Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Iluzia dragostei - [+18]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5
Buna. Eu impreuna cu Vex am venit cu o colaborare pentru un fic. Dupa cum ati observat va fi 18+ insa nu vom incepe chiar cu primele capitole. Va veti da seama ce cuplu folosim cand Vex va posta urmatorul capitol sau poate mai devreme daca sunteti atenti. Speram sa va placa.

Disclimer: Nu deţin nici un personaj ce îi aparţine lui Masashi kishimoto din anime-ul/manga-ul “Naruto” şi nu fac profit de pe urma acestor personaje/întâmplări.

Capitolul 1

Cerul isi revarsa tristetea pe pamanturile acoperite de ura. Norii parca nu se mai opersc din lupta lor din care ies scantei. Ce mai dimineata este si aceasta. Stau pe scaunul de langa fereastra si vad multimea de oameni care se ascunde de aceasta catastrofa a naturii. Ghiozdanul este facut de aseara, tot ce mai astept este ca iubitul meu sa ma sune. Ma ridic lent si ma indrept spre oglinda din aproprierea mea pentru a ma aranja mai bine. Parul de un roz intens este lasat liber, ochii de un verde crud sunt inconjurati de o linie neagra dar subtire. Bluza gri ar scoate in evidenta un decolteu generos daca pe dedesupt nu as purta un maieu violet. Pantalonii negri, stramti se asorteaza cu restul vestimentatiei pe care o port. Ma privesc din toate unghiurile posibile pentru a depista vreo greseala insa la mine nu s-ar putea gasi asa ceva.

De pe birou, micul obiect numit telefon incepe sa sune usor. Este el. Imi iau telefonul si geanta dupa care cobor la parter, ma incalt cu niste cizme negre fara toc si ies din casa. Afara sunt asteptata de o masina neagra. Fug spre ea pentru a nu ma uda iar in cateva secunde ma aflu in interiorul acesteia. Sunt intampinata de sarutul dulce al brunetului meu si de o intrebare la care nu raspund. Acesta iese din parcare si goneste spre scoala. Visez ca o idioata mereu. Cati ani am tanjit dupa Sasuke? Un brunet cu ochii negri in care te pierzi usor. Ma musc usor de buza pentru a nu ma gandi la lucruri interzise. De fapt ce ma intereseaza? In curand voi avea optsprezece ani.

Gandurile imi sunt alungate de vocea suava a baiatului care imi spune ca am ajuns. Imi iau geanta si coboram din masina pentru a merge in clasa. Fugim tinandu-ne de mana ca doi copii insa nu ma intereseaza. Tot ceea ce-mi pasa este ca-l am langa mine. Ca este al meu. Ca pe mine m-a ales dintre toate fetele care exista pe acest pamant. La el tin inca de la gradinita insa sentimentul nu a fost reciproc pana acum un an. Corect, peste o saptamana vom implini un an de cand suntem impreuna. De cand viata mi-a indeplinit visul. Ajungem in clasa noastra unde suntem "intampinati" de Naruto si Hinata care se saruta fara a le pasa ca ar putea fi prinsi de vreun profesor. Le urmam exemplul insa nu pentru mult timp deoarece o voce cunoscuta si in acelasi timp enervanta ne deranjeaza. Karin, o roscata nesuferita, care mi-a fost rivala imi trimite sageti mortale insa eu nu o bag in seama.

A incercat sa-l faca pe Sasuke sa o placa insa nu a reusit. De ce? Pentru ca desi pare a fi de gheata cand suntem mai multi, cand este cu Sasuke devine o lipitoare in adevaratul send al cuvantului. Ma indrept spre ultima banca din aceasta clasa. Acolo stau cu Hinata iar iubitii nostri se afla cu o banca mai in fata. Incaperea nu este diferita fata de alte clase, trei randuri cu cate cinci banci fiecare in care incap doar doi elevi. In fata clasei se afla o catedra mare unde stau profesorii nostri iar in spatele lor se afla doua table. Pe pereti exista cateva tablouri printre care si orarul clasei noastre. Imi scot din geanta engleza dupa care ma pun pe taclale cu Hinata, o fata cu parul negru spre violet, nici eu nu-l pot distinge si ochii lila pe care ii au toti din familia Hyuga.

