Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Pisicuta este de fapt catea... [+16]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Asa :))) vreau sa zic ca am citit :-" amandoua capitole da mi-a cam fost lene sa comentez =))
Revenind =)) :

Sakura insarcinata ? o.O Wow .. nu prea a fost fetita cuminte :)) rusine sa-i fie si ei si lui Sasuke :))) Ce sa zic super capitol mi-a placut la fel ca si celelalte, desi cred ca tatal acesteia este cam dur cu ea ... >:P nu-mi place asta ... Ahh si Tsunade imi vine so iau la bataie =)) ... Ahh...ce sa mai zic =)) ... astept next-ul :x

Kiss !
Da, dupa o absenta mai lunga, am venit cu un next, zic eu, mai lung. Multumesc enorm pentru comentarii si pentru atentionari si cat despre greselile cu "zmarald" si "sou" [;))] le-am facut doar din neatentie. Imi cer scuze inca o data!
Oh, da, Anna, nu m-ar deranja sa ii alegi tu numele cupilului... sau copiilor >:) inca nu m-am hotarat!
Sper sa va placa si sa ignorati celelalte greselile, pentru ca acum doua minute am terminat de scris si nu l-am corectat. M-am grabit sa il pun, pentru ca tot week-end-ul voi fi plecata, iar week-end-ul incepe de maine dimineata :D. Stiu ca am grabit actiunea in prima parte a flashback-ului, dar trebuia sa trec repede de acea parte.
Inca ceva, avertizarea +16 este valabila pentru acest capitol, chiar daca nu se intampla nimic prea hentai.
Sper sa va placa >:D<

Capitolul 4

Cum era de asteptat Minato si Yura nu facusera mare branza, din contra, ii dadusera o idee si mai traznita tatei. Si bine inteles ca nici cu asta nu eram de acord. Cum sa nasc si sa dau bebelusul meu spre adoptie? Nici moarta nu as face asa ceva, chiar daca ar insemna sa fiu certata cu tata tot restul vietii mele. Si inca nu mi se parea corect. Daca Tsunade ar fi fost insarcinata, nu ar pune-o sa abandoneze copilul.

Imi mangaiam usor burta. Stateam cu spatele sprijinit de perete, cu Sasuke langa mine si cu toti ceilalti imprastiati prin salon. Tenten isi facea de lucru cu o bucata de hartie, dandu-i diferite forme, Neji era absorbit intr-o discutie cu iubitul meu si Naruto, iar Hinata se uita la mine cu ochii aproape plini de lacrimi. Nu intelegeam privirea ei plina de mila, dar nu imi placea. M-am ridicat si m-am dus pana in fata ei, lasandu-ma pe vine si cautandu-i ochii ce tremurau, zbatandu-se in oceanul ce se forma. Isi puse repede mana pe burta mea, si stranse cu putere materialul bluzei cu care eram imbracata. Daca nu ma dadeam usor in spate, m-ar fi zgariat cu unghiile ei extraordinar facute.

-Hinata… esti bine? o intreaba Naruto, pentru ca toti simtira schimbarea de tensiune din camera stipalului. Nu raspunse imediat, slabi stransoara si cu atingeri discrete imi masura atent bazinul. Paru destul de incantata.

-Da, sunt doar… ciudat de invidioasa. Sopti si ma facu sa tresar cand pe fata ei crispata aparu un zambet firav, asa cum eram obijnuita. Astazi era ciudat de frumoasa. Nu la fel de frumoasa ca de obicei. Parul il avea facut in bucle usoare, iar ochii fumurii erau accentuati de un machiaj discret, dar foarte elegant. A fost atat de gratioasa cand s-a ridicat de pe canapeaua crem, luandu-ma in sus si pe mine o data cu ea, incat m-a facut sa inghit orice intrebare pe care aveam sa i-o adresez.

-Esti superba. Cu ce ocaziea atat de… eleganta? Spune Tenten, exact ceea ce ma framanta pe mine. Hin prinse o culoare rozalie in obraji, dar nu se vedea prea mult, pentru ca stratul de machiaj foarte grijuliu asezat impiedica orice imperfectiune sa se vada. Tenten parea la fel de frumoasa ca de obicei. Cu parul saten lasat pe spate, usor ondulat din cauza coculetelor obijnuite pe care le purta in timpul liber. Nu era de loc machiata, iar hainele pareau unele comode, exact stilul ei propriu.

