Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Te amo con todo mi corazon
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor adevarat este defapt Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor sau intamplarilor.

Capitolul I
Prima greseala


Intru in micuta mea camera si aprind o tigare, cat am tanjit dupa acesta tigare. Fumul se respandeste usor prin camera mea.
-Unu, doi, trei...Iubita tatului meu a intra ca o furtuna in camera.
-Ce doamne iartama crezi ca faci? Ti-am spus ca nu mai ai voie sa fumezi, cand ma voi casaori cu tatal tau...Ce a spus, ea mama mea, cred ca mor.
-Ce ai spus? Nu te casatoresti cu tatal meu! Esti doar o curva, esti doar o jucarie pentru el. O vad ca ranzeste ca o prosta asa ca ma ridic de pe pat si ma duc la ea, o iau de mama si o dat afara din camera.
-Baba proasta, umbla doar dupa bani tatalui meu, cred ca o sa cedez nervos. Iau telefon si caut un numar in ageada, ma opresc si apelez.
-Hei, Ino, ramane valabila propunerea? Vorbesc repede la telefon in timp ce iau un rucsac, negru cu roz.
-Da sigur,te astept. Prietena mea inchide telefon iar eu imi impachetez niste haine.
Merg la baie si imi iau periuta de dinti, pasta, peria de par, un rimel si un creion negru. Ma intorc in camera si imi iau mp3, talefonul si cobor scarile. Jos era tatal meu si curva lui care ma priveau. Tatal meu este un barbat inalt cu ochi verzi si parul brunet, numele lui este Rey Haruno si este un important afacerist din Tokyo. Iar mama mea vitrega, ce urat suna, este inalta, satena si cu ochi albastri, sta in fata mea si zambeste ca o mironosita, numele ei este Kim si era cea mai buna prietena a mamei.
-Am auzit ca ai tapat la sotia mea. Vrea sa stiu ce motiv ai avut? Tatal meu ma priveste atent, privirea ii ramane atintita pe rucsacul meu.
-Abeea a trecut o luna de cand a murit mama si tu deja de casatoresti. Si inca ceva eu nu o sa stau in casa cu asta.
-Nu pleci nicaieri domnisoara. Daca pleci iti inchid cardurile, iti iau cheile de la masina si cheile de la apartament.
Incear ca sa mituiasca, crede am nevoie de bani lui, ce prostie, scot din rucsac portofelul si cheile si le arunc pe jos. Apoi imi smulg lantisorul de la gat si il arunc si pe el pe jos, am primit acel lantisor de la el gand am implinit 10 ani si de atunci il port. Batranul ma privea uimit, nu stia ce sa spuna, dar inainte sa ies a strigat.
-E din vina acelui Hidan? De cand a venit el te-ai schimbat.
-Nu tata, nu de cand a venit el. M-am schimbat cand a murit mama si tu te-ai incurcat cu asta! Tip la tatal meu cat ma tin plamanii si apoi ies trantind usa in urma mea.
-Va duc undeva, domnisoara? Axel, soferul tatei imi zambeste prietenesti si imi arata masina.
-Nu multumesc, nu mai locuiesc aici.
Barbatu ma priveste uimit cateva secunde dupa care plec, ma indrept spre statie de metrou. Voi merge cu metro pentru prima data in viata mea.
Am uitat sa ma prezint, numele meu este Sakura Haruno, am parul roz bombon si ochi verzi ca ai tatei, corpul meu are forme bine definite. Sunt imbracata cu o pereche de blugi negri si o bluza roz, paste bluza am o geaca de piele neagra. Mama mea a murit in urma unui accident acum o luna, si tatal meu sa incurcat cu cea mai buna prietena a ei. Am urcat in metrou si m-am uitat in jur, nu era chiar asa de rau cu metroul.


