Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Deci, ma chinui sa scriu alt fic pentru ca am o idee... deci:

Capitolul 1

Parul blondin, spre castaniu era ravasit pe canapeaua din piele cafenie.Parul care tinea ascunsi niste ochi verzi,un verde intens,care te hipnotizau,incadrati de gene lungi, naturale,inchise la culoare.Trupul fetei ce parea obosit.Acum se relaxa pe canapeaua moale.Un oftat lung era singurul semn ca fata mai traia.Pasii care se auzeau pe pietrele din fata casei au facut-o sa deschida ochii, observand cum se formeaza incet, incet o silueta prin usa din geam partial transparent.
-Vii odata,Taka-chan?
-Usa e deschisa.
Usa se intredeschise si o fata cu parul negru si ochii albastrii isi facu aparitia topaind. S-a asezat usor pe canapea, a luat telecomanda si a aprins televizorul pe un canal de muzica.
-Miko,un whisky cu gheata.Spuse fata cu parul blond hotarata.
Miko era una din tinerele servitoare ale familiei.In ciuda meseriei ei, era o fata destul de frumusica, cu parul castaniu si ochii caprui, cu o nuanta de ciocolata.Taka s-a uitat mirata la prietena ei.
-De cand bei tu whisky,Rin?
-Eh,toate au un inceput. A spus fata amuzata.
Dupa cateva minute,Miko aduse o tava mare cu o sticla de whisky, si doua pahare cu gheata.
-Si? Ce facem?Peste cateva saptamani incepe scoala. A spus adolescenta cu pe un ton trist.
-Hmm, ii sunam pe baieti?
-M-am certat cu Shoji.A spus aceasta lasandu-si privirea in jos.
-Atunci, hai prin oras.
Blonda a aprobat, facand un mic semn din cap.Urrmata de prietena ei, Rin a parasit casa, intrand in curte. O curte mirifica, cu trandafiri rosii de-alungul gardului din fier forjat negru. Un barbat tanar, imbracat intr-o uniforma albastra, asemanatoare cu cea de insotitor de zbor, a salutat-o politicos pe Taka, acesta neraspunzand, ci doar asteptand sa ii se deschida poarta. Poarta mare se urni din loc, fara nici un scartait. Fatele plecara.O masina neagra, decapotabila se afla in fata casei. Casa lui Taka era destul de departe de restul orasului, aflandu-se intr-un cartier rezidential. La volan urca Akira,si porni in viteza.
-Deci unde mergem? A spus fata punandu-si ochelarii de soare.
-Pai, hai la mall.
Akira vira la stanga si se opri in fata unei cladiri impunatoare, cu multe geamuri. Oamenii misunau ca furnicile la iesirea din magazinul urias.
-Heh, hai la Saphire, trebuiau sa aduca marfa azi. A spus blonda dandu-si ochelarii jos rapid.
Taka o urma, in timp ce isi dadu parul drept de pe fata. Intrara amandoua intr-un magazin destul de dragut, mare, la intrare avand o pancarda mare, de un albastru marin pe care scria numele acestuia cu litere stilizate.

stiu ca este foarte scurt dar promitt ca urmatorul va fi mai lung, sper sa va placa
Bună. Am venit cu un comentariu aşa cum am promis.

Ok, nu la cel cu povestea Sasuke Sakura.
Am să-ţi spun câteva lucruri pe care le-am observat la toate poveştile tale şi ai putea să le îmbunătăţeşti.
~ Încearcă să nu mai foloseşti personaje anime în poveştile tale. Mie mi-e foarte greu să citesc ceva inspirat dintr-un anime (ce-i drept nici nu mă uit la ele), când defapt tot ce este inspirat este numele şi felul cum arată! Restul, mai ales caracterul, variază în funcţie de felul în care fiecare persoană vede.
~ Te pierzi în anumite fraze, ar fi mult mai bine să nu dai atâtea personaje. Într-adevăr, mai multe personaje -> acţiune mai complexă -> cititori mai curioşi şi nerăbdători, dar prea multe personaje strică.
~ Diacriticele dau un aer de... profesionalism ; capitolele mai lungi de asemenea.
~ Ar fi foarte bine să citeşti de cel puţin 2 ori un capitol înainte de a-l posta, nu este deloc plăcut ca cineva să citească ceva cu greşeli de ortografie sau tastare.
~ Anumite expresii se folosesc doar pe stradă, cu prietenii.
~ Dialogul nu trebuie să fie prea simplu, dar nici prea complicat.
~ Naraţiunea încearcă să nu o mai grăbeşti.
~ Åži descrie mai mult sentimentele personajelor.

În fine, asta ar fi în general. Nu am citit chiar tot ce ai scris, pentru că e mult şi sunt pe jumătate adormită, dar se vede că încerci se evoluezi cât mai mult. Dacă te vei ţine de aceste mici sfaturi vei reuşi negreşit,sunt sigură.
Şi încă ceva. Un singur proiect este cel mai bine să ai, pentru că având mai multe ţi se împrăştie ideile prin cap.
Succes şi multă inspiraţie. Sper să ţii cont de ce ce-am spus eu.
Xoxo, AlerimxD.
heiiz`!:P trc si eo pe la pov tea:P` Pentru inceput descrierea e oke dar fara suparare sa nu te supii pe mne:O3 un pikulets cerd ca ar mai merge strecurat pe acolo. Naratiune .. nam ce comenta aishii e totul okiiz. Greselli de tastare sincer nu prea am vazut. In rest totule okii. E chiarr frumx povesttea abea stept nexxt>:D<`
Am venit cu, capitolul 2, va multumesc mult pentru incurajari si comentarii. Voi descrie la persoana 1 din perspectiva lui Taka.

