Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Labirintul inselaciunilor
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
1.Viata de chin

Sakura:
-Te rog,nu mai da !
-…
-Nu mai da !am spus.Nu am facut nimic ,spun cu ochii plini de lacrimi.
-Faptul ca ai iesit afara cand a inceput sa se insereze nu e nimic ?spuse mama nervoasa dand in continuare in mine.
-Am iesit cu Ayumi si Yuki.Nu am patit nimic.spun cu eu cu fata inca plina de lacrimi .
-Ai iesit din cuvantul meu.Tiam mai spus ca nu ai voie cu ele.<de parca as ascultao pe mama.>
-Dar de ce nu ?o intreb cu chipul plecat in jos pentru a nu o privi in ochi.
-Nu mai pune alte intrebari si nu mai ridica tonul la mine !Iesi din fata mea !sa nu te mai prind ca iesi cu ele !Ai inteles ?spuse aceasta, defapt tipand la mine.
In acel moment i-am multumit lui Dumnezeu ca m-a scapat din mainile ei si am urcat cu viteza luminii sus la mansarda unde era camera mea .In camera era un pat mare dublu asezat langa fereastra.Era acoperit cu o lenjerie neagra cu modele mov.in partea stanga era un dulap mare in care imi tineam toate hainele,iar in stanga era biroul unde statea laptop-ul printtre multele caiete si printre schitele mele abia terminate.Ma indrept spre dulap si imi aleg o pereche de colanti negri,o fusta de culare mov cu carouri negre si un tricou stramt pe care scria «last night »M-am asezat pe pat si am inceput o schita noua.In timp ce trasam liniile pe foaia alba vorbeam cu imne insami<Inca o « cearta » cu mama.Practic ma batuse cum facea tot timpul .>Ma ridec si ma indrept spre baie.Intru si ma privesc in oglinda.Ochii mei de culoarea smaraldelor erau inca brazdati de lacrimi ,iar parul meu de culoarea florilor de cires abia inflorite era imprastiat pe tot chipul care era de culoarea galbuie inspre alb.Aveam ochii rosii si umflati de la atata plans ,si tocmai ce era mai rau aveam o zgarietura de mai mare frumusetea pe obrazul drept.Arata atat de inestetic ,norocul meu ca o puteam acoperi cu bretonul.
<M-am saturat de ea. M-am saturat sa ma bata tot timpul fara macar sa fi facut ceva.>
-Sakura,treci imediat jos !
Ma aud strigata asa ca hotarasc sa cobor jos pentru ca nu vreau sa risc alt scandal.
-Da mama,ce s-a intamplat ?o intreb eu parand aparent calma.
-Observ cu desavarsire ca nu pot sa mai comunic cu tine de la o vreme,asa ca ma simt nevoita sa te anunt ca ne mutam din oras pentru totdeauna.
-Ce ?Dar mama ,nu poti sa imi faci una ca astaDe ce trebuie sa ne mutam iar ?o intreb ,defapt tip la mama.
-Fara intrebari.Poti sa incepi sa-ti faci bagajele pentru ca maine plecam ,spuse mama cu superioritate.
-Unde ?intreb eu sperand ca imi va spune.
-In capitala.Vei merge la cel mai bun liceu de acolo .
-Asta ineamna ca voi merge la liceul Konoha ?o intreb pe mama stiind ca acela era liceul de arte dar si cel mai bun liceu .
Da ,dar nu te entuziasma prea tare ;nu ai sa rezisti prea mult acolo pentru ca sunt numai pusti de bani gata acolo.
-Cum zici tu mama.spun cu jumatate de gura dupa care plec inapoi in camera mea. Intr-un troleu mare de culoare neagra pun totate hainele .Intr-un rucsac negru cu dungi roz ciclam pun toate machiajurile si tot ce era necesar pentru par.In alt rucsac mov , pun laptop-ul si aparatul foto digital.Imi pastrez o tinuta pentru maine cand plecam si o pe scaunul de la birou.Tinuta era formata dintr-o pereche de blugi cu turul lasat si de culoare inchisa cu diferite modele pe ei si o bluza cu amy lee ,solista trupei mele preferate « Evanescence »Dupa aceea mai intru putin pe mess de pe calculatorul care statea in cealalta parte a biroului .Am vorbit cu cele 2 fete si leam povestit ca o sa plec si au fost foarte triste si am mai vorbit cu inca un baiat pe nume sasuke care nu stiu ce chestie voia el .
Apoi m-am schimbat in pijamalele mele negre cu roz si m-am pus in pat unde am adormit cu gandul la fostul si singurlu meu prieten .A fost singurul baiat pe care l-am putut iubi si l-am pierdut din cauza mamei.Il chema Yuri.Era brunet ,iar ochii lui atat de sinceri puteau vraji orice fata.Si totusi el m-a ales pe mine.Amintiri frumoase care ma vor bantui toata viata ; chiar si in mormant.