-Oh, nimic, doar ca… - se apropie de urechea satenei si ii sopti ceva – si daca machiajul nu era insotit de o garderoba adecvata si o coafura potrivita, ar fi aratat putin caraghios. Imi dadusem seama despre ce era vorba, asa ca am ridicat din spranceana putin incruntata.

-Dar tu nu aveai probleme cu asta nici macar in generala. Zic, uitandu-ma atent la fruntea ei. Daca priveai cu atentie, se vedea o mica unflatura usor rosiatica. Ridica din umeri, asteptandu-se sa stiu despre ce era vorba. O fi vechea zicala, “Dragostea iese prin piele.”?

-E pentru prima oara cand nu inteleg ce zici… - ofta Sasuke, uitandu-se ba la mine, ba la Hinata. Mi-am privit prietena, apoi pe Naruto ca sa ii dau de inteles ceva brunetei. Aproba subtil din cap, iar eu am zambit multumita. De cine altcine sa se rusineze? Neji ii era var, puteam pune pariu ca o cunostea mai bine ca mine, iar Sasuke nu ar face haz de asa ceva, pentru ca si eu mai avea probleme asemanatoare. Singurul care ar conta aici, ar fi parerea lui Naruto si observasem ca se speria de asta.

-Iti explic mai tarziu. Si nu credeam ca voi fi in stare sa zic asta, dar, la naiba, am pofta de… de un sandwich special, facut de Mary-Lou. Spun, facand cu ochiul, apoi lasandu-mi ochii in pamant rusinata.

-Dar, Sakura, asta se gaseste in cealalta parte a orasului. Se plange Naruto, insa gura ii fu inchisa rapid de Sasuke, care se ridica in picioare si imi face cu ochiul, fiind singurul care intelesese ceea ce vroiam sa spun. Asta era cel mai suptil mod de ai da afara fara sa se supere prea rau. Si probabil si Neji descoperise intelesul ascuns al vorbelor mele. Da, vroiam doar sa raman singura cu fetele. Iubitul meu veni la mine si ma saruta pe obraz, soptindu-mi ca o va lua pe ruta ocolitoare. I-am multumit cu pupic scurt pe buze, din acela ca la gradinita.

-Hei, cei doi Feti-Frumosi, mi se pare ca o femeie insarcinata a spus ca are o pofta. Mi s-ar parea normal sa mergem cat mai repede…

-Ne intoarcem in doua-trei ore. Sper sa fie de ajuns. Ne avertizeaza Neji, oprindu-l pe Naruto din trancanit si iesind toti trei pe usa. Stiam ca ii vor explica si blondului de ce trebuie sa plece si sa nu se grabeasca, pentru ca aveam nevoie de cat mai mult timp. Acum eram toate in picioare si ne-am uitat una la alta, apoi am pornit spre pat, asezandu-se intr-un mod care ne ajuta sa vorbim fara sa ne rusinam sau chesti de genul. Eu si Tenten stateam pe o parte a patului, lasate pe spate, cu capul spre fereastra, iar Hinata s-a asezat pe cealalta parte, cu capul spre usa. Asa nu ne puteam uita una la alta si nu ne simteam ca la interogatoriu, in plus, era foarte comod. Si eu si Tenten asteptam ca Hinata sa inceapa sa vorbeasca si dadu lacatul jos de la gura, dar ceea ce spusese era destul de surprinzator.

-Sunt atat de indragostita… de Naruto…

Nu am putut sa ii raspund nimic, pentru ca daca as fi spus ceva, as fi facut-o sa planga. Naruto nu cauta o relatie. Cel putin, nu atat de curand dupa ceea ce s-a intamplat cu Ryna. El avea nevoie de prieteni sau de o iubita care sa il iubeasca cu adevarat.

-… dar stiu ca acum nu este un moment potrivit si nu mai suport sa se uite la mine ca la o sora.