Dupa minute bune isi face aparitia si profesoara de engleza la zece minute dupa ce s-a sunat. Ne ridicam si o salutam in engleza pe bruneta dupa care ne asezam in banci. Pot spune ca este singura profesoara care imi place dintre toti. Este o fire placuta si mi-as fi dorit sa o avem diriginta. Este o fire calma, sociabila. Practic toate problemele pe care le avem cu ea le discutam nici decum cu diriginta noastra.

Dupa ora de engleza pe care o ador urmatoarele ore au fost un calvar in adevaratul send al cuvantului. Acum o asteptam pe handicapata aia de profesoara de muzica cu care vom merge la un spectacol unde am fost fortati sa mergem. Eu impreuna cu grupul care este format din Sasuke, Naruto, Hinata, Ino, Sai si Shikamaru vorbim despre diferite teme cat de cat interesante insa nimic nu ne face sa radem mai cu pofta decat Naruto care se prostes. Cerul s-a limpezit de ceva vreme. Ma ridic de pe banca insa o mana ma prinde usor. Este Sasuke care ma intreaba unde vreau sa plec. Tot ce ii spun este ca ma duc pana la magazin sa-mi iau ceva de mancare dupa care plec. Imi scot telefonul si privesc ceasul care indica ora trei. De o ora o asteptam pe femeia asta si inca n-a venit. Intru in magazin si-mi iau o apa plata si ceva de rontait dupa care platesc si ma indrept spre grup. Observa ca profesoara a venit si imi face o morala cum ca stam dupa fundul meu ca sa imi iau ceva de baut ca nu mai rezistam. Ma abtin cu greu sa nu-i spun vreo doua dupa care plecam.

Ne aflam in fata unei cladiri cu o arhitectura minunata insa locatia unde este da un aspect infiorator. Cum se face ca teatrul acesta se afla intr-un cartier darapanat? Il iau de mana pe Sasuke si intram in cladire. Ne aratam biletele dupa care ajungem intr-o incapere de vis. Peretii crem cu diferite forme dau un aer vechi iar deasuprea se afla lojele. In fata noastra sunt o infinitate de scaune si o scena care ocupa jumatate din acea incapere. Ne asezam pe un rand din mijloc si asteptam sa-si faca aparitia persoanele care ne vor "incanta" urechea cu muzica lor.

Nu mai rezist. Asta se numeste muzica? Asa pot si eu sa cant. Imi bubuie urechile din cauza celor care scot aceste sunete. Ma ridic si parasesc cladirea in fuga. Cerul a capatat de ceva vreme o nuanta abisala si este si normal fiind ora sapte jumatate. Fug cat ma tin picoarele de acel loc si ajung intr-o infundatura. Dau sa ma intorc insa sunt tinuta de catre niste maini care nu vor sa-mi dea drumul. Strig supa ajutor insa fara folos. Nu este nimeni prin preajma. Persoana care ma tine este un barbat in jur de douazeci de ani cu parul roscat. Asta este tot ce pot vedea datorita faptului ca nu este prea multa lumina prin preajma. Imi smulge bluza de pe mine si incepe sa-mi atunga acel loc. Ma saruta cu brutalitate dupa care imi da drumul. Dau sa fig insa ma tranteste pe jos si vad cu isi desface cureaua pantalonilor.

Inchid ochii speriata. Nu vreau asa ceva sa se intample. Nu mie. Stau cu ochii inchisi timp de cateva minute, poate secunde sau poate o vesnicie. Nu stiu. Frica a pus stapanire pe mine incat nu mai pot simti trecerea timpului. Aud niste sunete insa nu de placere ci provocate de durere. Imi deschid incet ochii si-l vad pe roscat la pamant. In fata mea isi face aparitia un barbat cu vreo doi-trei ani mai mare care ma ia de mana si fugim de acolo. La o distanta considerabila de acel loc ne oprim iar eu murmur un "Multumes" stins.
-Pe aici o fata ca tine nu ar trebui sa umble singura, imi spune cu o voce rece.

Imi ridic privire si observ ca parul sau negru negru este prin intr-o coada la spate. Ochii nu-i pot vedea insa ma incanta. Paraseste locul fara a mai spune ceva iar eu raman masca. Cum poate fi o persoana atat de rece?