Sasuke :
Stateam in camera mea si priveam pe geam.Ma hotarasc sa intru pe mess si observ ca este doar o fata cu care nu am vorbit niciodata desi era in jur de ora 21.Am hotarat sa ma bag cu ea in seama deoarece ma plictiseam de moarte.
~Sweet#boy~ :buna » :-*
~fLo@3e#de#cI3e$~:mda... Buna :|
<<ce fata,imi aminteste de mine>
~Sweet#boy~:da ce vb asa in greata ?
~fLo@3e#de#cI3e$~:scz da am avut o cearta cu mama
app ma cheama sakura.pe tn ?
~Sweet#boy~:poti sa imi spui sasuke
~fLo@3e#de#cI3e$~: aha…shi de unde esti ?
!Sweet#boy~ :din tokio.uh ?;;)
~fLo@3e#de#cI3e$~:nu conteaza:-j oricum ma mut de maine in tokio
~Sweet#boy~:aha.poate ne vedem shi noi :->
~fLo@3e#de#cI3e$~:nu prea cred fraere :))
~fLo@3e#de#cI3e$~ has signed out

<<Interesanta fata asta;trebuie neaparat sa o am.>>imi zic in minte.
Dupa aceea am inchis capculatorul si m-am dus la culcare pentru ca eram destul de oboist avand in vedere ca sunt seful celei mai periculoase gasti din intreaga Japonie.
[attachment=1668] sakura
[attachment=1669] sasuke
Hmmm....sa stii ca mi-a placut tare mult ideea.Faptul ca Sakura are asa o mama imi aminteste de unele filme pe care le-am vazut ( nu te supara ).Mi-a placut faptul ca ai evitat sa-l bagi si pe Sasuke la inceput cum am vazut in alte povestioare.Actiunea a fost ok , desi prea grabita la inceput.Puteai sa descrii putin locul sau macar sa zici daca era zi sau noapte (ceva de genul ).
Descrierea a fost si ea bunicica dar incearca data viitoare sa nu descrii chiar toate detaliile de la haine.Crede-ma , pe nimeni nu-l va interesa ce scrie pe haina respectiva.Dialogul a fost bun , desi prea mult in unele locuri.Mi-a placut si convorbirea pe mess.Aaaa....era sa uit ! Cand Sakura vorbea singura , puteai sa faci si ceva comunicare monologata ( dak intelegi ce vreau sa spun ).In rest , continua asa si vei ajunge departe.Si inca ceva : abia astept nextul.Imi place la nebunie ideea.
:-? hmmm deci, ce pot sa spun?
e in regula ficul tau, chiar daca esti la inceput, insa mai ai de lucrat la el.
descriere am vazut ca este, ai descris frumos sentimentele fetei, dar nu si ale baiatului; dialogul...a fost cam mult, incearca sa mai reduci din el, naratiunea...hmm, mai lucreaza sorry, iar actiunea a fost grabita. mai ai de lucrat mult, insa daca vei tine cont de sfaturile primite fii sigura ca vei creste.
ideea ficului nu pot spune ca e originala pentru inceput, dar voi vedea pe parcurs ce idee ai, oricum sper sa fie ceva original.
sper ca nu te-ai suparat..asa ca astept nextu, si sper sa ma anunti si pe mine.

:bye:
Buna, am ajuns si eu pe aici :)
Imi place ideea ficului, nu am mai vazut ficuri in genul asta. Totusi, poate poti lucra putin la descriere, sa mai lungesti putin. Mai ales, capitolul este cam scurtut. Ce spui, il lungim putin? :-) ;;)
Astept nerabdatoare urmatorul capitol :-) Bafta! :*

App: vezi ca va trebui sa bagi un disclaimer pe aici, altfel topicul risca sa fie inchis >.<"
Hmm ^_^ Am ajuns si aici :* Imi place ideea Descrierea este buna dar ar mai merge. Dialohul este putin cam mult. Pe viitor mai redu din el. Actiunea a fost usor grabita la inceput dar ai mai incetinit-o cat de cat spre final. Mi-a placut convorbirea de pe mess Mai ales partea cu ,,ce fata, imi aminteste de mine" ^_^. Sincer nu prea mi-a placut numele lor de mess Adica in fine nu prea conteaza asta. Le pui ce nume doresti. In rest nimic si astept next.