-Imbata-l, bea si tu, culca-te cu el, ramai insarcinata si va fi obligat sa te ia de nevasta. Spune o asistenta, care tocmai intrase cu o tava plina cu mancare fara culoare sau miros, un terci sters, care parea scapat pe jos de cateva ori sau, mai rau, vomitat. Imediat ce am gandit asta, am fost nevoita sa o iau la fuga spre baie, unde am scos tot ce aveam in mine. Daca asa hranesc ei femeile insarcinate e clar de unde a pornit treaba cu “greturile de dimineata”. Mi-am clatit gura, foarte enervata, apoi m-am postat inapoi in fata asistentei. Mi-am tinut respiratia, dandu-I tava in brate si trimitand-o inapoi de unde a venit. Cand am putut inchide usa, am respirat usurata.

-Hei, esti bine? Vrei sa il sun pe Sasuke? Intreaba Tenten, ridicandu-se intr-un cot sa se uite la mine.

-Nu, lasa-l. Hinata, continua! O indemn, asezandu-ma inapoi la locul meu. Iar ea incepu sa spuna ca si-ar dori sa o priveasca macar o singura data ca pe o “tipa misto” si sa o complimenteze, dacat sa o vada mereu ca pe “best friend forever”.

-Si acum mi-a aparut si cosul asta urias pe frunte si nu pot merge la piscina…

M-am gandit la ceea ce ar fi putut sa faca la piscina. Spunea cu voce tare ca nu stie sa innoate, noi o trageam in apa, ea se prefacea ca se ineaca, iar Naruto ar fi fost singurul care putea sa ii faca respiratie gura la gura. Sau il puneam pe Naruto sa o invete sa innoate. Destule posibilitati, dar toate cu sanse minime de reusita. Imi si imaginam o lupta intre Hinata-ingeras si Hinata-dracusor cu privire la haine in fiecare dimineata.


***###***


Dupa doua ore intregi de strategii si planuri, ne-am dat seama de un lucru: Hinata parea prea inocenta in ochii lui Naruto ca acesta sa o poata vedea cu alti ochi. Ea, acum strangea cearsaful infuriata si tremura usor, dar cand am auzit un suspin eu si Tenten ne-am ridicat automat in picioare, gata sa o consolam.

Dar in loc sa gasim o fata inecata in lacrimi, am gasit o fata zambind din ce in ce mai calm, privind in gol, care isi framanta mainile in poata. Ma simteam atat de neajutorata… Sa imi vad prietena distrusa si sa nu pot face nimic… Greu de suportat. Ii propusesem de asemenea sa vorbesc cu Naruto, dar a dat negativ din cap, fiind convinsa ca si-ar inrautati reputatia. Ar fi considerat-o fricoasa, prea fricoasa sa ii spuna in fata ce simte. Iar ea nu vroia asta, chiar daca era adevarat. Desigur, ii dorea sa para sexy si eleganta, si puternica si hotarata, si frumoasa si de gasca. Numai ca era destul de complicat sa le obti pe toate. Eu, da, eram puternica, de gasca si dupa parerea iubitului meu, frumoasa si sexy, dar gusturile nu le poti discuta. Ea trebuie sa fie femeia perfecta pentru Naruto, nu pentru altii.

Iar femeia perfecta pentru Naruto era cea de casa, care stie sa gateasca si sa spele, sa se priceapa intr-ale casei. Dar de asemenea trebuia sa fie frumoasa si sexy, o femeie care sa il surpinda mereu, ca el sa nu se plictiseasca.

-Sakura, nu ne-ai spus niciodata: cum ai ajuns tu impreuna cu Sasuke? Ma intreba Hinata, parand cu totul absorbita de ceva ce o ingrijora. Am ridicat din spranceana spre Tenten, iar ea mi-a facut cu ochiul, semn ca intra-adevar, nu le povestisem niciodata. Nu imi dadusem seama ca tinusem asta intre mine, Sasuke si Naruto pana acum.

