Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Dragoste de liceu(+18)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Stiu ca se inchide dar vreau sa comentez:
Sasuke moare iar Sakura sufera dupa el, este clar ca se sinucide si apoi saman impreuna. Stiu ideea, dar daca este alta imi cer scuze. Descrierea sentimentala este buna, dar mai trebuie putin de tot. Dialogul in ultimul capitol nu am vazut, dar in celelalte este bun. Ideea este buna si tot asa mai departe.
Ja ne.
Pai am observat ca oricum ficul nu este inchis si, in ciuda plictiselii mele cred ca o sa il continuii. Probabil credeti ca sunt idioata sau nehotarata ba il continui ba nu, pai deocamdata m- am hotarat sa- l continui. O sa dau un edit cand termin capitolul.
Buna>>> mai pui nextu?! ca de cand astept sa vad ce se intampla ii viitorul capitol am facut panza .... ca mereu intru sa vad daca ai pus continuarea si cu suparare constat ca nu. Deci te rog sa pui si continuarea mai repede deoarece vreau sa vad ce se intampla cu Sasuke si Sakura . Sa ma anunti si sper sa fie cat mai repede :*
Am adus nextul care este cam scurt. Nu prea am avut multa inspiratie si nici timp. Am fost racita si nu am stat prea mult la PC si am avut o groaza de recuperat de la scoala din cauza ca am lipsit doua saptamani la inceputul semestrului si inca una. Nu este prea reusit. Va las sa cititi ''opera de arta''.
So:

Capitolul XIII



~Sakura~


Oare Sasuke chiar o sã dea ortu’ popii de data aceasta? Daca da, ce dracu o sã fac eu fãrã persoana iubitã, fãrã el? Chiar nu o sa se mai opreasca odata suferinta asta ? Parcã s- a abatut un blestem asupra noastrã, unul de care nu mai scãpãm vreodatã. Este asa de deprimant sã stau si sã- l privesc neputiincioasã cum stãtea pe acel pat in care probabil isi avea somnul de veci. Cascadele de lacrimi nu incetau sa imi brazdeze necontenit fata. Incep sã ma plimb de colo colo prin camera asteptand vesti de la domn’ doctor. Jur, primul lucru pe care imi vine sã il fac acum este sa ma duc pe acoperisul spitalului si sã mã arunc in gol decat sã suport o pierdere ca asta. Privesc cum doctorul vine spre mine cu o privire mohoratã :

-Imi pare rãu dar nu se mai poate face nimic, fiul dumneavoastrã este *…* spuse el cãtre mine si cãtre pãrintii brunetului care erau aproape ca si morti. Erau palizi cu nasuri de clown, rosu ca focul de la atata plans iar acum vestea asta. Dealtfel, nu era mare diferenta intre mine si ei. Sasuke, dragostea vietii mele, de ce- mi faci una ca asta, stii ca nu pot renunta la iubirea care era, este si va continua sã existe intre noi. Doamne, daca e sa- l iei pe Sasuke alãturi de tine, strangemã si pe mine de pe lumea asta cãci eu nu voi renunta in veci la brunetul meu.

Ce ar trebui sa fac acum ? Sã stau degeaba si sã privesc cum Sasuke se st-sting-stinge încetul cu încetul, ce tot spun eu, el trãieste îl simt el este si va fi mereu în inima mea, a tuturor. Sasuke, cât Dumnezeu mai dureaza şarada asta de doi bani scoalã naibii odatã din patul ãsta blestemat inainte sã mã apuce pe mine nebunia. Haide leneşule, putoare ridicãte odatã. *Pfff*, oricât as incerca sã ma calmez nu as putea. Mã apropii din nou de el, asezândumã pe un scaun de lânga patul sãu şi ţinandu- i strâns mâna sa rece in a mea. Poate cã nu respira, nu- i bãtea inima şi nu avea puls dar sângele ii circula prin vene. Ĩl simt, Sasuke e viu. Hai brunetul meu, trezirea, nu mai am rãbdare...Aiurez nu? Deja ma apucat depresia, de ce Doamne?
Fara sa- mi dau seama, am ramas singura cu el in camera. Banuiesc, ca tot ce pot sa fac acum mai bine este sa ma rog ca sa- si revina – sa se intample o minune.


~ Sasuke ~


Asta este, mi- a venit sfarsitul. Pariez, cica pariez, acum sunt in drum spre iad pentru toate prostiile pe care le- am facut dea lungul timpului. De data asta nimeni nu o sa ma salveze, nici nu as mai avea de ce sa traiesc oricum. Am jignit- o pe femeia pe care o iubesc dovada ca sunt un animal bun de nimic care stie sa se faca urat si dispretuit de toti, fara dragostea Sakurei ce rost mai are sa traiesc ? Cum am putut fi asa de iresponsabil nu, asa de idiot ? La ce ma gandeam ? Merit sa mor, asta- mi este pedeapsa pentru ca am facut- o sa sufere pe Sakura asa am si meritat.