PS:Anunta-ma cand il pui
PS2:Imi place mel de la signu tau:>

Edit: Sa pui disclaimer daca vrei sa nu ti se stearga ficu
Disclamerul se pune la inceput de capitol, nu in alt mesaj. Te rog frumos sa-l pui acolo, nu sunt moderator dar e posibil sa ti se inchida ficul.
Cat destre capitol pot sa spun ca ai avut cateva greseli, o sa le scriu deoarece toate sunt facute la sfarsit, se pare ca te-ai grabit sa termini. Daca nu poti il puneai la sfarsit, nu te omoara nimeni tinand cont ca este primul, capitol:

capculatorul~ calculatorul
oboist~ obosit
si o pe scaun~ si o pun pe scaun

Descrierea nu este foarte buna, ma refer la cea sentimentala. Dialogul este cam sec, incearca sa reduci din el si sa scri mai mult la replica unei personae. Ideea in momentul de fata este buna si originala.
Sper ca o sa ma anunti cand pui capitolul doi :x:x:x
Nu este vorba de parere, disclamerul trebuie pus ca altfel ti se sterge povestea. Se pune la inceput ca sa se stie ca persoanele care se gasesc in fic nu sunt facute de tine, chiar daca inventezi tu alte personaje, atat timp cat se gaseste cineva din animeul Naruto trebuie sa pui. Cat daca ne place sa sti ca de asta facem. Daca nu ne-ar placea nu te-am ruga sa-l pui.

Disclaimer: Nu detin nici un personaji din animeul Naruto si nu fac profil de pe urma lor. ( asta este tot, nu trebuie pus decat la primul capitol)
Sa pui continuarea plz :x:x:x
2.O noua zi,un nou inceput


