Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Changes (SasuSaku)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
aloha there! :) well here is my first sasusaku fic...am vrut sa-mi incerc si eu norocul,sper sa va placa..slabe sanse sa fie +18,incerc sa-l fac cat mai sasusaku dar desi vor fi personajele principale nu va fi numai despre ei:)

Nu detin nici un personaj, toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari. (Disclaimer)

cap.1
-Naruto-kun!Stai! Se auzi un glas cristalin.Un baiat blond,cu parul ciufulit si ochii de un albastru intens s-a intors spre cea care l-a strigat,si anume o fata cu parul scurt,cu o nuanta de roz intens si ochii mari,culoarea verzuie reflectand lumina soarelui.
-Naruto,stai. A spus fata oprindu-se in fata blondului, lasandu-si mainile pe genunchi si respirand sacadat.
-Hm?Ce s-a intamplat,Sakura?
-Tsu-nade-ee, ea ne-a chemat,si trebuie sa ii gasim pe restul.Eu merg dupa fete.Spuse fata incepand sa-si racepete graiul.
-Bine,ii aduc pe Shikamaru si Neji,dar restul sunt plecati intr-o misiune de rang S cu Hinata si Termari in tinutul focului.
Fata dadu din cap in semn afirmativ,apoi incepu sa alerge in directia opusa baiatului.Fusta rozalie,cu o nuanta mai deschisa ca parul ei, flutura in vant, lasand la vedere o pereche de pantaloni negri,stramti si scurti pana la genunchi.Peste cateva minute adolescenta ce parea a avea 17-18 ani a ajuns in fata unei case destul de mici,cu o usa de lemn, brazdata de modele frumoase,in care a batut de cateva ori usor.
-Sakura?Ce s-a intamplat? Din spatele usii a iesit o fata cu parul blond si lung,lasat liber si ochii verzui spre albastru.
-Taunade-sama.Ne-a chemat la ea in birou urgent. Unde e Hinata? Sunt sigura ca iar va urla Hokage la noi daca nu ne grabim.
-E chiar aici, venise sa ma intrebe daca l-am vazut pe Shikamaru si am invitat-o la micul dejun.spuse blondina si zambi usor.
-Ah,Sakura,salut. Ma cautai? Langa blonda, o fata cu parul negru,cu reflexe albastre si lung,cu breton a zambit spre Sakura.
-Mda,haide,sa mergem la hokage.
Fetele alergara pana cand au ajuns in fata unei cladiri impunatoare,au urcat cateva scari si au ajuns in fata unei usi, unde rozalia a pus urechea pe usa, facandu-le semn celorlalte sa taca.
-Da Shizune,cred ca vei merge cu ele.Nu le putem lasa singure,desi Shikamaru este destul de responsabil,oricum le mai trebuie un medical-nin in echipa.Dar nu uita,asta e o misiune strict secreta,daca tot satul ar afla,nu stiu ce s-ar putea intampla si in plus Sa...Dar vocea femeii a fost intrerupa de Sakura, care a intrat fara sa bata ,si,prefacandu-se ca nu a auzit nimic.
-Suntem aici,Tsunade-sama.Trebuie sa vina si Naruto in curand,cu Shikamaru si Neji.
-Da,pai...Vocea femeii a fost intrerupta din nou,de data aceasta de blondul tocmai intrat pe usa.
-Suntem aici!Ce s-a intamplat? Vreo misiune strict secreta doar pentru noi,pentru ca suntem o echipa minunata?
-Naruto,TACI! A urlat femeia,dand cu mainile in masa de lemn, si facand-o pe fata din dreptul ei sa tresara.
-Adevarul e ca v-am chemat aici pentru ca avem o misiune secreta pentru voi. Am fost anuntati de un ninja al nisipului ca...
-Ca Sasuke este aici, iar tu vrei sa-l aducem inapoi,nu? A spus rozalia,toate privirile intorcandu-se spre ea,dar fata continua sa priveasca plictisita in jos.
-Dar..Dar de unde stiai? A spus Shizune uimita, o femeie mai tanara ca Tsunade, cu parul scurt si castaniu,iar cu ochii de aceeasi nuanta.
-Pentru ca a ascultat la usa. A spus hokagele. Inca nu ai invatat ca nu suport asta?
Rozalia nu ii raspunse,iar taceara se lasa usor in camera spatioasa.
-Deci?Mergem sa-l prindem pe tradatorul ala odata? A spus Sakura, dupa cateva secunde, apoi a schitat un zambet sarcastic.
-Da...Doar ca,acum 3 zile,Orochimaru a fost din nou capabil sa isi transfere sufletul in alt corp, au trecut 3 ani.
Vestea ii soca pe toti, mai putin pe Sakura.Da,ea stia bine,pentru ca a notat acea zi...Acea zi, in care Naruto a venit inapoi,spunandu-i ca nu a putut sa-si tina promisiunea,nu acum. Ziua in care bucuria i-a pierit din ochi si aceeasi zi in care a rugat-o pe Tsunade sa o antreneze.
-Si?Ce vrei sa-i facem? Stii bine ca nu va vrea inapoi in sat,si nici tu,Tsunade-sama, nu ar trebui sa-l accepti inapoi,nu e decat un tradator. Vocea rozaliei rasuna in intreaga incapere.Nimeni nu sea stepta ca tocmai Sakura sa nu il accepte inapoi pe brunet.
-Daca nu este Orochimaru in corpul lui, s-ar putea sa fie mort, asa ca poate se intoarce in sat. Acum,plecati.
Sakura a deschis usa si a luat-o inainte.Au pornit spre nord,spre tinutul sunetului,printr-o padurice.
-Byakugan! Neji si Hinata au strigat,in timp ce se uitau prin jur.
-Il vad! E pe aici,la stanga,dar fuge.Probabil ne-a detectat cu sharingan-ul.
-Nu.Nu e el.A spus Neji uitandu-se in directia indicata de Hinata. E o fata.
Sakura a ramas la fel de indiferenta ca intainte, in imp ce Naruto o lua in fata. Peste cateva minute de mers rapid,s-au oprit toti,la semnul Hinatei.
-E aici, e aproape.
Un kunai a fost aruncat spre Sakura, dar nu a reusit sa o atinga.
-Uite-o! A strigat Shikamaru,in timp ce arata spre o fata roscata.