Sakura:http://browse.deviantart.com/?q=sakura&order=9&offset=48#/dcj078
Ino:http://annria2002.deviantart.com/art/Commission-Yamanaka-Ino-185513278?q=favby%3Aougil%2F9979436&qo=21
Rey:http://3.bp.blogspot.com/_-l0iGQjvwP0/RtEAWQr-TQI/AAAAAAAAAMU/c3pl5rhld3s/s1600-h/aoshi+13.jpg
Kim:http://www.crunchyroll.com/group/Angelic_Layer_loverzz
Blugi Sakurei: http://4.bp.blogspot.com/_y72vfyOcqQo/TH...0/str1.JPG
Bluza:http://trendzone.ro/bluza-roz-i52878
Geaca:http://www.okazii.ro/catalog/45019241/geaca-piele-sintetica-cu-epoleti.html#galerie


Astept critici...sper sa va placa.
Saluuz!! Vad ca sunt prima care iti comenteaza la acest fic :). Ai cateva greseli minore de tastare. putina descriere ar mai mergee parerea mea. Dialogul nu e sec cea ce e bine la fel si cu actiunea e la locul ei. Ficul tau e superb. Cam atat si astept nextuu.

P.S.: anunta-ma te rog cand il pui
Salve! Cred ca imi placea mai mult idee de la sc:(...dar si ficul asta imi place...ai cateva greseli de tastare, astept nextu...si sper sa postezi si ficul scris la scoala...pui nextu azi nu???;)

P.S. Daca da, da Buzz ca is pe mess:p
Hellăăău!<3
I'm back,guys.
Bună Ayumi. Eu o să critic ceva mai dur,dar consider că doar aşa vei învăţa ceva din ce o să scriu eu mai jos.

Acum că am trecut peste partea cu intro'ul să trecem la adevăratul motiv pentru care ne-am strâns noi aici[kiddin']:

Citat:Intru in micuta mea camera si aprind o tigare [oameni buni,căutaţi în dex...este ţigară, nu ţigare], cat am tanjit dupa acesta tigare[same...ţigară]. Fumul se respandeste [răspândeşte] usor prin camera mea.
-Unu, doi, trei...Iubita tatului meu a intra ca o furtuna in camera.[ar merge mai bine: -Unu,doi,trei... Îmi propusesem să ajung departe cu numărătoarea însă iubita tatălui meu intră în cameră precum o furtună.]
-Ce doamne iartama [iartă-mă ortografia asta...] crezi ca faci? Ti-am spus ca nu mai ai voie sa fumezi,[semnul exclamării, că doar e o poruncă, şi începi cu literă mare] cand ma voi casaori [căsători] cu tatal tau...Ce a spus,[?,semnul întrebării] ea mama mea,[?,semnul întrebării] cred ca mor.
-Ce ai spus? Nu te casatoresti cu tatal meu! Esti doar o curva, esti doar o jucarie pentru el. O vad ca ranzeste [rânjeşte] ca o prosta [proastă] asa ca ma ridic de pe pat si ma duc la ea, o iau de mama [mână] si o dat [dau] afara din camera.
-Baba proasta, umbla doar dupa bani [banii] tatalui meu, cred ca o sa cedez nervos. Iau telefon [telefonul] si caut un numar in ageada [agendă], ma opresc si apelez.
-Hei, Ino, ramane valabila propunerea? Vorbesc repede la telefon in timp ce iau un rucsac, negru cu roz.
-Da sigur,te astept. Prietena mea inchide telefon [telefonul] [înainte de ''iar'' şi ''dar'' se pune virgulă] iar eu imi impachetez niste haine.
Merg la baie si imi iau periuta de dinti, pasta, peria de par, un rimel si un creion negru. Ma intorc in camera si imi iau mp3, talefonul [telefonul] si cobor scarile. Jos era tatal meu si curva lui care ma priveau. Tatal meu este un barbat inalt cu ochi [ochii] verzi si parul brunet, numele lui este Rey Haruno si este un important afacerist din Tokyo. Iar mama mea vitrega, ce urat suna, este inalta, satena si cu ochi [ochii] albastri [albaÅŸtrii], sta in fata mea si zambeste ca o mironosita, numele ei este Kim si era cea mai buna prietena a mamei.
-Am auzit ca ai tapat [strigat] la sotia mea. Vrea [vreau] sa stiu ce motiv ai avut? Tatal meu ma priveste atent, privirea ii ramane atintita pe rucsacul meu.
-Abeea [abea] a trecut o luna de cand a murit mama si tu deja de [te] casatoresti. Si inca ceva [, virgulă] eu nu o sa stau in casa cu asta.
-Nu pleci nicaieri domnisoara. Daca pleci iti inchid cardurile, iti iau cheile de la masina si cheile de la apartament.
Incear ca [încearcă] sa [mă] mituiasca, crede am nevoie de bani [banii] lui, ce prostie, scot din rucsac portofelul si cheile si le arunc pe jos. Apoi imi smulg lantisorul de la gat si il arunc si pe el pe jos, am primit acel lantisor de la el gand [când] am implinit 10 ani si de atunci il port. Batranul ma privea uimit, nu stia ce sa spuna, dar inainte sa ies a strigat.
-E din vina acelui Hidan? De cand a venit el te-ai schimbat.
-Nu tata, nu de cand a venit el. M-am schimbat cand a murit mama si tu te-ai incurcat cu asta! Tip la tatal meu cat ma tin plamanii si apoi ies trantind usa in urma mea.
-Va duc undeva, domnisoara? Axel, soferul tatei imi zambeste prietenesti [prieteneÅŸte] si imi arata masina.
-Nu multumesc, nu mai locuiesc aici.
Barbatu ma priveste uimit cateva secunde dupa care plec, ma indrept spre statie [staţia] de metrou. Voi merge cu metro [metroul] pentru prima data in viata mea.
Am uitat sa ma prezint, numele meu este Sakura Haruno, am parul roz bombon si ochi [ochii] verzi ca ai tatei, corpul meu are forme bine definite. Sunt imbracata cu o pereche de blugi negri [negrii] si o bluza roz, paste [peste] bluza am o geaca de piele neagra. Mama mea a murit in urma unui accident acum o luna, si tatal meu sa [s-a] incurcat cu cea mai buna prietena a ei. Am urcat in metrou si m-am uitat in jur, nu era chiar asa de rau cu metroul.