-Um..m… Stiti ca eu in liceu am fost cateva luni cu Pain si ma intelegeam destul de bine cu el, doar ca stiam ca vroia mai mult. Si am refuzat asta, iar el a spus ca daca nu facem sex, ne despartim. Imi lasase doua zile sa ma gandesc, iar cand eram gata sa accept, am vazut-o pe Jinny cocotata pe el, noaptea, in parc. I-am ignorat si am inceput sa alerg spre casa…


Flashback

Si plangeam atat de tare incat abea daca mai vedeam pe unde merg. Cred ca m-am impiedicat de o groaza de ori.. Cand intr-un sfarsit am intrat in living, acolo erau toti, Sasuke, Naruto, Scott, Yura si Minato. Baietii ma priveau tristi, iar cei trei adulti dor incercau sa afle ceea ce se intampla. Si am explodat, pentru ca banuiam ceva, ce imediat mi-a fost dovedit:

-Stiati, nu-i asa? Stiati si nu ati spus nimic! Si va credeam prieteni…

-Sakura…

-Putem sa iti explicam… se ridicasera in picioare si incercau sa ma clameze, dar nu i-am lasat sa zica prea multe, pentru ca orice ar fi spus, orice motiv ar fi avut, probabil ar fi inrautatit situatia.

-Cum poti explica modul in care prietena ta cea mai buna e inselata de iubitul ei si tu nu ii spui nimic?! Cum?! Spuneti-mi, cum?! Au incercat sa vorbeasca, dar, ca si cum as fi fost alergatoare si trebuia sa ajung la finish, am luat-o la fuga pe scari, pana in camera mea, unde am stat inchisa doua zile intregi. Doar Lissa intra in camera mea, cand imi aducea sa mananc. Eram atat de dezamagita. Fusesem inselata de iubit, pusa intr-o situatie absolut penibila, dar mai presus de toate, fusesem inselata de cei in care aveam cel mai mult incredere si care nu credeam vreodata ca imi vor face ceva asemanator. Bine inteles, ii auzeam mereu cum bateau la usa sau ma strigau la geam, sa vin pe balcol sa vorbim si incercau mereu sa imi recastige increderea. In noaptea in care aflasem ca ma insala intelesesem ca il batusera pe Pain in asa hal, incat nu s-a mai prezentat nici macar la scoala.

Si apoi am gasit cursul de karate pe internet unde am fost nevoita sa ies din casa. Sensei a fost incantat de pregatirea mea sportiva, pentru ca fusesem majoreta pana sa imi rup o mana si tata sa imi interzica sa ma mai prezint la antrenamente.

Ma simteam din ce in ce mai bine, iar la putin timp dupa, am inceput sa vorbesc cu Sasuke si Naruto, cu o oarecare retinere. Inca nu aveam incredere in ei. Apoi am iesit cu Sasori de cateva ori, pana mi-a propus sa fac sex cu el si nu am fost de acord. A spus: “Nu pot fi cu o fata care nu vrea sa mi se daruiasca trup si suflet.” Apoi a plecat si nu l-am mai vazut. Bine inteles, baliverne scoase din carti, care pe mine nu ma puteau da pe spate.

Pana de Craciun mai avusesem cateva relatii, care se terminasera la fel ce celelalte: daca nu ma culcam cu ei ma paraseau si dispareau din oras. Ma simteam destul de aiurea sa stiu ca baietii doar asta vroiau de fapt si hotarasem sa scap de virginitate. Dar nu prea stiam cum.

In dimineata Sfintei Sarbatori, sub marele brad frumos impodobit, erau o groaza de cadouri. Cel putin cate patru pentru fiecare, pentru ca petrecusem sarbatorile la vila Uzumaki, toti, ca in familie.

-Sakura, asta e pentru tine! Spune Sasuke, intinzandu-mi o cutie impachetata elegant. M-am intins sa il pup pe obraz, dar el, strigat fiind de Naruto, a intors capul si m-am trezit cu buzele lipite de ale sale. Amandoi am inghetat iar injurul nostru s-a facut liniste. Incepusem sa ne miscam buzele, facand sarutul sa para ca intre doi indragostiti. Si imediat ce ne-am dat seama de asta, am facut cate un pas in spate. Taticii doar se uitau la noi ca la masini straine, iar Naruto se exterioriza intr-un mod foarte ciudat un fel de bucurie amestecata cu surpriza.