next daca vretsi ca mi-e muuult prea lene acum....sper ca ideea sa fie originala, adica nu am citit pre multe ficuri pe aici si adca cineva crede ca i-am fura ideea se inseala pentru ca voi deriva oricum...so..enjoy!
hey, uite a vin pe la tine cu un com
pai, ideea nu e chiar originala sa stii, au mai fost ficuri ce au avut o idee asemanatoare ficului tau, oricum tu nu ai citit ficuri pe aici ca sa stii de aceea ti-am spus eu ca sa stii...
in rpimul rand iti trebuie disclaimer. trebuie pus la inceputul primului capitol, altfel s-ar putea ca ficul sa-ti fie sters.
Titlul e ok, inteleg ca vor avea niste schimbari in comportamentele personajelor, inca nu stiu care
Dialogul nu e chiar ok, e cam mult , te bazezi pe el si asta nu e bine.
Descriere nu ai mai deloc, asta nu-i bine deloc, incearca sa descrii sentimentele personajelor, de asemenea locurile in care se desfasoara actiunea
Naratiunea , mai ai de lucru si la asta...
Actiunea ai cam grabit-o asta nu mi-a placut deloc, incearca sa bagi mai multa descriere, si astfel nu va mai parea actiunea grabita.
pai, ai un fic frumos, e bun inceputul ...insa mai ai de lucru...
sper doar ca nu te-am suparat cu comul meu.. asa ca astept nextul..
spor la treaba...vreau sa vad imbunatatiri ^^
Ps: anunta-ma si pe mine cand pui nextu"

:bye:
Well girl ^^ am ajuns si eu pe aicisa , m'ati omorat cu fic-uri sasusaku :)) .Ei , in fine :)) Ai avut o gramada de greseli de tastare , dar imi este prea lene sa le enumar dear >:D< . Mi se pare ca acctiunea este mult grabita , dar nici nu are un iz prea spectaculos . Descriere - Huh , a fost si ea pe aici ? Da ... da in cantitati too short ;) Dialogul a fost in exces - nu imi place ca este asa de mult /:) ... incearca sa mai reduci din el si sa adaugi mai multa descriere a sentimentelor . Mi - a placut ca ai facut - o pe Sakura - san :x mai indiferenta , nu asa de obsedata cum o descriu altii . !!! Vezi ca la tine nu " existeaza " disclamer ;) . Mia ai de lucru . Pai , spor la scris si ja ne dear >:D< .'! Bye bye !
scuuuze ca am uitat sa pun disclaimer-ul =.=' stiam de el, am spus ca nu uit, si am uitat, ca deobicei... well multumesc mult pentru comuri, nu ma deranjeaza deloc, ma bucura faptul ca imi spuneti ce-am gresit. cred ca voi scrie next-ul in seara asta,voi da un edit. thxu,again >:D<


edit: am venit cu urmatorul capitol, acum voi nara la persoana 1 , din perspectiva sakurei.. sper sa descriu mai mult sentimentele, sa il fac mai lung si cu mai mula descriere, si cel mai mult, sper sa va placa. ENJOY!