Okay, pai cam atat din partea mea. Nextul va fi pus de Vex. Astept critici. Este necorectat deoarece abia acum l-am terminat.
o.O deci, chiar mi-a placut acest prim capitol. Ma intreb daca e fic sasusaku ori itasaku. Oricum ar fi ai inceput-o cu dreptul. bv!
descriere, naratiune am vazut ca este. Dialogul, ei bine, nu ma pronunt pentru ca a fost doar o replica de-a lui Itachi, mai astept un pic pentru a-mi face o parere despre asta.
Cel care a incercat s-o violeze era probabil Garra, iar Itachi a fost salvatorul fetei. N-am mai intalnit pana acum ideea asta, deci e originala. :bv: Sunt curioasa sa vad ce se va intampla in continuare, sper sa n-o gaseasca violatorul! , ca altfel va fi vai si-amarul de el. :grr: :die:
ok cam asta a fost asa ca astept continuarea. succes in continuare

:bye:
Buna! Acest prim capitol imi place foarte mult. Eu cred ca Vex va povestii din perspectiva lui Itachi, corect:>:>:> Uh... deci am si eu un fic scris ce are o idee destul de asemanatoare cu a voastra. Am deja vreo patru capitole scrise, insa nu se compara cu al vostru:X
E genial. Din primul capitol mi-ati captat atentia. Figurile de stil sunt foarte bune, doarc ca la scena cu tentativa de viol mi se pare ca ai grabit putin actiunea, dar nu-i bai. E super asa cum e!
Abea astept urmatorul capitol. Spor la scris Vex si astept cu nerabdare continuarea.
Succes!
Hei ! Multumim tuturor pentru comentari ! :] Sper ca o sa va placa si ce scriu eu ! >:D<
Lectura Placuta !

~ Capitolul 2 ~


- Pe aici, o fata ca tine nu ar trebui sa umble singura !
Am spus pe un ton rece, detasat, privind-o pe pustoiaca, pentru ca asta parea sa fie, din fata mea . Am oftat scurt, neauzit , apoi am luat-o la pas fara sa-mi mai intorc privirea intunecata catre tanara .
Nu stiam cine e, sau ce facuse, dar prin locurile astea, ar fi trebuit biata de ea sa stie ca nu se umbla, decat cu escorta .
Un zambest viclean mi-a aparut in coltul gurii, daca ...daca eu ii stricasem momentul de dragoste cu iubitelul ei ? Nu, nu ! Ala o viola si gata ! Nu mai trebuia sa ma gandesc la asemenea lucruri .
Am clatinat din cap, incercand sa-mi alung gandurile , apoi mi-am aruncat in treacat privirea catre motocicleta care ma astepta langa felinarul unde o parcasem .

M-am indreptat cu pasi repezi catre ea, m-am urcat , apoi am pornit-o in viteza, luand curbele mai ceva ca la raliuri . Suvitele imi bateau in fata, ce sentiment placut imi oferea drumul pe care-l faceam .
Orasul era luminat puternic de felinare , care mai de care mai frumos si stralucitor. Am tras adanc aer in piept si am oprit in fata unei case mari , cu trei etaje .
Coborand, mi-am dat jos jacheta de piele ce o purtam, apoi am luat-o pe o alee cunoscuta mie de douazeci si unu de ani . Aici locuiam, iar drumul parcurs in fiecare dimineata sau seara imi amintea de cum obisnuiam sa ma joc cu fratele meu . Am zambit scurt, deschizand usa cu piciorul, inchizand-o la fel .
-Sasuke ! Esti acasa ? Am strigat cat puteam de tare, ecoul glasului meu rasunand puternic . Nu era...unde naiba plecase de data asta ?
-Sasuke ! Am mai strigat o data, nimic .
Am pufnit nervos, dandu-mi ochii peste cap . Mi-am aruncat jacheta pe canapeaua din living, ducandu-ma in bucatarie si scotand un pahar din dulapiorul de sus . Am luat din frigiderul plin cu de toate o sticla scumpa de whisky, turnandu-mi in pahar pana la jumatate .
Am luat paharul, cu tot cu sticla si m-am trantit in canapea, dandu-l pe gat . Mi-am umezit buzele nervos si mi-am aruncat privirea catre usa cand am auzit-o trantita .

