeam, nu, mai bine zis iubeam, plangea. As fi vrut sa ii spun sa nu mai planga dar cuvintele nu vroiau sa imi iasa din gat. Asa ca am preferat sa stam acolo imbratisati pret de cateva minute pana cand am reusit sa sparg tacerea:

- Yume...

Fata sughita dupa care imi spuse sa ii dau drumul. Asa am si facut. Evitand contactul vizual cu mine, Yume silabisi :

- T-Taemin...e-eu..te-am vazut...stii..aseara...

Fata izbucnii intr-un plans si mai amar. Eu pe de alta parte, eram ca o stana de piatra. Eram mai speriat ca niciodata si constientul meu socotea ca trebuie sa ajung la inchisoare. Fara sa mai spun nimic m-am apropiat de ea si i-am ridicat barbia. Ochii ei albastrii ma priveau speriati si parca tipau sa incetez. I-am sters siroaiele de margaritar din ochi si i-am dat drumul.
- E-Eu..nu e ceea ce crezi..te rog iarta-ma.
Privirea mea imi cade in pamant si ramane atatintita la inghetata de capsuni care cazuse pe jos. Vad cum se topeste si simt cum podeaua imi fuge de sub picioare.
Am facut doi pasi inapoi, dar cand sa plec simt cum doua maini firave ma imbratiseaza de la spate.

- Te rog..hai..sa o luam de la inceput..

- Dar credeam..credeam ca esti suparata pentru ce am facut! Credeam ca ma urasti din tot sufletul! Credeam ca-

Dar nu am apucat de terminat. Fata mi-o reteza scurt.

- Nu. Nu sunt suparata.

Imi zambii dulce dupa care pleca. M-a lasat cu o fata gen ce-s-a-intamplat? Insa eram impacat acum cu subconstientul meu. Se intoarse inca o data si adauga:

- Si cred ca prietenia noastra merita mai mult de atat..

Zambesc in sinea mea si as vrea atat de mult sa o strang in brate, sa ii simt parfumul, insa nu pot. Imi musc buza incet si plec fericit ...
O iubesc....
Well, trec si eu pe aici, dar totusi...:-? Nu pot spune ca ficul nu este bun, dimpotriva;) Merita.
Am vazut ca este postat la Fan Fiction. Daca nu ma insel, ar trebui mutat la sectiunea Anime/Manga/Bands/Movie/Books/ etc. [Tinand cont de faptul ca este un fic ce are la baza membrii trupei SHINee]
Btw, mai bine ai vorbi cu un moderator despre asta, poate ti-l va muta.
Inca o data, succes:*
Mulţumesc ! >:D< De mult aştept să primesc un sfat de la cineva. Acum o să continui să postez, cu gandul că poate cineva mi-l va citi.
Hmm...eu încă sunt nouă şi îmi ia ceva pană învăţ unde trebuie postate toate.xDD.
bunaa~~! >:D<
Wow .. :chuu:
Imi place la nebunie, mai ales k e cu SHInee ...si Taeminn X:X:X: [il ador pe omul asta :X]\
Ideea e foarte taree, si chiar nu ma asteptam k Taemin sa fie asa pervi inkt sa o imbratiseze pe ascuns :>:> ...SUGOIII ...
abia astept nextuu :perv:
so GAMBATE la scris >:D<

ja ne! :bye:
Hei....Am aterizat si eu aici, nu trebuie sa fie cu Naruto ficul pentru a fi interesant. Dar, daca era probabil ca erau mai multe pareri, dar ficul este foarte interesant, parerea mea. Imi place foarte mult ca este despre trupa SHINee si daca nu cer prea mult sa ma anunti si pe mine cand pui continuarea.

Ja ne!
Citat:Ma apropii de Minho iar limbile noastre se unesc jucandu-se intr-un sarut pasional..
Ma chinui sa mi-l imaginez pe Minho oppa facand asa da nu imi iese nimic :)).
De Taemin nu mai zic.....oricat a-si incerca sa mi-l imagine in ipostazele alea gen s-o dezbrace nu vine nimic deca zambetu` lui incocent.

Super fic si continua.....merita.
fic mutat la...proza o.O "