cap.2

-Uite-o! A strigat Shikamaru,in timp ce arata spre o fata roscata.
-Sakuraaaa! Naruto mi-a strigat numele, in timp ce m-am ferit de celalalt kunai aruncat spre mine, acesta infigandu-se intr-un copac, si lasand o urma purpurie in lemn.Era otrava.
-Se pare ca esti mai buna decat a zis el. S-a auzit un glas, dinspre directia roscatei. Nu m-am intors catre ea, si am ramas cu spatele.
-Fluxul de chakra!Asa ne-a vazut! Ne poate detecta chakra.Se pare ca are un talent asemanator cu Byakugan-ul. A strigat Neji, si toate privirile s-au intors catre el.
-Cine esti si ce vrei? M-am intors catre ea.Ma patrundea cu privirea, dar asta nu ma facea sa ma sperii.Cine te-a trimis dupa noi? Am intrebat eu. De ce mai intrebam? Poate pentru ca voiam sa fiu sigura, chiar daca stiam.
-Orochimaru-sama.Corpul in care trebuia sa se transfere a murit, iar noi avem nevoie de altul.Il vrea pe blond. A spus fata, apoi si-a indreptat privirea catre Naruto.Desi nu prea inteleg de ce,pare cam tont. Dar,asta e voia lui iar eu o s-o implinesc.
Fiori imi strapungeau corpul.El a ... a ce?! A murit?! Nu, nu cred.Defapt nu are cum.
-Stii ca nu o sa te las sa-l iei pe Naruto, asa ca mai bine pleci din calea noastra.
-Suigetsu! Fata se auzi din nou, apoi privi fix in ochii mei.Doua brate ma inconjurara.Am incercat sa ma uit in spate , dar nu am reusit. Ma zbateam,dadeam din maini si din picioare,dar nu puteam.
-Misiune indeplinita.A strigat cel care m-a prins.avea un glas copilaresc, dar puterea din bratele lui ma facea sa cred ca nu era un copil.
Naruto.Auzeam glasul lui Naruto, dar altceva nu mai auzeam. Vedeam negru in fata ochiilor. Continuam sa simt bratele in jurul meu, care pulsau din ce in ce mai tare."Rasengan!" am auzit dinnou glasul lui Naruto, si mai aproape de mine. Nu cred ca inca ma mai zbateam,pentru ca imi simteam corpul greu.Bursc,bratele m-au lasat jos,dar altele m-au prins din nou.
-Sakura..Sakura! Era Ino.Ino si Hinata, care se pare ca urlau ca sa ma trezesc de ceva vreme. Am deschis ochii, dar imi simteam pleopele foarte grele.Mi-am pus o pana pe par,in parte stanga si apoi am incercat sa ma ridic.
-Hina..Hinata.Ce s-a intamplat?
-A fost doar o tehnica iluzionara care te-a facut sa adormi.A deblocat-o Neji.Roscata si cu celalt au fugit,dar..
-Dar?! Ce?
-Dar ne-au spus ca daca vrem sa ramanem in viata trebuie sa te aducem la marginea padurii cand apune soarele.Pe tine, sau pe Naruto. A spus Neji, intrerupand-o pe Hinata,apoi privind catre soarele care aproape apunea. Mii de ganduri imi treceau prin minte.Orochimaru?! Orochimaru. De ce m-ar vrea Orochimaru? Eu sunt vestita " fata ninja fara talent",care a avut norocul sau ghinionul sa fie in echipa cu Kyuubi,ultimul supravietuitor Uchiha si Ninja copiatorul,Kakashi.Da,poate ca am mai progresat in ultimii ani cu ajutorul lui Tsunade.Dar nu viata mea ma ingrijora,ma gandeam numai ca Orochimaru nu mai e in viata.De ce credeam asta? Pentru ca el nu a murit,sunt sigura de asta.
-Ma duc eu.Am spus eu raspicat si serios.
-Dar..nu poti,daca te omoara?
-Vrei sa moara Naruto in locul meu? El il are pe Kyuubi, el are un vis,el trebuie sa devina Hokage.Eu pot fi folosita drept momeala.si in plus, vrea ceva de la mine, altfel de ce m-ar vrea?
-Se intuneca.Trebuie sa plecam.Esti sigura ca vrei sa faci asta?A spus Shikamaru, parca mai alarmat ca inainte.
-Nu...dar nu exista alta cale. M-am ridicat.Paseam, paseam nesigur, cu fiecare pas tremurand tot mai tare. Ce voia de la mine?
-Aici,aici e locul.A spus Hinata,aproape in soapta.
O silueta se observa printre copacii desi.O voce melodioasa,atat de cunoscuta se auzi in surdina,dar apoi sirul gandurilor mi-a fost intrerupt de aceeasi voce.
-Legati-o de copac.O sfoara plutea prin aer, pana la Neji, care a prins-o violent.Mi-am lasat trupul greu sa cada, apoi l-am lasat pe naruto sa ma lege de copac.
-Plecati.Lasati-o aici.Aceeasi voce mi-a dat inca o data fiori,soptind.
-NU! Nu pana nu promiti ca nu ii faci nimic. Serios?Naruto nu recunoscuse vocea? El nu si-a dat seama?
-Pleci sau mori.Ce alegi? Silueta a inaintat in lumina slaba.toti ii priveau socati chipul.