Buuun...
Avem probleme cu descrierea. Defapt lipseşte cu desăvârşire. O mai întâlneşti ici şi colo când citeşti despre personaje. Asta se rezolvă drăguţă. Te sfătuiesc să citeşti cât mai mult
Acţiunea cam rapidă ce-i drept,dar e okay.
Dialogul te-a salvat. Nu a fost perfect,dar e bun pentru început.
Probleme destul de mari la semnele de punctuaţie, la cuvintele care se scriu cu cratimă. Dar cum ziceam, se poate rezolva.

Îmi cer scuze dacă te simţi în vreun fel jignită, nu am inteţionat deloc asta.

P.S. Înjură-mă prin PM [Personal Message also known as Private Message, în română Mesaj Privat].

Aştept un nou capitol cu îmbunătăţirile de rigoare.
Buna! Mi-am aruncat si eu privirea pe forum sa vad ce ficuri au mai aparut si m-a atras numele ficului tau :> Deci pentru inceput ideea mi se pare ok. Descrierea este asa si asa ar mai merge. Dialogul nu este sec, iar actiunea este putin grabita. Greseli de tastare ai avut dar le-a spus Hide and Seek asa ca nu are rost sa ma mai repet. Cand ai zis de Haidan, nu te-ai referit de cel din Akatsuki, nu? Nu prea o vad pe Sakura cu el O.o. In fine. Astept nextu` si sa ma anunti cand il pui
Placeeeee mult :> ... Ohhh.... hai cu next-ul :> .
Greseli x_x ... tz,am vazut :) [ da , da eu vorbesc :))) ]
Am zis astept next-ul .
Multumesc pt comuri:*:*:*
Hide and Seek, nu m-am suparat, si nu am motiv sa te injur:).
Ba...m-am referit la cel din Akatsuki :P...dar nu este impreuna cu Sakura:))
O sa afli in acest capitol legatura dintre cei ei:)