-Nu mi-ati spus ca sunteti impreuna! Ce naiba, suntem prieteni…

-Taci Naruto, nu suntem impreuna! Am mormait, intorcandu-ma cu spatele, destul de jenata. Minato, cand a vazut ca totul a devenit stanjenitor l-a batut pe tata pe umar si l-a chemat afara sa ii arate ceva stricat la masina sa. Yura doar ne-a facut co ochiul, spunandu-ne sa razolvam problemele, apoi s-a dus dupa ceilalti. Numai de tata imi era frica, pentru ca dupa ce a murit mama facusem un pact: nu ii spuneam nimic legat de baieti, doar daca erau cazuri cu inimi frante. Cand am auzit usa de la intrare inchizandu-se, m-am intors spre Sasuke si Naruto, mi-am cerut scuze si le-am aruncat cate un pachet. Luasem din mall trei medalioade in forma de inima. Pe al lui Naruto scria “Best”, pe al meu “Friend” iar pe al lui Sasuke “Forever”. Exact in ordinea in care eram asezati mereu la poze. Eu in mijloc, pentru ca eram fata.

-Le puteti purta sau nu, la bratari sau lantisoare de gat. Eu il port la bratara. Am zis, ridicand din umeri si mergand spre fereastra, sa il vad pe Scott cum intra nervos in casa si tranteste usa, iar Minato cu Yura in urma lui, chicotind. Tata ne-a ingnorat total si s-a dus in baie, si am putut vedea o pata mare de ulei de masina pe obrazul si camasa lui.

-Tata, chiar ai masina stricata? Intreaba Naruto, iar Minato ranjeste si da negativ din cap.

-Scott e total pe dinafara cand vine vorba de automobile, asa ca era o distragere buna. Ridica Yura din umeri.

-V-am auzit!

**##**

Dupa inca o relatie ratata din aceeasi cauza, deja o luasem razna. In fiecare noapte plangeam sau mergeam in club si dansam pana lesinam, iar cand Sasuke si Naruto ma aduceau acasa ma trezeam si incepeam sa ma cert cu ei, pentru ca vroiam sa ma duca inapoi. Totusi, distrusa sau nu, nu puneam gura pe alcool sau droguri, indiferent cat de rau ma simteam. Pentru ca era ceva acolo, in inima mea care nu uita niciodata ceea ce poate face alcoolul din om si nu vroiam sa ajung ca acea persoana pe care o stiam mai distrusa.

Intr-o sambata, am stat in pat pana a venit Sasuke, ca de obicei, sa mergem in oras cu gasca. L-am rugat sa ma astepte si am intrat in baie. M-am dezbracat, ramanand in lenjerie intima, ca apoi sa dau si sutienul jos, dupa mi-am luat halatul pe mine si m-am privit in oglinda. Iar o voce badjocoritoare din capul meu a inceput sa vorbeasca…

“Degeaba arati bine daca esti virgina si nu profiti de tinerete!” Si apoi un ecou infricosator mi-a umplut mintea de un singur lucru: Degeaba… Degeaba… Degeaba…

Am inceput sa plang, iar cand m-am uitat a doua oara in oglinda mi-am amintit ca un baiat ma asteapta in camera mea, pe patul meu. Si pe langa asta, era cineva in care aveam incredere. Asta era tot ce imi trebuia. Usor, am deschis usa si am mers tiptil pana langa Sasuke care citea atent dintr-o carte. M-am pus deasupra lui dintr-o data, luandu-l prin surprindere si l-am apucat de umeri.

-Te rog… te rog… culca-te cu mine! A deschis gura sa zica ceva, dar profitand de ocazie, l-am sarutat, bagandu-mi limba in gura lui si adancind, iar el abea dupa cateva secunde a lasat aerul sa ii iasa din piept, ca apoi sa ma prinda de barbie si sa se ridice in sezut, inca lipit de mine. Cu o mana mi-am desfacut cordonul halatului, lasandu-l sa imi cada de pe umeri. Tot ce mai avea pe mine era perechea de bikini albi care speram sa dispara cat mai curand. Cu un tremurat aproape inevitabil al mainilor, am desfacut usor primi nasturi ai camasii pe care o purta. Cand am vrut sa ii rup pe ceilalti m-a prins de incheieturi si s-a dat cu capul in spate. Dar eu incapatanata m-am dus dupa el, pana am ajuns inapoi pe perna. M-a impins usor de umeri, de aceasta data neavand ce face decat sa ii urmez ordinul.

-Doar… nu spune “nu”! zic, sperand cu adevarat sa continuam ceea ce incepusem. Statu putin sa se gandeasca.