Capitolul 2

<<-Taka, Taka! Prietena mea incepu sa urle prin magazin, uitandu-se incremenita la telefon. Dupa cateva secunde in cae a ramas nemiscata, un zambet mic si-a facut aparitia pe fata ei. Am pus articolul de imbracaminte inapoi de unde l-am luat, si m-am indreptat cu pasi repezi spre Akira, care mai avea putin si incepea sa sara de bucurie. M-am uitat spre telefonul mic si alb, pe ecranul acestuia fiind un mesaj trimis probabil de o colega. Avem un nou prof. de sport. Am aflat si eu acum. Ne vedem maine.
-Nu-i asa ca e super? Spuse Akira, la fel de entuziasmata ca mai inainte. am ridicat suspicios din spranceana la intrebarea ei.
-Am mai avut vreo sapte profesori de sport pana acum. Nu ma mai speria asa, credeam ca cine stie ce s-a intamplat. Akira a dat din cap resemnata, vazand ca pe mine nu ma interesa deloc noua stire. Dupa vreo cateva ore, am iesit din mall-ul aglomerat cu zeci de pungi colorate, in fiecare fiind cate un articol de imbracaminte.>>

***
<<Of, nu pot sa cred! Azi e duminica, ultima duminica de libertate din viata mea. Urasc scoala! Pentru ce naiba mai e facuta si ea?!>>
Fata se tranti in pat, si incepu sa analizeze camera. Isi relaxa ochii uitandu-se la culoarea peretilor ei, un violet pal, ce te facea sa adormi, usor. Dupa cateva minute de privit prin camera decorata cu bun gust, ochii ei verzi s-au oprit asupra unui laptop albastru. S-a ridicat, brusc, si s-a asezat pe scaunul din fata micului obiect. Observa un mesaj de la Akira. Dormi in seara asta la mine? Sunt singura acasa si maine avem prima zi de scoala.. Taka zambi la citirea cuvintelor si puse mana pe telefon, pe care il deschise si trimise un mesaj. In scurt timp, o melodie ii incanta urechiile. Lasa telefonul sa sune pana cand melodia s-a oprit.

*Dupa cateva ore...*

<<Imi pun cateva haine intr-un rucsac si ies din casa. Incui usa apoi merg pe jos catre Akira. In cateva minute ajung in fata apertamentului ei, nu mai bat la usa si intru. Un zambet ironic isi face aparitia pe fata mea cand o vad pe Akira sarutandu-se cu iubitul sau, fara sa ma observe.
-Ai popcorn? Tusesc fals astfel incat fata sa ma auda, apoi imi trantesc rucsacul undeva prin sufragerie si aprind televizorul. Blonda ii impinge imedial pe baiat de pe ea, apoi il saruta scurt, acesta plecand. Ne-am culcat tarziu, urmarind filme toata noaptea.>>

*Dimineata*

~Flashback~

Fetita cu varsta de numai opt ani a fost izbita violent de copacul din spatele ei. Doua brate puternice ii incadrara chipul.
-E aici. Ce fac cu ea? Vocea unui tanar rasuna in mintea copilei.
-O lasi jos! Acum! Un barbat carunt, bine facut, impreuna cu o fata blondina cam de varsta lui Taka au aparut in fata rapitorului, caruia i-a cazut telefonul din mana. Intr-un moment de neatentie Taka a scapat din mainile adolescentului si a inceput sa fuga spre cei doi. Fata se uita terifiata inapoi. Tot ce stia e ca tatal ei il impuscase in umarul drept...

~End Flashback~

Fata s-a ridicat dintr-o data in sezut si a inceput sa priveasca speriata. Si-a pus mana pe frunte, observand ca este transpirata. Incerca sa se uite prin camera, dar siluetele diforme o speriau asa ca s-a culcat la loc.

<<Lumina din camera Akirei imi deranja ochii intredeschisi, dar cand am vrut sa trag draperiile fata a sarit pe mine ca sa ma trezesc.
-Inca nu ti-a pierit chefu'? Am spus eu somnoroasa, punandu-mi o perna pe fata, astfel incat Akira nu a inteles cuvintele mele prea bine.
-Misca-te! Intarziem. Adolescenta a inceput sa ma zguduie, si nemairezistand la indemnurile ei m-am dat jos din patul moale. Blonda alerga disperata prin camera in cautarea hainelor, cand eu i-am aratat linistita, facand un semn cu mana, ca se afla pe scaun. Aceasta s-a dus la baie sa se schimbe iar eu am ramas in camera ei. M-am imbracat usor, cu o pereche de pantaloni negri de training, la care am asortat un tricou albastru si un hanorac alb. In sfarsit, Akira era gata, dupa zece minute in care si-a tot refacut machiajul, apoi am putut pleca la scoala, pe jos. Am ajuns in fata salii de sport dupa vreo douazeci de minute. Colegele noastre erau toate in pantaloni scurti si tricou, si , fiind toamna tarziu, le era foarte frig.
-Aveti calduri? De ce v-ati imbracat asa?>>


cam atat din capitolul asta. stiu ca este banal dar trebuia sa prezint si partea asta. deci...doresc critici sincere :)
fic inchis la cererea autoarei