Fratele meu cu parul brunet, si ochii mai intunecati ca nopatea, a intrat , injurand de zor . Ridicand o spranceana, m-am apropiat de el cu bratele incrucisate la piept .
-Casa mea, regulile mele, Sasuke ! Sti macar cat e ceasul ? Unde ai fost ? L-am intrebat deodata , fixandu-l cu o privire ce sigur ar fi putut ucide .
-Sti bine unde am fost, Itachi, deci te-as ruga frumos sa ma lasi in pace ! Imi e somn si...
Dar s-a oprit, pentru ca eu m-am intors cu spatele la el, bombanind cate ceva . Am luat sticla de pe masa, mi-am scos pachetul de tigari din buzunarul blugilor si am urcat scarile .
-Striga , daca ai nevoie de mine ! Am spus in timp ce deschideam usa din lemn masiv a camerei mele . Am trantit-o puternic, asezandu-ma intr-un fotoliu . Mi-am aprins o tigara si am tras adanc din ea, fumul facandu-mi o placere obsedanta .

Dimineata se grabi se apara, razele puternice ale soareului imi mangaiau delicat fata somnoroasa . Am cascat lung, clipind des , apoi m-am uitat la sticla goala de whisky si pachetul de tigari terminat in doar o ora . Mi-am trecut obosit mana prin par , ridicandu-ma din fotoliul cafeniu . Adormisem imbracat, ce prostie ! Am injurat printre dinti, dand drumul la dus, cand am intrat in baie .
Dupa o jumatate de ora, am iesit din incapere imbracat aproape la patru ace . Un zambet fermecator mi-a inflorit pe buze cand am inchis usa camerei mele . In timp ce coboram scarile il auzeam pe fratele meu vorbind cu cineva , puteam fi sigur ca era o fata , iar vocea imi suna cunoscuta .
-Buna dimineata ! Am spus, iar sticla mi-a cazut din mana cand am vazut cine statea pe canapea, cu capul pe pieptul fratelui meu . Tanara cu parul roz, iar ochii de safir, pielea fina...Am privit-o cu ochii mari, faceam exact ce facea si ea . Ne holbam unul la altul ca prostii !
Sasuke si-a dres glasul, indreptandu-se de spate .
-Itachi, ti-o prezint pe iubita mea, Sakura ! Sakura, el e Itachi, fratele meu mai mare .
Am inghitit in sec, schitand un zambet rece , apoi m-am intors cu spatele, luand sticla de pe jos si intrand in bucatarie .
Buna din nou! Superb capitolul, minunat. Deci ideea asta e foarte asemanatoare cu ce am eu in cap acum:>:> Eh, stiti cum se spune: geniile gandesc la fel:> :))
Imi place, e char frumos acest capitol, la fel ca si celalalt desigur. Imi place felul tau de a povesti si de a descrie. Stilurile voasrte se imbina perfect si ma bucur ca puneti atat de repede continuarile. Mie imi ia o zi intreaga, daca nu mai mult, sa scriu un capitol(lenea e de vina:| )
Greseli de tastare nu am vazut, insa nici nu cred ca sunt.
Ideea mi se pare din ce in ce mai interesanta. Abea astept urmatorul capitol pe care sper ca-l veti posta cat de curand.
Zbye si spor la scris:*
Buna fetelor! In principal, lucrul care m-a facut sa va citesc ficul a fost titlul, iar cand am vazut cine sunt cele doua autoare, nu ammai stat pe ganduri. Voi doua faceti o pereche extraordinara. Sunteti niste genii si va completati perfect una pe alta. Imi place foarte mult stilul vostru, insa impreuna faceti ravagii. Uh, un fic ItaSaku. Superb! Astept cu sufletul la gura continuarea asa ca, prajiturica mica, grabeste-te:>:>
Despre figurile de stil n-am ce comenta. Au fost perfecte. Ai avut una-doua greseli de tastare, dar nu-i problema. Sunt aproape insesizabile.
Ar fi fost tare ca Sakura sa nu-si dea seama ca Itach a fost cel care a salvat-o in acea seara, doar el sa o recunoasca. Ar fi super tare asa:>:>
Pai... astept continuarea prajiturica mea[nu te superi ca-ti zic asa, nu?;;)
Bye si spor la scris fetele:*:*
Hey, m-am intors. Am adus capitolul 3 ceva mai repede pentru ca inspiratia nu mi-a dat pace (o raritate) si maine am teza so here it is.

