Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Vot - luna noiembrie
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Numarul 1 - http://img80.imageshack.us/img80/3295/1555owg.jpg

Numarul 2 - http://img708.imageshack.us/img708/7482/scan00062.jpg

______

Se va vota în felul următor.
Cei care vor să voteze trebuie să comenteze fiecare desen în parte şi la sfârşit dând o notă de la 1-10, fără sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numărul x – îmi place la desenul tău că ... , nu îmi place că ... . Nota y.

La sfârşitul perioadei de votare voi face o medie şi cel/cea cu media cea mai mare va câştiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadrează în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurenţii NU au voie să voteze, altfel vor fi descalificaţi.

Succes tuturor.
numarul 1 - imi place faptul ca ai ai surprins spirirtul animezup , dar nu imi place culoarea , parca e mult prea galbena . nota 8
numarul 2 - imi place ideea de vulpi de pe pamant si de pe luna se indragostesc , dar nu imi place faptul ca pare mult prea simplu .... data viitoare sper sa poti arata adevaratul timp de munca alocat desenului . 4 . nota 8

sper sa nu te superi pe mine 4 ^^
Primul desen

Nu se înțelege că personajul ( mă rog, animalul ) este o vulpe. Mai rapid, îmi seamănă cu o pisică. Vulpea are bot, iar aici nici nu se observă. Nu îmi prea place gura aia a vulpiței... pare că își dorește ceva, dar nu îmi place cum arată așa. Acum vine întrebarea : E fată sau băiat ? Nu de alta, dar are decolteu și pare să aibe sâni, iar la pantaloni se vede altceva. Îmi plac culorile folosite și e bine că ai pus umbre, îi dă desenului un aspect mai.. frumos. Totuși, nu - mi place capul fiindcă ochii sunt prea mari și gura nu - mi place cum e poziționată și, de asemenea, nu-mi place faptul că nu știu de ce sex e vulpea.
Nota : 6

Al doilea desen

Ideea e foarte mișto. O vulpe ( și zuppy, nu altcineva ) pe lună ! Cel mai mult îmi place ideea fiindcă este foarte originală. De asemenea, craterele sunt foarte bine desenate ( eu unul am rămas uimit ) . Și vulpea aia verde e genială. Ceva gen extraterestro vulpe. * laughs * Îmi place cum arată Zuppy. Se vede tare și clar că el este masculul și vulpea verde e femela. Nu știu, dar ai reușit să îl faci pe el să arate mai a mascul. Also, îmi place și ideea cu costumul pentru Zuppy. Mișto ideea * laughs * , deși cercul ăla cred că putea să fie puțintel mai rotund. Și pe lună ( sau ce o fi cerculețul ăla din fundal ) ar fi putut fi o vulpiță, dar nu mă pot băga peste decizia ta.
Oricum, cele două vulpi sunt bine desenate și ideea este foarte tare.

Nota : 9
1 ~ E ceva ce nu îmi place la pantaloni. Pare că te - ai cam grăbit să îi faci şi nu văd ce caută cuta aia acolo. Pur şi simplu nu are de ce să stea acolo, plus că dacă vroiai să îi faci cute, făceai peste tot (unde trebuia să apară). Urechea din dreapta e făcută cam aiurea. Trebuia mai în faţă. Îmi place cum ai pus luminile. Coada e cam mare, dar fiecare cu viziunea lui. Culorile, deasemenea, un pic mai apăsate. Şi e tare disproporţionat săracul. Smile 6.

2 ~ Asta e chiar originală. Nu ştiu de ce a trebuit să strici frumuseţea cu conturul ăla de pe Zuppy. Presupun că e costumul , dar nu dă bine. Şi nu văd ce e cu ninsoarea în spaţiu. xD Şi ciudat, că nu e niciun pic de zăpadă pe jos. Asta nu mi - a plăcut. 9.

Baftă!
Primul desen

Imi place , e dragut. Contrastul format dintre ochi verzi ai vulpii si blana portocalie a acesteia este unul destul de dragut. Imi place idea cu acadelele ( de pe tricou ) si acadeaua din manuta ei.Imi place ca ai folosit umbrele. Este un desen destul de reusit. Nota: 8

Al 2-lea desen

Zuppy pe luna8. Foarte inventiv si original. Detaliile sunt bine definite: costumul de astronaut pentru vulpe. Si vulpea de pe luna imi place(cea verde). Ai facut-o verde tocmai pentru a spune ca e de alta planeta.Original.Foarte bine conturate vulpile. Culorile ( portocalui si verde) sunt intr-un contrast foarte dragut.Fundalul putea fi putin mai inchis dar nu ma bag, pentru ca oricum arata tare. Foarte original. Nota: 9
Salut!
No. 1 : imi place mult desenul! are detalii, umbre... imi place cum ai facut tricoul! partile luminate, umbrele, totul arata super! si e forte draguuut xD are nota 9

No. 2 : foarte tare ideea! imi plce cum ai facut luna si cum l-ai facut pe Zuppy! dar sant unele chestii care nu-mi plac, cum ar fii corpul extraterestei e putin ciudat acolo la capat xD dar adooor inimioara din cap! nu-mi place faptul ca ai scris in desen... nu-mi place deloc! nu prea are umbre dar are detalii :d are nota tot 9 xD e mai frumos desenat celalalt dar asta e mai original!

bafta!
Hello!

