Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: ;3
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Salut ZupiÅŸti.

So . . .
Mă cheamă Irina dar prefer să îmi spuneţi Hiraiu şi atât.
Azi e ziua mea şi am fost obligată să postez aici, după cum vedeţi, sau nu, am cont de mult mai mult timp aici dar totuşi, lenea mea e . . . ehehehe 65
Sunt din capitala jegoasă a României şi chiar nu-mi place asta mai ales ca este plină de dobitoci şi coclari şi toate specimele posibile pe lumea asta mai ales la metrou pe care îl frecventrez zilnic, din nefericire.
Dacă aveţi întrebări şi lala o să răspund, cred.

Cya.
Bine ai venit pe Animezup, Hiraiu!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Bună, Hiraiu, bine ai venit pe anime zup. Sper să te simţi bine aici şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni noi şi tot tacâmul, lolololo.
Eu's Teh, pleased to meet you * cough *

Eu nu stau în Bucharest but so I've heard, jegos and full of something, deşi mie la prima vedere nu mi se pare chiar atât de rău. În sensul că e mare şi găseşti multe chestii. Vorbeşte o persoană dintr-un orăşeluţ al României - dar, la o adică, toate oraşele's cam jegoase în România. Cu mici excepţii, I guess.
Trecând peste asta...

Câteva anime uri preferate?
Cartea ta preferată?
Ce zodie eÅŸti?

La mulţi ani, then ! * hugs/hugs* and see ya around. Şedere plăcută !
Hye Irina LA MULTI ANI!!Sper sa fii fericita si sa ai parte de tot ce-ti pofteste inima.in anul ce-o sa vina iti doresc sa ai parte doar de dragoste pura,intelegere si fericire!!
Welcome
Bine ai venit pe zup,sper sa ai parte de multa distractie pe aici!!
Am cateva intrebarii:
1.Vanilie sau ciocolata?
2.Anime preferat?
3.Personaj-anime preferat
4.Cum se numete ceea mai buna prietena a ta?
5.Ce-ti doresti sa realizezi in viata?
6.Cinci lucruri ce-ti plac
7.Cinci lucruri ce-ti displac
8.Cum ai dat de zup?
Sper sa-ti faci multi prieteni pe zup,printre care si eu daca se poate5
Ne mai vedem pe zup sper sa fii acctiva pe aici

:bye:
Mâncaţi-aş tortu' Irina dragă, defapt, nici nu am mâncat, l-am pus în farfuria lui Sakura, săraca nici nu şi-a dat seama, ce zi. 21
La mulţi ani încă odată. Smile

Ne vedem mâine.
@Teh Bucurestiul poate parea diferit prin ochii oricui.Ma rog,mai sunt si zone dragute si nu conteaza neaparat locul mereu ci si persoanele din el. Animeuri ...K-on! xD, Basilisk,Chrono Crusade,Detroit Metal City (oh ce muream de ras la el) si nu stiu...am o lista intreaga cu animeuri la care inca nu am apucat sa ma uit.Carti ...pai deobicei citesc carti de groaza ,nu am una preferata inca.Zodie: scorpion = u = Si btw thank you and nice to meet you!

@sSoph Oh mersi mult! 1.Ciocolata! 2.Momentan cred ca Basilisk (dar nu pot uita si de K-on) 3.Nu pot alege doar unu' 4. Am mai multe si nu favorizez xD 5.Ceva ceva tot vreau sa realizez inca nu mi-am dat seama ce 6.Inghetata,dulciuri,muzica,animeurile (of course),dinozauri si dormitul. 7.Hmm...scoala,oameni care se iau de cineva pe strada pentru ca e diferit,"smecherasi",ciupercile si nu imi mai trec prin minte acum. 8.Prima oara acum vreo 2 ani mi-a aratat o prietena un fic de al ei si mi-am facut cont si acum mi-a reamintit Mimisor de Animezup.Si eu sper sa fiu activa pe aici,dar cam am probleme cu netu deci nu stiu cum o sa postez fara sa se posteze de 7 ori.
Teh, tu ai fost vreodata in Brasov, Sibiu, Sighisoara si alte cateva orase curate ale tarii? Nu, atunci nu zi ca toate sunt jegoase.

Bine ai venit Hiraiu, vad ca tu si Mimisor va cunoasteti, deci nu pari sa fi o persoana care ne-ar da batai de cap. Mimi ce-ai facut azi, i-ai provocat pe toti de ziua ta sa intre pe Zup 33? Uraaat, hopa *runs to post at certain thread* Ah, done xD

Deci Hiraiu, ia zi, ce talente ascunse de mama Omida ai? Glumesc, totusi, care sunt lucrurile care te definesc?

Ce marime la sutien porti? 4
@Lia Thanks.Pai subsemnata Hiraiu de aici avea cont pe zup de vreun an dar avand un net idiot nu am postat nimic ,iar Mimisor la ziulica ei de nastere m-a pus sa postez~ Aaaa...lucruri care ma definesc?.....Lenea? Se pune? Nu stiu ce sa zic nu prea ma pricep la autocaracterizare >.< .Cat despre marimea la sutien.....NU O SA ITI ZIC NICIODATA!!! (Scuze ca raspund greu am un net idiot ><)
Buna si bine-ai venit pe zup ... sper sa-ti placa aici ... nu's prea vechi nici eu
ce pot sa zic ... sa-ti faci multi prieteni , sa fii activa pe forum , si sa fii fericita

am doar 2 intrebari

1. pe cine cunosti pe zup?
2. cum ti se pare forumul?

P.S Bine ai venit pe AnimeZup ... distractie placuta

sc daca s-au mai pus aceste intrebari 5