Capitolul 3

Alarma stridenta a telefonului rasuna in intraga incapere. Imi scot mana de sub patura si o inchid insa somnul mi-a pierit. Ma ridic in sezut si ma intind. Parul roz aluneca pe formele mele bine definite. Privesc putin geamul si imi aduc aminte de conversatia cu iubitul meu.


Ajung acasa epuizata. Drumul de la teatrul acela pana aici este foarte lung. Nu mai spun ca oamenii s-au uitat urat la mine pe strada pentru ca era in maieu si aveam cateva bucati din bluza care a fost rupta de acel barbat. Daca nu ar fi fost brunetul acela acum eram violata. Nu cred ca ar trebui sa-i spun lui Sasuke. Imi arunc geanta pe unde vad cu ochii si urc scarile pana la primul etaj al locuintei. Dau sa intru in baie insa soneria telefonului meu a pornit. Raspund cu un simplu "Alo!" fara a sti cine este de partea cealalta a firului.
-Sakura, unde ai fugit? Te-am cautat cu toti dupa ce ai plecat insa nu te-am gasit. Ai patit ceva? ma intreaba brunetul meu speriat si in acelasi timp nervos.

Ii raspund ca nu mi s-a intamplat nimic si ca sunt bine. Doamne ce minciuna gogonata am mai scos. Normal ca nu sunt bine. Era sa fiu violata insa nu vreau sa afle Sasuke. Imi spune ca maine dimineata sa vin la el acasa iar eu ii raspund cu un simplu "Da" Inchid telefonul si il pun pe o masuta din hol.



Cobor din patul cel pufos cu greu si ma indrept spre dulap.Astazi este vineri, nu cred ca voi merge la scoala, ora cu diriga n-am si nici cu profa de engleza. Imi aleg din dulap o pereche de blugi si un tricou negru destul de larg. Sincer, dupa noaptea trecuta nu vreau sa ma mai imbrac astfel incat sa atrag atentia pe strada. Imi arunc hainele pe pat si ma duc la baie sa-mi fac un mic dus. Poate imi va alunga aceasta stare. Dau drumul apei si intru in cabina. Picaturile se joaca prin parul meu dupa care creaza mici rauri care trec pe formele mele facandu-ma sa tresar. Stau asa secunde, minute nici eu nu stiu cat insa ma simt mult prea bine pentru a pleca.

Ies usor si imi acopar corpul cu un prosp roz si intru inapoi in camera mea. Imi usuc parul cat pot insa telefonul imi suna. Ma indrept spre el si observ un mesaj de la Sasuke. Acesta ma anunta ca va veni sa ma ia cam in zece minute. Nu mai pot sa ma usuc asa ca imi prind parul intr-o coada si ma imbrac cu hainele alese. Nu ma dau cu machiaz ci doar cu un luciu de buze dupa care imi iau telefonul si cobor. La usa sunt asteptata de brunet care ma saruta fara sa-mi mai dea drumul. Iesim din casa si ne indreptam spe automobilul sau.

Ajunsi la el acasa eu ma asez pe canapea in timp ce el se duca in bucatarie. Privesc incaperea in care ma aflu. Este decorata foarte frumos. Peretii sunt de culoare alba iar in unele parti de culoare rosie. In fata canapelei se afla un televizor LCD cat jumatate din perete iar de o parte se de alta inca doua forolii. O masuta se gaseste intre acestea trei cu o fotografie. O privesc cu atentie insa Sasuke vine si imi aduce un pahar de suc de portocale si o farfurie cu fel si fel de bunatati. Ii zambesc dulce si imi asez capul pe pieptul sau bine lucrat. Am inceput sa discutam fel si fel de lucruri.
-Buna dimineata, se aude o voce total cunoscuta mie dupa care un zgomot provocat de ceva spart. Imi intorc privire si-l vad pe brunetul care m-a salvat aseara. Raman perplexa si il privesc cu ochii mari, la fel facand si el.
-Itachi, ti-o prezint pe iubita mea, Sakura ! Sakura, el e Itachi, fratele meu mai mare, spune Sasuke in timp ce serveste un pahar de suc.