pai.. asta a fost..sper sa va placa, vreau commuri sincere, va rog^^
sincer draga imi cer iertare ca am intarziat atat de mult dar am avut de invatat :cry: asta e!
bine sa revenim la oile noastre...
pai, sincer mi-a placut capitolul , a fost chiar interesant, si ma tii in suspans cu acest misterios baiat! nu-i corect! :cry:
bine, bine , incerc sa ficu mai serioasa...pai, eu cred ca persoana misterioasa e: ori Orocimaru, ori Sasuke. unu din cei 2, dar il suspectez pe Sasuke ca fiind faptasul.
oricum sunt chiar curioasa in porivinta asta...
bine, dialogul e perfect chiar nu a fost luuung si plictisitor bv
naratiunea e ok
actiunea parca e un pic grabita
descrierea e buna, dar mai trebuie sincer, nu prea am vazut descriere in capitolul asta
oricum, greseli n-am vazut, si ai spus ca vrei comentarii sincere, deci, iata unul de la mine.
eu mi-am spus parerea , o poveste frumoasa...
sper ca nu te-ai suparat asa ca astept urmatorul vcap si...nu uita sa ma anunti ^^

:bye:
aloha! pai ma bucur ca aici am avut cel putin un comm pe capitol, ceea ce nu mi s-a mai intamplat,sincer, pe Zup. am venit cu next-ul:

