Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: konichiwa :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Nu prea sunt bun la prezentari dar am sa zic bine v-am gasit t3,sunt din Galati City dar stau mai rar in oras,am 22 de ani si putin Smile,sunt fan anime de cand a aparut Sailoor Moon la tv,imi place aproximativ orice anime romantic,drama,aventura, in special SciFi/Mech (innebunit dupa Gundam t3).
Inafara de GL mai locuiesc si in Madrid si curand (dupa stresiunea de examene) o sa ma fac vecin cu oricine de pe aici sta in Tomakomai.Anunt de pe acuma ca sa stiu cu cine o sa stau la un pahar de sake Smile.
Hobby: pai imi plac sporturile de contact (MMA / Muay Thai),sa citesc carti,manga nu din pacate.

Seria favorita: cred ca Toradora / cred ca din cauza ca sunt rac am o predispozitie la anime romantice.

Nu stiu ce sa mai zic despre mine,sper sa nu fi zis prea multe din prima Smile.
Sincer sa fiu m-am inscris pe acest forum cu scopul principal de a cunoaste alti fani anime m-ai ales din acelasi oras.
Bine ai venit pe Animezup, NatsuFireBlood!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Bunaaa si welcome! Sper sa te distrezi aici, pe Zup. Cateva intrebari pentru tine.
Ce gen de carti iti place sa citesti? Care iti plac in mod special?
Ai un personaj favorit dintr-o carte/anime, masculin sau feminin?
Ce personalitate ai? Te enervezi repede? *smile*
Si ultima intrebare, ce te inspira?
Spor la postat si Buh Bye !!!
Heya hug.
Bine ai venit pe 'zup. Ai spus cumva Madrid ?! o.O 8 [ Asta înseamnă că ştii spaniola * big smile * ]
1. Ce culori îţi plac ?
2. Cartea preferată ?
3. Îţi place yuri ? * pervi smile * [ nu întreba, mi-a venit şi mie 21 ]
Cam atât. Happy posting, fără spam : - ".
:bye:.
Carti de fantezie,drame,autobiografii, ca sa dau un exemplu "No longer Human".Sa fiu sincer cititul cartilor este o chestie recenta pentru mine,obisnuiam sa urasc cititul.Ca sa nominalizez un personaj preferat ar fi personajul principal yozo iar din anime, Takasu din Toradora pentru determinare Smile.
Obisnuiam sa ma enervez foarte rapid,dar din cauza asta am pierdut probabil cel mai bun lucru din viata si cu ajutorul a unor noi prieteni acum sunt bland ca un pisic Smile.Ce ma poate inspira decat animele 10, Great Teacher Onizuka mi-a influentat decizia la care facultate sa ma duc,am incercat sa devin profesor de istorie dar am renuntat la mijloc,acum desi sunt la alta facultate am reinceput cursurile la fac de istorie.Acum un an nu m-as fi inregistrat aici si nici nu as fi incercat sa imi fac vreun prieten nou dar oamenii se schimba Smile.Oricum animele a avut o influenta accentuata in viata mea si inca are 10.

Dap stiu spaniola cat de cat.Natura locului de munca ma face sa vorbesc cu oameni multi desi cateodata se uita ciudat la mine si imi dau seama ca a mzis ceva aiurea 4.Culori....rosu,negru,galben 4.
Heeh,nu am mai postat pe forum de ceva timp 39.Hmm...in primul rand bun venit pe aici,sper sa te acomodezi si sa iti faci prieteni.Hmm...initial nu am vrut sa postez,dar vazand ca ai zis ca esti rac am zis sa imi las amprenta si eu pe aici,nu de alta dar si eu sunt rac 21.Hmm... sa las si eu cateva intrebari:Ce gen de muzica asculti?Genul de filme?Cum e la fac.?: >
So...bye !
S-au luat intrebarile2 So.... Iti place ciocolata? Yaoi,yuri? Anime? Ai vazut Ghost in the Shell S.A.C ? I love your avatar21 I'ts so cul! Asculti rock? Daca da ce formatii? Cam atat.
Welcome hug And have fun on Zup!
ZbYe :bye:
[Imagine: 1099834hix95m99ef.gif]

Cum scrie mai sus, îţi urez bun venit în comunitatea anime. Încântată de cunoştinţă. Ai 22 de ani? cuul. eu am şapteşpe, sânt mică. Întrebări ţi-au fost puse aşa că nu vreau să le repet. dar stai că mai am întrebăări. :3
1. Cunoşti şi alte comunităţi anime?
2. Ai vrea să mai cunoşti?
3. te fascinează manga?

What? eşti gălăţean? şi mai cuul. Eşti şi student? bravo, succes la sesiune căci am auzit că pe acu se dau. La ce facultate eşti? Şi la ce profil? Interesant madridu. sper să te acomodezi acolo.
Bine ai venittt!!
Sczz eu cred ca sunt cu intarziere dar na4
Distractie placuta pe AnimeZup!