Sakura:
O nua zi incepuse.Soarele batea cu putere incercand sa intre prin fereastra mea si sa ma trezeasca.Intr-un final reusesc si eu sa deschid ochii cu toate ca nu prea imi reusea ,deoarece imi intra soarele direct in ochi.ma ridic dupa cinci minute si ma indrept spre baie petru a ma pregati de plecare.Mai intai imi fac un dus rapid si apoi ma imbrac in tinuta pe care mi-am pregatit-o cu o seara inainte dupa care ies din camera cu bagajele pe care le tarai pe scari urmand sa fie bagate in portbagaj.ma urc pe bancheta din spate si astpet sa urce si mama la volan.Aud cum porneste motorul si observ ca incepem sa me deplasam.Nu imi venea sa cred ca plecam din locul meu natal;din locul in care am copilarit;din locul unde aveam prieteni.In acel moment o uram pe mama pentru ceea ce imi facuse ;defapt o uram din totdeauna ,dar nu puteam sa ii spun .As fi vrut sa plec din casa ei ,sa ma mut singura ,dar nu aveam cum pentru ca nu eram majora si nici macar nu aveam unde sa plec.Prefer sa tac din gura si merg in continuare la scoala pentru a-mi face o cariera de designer .Priveam absenta cum ne indepartam din ce in ce mai mult de oras,gandindu-ma la convorbirea de aseara cu tipul ala Sasuke ce parea cam pervers dupa parerea mea.Imi era frica sa nu cumva sa dau de el si sa se lege de mine pentru faptul ca iam vorbit urat pe mess.
Plictisita pana peste cap sa privesc iar si iar pe geam imi scot castile de la telefon si incep sa ascult muzica.Incepe melodia mea preferata »Skillet-Last Night » si incerc sa fredonez versurile fara sa ma auda mama deoarece face urat,ea fiind o cocalara si jumatate.Crede ca sunt « emo » daca ascult rock.Ma rog ,mie nu imi pasa deloc ce crede ea despre mine.Cam peste o jumatate de ora adorm cu castile in urechi si nu imi dau seama cand am ajuns.Stiu doar ca m-a trezit mama sa cobor si sa imi duc bagajele in noua noastra locuinta,fiin o casa mai mare decat cealalta si bineinteles cu o mansarda .
-Mansarda e a mea !ii spun mamei foarte entuziasta.
-Stiam deja asta,asa ca am avut grija sa fie decorata dupa gustul tau ;spune mamacu un zambet pe fata care parea plin de afectiune ,dardefapt nu simboliza nimic(stia sa se prefaca foarte bineX()
Ma consolez cu aceasta idee si imi iau bagajele dupa care urc scarile pana ajung unde mi-am propus.Imediat ce am deschis usa am scapat bagajele jos de uimire.Camera era mare si spatioasa.Peretii erau movi in timp ce parchetul era negru si avea asezat un covor mare si pufos cu diferite nuante de mov.In mijlocul camerei era asezat un pat de doua persoane cu lenjerie mov si mici modele negre.In partea dreapta a patului zacea un birou din sticla ce astepta ca laptop-ul si schitele mele sa fie asezate pe el.In cealalta parte a patului era un sifonier mare,iar fata in fata cu patul era usa ce conducea spre incaperea baii.
Cred ca camera aceasta este cel mai bun lucru care mi se putea intampla in viata ,in rest nu o sa mai fie lucruribune in viata mea
Gandindu-ma la acest lucru incep sa ma intristez din ce in ce mai tarepana imi aluneca o lacrima si inca una,pana incep sa plang in adevaratul sens al cuvantului.Ma gandeam la prietenii mei pe care i-am lasat in urma si care probabil ma urasc pentru ca nu mi-am luat ramas bun inainte sa plec.
Arunc bagajele unde apuc si ma trantesc in pat adormind cu lacrimi in ochi gandindu-ma la prietenii mei.
Hotarasc sa deschid si eu ochii dupa ce imi suna telefonul de vreo cinci minute si raspund.
-Alo !Sakura la telefon.spun eu plictisita si adormita in acelasi timp.
-Sakura ?Sunt Yuky .Ai ajuns ?intreaba prietena mea putin vam trista.
-Da,am ajuns acum vreo trei ore;spun putin cam adormita uitandu-ma la ceas.Se pare ca era in jur de ora paisprezece.
-OK!Asta am vrut sa stiu.Sa vad daca ai ajuns intreaga,spune prietena mea razand prin telefon.Incep si eu sa fac acelasi lucru ,doar ca eu faceam asta cu sarcasm in voce deoarece nu apreciam glumele ei de cele mai multe ori chiar daca era prietena mea.
-Sa stii ca deja iti simtim lipsa si ne este dor de tine,adauga din nou prietena mea trezindu-ma din gandurile mele.Simt cum devin melancolica si sentimentala de odata si adaug si eu la randul meu :
-Si…mie de voi,spun printre suspine.
Convorbirea noastra nu mai dureaza mult deoarece o aud pe mama cum ma striga asa ca moam luat la revedere de la Yuky si am coborat sa vad ce spune.Se pare ca voria sa imi spuna ca vrea sa imi asez lucrurile in dulapuri pentru ca se pare ca maine incepea scoala.Am si uitat ca incepe.Cat de repede trece vacanta asta.Am hotarat sa fac ce mia spus ca sa nu isc o alta cearta si dupa ce am terminat ma asez pe pat si adorm asa pana maine dimineata.


P.S.: Scuzati-ma dak e cam scpurt dar l-am facut in dimineata asta pentru ca am fost pedepsita si nu am avut voie la cp:zuppy03: vreau comuri dure de la voi dak se poate pentru ca vreau sa ma perfectiionez...vreau sa ajung sa fie perfect acest fic
Hey :> Scuze de intarziere Scoala asta Dimineata am avut teme si de la 1 pana aqm ore . Abia acum am avut timp sa citesc Imi place drept sa zic Descrierea este prezenta dar ar mai merge. Dau un edit mai trz k trb sa imi reformatez pcu

Edit:Gata am revenit. Am ramas la actiune :-?. E putin cam grabita da` se rezolva prin mai multa descriere. Dialogul e putin cam sec. NAratiunea este ok. Greseli de tastare am vazut da` mie sila sa mai dau cu ochiu` sa vad kre sunt. SO, astept nextu`
Mie nu mi se pare ca ficul tau este aiurea.. E unul chiar frumos :> Dar ar fi si mai frumos daca ai adauga mai multa descriere si ai mai reduce din dialog. Dialogul pare a fi cea mai simpla parte dintr-un fic. Ei bine este, daca stii cum sa il pui. Daca este sec sigur cititorul se va plictisi. Cel mai bine e sa reduci cat mai mult din el si sa il inlocuiesti cu descriere. Sunt sigura k dk faci asta nimeni nu iti va reprosa nimic. Acum nu zic sa nu pui deloc. Zic sa pui ,,cu cap" cum s'ar zice. Si ai grija la greselile de tastare si la estetica. Altceva nu prea am ce sa mai spun. Astept nextu
Pagini: 1 2