Capitolul 3

Toti se uitau uimiti la chipul lui,pana si eu.
-Sa...Sasuke?Naruto reusi sa scoata doar un cuvant, si acesta cu greu.Statea nemiscat,de parca incremenise.
Ochii mei verzi erau acum holbati catre brunet.Numai pricepeam nimic,absolut nimic.Corp Sasuke, voce Orochimaru.PAUZA!Doar nu a...?Nu imi venea sa cred.Lacrimi incepura sa-mi curga usor pe chip, ochii ramanand fixati pe Sasu...Orochi...nici macar nu stiam cum sa-l numesc.
-Nu plecam? A soptit Neji catre Naruto.
-Esti nebun?Baiatul continua sa se poarte la fel de patetic ca deobicei,urland la Neji.Cand o vom revedea?
-Depinde numai de ea.Vocea care imi dadea fiori pana acum,deja o uram,dar a trebuit s-o aud din nou.Dar stateam.Stateam,legata de un copac de bunul meu prieten Naruto, care urma sa ma lase acolo,cu Sasuke care nici macar nu era Sasuke.Nici nu stiam ce simt.Nici macar nu-mi dau seama, acum, daca ii adoram personalitatea sau trupul.Pentru ca acum a ramas doar trupul,si inca tremur.Tremur ca o proasta si ma gandesc cum ma va folosi sau pur si simplu imi va baga un kunai in gat imediat ce pleaca iubitii mei camarazi care ma lasa aici sa mor.Dar,nu tremuram de frica,tremuram pentru ca el era acolo.
-Plecati.Acum.Ne vom revedea,candva.Am spus-o,am spus-o si nu mai am cale de intoarcere.Tremuram tot mai tare.Ce tot fac?E ca si cum m-as sinucide.Vocea mea rasuna inca peste intreaga padure, in mintea lor, si pana si in mintea mea.Eram,pentru prima data dupa 4 ani, ce se va intampla cu mine. Shikamaru a luat-o inainte.Da, asta e,ma lasa aici.Au plecat,desi inca mai aud mai mult de 2 respiratii.Ma uit cu coada ochiului in partea dreapta si le vad umbrele.Din nou, cateva lacrimi aluneca lent pe obrajii deja rosiatici.Stiu unde e.Nu il vad, dar ii pot auzi respiratia lenta.Dar dintr-o data, si-a schimbat pozitia.Il pot simti in spatele meu.Simt cum sangele imi clocoteste,cum vreau sa urlu,sa arunc ce-mi pica in mana, si la sfarsit, sa-l intreb de ce m-a lasat asa.De ce a plecat din sat in noaptea aia blestemata si de ce m-a lasat sa nu mai fiu fericita niciodata.Eram patetica.Eram, inca sunt. Inca imi imaginez ca ceva s-ar putea lega intre noi.Dar,cum imi puteam imagina asta, cand voi fi o servitoare sau altceva de acum in colo, cand se va folosi de mine, nu stiu nici macar eu.Desi,imaginea noastra inca imi mai era intiparita undeva,in minte,intr-un coltisor unde raman toate sperantele risipite.Sirul gandurilor imi e intrerupt de nimeni altul decat el,defapt, de mainile lui care ma dezleaga de copac.Zambesc,prostesc,si ma uit la apus.Poate ultimul pe care il mai vad.Imi amintesc de acum 4 ani.De noaptea aia,de misiunile pe care le-am avut,de toate momentele in care m-am purtat ca un copil de 5 ani in fata lui. Inca un zambet mi se intipareste pe fata, de data asta unul sarcastic.Cat as mai vrea vremurile alea inapoi,oricat le-as uri.Revin la realitate,cred ca am stat cateva minute privind apusul, dar el, priveste cu mine,la fel de pierdut,cu aceeasi ochi,plini de ura, exact ca acum 4 ani.
-Trebuie sa mergem.Linistea s-a spart de o voce pe care nu voiam sa o aud,pentru ca nu era vocea lui...
-Unde...Unde ma duci? Din nou, imi venea sa urlu, dar nu, nu puteam.Priveam cu regret in jos,lasand bretonul sa-mi acopere ochii.O briza usoara ma cuprinse.Parul imi flutura in vant,odata cu fustita scurta.Am intrebat, dar n-am mai primit un raspuns.Voiam atat de tare sa ma uit in ochii lui, dar, nu puteam.Nu, nu puteam sa devin iar acea fata patetica de acum 4 ani.Trebuia sa fiu puternica.Macar in fata lui...
Mi-a luat-o inainte.Mergea, cu pasi repezi si mici,iar eu il urmam,nici macar nestiind de ce.Puteam sa fug.Da,puteam sa fug dar nu o faceam.Oricum,la cat de precaut e, nu m-ar fi lasat fara sa puna vre-un jutsu sau ceva pe mine, ca sa nu plec. Dar,stai, de ce ma gandesc la personalitatea lui?Nici macar nu e el.Din nou, acest gand ma ingrozeste si prin minte imi trec imagini ce ar forma cel mai groaznic cosmar al meu.Nu pot sa cred ca a pierdut, ca poate nici nu a luptat.Ma opresc.E intuneric si nici macar nu mai vedeam pe unde merg.Pasii lui s-au oprit, cu intarziere.
-Mergi!Acum!Glasul lui poruncitor ma facea sa ma ingrozesc, din nou.Poate ca ar fi fost mai bine daca ar fi fost al lui Sasuke.
-Nu mai pot.Ma dor picioarele.
-Am spus sa mergi!Nu ma face sa repet. Nu m-am miscat.am ramas acolo,privindu-l fix in ochi, pe care aveam norocul sau ghinionul sa nu-i vad,pentru ca daca i-as fi vazut,m-as fi pierdut din nou. Se apropia de mine, tot mai mult,pana cand i-am simtit respiratia in spatele meu. A mea s-a oprit.Timp de cateva secunde nu am mai respirat, de teama ca isi va da seama ca imi e frica.Am expirat, cat mai lent posibil.Doua maini puternice m-au impins in fata,unde am facut contact cu pamantul tare..Un tipat slab mi-a iesit printre dintii inclestati de durere.M-am ridicat apoi, cu greu si am inceput sa merg. Ce as fi vrut sa-i vad fata atunci. Am ajuns, la un moment dat in fata unei pesteri din stanca solida, in jurul careia era intinsa o pajiste cu iarba verde si deasa.
-KAI!A urlat brunetul,facand o tehnica de deblocare.O poarta se ivi in fata noastra,pe unde Sasuke a luat-o inaintea mea cu pasii tot mai mari si repezi.Il urmaream,oare unde avea sa ma duca?