Ce m- ar mai putea scapa acum din locul asta sumbru, din acest infern nesfarsit ? Nimeni si nimic. Eu mi- am ales destinul si mi- am facut- o cu mana mea. Cum as putea sa traiesc fara saruturile si fara mangaierile rozaliei? Dar cel mai important, cum as putea sa traiesc stiind ca nu voi mai auzi niciodata vreun ‘’-Te iubesc’’ din partea ei ? Sakura era sensul vietii mele, motivul pentru care traiam si era tot ce iubeam cel mai mult in viata asta nedreapta, ea este si va fi intotdeauna comoara mea de aur.

‘’-Te iubesc !’’

Doar aceste cuvinte imi dadeau putere acum. Aveam de ce sa traiesc, Sakura, fratele meu, parintii mei. Oare am fost mereu asa de negativist ? Probabil, pentru ca sunt cu ambele picioare in groapa. Cum am cazut, asa ma si ridic. Ce tot am aiurit eu pana acum, nu mor, Sasuke Uchiha nu moare asa de usor, nu asa de tanar si sa- i las balta pe toti. Da m- ati auzit !

---

-N’ am murit ! ma trezesc eu sa tip haotic prin incaperea in care era doar rozalia.
Schitez doar un zambet idiot din coltul gurii ca sa nu ma apuce un ras isteric si nu apuc sa fac altceva ca simt cum sunt imbratisat de Sakura. Ne privim cateva momente unul in ochii celuilalt dupa care vocea sa melodioasa imi alina auzul…

-Ce m- ai speriat !
-Iarta- ma si *…* multumesc ca- mi esti mereu alaturi la bine si la greu.

Cam atat am eu sa- i transmit. Ea imi este mereu aproape si sper ca ma va ierta, cu putin noroc a facut- o deja. Nu m- as fi simtit eu bine daca fara sa- i cer iertare. Fara sa ma gandesc prea mult, o cuprind intr- un sarut dulce si tandru din care nu o sa o las sa scape prea repede.

To be continued…
-----------------
Cam atat astept critici si capitolul urmator ar putea sa fie si ultimul. :-"
prima!!!!

Deci... ce mai speriat!!!!! Ficul este exceptional! Dialogul nu e sec, naratiunea... no comment, descrierea... nam ce reprosa... partile hentai... HOT! HOT! HOT! Ai putea sa ajungi producatoare de filme +18 pe viu =)) . Deci, te rog muuuuuuuuult sa ma anunti cand pui next`ul... ok??? Eu una sper sa nu fie ultimul capitol.... :D:D:D . Deci.... astept cu nerabdare next`ul!!! So... Ja ne!!
Hello my sys..am aterizat si eu pe aici. Inca sunt buimaca de la cazatura si socata de la poveste. Ti-am spus ca-ti iubesc povestea? Ei bine o ador, o iubesc..pe tine te iubesc:love: dar asta stii:))
A fost una din cele mai frumoase povesti de dragoste. Adica e chiar originala si tu care spuneai ca nu-i reusita. Da-mi voie sa te contrazic, e minunat. Adica te descurci foarte bine la modurile de expunere si ca sa nu mai spun ca actiunea e ok, adica nu am alegat dupa ea:))
Ideile tale sunt geniale, mai ales la partile hentai. you are a little perv. :perv: Vai ce te iubesc... mama mama delirez... Da Sasuke are mai multe vieti ca o pisica:)) asa imi place..ciudat era faptul ca la ultimul capitol postat de tine ascultam o melodie mai trista si capitolul trist am facut casacada Niagara in dormitorul meu:)), oricum plangeam, dar e alta mancare de peste (asa zice aia de mate)
Citeam chestii cum ca ai vrea sa renunti, ei daca te prind ca renunti sa vezi ce-ti fac..:-w da' asta pe mes:ha: Nu uita ca ti-am devenit fana numaru 1 la acest fic...
Astept next, sper sa fie repede si te roaga your sys sa o anunti. Spor la scris si bye. Te iubesc si te pup dulce capsunica>:D<
Sall...M-am gandit sa trec si eu pe aici...Si trebuie sa-ti spun ca ficul tau e...pai...e ....SUUPER!!!
cum urmatorul capitol o sa fie ultimul???Sa vezi ce te bat!!!!Astept nextul si anuntama si pe mine cand il pui.:zuppy07:
Sunt o putoare stiu :| Am venit cu next- ul care este totodata si ultimul capitol. Este esuat din toate punctele de vedere, descriere, naratiune etc. Nu este corectat. M- am cam grabit.
Soo:


Capitolul XIV



~Sasuke~


Dupa trei saptamani de spital…


Era si timpul sa ma externeze din porcaria asta, nu cred ca as mai fi rezistat mult cu toate tipetele si zgomotele perturbante ce se auzeau de pe coridoarele aglomerate si, in acelasi timp sumbre ale spitalului. De cate ori aveam nevoie la baie, mda , mereu ma infiorau acele strigate ale persoanelor ingrijorate pentru vietile rudelor sau prietenilor sau a nu stiu cui, care erau pe mesele de operatii sau chiar mai rau. Chiar si eu m- am aflat acolo, in sala de operatie, cat timp eram inconstient. Minunea asta, Domnul mi- a dat o noua sansa la viata cand eram foarte aproape de somnul etern, a fost milos cu mine si pentru asta ii multumesc. Cred ca o sa merg mai des la biserica, cine stie ? Eu stiu. De multe ori era sa zbor catre * lumea vesnica*, dar mereu s- a intamplat cate o minune. Motivul pentru care traiesc, mai bine spus motivele : familia mea si iubirea mea, rozalia.

Incep sa imi impachetez lucrurile intr- un geamantan negru. Mai trebuia doar sa il astept pe doctor cu certificatul care sa demonstreze ca am fost externat din spital si gata- i. Fierbea sangele in mine. Abia asteptam sa plec si sa- mi reiau rutina de zi cu zi. Mai ales ca era si vacanta, trebuia sa ma mai relaxez si eu dupa toate cele intamplate. Parintii ma asteptau afara, in masina deoarece mie mi- a fost luat permisul si, oricum nu as mai calca la volan vreodata dupa aceasta experienta. Imediat ce doctorul apare cu acel act il smulg din mana si ies val vartej din camera pe usa din lemn de stejar lacuita fara sa mai spun nimic. O iau mai ceva ca un urs in calduri pe scari in jos asteptand cu nerabdare sa- mi revad camera, locul meu de reculegere si de pace. Nu credeam ca voi spune asta, dar mor de nerabdare sa reiau certurile cu Itachi si sa faca parintii taraboi ca vin tarziu acasa, mi- a fost foarte dor de acele clipe frumoase, prea frumoase ca sa zic asa.

Imediat ce ma vad afara din spital o zbughezc catre masina si imi arunc geamantanul in portbagaj, apoi intru inauntru. Era un jeep Mercedes Benz, de culoare alba iar interiorul fiind din piele. Erau prezenti Itachi, mama si bineinteles tata care se vedeau ca erau bucurosi ca traiesc, zambesc fals dupa care ii spun tatei sa porneasca odata masina ca sa ajung in camera mea deodinoiara, ma saturasem de spital, am stat prea mult in el. Ma gandesc sa organizez o petrecere asa, ca sa sarbatoresc reintoarcerea mea in actiune. Parea o idee destul de interesanta, vreau sa- mi incep vacanta frumos si sa petrec din plin. Tata parca masina in garaj iar eu zbor mai ceva ca un vultur catre usa casei, parca intr- o fractiune de secunda ajunsem deja in fata usii camerei mele. Inghit in sec cateva momente neinsignifiante dupa care, fara nicio ezitare aproape ca daramasem usa de bucurie.

Camera mea era aceeasi, aceeasi patru pereti, acelasi tavan care ma inconjoara si acelasi pat moale si pufost, foarte confortabil in care ma arunc eu fiind cuprins de o stare de relaxare. Oftez infundat luand telecomanda de pe noptiera mea din lemn de nuc, aprinzand televizorul, dar inchizandu- l imediat dupa doua secunde. Voiam sa stau in liniste si sa ma bucur de aceste clipele de care nu aveam parte prea des. Voiam sa uit de tot si sa ma odinhesc, in spital nu am prea avut parte de liniste. Dar o minunata idee imi trasneste in minte, un lucru ce trebuia sa il fac demult …



~Sakura~


-Daca nu va suparati eu am sa comand doar un shake cu ciocolata si multa frica, dar tu ? o intreb pe amica mea, Hinata.