-Altadata! Sopteste, uitandu-se adanc in ochii mei, de parca vroia sa afle ce gandesc. M-am incruntat, eram fericita si dezamagita tot odata.

-N-ai spus “nu”! zambesc afectuos punandu-mi palmele langa capul sau, sprijinindu-ma in brate.

-Dar n-am spus nici “da”! potesteaza, ridicandu-si usor capul spre al meu, iar eu ca reactie la cuvintele lui am tasnit in sus. Si a profitat de asta, pentru ca ma imbraca in mai putin de treizeci de secunde inapoi cu halatul. M-am bosulflat direct cand incepu sa isi inchida nasturii de la camasa

-Haide, ce te costa? Intreb, punandu-mi mainile pe pieptul sau, impiedicandu-l sa inchida ultimul nasture. S-a uitat la mine incurcat, apoi si-a scuturat repede capul si m-a apucat de talie, punandu-ma intr-o parte pe pat si prinzandu-mi un picior intre genunchii sai, astfel obligandu-ma sa raman in poizitia dorita de el. Si-a bagat o mana sub cap si se uita atent la mine.

-Vrei sa sti de ce nu o fac? Sopteste, iar eu afirm din cap, putin cam grabita. Isi trecu mana de pe gat pana pe abdomenul meu si am simtit cu obrajii incep sa imi i-a foc. “Ce naiba s-a intamplat cu hotararea de adineauri?!” ma intreb, incercand sa ignor atingerea facuta.

-In primul rand, iti este frica! Afirma zambind multumit de sine. Mai mult ca sigur ii placea efectul care il avusese simpla lui miscare cu mana. Si nu incerca sa negi, pentru ca tremuri! Ranjeste, cand observa ca vreau sa spun ceva. Apoi, chiar crezi ca as profita de tine? Tocmai de tine? Si tocmai in starea asta dramatica in care te afli? Sa nu mai vorbim ca inca nu ai optsprezece ani, daca ar afla Scott ne-ar omora pe amandoi. Inca ai saisprezece ani, nu uita asta.

-Pe tata nu il intereseaza capitolul asta, decat daca eu ies cu inima franta… cum s-a intamplat o singura data… Mi-am lasat capul in jos, evitandu-I privirea, facand pe jucatorul dezamagit si ranit.

-Sakura, daca o fac acum, maine vei regreta si ma vei evita o groaza de timp. Sa nu mai spus, intr-adevar, doare prima data, mai ales daca nu ai sentimente puternice pentru partener, ceva care sa iti distraga atentia de la ceea ce se intampla. Pana nu invetin sa iubesti cu adevarat, nu va fi niciodata momentul potrivit.

In tot acest timp, ma tinu de barbie, astfel incat sa ma uit in ochii lui, sa vad granitele dintre o dorinta care parea sa arda si inca ceva, ceva ce pur si simplu imi placea, ma facea sa cred cu adevarat ceea ce spune.

Sinceritate, mi-am spus, fiind foarte suprinsa ca imi puteam da seama de asta. Deci el era, pana la urma, cel de care imi doream sa ma indragostesc cu adevarat? Mai mult ca sigur nu ar fi facut pentru oricine ceea ce face pentru mine, nu? Si atunci, eu eram cea care trebuia sa inaintez cu un pas, spre “noi”? Eu… da, eu…

M-au podidit lacrimile si m-am smucit din stransoarea genunchilor lui, ca apoi sa ma avant spre pieptul sau si sa incep sa plang cu suspine, recunoscatoare in cel mai pur mod, dorindu-mi cu adevarat, pentru prima oara, sa se opreasca timpul si sa stam asa pentru totdeauna.

-Vreau… chiar vreau sa te iubesc! Murmur fara sa imi dau seama si am inchis ochii intelegand ceea ce spusesem. Da, imi doream sa il iubesc si sa ma iubeasca, si asta nu pentruc a vroiam sa ma culc cu el, dar era cel in care aveam ce mai mare incredere, cu care copilarisem si cu care puteam sa il scot si pe Naruto din belele, de fiecare data cand facea cate o prostie. Era tipul perfect pentru mine, cu care intr-adevar stiam ca pot avea un viitor placut si plin de surprize. In plus, stiam ca tata nu ar fi avut nimic de obiectat, pentru ca si el il iubea pe Sasuke, asa cum il iubea si pe Naruto, ca pe proprii lui fii.