ma scuzati ca este cam scurt capitolul, sper ca am descriere si sper sa fie bun, si sa va placa.zbai:]
Super, super! :victorie: Prea frumos ficul! Actiunea, mi s-a parut grabita doar foarte putin, asta a fost mascata de descrierea si naratiunea perfecta [cred eu :))] Mult succes la adus next si sa ma anunti si pe mine cand il pui, ok? :o3
nextuuuuu...sanq for comments:

Capitolul 4.

Il urmaream,oare unde avea sa ma duca?Eram,acum,intr-o pestera,unde parea ca este mai intuneric decat afara, desi afara se intunecase de mult.Nu mai auzeam decat pasii facuti de noi,pentru ca eram feriti de orice zgomot facut de natura.S-a oprit.S-a oprit exact in fata mea,iar eu era sa ma izbesc de el.A stat cateva secunde nemiscat.Atmosfera era destul de agitata,macar daca as fi avut mainile libere, sa fi putut sa ma lupt in caz de ceva.
-Jos! Am auzit graiul lui alarmat,ceea ce m-a facut sa cad in genunchi cat mai repede posibil.Era groaznic.Nu vedeam nimic, ceva sau cineva ne urmarea si Sasuke nici macar nu voia sa-mi spuna ce se intampla.Alergam ca proasta de colo-colo,pana cand am auzit vocea pe care chiar ca nu ma asteptam sa o aud.
-Te calmezi odata?! Simt chakra in jurul nostru.Zambeam.Defapt, imi venea sa sar de bucurie, dar dinnou,mi-am amintit ca nu trebuie sa ma comport patetic.Desi eram in culmea fericirii,aveam nevoie de o explicatie.
-Sasuke?! Dar tu si... Orochimaru si...VOCEA TA!Am zis, plina de extaz.
-Da,calm.Eu nu..JOS!Astea sunt ultimele cuvinte pe care le-am auzit.Dar un tipat,un tipat ma face sa tresar..numai era vocea lui...Ceata,umbre,pasi,asta vedeam sau auzeam.Caldura.O caldura insuportabila imi patrunde prin tot corpul.Ma simt inertan,u ma pot misca.Un singur cuvant imi rasuna in minte,incerc sa-l pronunt, dar nu prea imi iese: Sasuke-kun...Imi aud vocea.Aceeasi voce de copil de acum 4 ani,exact asa a sunat.Simt doua maini cum imi imping abdomenul apoi o putere cum imi curge prin tot corpul.Fiecare rana care ma durea pana acum pare ca se intensifica,si durerea devine tot mai mare.Muschii imi sunt incordati in tot corpul.Un tipat isi face aparitia,ceea ce ma face sa cred ca sunt in viata.Tip incontinuu,imi simt corpul ca si cum ar exploda.Dupa cateva minute de urlat,aud o voce destul de cunoscuta:
-E rezistenta,si e bine,acum.Stiu vocea asta.O voce care pare atat de experimentata, desi persoana care o detine nu este atat de batrana...Imi deschid ochii.Primul lucru pe care il vad este un chip de baiat,cu parul argintiu, si ochelari,mari.Desigur!Mana dreapta a lui Orochimaru.Dar nu,nu,nu iar, nu vocea aia iar!
-Bine,Kabuto!Te poti intoarce.Karin,vino aici!Ii poti trata ranile? Imi strang ochii.Stiam,normal ca stiam, a cui e vocea.Dar nu mai suportam sa-l vad pe Sasuke cu vocea lui Orochimaru.Inca, nu credeam pe deplin ca el nu mai e...pentru ca in pestera...AUCH! Sirul gandurilor imi este intrerupt de roscata din padure, care se pare ca se uita la piciorul meu drept foarte interesata.Langa ea,sta inca Kabuto.Pe Sasuke nu il mai am inca in raza vizuala, desi inca ii aud pasii prin camera.
-Calmeaza-te. A spus Kabuto calm.Vei fi bine.Dupa ce cuvintele lui au incercat sa ma linisteasca, si-a pus mana peste mana mea,si a spus zambind:Doar amandoi suntem ninja medicali,nu? Trebuie sa avem respect unul pentru altul.M-am uitat la el pret de cateva secunde cu ochii mari,apoi mi-am pus celalta mana pe cap si am strans din ochi.Nu-mi mai simteam piciorul in partea de jos, ci doar o durere cumplita ce urca catre genunchi.Inca un urlet a rupt tacerea din incapere.
-KARIN!Am spus sa o bandajezi nu sa o omori.Vocea lui Orochimaru a intrerupt pana si tipatul meu, si a facut-o pe roscata sa se intoarca spre el.
-Nu e vina mea ca se vaita din orice.Si in plus, are muschiul tasat.Daca nu faceam asta nu mai putea sa mearga niciodata.Si inca nu cred ca va mai putea merge cativa ani...trebuie sa continui.Roscata a raspuns nonsalanta,analizandu-ma din cap pana in picioare.
-Nu, da-te. A poruncit Sasuke,apoi, s-a apropiat usor de piciorul meu.Mi-am strans pumnii,dinnou, dar de data acesta nu parea sa ma doara asa tare.Am simtit un lichid scurgandu-se pe pielea din jurul ranii,apoi un bandaj cum imi inconjoara piciorul.
-Gata,dar vei schiopata cateva saptamani.Nu credeam ca pot auzi vocea lui Orochimaru atat de prietenoasa, de blanda si fara sa imi zgarie auzul.
-Mul..multumesc.Dar...ce s-a intamplat?Am incercat sa ma ridic, iar Kabuto mi-a pus mana dupa gatul lui, ajutandu-ma.
-Akatsuki ne-a urmarit.Pestera s-a prabusit si un bolovan a cazut pe piciorul tau.Eu te-am adus doar aici.
-Bine.Si ce vrei,pana la urma?Deja eram cu sufletul la gura...cat mi-am dorit un rapuns, desi pana si acum mi-e frica de el.
-Aici iti vei petrece restul vietii.Esti ninja medical, iar eu am raniti in echipa.Tu trebuie sa stai aici si sa ii vindeci de cate ori am nevoie.Ai poate ca te voi trimite si pe tine peste cativa ani in misiune pentru noul meu corp.Imediat ce te insanatosesti,antreneaza-te cu Karin. Kabuto te va conduce in camera ta,acum. Am incremenit, la propriu. Ce?! Sa fiu...prizoniera, sau ceva de genul asta?! Prizoniera lui Orochimaru?! Nu voi accepta asta...voi scapa eu,cumva.