Capitolul II
Interzis


Oare la ce statie trebuia sa cobor? Asta ii deja a treia. Oare pe ce strada sunt? Ii asa de pustie, e timpul sa o sun pe Ino. Pana sa raspunda privesc in jur, erau cosuri de gunoi rasturnate, iar cladirile aratau groaznic. Geamurile erau murdare, usile de la blocuri erau zgariate.
-Unde dracu trebuia sa cobor? Nici macar nu am intrebat ce mai face.
-Bine, multumesc de intrebare. La prima statie. Unde esti?
-Destul de aproape. Mint eu, nu doream sa-si faca griji degeaba. Ai mai vorbit cu Hidan?
-Nu! Siti-am spus sa mai termini cu prostiile! Nu te-ai lasat?
-Vorbim cand ajung. Spun eu si inchid telefonul. Incep sa caut in agenda, sunt sigura ca am numarul lui.
-Alo? Cine-i la telefon? Da, eu am numarul lui, dar el nu are numarul meu. Nu pot sa cred ca Axel nu ma recunoaste.
-Sunt Sakura. Poti veni dupa mine fara sa afle tata?
-Sigur. Unde esti?
-Pai...nu prea stiu. Intreb pe cineva si te sun cand aflu. Bine?
-Da, dar sa ai grija.
-Daca spui tu,pa. Inchid telefon si ma uit in jur, pe cine sa intreb ca nu-i nime pe drum.
Merg pe strada si vad un mic grup de baieti, care se opresc la un bloc. Ei nu-i mare lucru, o sa-i intreb pe ei. Ma apropi cu pasi mari si grabiti, si aud cum tipa un blond.
-Dar nu-i corect, mereu facem ce vrea Sasuke, si eu vreau sa aleg. Doamne parca ar fi un copil, care nu are jucaria pe care o vrea. Erau trei baieti si blondul, doi erau roscati si destul de bine facuti. Dar privirea mea sa atintit asupra brunetului care statea calm si ma privea. Era frumos, corpul bine lucrat, ochii negri si parul brunet facut tepii.
-Cum se numeste strada? Poate nu trebuia sa fiu asa directa, toti se uitau la mine ca la martieni. Dar inainte sa poata spune ceva, cineva ma prinse de taliei. Ma intorc gata sa ii dau o palma personei din spatele meu, dar ma razgandesc cand vad cine este. Era chiar Hidan, era mai inalt decat mine cu un cap, cu ochii distinctiv roz-violet, cu parul argintiu. Purta o camasa alba deschisa la primi trei nasturi, o pereche de blugi negri si niste tenesi abli cu dungi negre.
-Ce cauta o printesa in locurile astea? Hidan statea in spatele meu si imi zambea dulce. Vrei sa te duc acasa?
-Nici sa nu te gandesti, nu am ce cauta in locul ala. Apropo ai pastile?
Credeam ca va zambi dar sa incruntat rau de tot, ma privit atent dupa care a spus cu o voce aspra.
-Nu, si nici nu o sa poti face rost. Raman masca. Omul asta ii nebun? Am mare nevoie de pastile.
Eram gata sa fac orice pentru ele.
-Te rog, fac orice pentru ele. Cred ca iar am vorbit fara sa gandesc, Hidan zambeste pervers.
-Chiar orice? Ma uit la el si ridic din sprancene, nu eram sigura ce imi va cere.
-Bine nu chiar orice, nu omor pe nimeni. Spun asta si il privesc pe blond, acesta face ochii cat casa.
-Nu vad ce poti face, stai sa ma gandesc, te intorci acasa.
-Ce!? Nici gand, spunemi pe ce strada sunt. Si inca ceva. Dece nu imi dai pastile?
-Pentru ca am vorbit cu fratele tau, si nu-i prea fericit. Am auzit de nunta. Felicitari! Vrei sa te duc undeva?
-Da. Si daca nu termini cu sarcasmul te pleznesc de nu te vezi. Hidan sa uitat la baieti.
-Sasuke, unde-i Itachi? Brunetul ma priveste in continuare, dar si raspunde.
-Te astepta sus. Mi-am intors privirea spre Hidan, el privea in sus la geamurile murdare.
-Vine Axel dupa mine, doar sa-i spun strada...nici nu termin bine fraza ca ii suna telefonul. Raspund fara sa ma uit la cine apeleaza.
-Treci acum acasa! Nu pot sa cred este tata, imi dau ochii peste cap si Hidan observa asta asa ca imi ia telefonul din mana.
-Sakura ii in siguranta cu mine frate. Doamne cred ca il omor pe omul asta.
-Cine este la telefon? Hidan? Spune "nu" te rog eu, spune "nu".
-Da. Dar tu cine esti?
-Tatal ei. Hidan imi inapoiaza telefon, iar eu il privesc cat se poate de urat. Inchid telefon iar el ii sopteste ceva lui Sasuke si intra in scara blocului.
-Hidan vrea sa te duc acasa. Merg dupa brunet pana la masina lui si urc cu el in masina. Era un Ferrari California negru. Sasuke ma privesta cateva minute bune, dupa care vorbaste.
-Unde vrei sa te duc?