End FlashBack

-Si asta a fost tot. Dupa, am ramas impreuna pana il ziua de azi. Si nu, nu am facut sex dupa ce i-am spus ca intr-adevar sunt indragostita, pentru ca a spus “nu” pana ce am implinit optsprezece ani. In salon se facu liniste o buna bucata de timp, si nici macar suspinele Hinatei nu se mai auzeau , pentru ca fusese atat de atenta, incat uitase de problema ei cu Naruto...

-Mi-a venit o idee! Striga Tenten, ridicandu-se in sezut cu o mana in sus si ochii arzatori, foarte mandri.

-Ce idee, iubito? Se aude si vocea lui Neji, care tocmai intrase pe usa, in spatele lui fiind Naruto. Ne-am ridicat toate din pozitia in care ne aflam si ne-am uitat la ceas. Trecusera aproape patru ore. Asteptam sa mai intre cineve pe usa, dar Naruto a inchis-o in urma lui si nu s-a redeschis.

-Unde e Sasuke? Zic, uitandu-ma la cei doi.

-Vorbeste cu tata, Scott si Yura pe coidor. Am inteles ca Scott vrea sa isi ceara scuze. Oricum, Tenten, care e ideea? Din entuziasmul tau imi dau seama ca ne vom distra! Imi explica Naruto, apoi prea curios, ma ignora total. Tanten spune ca Hinata vrea sa invete biliard, si ca ar fi frumos din partea noastra se mergem, in seara asta sau maine, depinde cum voi fi externata, la un bar cu biliard. Si m-am prins de ceea ce vrea sa insinueze. Am ranjit.

-O pot invata eu acasa… incearca Neji sa spuna, dar e readus la tacere imediat de un toc peste degetele lui de la picioare.

-Naruto, esti singurul destul de bun la biliard cat sa poti invata si pe altii. Am zis, uitandu-ma admirativ la el. Hinata, vi cu mine pana la baie? Vreau sa ma ajuti sa… aaaa… fac ceva! O chem, sa ii explic ceea ce vrem noi sa facem. Imediat ce ajungem in incaperea mult prea mica, incepe sa ceara explicatii, soptind ca ea stie sa joace biliard.