the end... of this capitol..sper ca va place..astept commuri.zbai:)
Interesant ficul draga! Mi-a placut ultimul cap, e destul de interesant. :X
Orocimaru o ajuta pe Sakura si-o ingrijeste, o.O asta a fost de-a dreptul surprinzator. Sincer, nu ma asteptam la asa ceva din partea lui.
sper ca nu e cu adevarat Orocimaru, ci Sasuke.
Bine, sa vedem:
descriere e buna, insa nu ai cat trebuie.
naratiunea e ok
dialogul e bogat si nu l-ai facut sec, eu una nu m-am plictisit ^^
actiunea nu e grabita e chiar ok
pai, astept cu nerabdare urmatorul cap, care sper sa fie mai frumos ca asta.
multa inspiratie si chu&gambate!
merci ca m-ai anuntat ^^ :*

:bye:
Ok...ficul e destul de bun.....am sa-ti spun 2 lucruri mici poate 3...1.mai lucreaza la descriere umpic si e perfect.
2.Stiu ca e limita aia de 40 de randuri,dar pentru unii cititori e putin cat faci tu,pune mai mult se vede ca poti si ai potential.
3.Bine asta e un sfat: sa nu te lasi de fic orcat de rele si jignitoare ar fii parerile,in viata nu o sa poti sa fugi mereu;)....continua sa nu te lasi^.^!
Anunta-ma cand pui nextu'...Pa-Pa:*
Pagini: 1 2