Number one:

- Nu imi pot da seama ce sex are
- Corpul mi se pare putin cam deformat
- Botul ala pare cam ciudat

+ Imi place ca e un desen vesel

Nota: 8

Number two:

+ Imi place cum sunt desenat vulpitele. Au o forma fromoasa
+ Vulpea aia verde este o idee foarte originala si frumos transpusa in desen
+ Culorile mi se par foarte potrivite pentru Zuppy si pentru vulpita lui
+ Imi place ca ai insistat pe detalii

- Puteai sa mai lucezi la contrast
- Partea de sus unde este scrisul acela mai putea fi retusata. Arata parca neterminata.
- Nu prea stiu ce-i cu petele alea albe de pe ceea ce cred eu ca e cerul. Zapada? Stele? Putea fi mai clara ideea

Nota: 9
Primul desen :
E prea inclinat iar picioarele nu sunt bine facute . Zici ca si le - a rupt si acum merge schiop . umbra este una buna facuta dar una mai mare era mai buna . Batul de la acadea nu e unul destul de bun , trebuia mai ingrosat putin ca sa dea mai bine la ochi . Si acadeaua un pic mai mare ar fi fost super , asa mica nu se compara cu ditamai capul lui Zuppy ; bietul de el . Cum am mai zis , capul prea mare , inteleg ca vrei sa o faci in stil chibi dar nu exagera ca nu iese nimic bun din asta . Culoarea acea de dinatruntrul urechilor nu prea e buna . E o combinatie de roz cu niste mov aruncat la misto ca sa iasa ceva mai ' in ochi ' . Ma bucur ca e simpla ci nu incarcata cu diferite lucruri inutile . Imi place cum ai facut la par , acele particele albe si cum ai reusit sa faci pantaloni , dar daca te uitai mai bine pe desen puteai sa te corectezi si astfel toti ti - ar fi ' admirat ' creatia . Orcum mie mi se pare ca mai mult seamana cu Shuici din Gravitation decat cu ce ai fi vrut tu sa reprezinti prin acele contururi .
Nota : 5

Al doilea desen :
Nici asta nu imi satisface prea mult . . . dar hai sa imi dau si la aceasta cu parerea .
Imi place scrisul din colturi si ca ai lasat acea partea cu alb , daca continuai sa colorezi nu ar fi iesit ceva bine , iti spun sigura . Imi place cum iai conturat pe acei ' amorezi ' . E dragut ca baiatul sa fie cel inrosit si nu fata . Acea luna e destul de cute dupa parerea mea . Acest desen mai aduce a aer de Zup . Culorile sunt bine folosite iar acele cratere de pe ce planeta o mai fi chiar ti - au iesit bine . Culorile nu ies si asta e un alt punct in plus . Acel peisaj de ninsoare din spate . . . ai incercat sa adaugi mai multe elemente unui singure planse fara se le incarci . Bravo !
Nota : 7
Desen nr.1>>
Imi place, e funny........dar desigur mai are si el nevoie de perfectiune, cum au spus de botisor, picioare> Da!
In orice caz eu ii dau un 8! Ptu incurajare!
Desenul nr. 2>>
Idee originala, destul de placuta si compusa in foaie! Iei, ii dau 9...^^
Gambate!
1. Saracul Zuppy, tare l-ai mai disproportionat! De la cap spre coada si picioare:
- Blana e bine colorata, doar ca, daca te uiti atent, capul e cam stramb iar unele suvite sunt asezate aiurea pe acolo sau sunt desenate stramb.
- Urechile -> urechea care se vede ca si cum ar fi pozitionata in spate ._. e cam stramba.
- Ochii sunt bine desenati, bine colorati, doar ca sunt prea girly, inocenti, iar Zuppy e baiat din cate stiu. . .
- Punctele alea negre sper ca reprezinta gura, pentru ca, ca nas nu e bine pozitionat.
- Barbia e desenata aiurea. O barbie stil anime sau chiar rotunjita ar fi fost way better.
- Tricoul imi place. E hasurat bine, doar ca i-ai facut sani lui Zuppy, ceea ce e blasfemie.
- Mana a iesit aiurea. Are forma de con si arata naspa. Ceva de genul ar fi fost mult mai bine. . .
- Sper din tot sufletul ca l-ai desenat pe Zuppy ca fata, pentru ca mesajul de pe tricou e cam. . . meh. .
- Pantalonii nu au o forma propriu-zisa. Si, ma intreb ce ai avut in cap cand ai desenat cuta aia. . . Zuppy nu e monstercock or smth.
- Din nou, te inteleg ca e chibi, dar picioarele sunt mult prea subtiri pentru restul corpului.
- Coada e prea mare. Siiii~ mi-ar fi placut sa o vad mai stufoasa, sa aiba forma de coada de vulpe.
In ciuda tuturor lucrurilor pe care le-am zis mai sus, imi place cat de cat. Atata doar ca e disproportionat, stramb si prea girly. Oricum hasura e foarte buna, iar pentru asta ai un plus.
7.

2. "Intergalactic love for our Zuppy" -> creativ. Imi place la nebunie ideea, vulpe in spatiu, iubita martian alea alea. . .Frumos.
Nu inteleg ce cauta zapada acolo, dar in fine. Ah, si inima aia galbena. . .
Ceea ce nu-mi place e faptul ca blana nu are umbre, si se vede cam naspa... In rest e colorat, creativ, per total imi place.
9.
Pagini: 1 2