Brunetul inghite in sec dupa care zambeste fortat si pleaca. Imi indrept privirea catre podea si-mi amintesc scena de aseara. Sasuke ma ia de mana si ma saruta insa de aceasta data nu ii raspund la sarut. Ma intreaba ce am patit iar eu ii spun ca nu este nimic. Telefonul sau incepe sa sune dupa care se ridica de pe canapea si paraseste incaperea. Raman nemiscata precum o statuie. Cel care m-a salvat este chiar fratele iubitului meu? Simt cum sangele imi fierbe in vene iar pe fotoliu isi face aparitia Itachi.
-Acum ca tot suntem singuri, mi-ai putea spune ce cautai acolo? ma intreaba in timp ce priveste paharul cu alcool.
-Am fost cu clasa la teatru dupa care am vrut sa plec acasa... spun eu cu jumatate de gura.
-Si te-a lasat Sasuke sa mergi singura? Oricum, stie de ce ti s-a intamplat?

Dau din cap in semn ca nu. Tot ce-i spun este ca nu vreau ca el sa stie despre asta. Brunetul de pe fotoliu incepe sa ma studieze atent ceea ca ma face sa ma simt ciudat. In coltul gurii ii apare un zambet pervers ceea ca ma face sa incep sa tremur. Inghit in sec dupa care ii aud vocea cristalina.
-Si ce s-ar intampla daca ar afla Sasuke? Tu esti prima lui prietena, corect? ma intreaba in timp ce se ridica de pe fotoliu si se aproprie de mine. Cred ca imi esti datoare, nu-i asa?

Brunetul se apropre de mine considerabil iar buzele sale mi le mangaie pe ale mele. Nu le saruta insa aceasta atingere mi-a provocat placere si teama in acelasi timp. Se da cativa pasi inapoi dupa care isi reia locul. In acest timp Sasuke se intoarce cu un zambet mare pe buze. Imi spune ca trebuie sa mergem iar eu dau afirmativ din cap. Plec fara a-l mai privi pe Itachi.

Okay, dupa cum v-am spsu inspiratia nu mi-a dat pace si m-am gandit ca daca tot nu ma lasa atunci sa scriu cat o mai am. Nu am mai vazut pana acum la un fic sa posteze 2 capitole intr-o zi chiar daca ar fi fost o colaborare insa asa mi se intampla mereu cand incept un fic. Primele capitole nu ma las pana nu-mi astern toate ideile. Este necorectat.
Buna din nou! Acest capitol e minunat, ca si celellte desigur. Vad ca lucrurile incep sa se incinga:>:> Ador atitudinea lui Itachi, e un frumusel, scumpulet si pervers... IL ADOR!!!:X:X:X
Spui ca acest capitol e necorectat? Pai... nu prea-mi vine a crede avand in vedere ca nu ai nicio greseala. Eu chiar de citesc ceva ce scriu de 10 ori si tot mai e cate o greseala>.>
Descriere si naratiune ai din plin, iar dialogul nu e deloc sec, ci foarte bine gandit.
Abea astept urmatorul capitol din perspectiva lui Itachi sa vad ce gandeste si el
Bafta fetelor si astept continuarea cat de curand. Pupci!:*
Buna! Genial, superb! Pur si simplu il ador pe Itachi. E asa de pervers:X:X:X Cum poti sa nu adori asa ceva, cum????
Cat va pot adora ca puneti capitolele asa de repede. Sunteti niste genii. Va iubesc! Stiti, stiti? Logc ca stiti:>:>
Astept cu sufletul la gura urmatorul capitol. Devine din ce in ce mai interesandt, iar eu evin din ce in ce mai curioasa...evideeent=))
Naratiunea-> Superba mey... Minunata, sublima, mirifica[ar trebuii sa mai pastrez adjective si pt celelalte figuri de stil:))]
Descrierea-> Deja salivez[doar ca mi-e lene si nici nu stiu emoticonul ala:))]
Actiunea-> Decurge atat de lin... Oh, superb!
Dialogul-> Nu e deloc grabit.

Abea astept continuarea.
Pa-pa si spor la scris si imiginatie:*
Multam de comentari , fetelor si va rog sa ma iertati ca vin tocmai acum cu nextu`, dar am avut teza si nah...Eh, sper ca o sa va placa !
Lectura Placuta ! *smile*

~ Capitolul 4 ~

Ma apropii de chipul fetei, privind-o atent , apoi ii ating buzele, finut si delicat . Ma indrept de spate, continuand sa ma uit la ea , apoi ma asez la locul meu . Ce buze dulci avea, mai bune decat mierea insusi . L-am privit pe fratele meu cand s-a intors, bietul de el, nici nu stia ce facusem eu .