Ma aflam cu ea la un fast food din centrul orasului. Abia am inceput vacanta de vara si nu stiu ce sa fac inafara de a ma intalni cu prieteni, de a sta la soare, de a ma plimba. Nu- mi vine nici o idee despre ceva mai palpitant, ceva care sa nu fie atat de banal. In scurt timp este gata si comanda mea dar sincer imi pierise orice pofta de mancare. Voiam sa merg acasa. Asta mi- a venit asa, brusc. Si acasa m- as plictisi, dar simteam cum picioarele actioneaza singure, fara a fi coordonate de creier. O anunt pe Hinata, fara sa vreau ca plec. Ma ridic instantaneu de pe scaun si pasesc catre iesire. Pornesc cu pasi marunti catre casa.

Odata ce ma vad ajunsa in curte, imi arunc obisnuita geanta maronie in care imi tineam telefonul si alte prostioare de- alea fetelor pe o masuta si ma indrept catre gradina. Nimic de spus, vara aceasta a decurs normal, doar ca nu e cu nimic mai speciala decat o zi normala de scoala, doar ca nu ma duc la scoala desigur. Oricum ceva imi spune ca nu va dura mult pana ceva o sa imi schimbe viata, ceva frumos desigur, asa prevad eu.

- Sakura, ai musafiri !

Sunt trezita din visare de glasul asurzitor al mamei care ma anunta ca sunt solicitata. Oare cine o mai fi ? Tare as fi vrut sa raman in acest miros imbietor al trandafirilor, lalelelor, crinilor si al restul florilor din colorata mea gradina, care pot sa spun ca este locul meu de relaxare si pace. Intru in casa si observ ca cel care ma cauta este defapt … Sasuke.

-Stiu ca este neasteptat dar vreau sa o spun aici de fata cu familia ta, zise brunetul venind catre mine. Ti- o spun direct, fara prea multe … oricum. Vrei sa te casatoresti cu mine ? intreba el accentuat, lasandu- ma cu gurita cascata dar si cu un zambet micut. Toti, mama, tata erau uimiti de intrebarea brunetului. Nu mai stau mult pe ganduri. Ce puteam sa ii spun ? Da, desigur vreau sa ma marit cu el !

Sar in bratele brunetului si ii sarut apasat buzele moi si catifelate. Am asa o nerabdare in mine. De cand am visat sa imi planific propria nunta .

~Dupa doua saptamani~

Eram in fata altarului impreuna cu brunetul. Purtam o frumoasa rochie alba, care oferea si un decolteu generos. Parul mi- era prins intr- un coc rebel iar pe cap purtam si un voal tot alb cu mici diamante. Brunetul era imbracat intr- un frumos costum negru. Ne priveam amandoi cu multa tandrete, da ram fost intrerupti de glasul preotului :

- Uchiha Sasuke, de bunavoie si nesilit de nimeni, o iei in casatorie pe Haruno Sakura ?

-Da.

- Haruno Sakura, de bunavoie si nesilita de nimeni il iei in casatorire pe Uchiha Sasuke ?

-Da.

Cat de fericita eram. Radiam si aveam un zambet pana la urechi. Ii dau brunetului un sarut plin de pasiune si iubire. ‘’Vom fi mereu impreuna, dragostea mea !’’ asta gandeam amandoi, ne trasmiteam asta prin priviri, 2 inimi, o dragoste vesnica.


End.
Buna dear. Mersi ca mi-ai spus. Numi pasa eu sunt prima. prima. Asa sa incepem.
Ooooo Doamne, asta-i finalul? Nu pot sa credTT_TT Te-ai descurcat minunat la el. L-ai descris frumos si minunat. A fost asa de emotionant si te-ai descurcat super. Totusi cred ca ai grabit putin actiunea. Adica deja a iesit din spital si a cerut-o si in casatorie? in fine. Oricum asteptam partea asta. Naratiunea si dialogul cuminti. Dialogul a fost "the best" mai ales la cererea in casatorie si la altar. am citit partea aia de vreo 5 ori. Greseli nu ai avut. si mai am de spus ceva? Nu cred.
Pacat ca sa incheiat. Tin totusi sa cred ca ai grabit putin lucrurile, nu mai rezistai nici tu. Ai zis tu ca-i +18, eu sunt de parere ca puteai sa descrii si noaptea nunti:>... facea o scena fierbinte si romantica8-> vai gata ca delirez:))
Cam atat. Felicitari pentru fic. Bye
>:D<
Citat:Totusi cred ca ai grabit putin actiunea.
Stiu, m- am grabit. Voiam sa termin cat mai repede.
Citat:Tin totusi sa cred ca ai grabit putin lucrurile, nu mai rezistai nici tu. Ai zis tu ca-i +18, eu sunt de parere ca puteai sa descrii si noaptea nunti... facea o scena fierbinte si romantica
Voiam, dar mi- a pierit inspiratia, ma plictiseam, nu mai aveam nici un chef, cum am spus si mai sus voiam sa termin cat mai repede.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9