-In seara asta nu vei sti. Este vorba doar de pozitia aia in care aproape se va cocota pe tine. Sti, sta in spatele tau, iti asaza soldurile corespunzator, se lipeste de tine iar si iar si iar… Si doar atat a trebuit sa spun ca sa o fac mai visatoare decat era si sa o conving ca trebuie sa se prefaca bine.
Iaaaw :x ce dragut a fost acest capitol dear >:D< ... Umm , bine , hai sa incepem cu introducerile . `Ello beib` , vad ca ai venit cu un capitol nou , deci pur si simplu te ador , este geniala >:D< :]] . Flash Back-ul a fost cireasa de pe tort , chiar mi-a placut mult :]] . Mai , si de acum sigur nu o sa imi placa :]] , ca` o sa fie si mult Naruhina ^^' , eh , sa vedem ce o sa mai scrii :]] . Deacrierea mi-a placut la macsim [ stiu cum se scrie ] , a fost foarte frumoasa .... Naratiunea a fost si ea la locul ei , chiar ok .... Umm , dialogu a fost cam 70% din capitol , cred :]] Dar nu mi s-a parut sec chiar de loc . Greselile de tastare , uhuuu , au fost si ele prezente , cum sa lipseasca :]] . Dar capitolul a fost lung si asta mi`a placut mult , macar am ce sa citesc , nu un capitol de 30'jde randuri ^^' . Mai , cam atat am avut de zis , spor la scris si multa inspiratie . Ja ne ! ^^
Insfarsit capitolul urmator.
Imi cer scuze ca nu am reusit sa ajung si la celelalte capitole >.<
Bun ! Capitolul 4 a fost pur si simplu genial. Mi-a placut foarte mult. Hhh.. il urasc pe Scott. >.< Cum sa o puna pe fata sa avorteze ? In fine.. las asta la o parte. ^^
Ce-i drept, capitolul acesta a fost mai lung decat celelalte.
Dialogul mi-a placut. Nu mi s-a parut ca ai prea mult. In cantitati potrivite si deloc sec. ^^ Perfect. Sti sa-l folosesti cu cap. ^^
Naratiunea este acolo si se imbina foarte frumos cu celelalte. Ador modul in care narezi. :X
Descrierea.. Imi place. Chiar foarte mult. Sentimentele Sakurei sunt descrise foarte frumos. Nu am ce comenta despre ea. ^^ Te descurci foarte bine cu ea. Este sub comanda ta.
Greseli nu am vazut. Sincera sa fiu nici nu m-am uitat dupa ele. Actiunea a fost atat de captivanta incat daca au fost am trecut pe langa ele. ^^
Atat am avut de zis.
Te astept cu nextul. ^^
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare !
:bye:
>:D<
haleluia:x
super capitol..dulce chiar
ce de imaginatie pe siteul asta XD
abea astept nextul:x:x
sa ma anunti si p mn cand il pui ;)
hey, am citit ficul tau si mi se pare foarte dragut
descrierea este buna
dialogul nu este sec si imi place cum descri personajele
sper sa scri cat mai repede continuarea si sa ma anunti si pe mine ;)
Ja ne :*
Esti geniala! Este atat de intens fic-ul tau. :))
In primul rand pentru ca ideea este 100% originala. Adica in limitele unui fic Naruto si in limita in care eu nu am mai citit asa ceva.
Felul in care narezi ma fascineaza. Ma tii in priza pe tot parcursul capitolului si chiar dupa ce il termin de citit.
Ai descriere destul de buna, aici ai mai putea insista pe sentimente, mai ales ca urmeaza ca Hinata sa primeasca o lectie de biliard. :>
Dialogul nu ma deranjeaza ca este predominant pentru ca nu mi se pare sec.
S-ar parea ca imi place mult acest fic, dar este ceva care totusi ma ameteste. Nu mi se pare ca ai o idee solida a capitolului. Incerci sa atingi mai multe subiecte si asta ma deruteaza. Mi se pare ca uneori mergi din una in alta, dar atata timp cat inteleg totul in final, nu este atat de grav, doar poate o sa acorzi mai multa atentie pe viitor.
Am tinut minte doar o greseala din cele patru capitole, imi pare rau daca a mai fost amintita si de altcineva:
iubit-o -> iubito
Sa scrii in continuare la fel de bine si te asteptam cu urmatorul capitol!>:D<
WoOoW. WoOoW. WoOoW. Imi place foarte mult, ideea actiunea, descrierea, dialogul, sunt minunate. Sper ca Sakura si Sasuke sa poata avea acel copil, dar scorpia ( nu-mi vine sa cred ca am spus asta) de mama ei vitrega o sa le dea dureri de cap. Mie chiar imi place ideea, este prima poveste Sasusaku care nu ii are pe ei in mijlocul actiunii.

Imi doresc sa citesc repede urmatorul capitol.



Semnat fanul tau 1#

Bye Bye
hey...am venit pe la ficul tau si ce pot sa spun decat ca imi place. E o idee originala si asa cum a spus si Miranda ^_^ este prima poveste care nu ii are pe cuplul favorit si celebru in mijlocul actiuni si atentiei. Nu comentez de naratiune, descriere, dialog pentru ca nu am ce sa spun decat ca se imbina super si titlu e minunat. Super Sakura va fi mamica si Scott vai cel bat :die: ...Cum sa-i ceri asta fiicei tale? :scary: Sasuke haide mama nu o ceri in casatorie pe sakura, adica o iubesti si vei avea un copil. Ce planuri au Tenten si Sakura pentru Hinata :yes: asa imi place :)) Curaj Hinata si Naruto, dobitocule , ai grija cu Hinata ca te bat eu :)) Sper ca Tsunade, scorpia aia sa fie demascata odata. Am spus ce am avut de zis si astept nextu...poate, te rog :pls:, sa ma anunti :eto:
I SUPER ficu tau.:chuu::chuu:
Nu am nimic de comentat.Tine-o tot asa.
Good job.:bv::bv:
Si anunta-ma cand pui nextu.:love:
Ja ne!:bye:
Pagini: 1 2 3 4