Dupa ce Sakura pleaca cu brunetul, ma ridic din fotoliu , imi i-a jacheta , apoi imi ciufulesc usor parul . Dau wishky-ul pe gat, apoi ies din casa, butonand telefonul .
Era o zi chiar frumoasa, ei bine, placuta, totusi . Mi-am scos o tigare din pachet, aprinzand-o , apoi am tras adanc din ea . Am urcat pe motocicleta, pornind in viteza , aproape gonind cu motorul pe soselele pline de masini care mai de care mai scumpe .
Opresc in fata unui club select, umezindu-mi buzele in timp ce aruncam tigarea pe jos . Mi-am bagat cu un aer indiferent mainile in buzunarele blugilor, intrand in local .

Un roscat bine facut se apropie de mine, salutandu-ma prieteneste . Ii zambesc calm, dand mana cu el .
-Frate-tu e aici ! Imi spuse acesta, aratand discret catre masa la care statea Sasuke cu pustoiaca lui . Ranjesc, privind-o din cap pana in picioare pe fiinta aceea , iar gandul imi zboara imediat la dulceata buzelor ei pe care mi le-as fi dorit cu disperare sa le mai simt o data . Si sincer, imi invidiam fratele ca avea parte de-o asemenea faptura !

-Mda, lasa-l sa traiasca in Rai, noi avem de discutat, nu ?
Spun pe un ton calm, intorcandu-mi privirea inapoi catre Sasori, caci asa-l chema pe tanar .
-Exact ! Te servesc cu ceva ? Ma intreaba , in timp ce am luat-o usor la pas printre mese , eu aruncandu-i cartea mea de vizita rozaliei pe care scria :

P.S. Suna-ma cand ai nevoie de ceva, pustoaic-o !

Aceasta o prinse si ridica o spranceana, scuzandu-se de la masa, spunandu-i fratelui meu ca are nevoie la baie . Nu o bag in seama, ci il urmez pe Sasori catre biroul sau .
-Ahm, poate cu un pahar de wishky . Si pana-l aduci tu, eu ma duc pana la baie, daca nu te superi .
Acesta aproba scurt din cap, iar eu ma iesit din incaperea slab luminata, cu peretii crem . M-am uitat prin club, vazand ca pustoaica chiar plecase la baie . Ranjesc, luand directia catre baia femeilor .

Mai ca ma interesa, cate facusem eu intr-o baie ! Imi ciufuluesc parul, intrand in incapere . Era luminata de trei beculete , iar peretii aveau culoarea de un alb spre roz . Ma stramb la vederea culorii, apoi imi arunc privirea pe la cabine . Patru cabine, in ultima fiind Sakura .
Numai bat la usa, doar intru, privind-o intens si adanc .
-Tu esti idiot ? Sopteste fata, ridicandu-si privirea catre a mea . Ridic din umeri, ridicandu-i barbia pana cand buzele mele ajung la cativa centimetri distanda de ale ei .
-Nu stiu ! Vrei sa afli ? O intreb, prinzand-o de talia subtire, continuand s-o fixez cu privirea . Ochii ei de un verde - smarald ma umareau atenti, precauti . Deci asa vine treaba, papusica asta ma vroia !

Imi trec mana incet catre parul ei, apoi catre linia gatului, muscand-o incet de lobul urechii . Ranjesc, fata imi simtea atingerile, si nu prea avea cum sa nu-mi raspunda . Imi ridic privirea catre ea, atingandu-i incet buzele , apoi o cuprind intr-un sarut plin de tandrete si pasiune .
Cand imi dau seama ce fac, ma desprind brusc, uitandu-ma la ea .
-Ei, mai sunt idiot acum, pustoiac-o ? Intreb, in timp ce ieseam din cabina, apoi din baie, fiind sigur c-o lasasem pe fata cu rasuflarea taiata . Inspir adanc, bagandu-mi mainile in buzunarele blugilor, apoi trec prin club repede, fara sa-mi dau seama, ajungand in biroul lui Sasori .
I-au o inghititura buna din wishky, incepand sa discut cu roscatul despre dansatoarele care aveau sa vina la preselectie .
Pagini: 1 2 3 4 5