Poze:
Sasuke: http://tales-of-sharingan.deviantart.com...a-65666065
Blondul: http://images4.fanpop.com/image/photos/1...00-300.jpg
Hidan: http://quizilla.teennick.com/quizzes/res...3/4786691/
Ferrari California: http://dubdaily.com/wp-content/uploads/2...ornia1.jpg


Sper sa va pleca...Astept critici...:p
Mercii moolt ca mai anunatzzzzz:X:x >:D< Fic-ul tau parerea mea e superb. Cred ca am observat eo acol cv greseala sau poate nu mai vad eo bnee?:))
Hm..am vazut ca ai cv cantitae de dialoog acolo...:P si sincer nu prea vad descriere:| Ai putea scurta din dialog si sa inlocuiesti cu cv descriere a sentimentelor locurilor etc etc.:P

Sper ca nu te-am suparat cu commu:P. Sincer fic-ul tau e superb:x Abea astept nextuu si sa ma anunnti:X:X Ca de nu fac crize;)).[glum]
Hey ^_^ Merci ca m-ai anuntat :* Descrierea....scuza-ma dar cam lipseste ....Inafara de cum arata Sasuke, roscatii, blondu ala si Haidan nu ai descris mai nimic. De peisaje si de sentimente ai auzit? Nu zic ca eu sunt perfecta la capitolul asta da` incerc cat de cat. In fine. Actiunea este grabita. Naratiunea este asa si asa. Dialogul mult si sec. Greseli de tastare nu am vazut. Sakura ia pastile?:O Wow. De ce? In fine. Astept nextu si nu uita sa ma anunti :*


PS:Sper ca nu te-ai suparat de comentariul meu :*
Nu stiu ce-i cu mine in aceasta dimineata insa m-am gandit sa trec si eu pe aici cu un comentariu.

Pai ce pot spune? Idea este cat de cat originala. Sasusaku, eh? Sunt si eu fana de fapt I'm a sasusaku freak insa nu-mi vine sa cred ca spun tocmai eu asa ceva cred ca as dori un alt cuplu.
Oricum sa revenim la ficulet.

Voi incepe cu ceea ce m-a deranjat cel mai tare si care m-am ametit de n-am inteles o iota si anume dialogul. Sincer, m-ai incurcat rau de tot mai ales cand vorbeau sasu, hidan, saku si tacasu. Nici n-am inteles ce vroia sa spuna plus ca este mult prea mult dialog. Inlocuieste-l cu descriere ca oricum aceasta lipeste cu desavarsire. Daca spui ca este blond, roscat, saten, castaniu, etc, etc asta nu inseamna ca ai descris.
Descrie sentimente. Povestesti din perspectiva Sakurei am observat. Vreau sa vad sentimentele pe care le are. Tristete, suparare, fericire, etc, etc.
Actiunea este la curse sau ce? Ai grabit-o mult prea tare. Incetinste-o cu descriere! Tu iti dai seama cate puteai sa descrii tu pe acolo? Ma rog cred ca am deja o problema cu asta insa ti-am spus. Nu este prezenta.

Cam atat am avut de spus iti urez succes in continuare si per ca nu te-a deranjat cu ceva ceea ce ti-am spus. Am facut-o doar ca sa te ajut. Spor la scris si vreau sa vad cum evoluezi.
Pagini: 1 2 3 4