Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Pasind pe urmele iubirii
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
Deci este primul meu fic.Vreau comentarii dure pentru ca vreau sa ma perfectionez.Sa-mi spuneti ce este gresit si ce nu este bine.

Capitolul 1

In satul Konoha era o fata cu chip angelic.Ea se numea Sakura Haruno si avea 16 ani. Avea ochii de un verde superb iar parul de un roz care iti fura ochii.Soneria ceasului facu ochii Sakurei sa se dezlipeasca incet.Se ridica lenes din pat cu ochii pe jumatate inchisi.Pleca la baie si isi stropi chipul cu picaturi reci de apa ca sa se trezeasca deabinelea.Fiind o fire energica, isi propuse sa alerge pe afara.Aceasta isi lua niste pantaloni scurti negri si un tricou alb pe care scria cu litere negre "crazy". Vreau sa mentionez ca locuia cu fratele ei Kiba care avea 18 ani.Cei doi stau impreuna de cand parintii Sakurei au murit.
-Vezi ca eu am plecat pe afara sa alerg.Ma intorc peste o ora.Ai grija ce faci,sa nu intorci casa pe dos.Ai auzit?
-Mda,nu mai am 5 ani sa-mi spui ce sa fac.spuse Kiba uitandu-se urat la Sakura.
-Hmmm..nu prea cred,dar fie cum crezi tu,spuse fata amuzandu-se putin.
-Hai,gata.Si asa,nu stau acasa.Ies cu baietii.Auzi,tu nu ai nimic de facut decat sa ma dadacesti pe mine?Hai,valea.
-Tu trebuie sa fii dadacit in fiecare zi ca pe un copil de gradinita.Mormaind fata furioasa indreptandu-se spre usa.
Afara era cam innorat,dar fetei nu-i pasa.Incepu sa alerge pana gand la jumatatea drumului isi intalni prietenele cele mai bune:Hinata,Ten Ten si Temari.Fetele se oprira pe o banca ca sa mai discute.Incepuse sa ploua dar Sakura nu observase pentru ca era prea atenta la prietenele ei.Acasa,insa,lucrurile stateau altfel.Baietii:Neji,un baiat cu parul lung saten ci cu ochii asemanatori cu cei ai Hinatei,Sasuke un baiat dragut cu parul negru ca smoala si niste ochi de onix emanand indiferenta,Naruto un baiat blond,cu ochi albastri si foarte glumet, Shikamaru un baiat cam lenes de felul lui,cu o codita prins la spate si Kiba,care au stat in casa pentru ca incepu-se sa ploua si nu puteau iesi.Trecu 2 ore si vazand ca Sakura nu ma ajunge acasa,lui Kiba ii veni o idee:
-Hei,baieti,nu vreti sa facem o vizita in camera surorii mele?
-Nu stiam ca ai o sora,Spuse mirat Naruto.
-Ehh...O cheama Sakura si are 16 ani.Hai sa nu o mai lungim,deci...mergeti?
-Normal!!!spusera baietii in cor bucurosi,mai putin Sasuke.
Acestia cotrobaiau prin toata camera Sakurei.Insa ce ei nu stiau era ca fata era in drum spre casa.Sasuke statea sprijinit de perete in timp ce Naruto curios,deschise dulapul unde era lenjeria fetei.Kiba ii dadu un pumn in cap si spuse enervat:
-Nu intrece masura!!!
Rozalia intra pe usa casei uda leoarca.Auzi niste zgomote iin camera ei si urca sus la etaj pentru a vedea ce se intampla.Ciuli putin urechea si auzi-se o vocea lui Kiba:
-Hai,gata!Trebiue sa se intoarca sora-mea,si daca ma prinde ma face una cu pamantul.
Sakura enervata la culme,deschise usa,trantind-o de perete.
-IDIOTULE!!Iesi afara imediat!!
Baietii iesira imediat din camera fetei,dar Sasuke tot acolo a ramas indiferent,zambind in coltul gurii.
-Si tu ce mai astepti?spuse Sakura plina de nervi
Baiatul isi ridica ochii de onix din podea si ii privi intens pe cei ai rozaliei.
Fata se pierdu timp de cateva secunde in ochii acestuia.Sasuke se dezlipi usor de perete indreptandu-se spre usa.Se opri in dreptul Sakurei si o privi scurt cu un zambet smecher pe buze,apoi se indrepta spre camera unde stateau baietii.


Scuze ca e cam scurt,dar ma doare mana.Continui maine,si nu uitati,comentarii dure daca e nevoie ca nu ma supar.Si sa-mi spuneti daca mai are rost sa-l continui.
Salut ►☺↔kitty♥kat↔☻◄.
Ştii, nu contează cantitatea, contează calitatea. Ideea e destul de originală, sau poate spun asta din cauză că nu prea citesc ficuri cu Naruto. Cu descrierea stai binişor, dar se poate mai bine. Am observat că narezi la persoana a III-a, e ok, dar încearcă să descrii mai mult; nu detalii nesemnificative, ceva ce ai vrea tu ca personajele să ne transmită nouă, ca cititori.
Acţiunea e bunicică momentan, ai grijă să nu o grăbeşti prea tare cuplându-i prea repede pe Sasuke şi Sakura; adică în capitolul doi deja să fie împreună, în capitolul trei să se despartă, în patru să facă copii şi tot aşa; pur şi simplu ia-o lent şi va fi bine.
Dialogul e bunicel, dar se poate mai bine; să ştii că într-un capitol nu e nevoie de foarte mult dialog, iar acela pe care-l pui încearcă să-l plasezi cât mai bine şi să nu-l faci sec.
Am mai observat ceva la tine : "Rozalia intra pe usa casei uda leoarca.Auzi niste zgomote iin camera ei si urca sus la etaj pentru a vedea ce se intampla.Ciuli putin urechea si auzi-se o vocea lui Kiba:
-Hai,gata!Trebiue sa se intoarca sora-mea,si daca ma prinde ma face una cu pamantul."
Tu nu pui space după ce ai încheiat o propoziţie şi arată total inestetic. Încearcă să scrii aşa "Rozalia intra pe usa casei uda leoarca.[Space] Auzi niste zgomote iin camera ei si urca sus la etaj pentru a vedea ce se intampla.[Space] Ciuli putin urechea si auzi-se o vocea lui Kiba:
-Hai,[Space] gata![Space] Trebiue sa se intoarca sora-mea,[Space] si daca ma prinde ma face una cu pamantul."
Sper că ai înţeles la ce am vrut eu să mă refer.
Cam atât am avut de spus pe-aici. Aştept următorul capitol şi sper să văd îmbunătăţiri.
Baftă! >:D<
Hey ! >:D< Bun deci ce pot spune ? Ideea mi se pare destul de originala. Adica nu am mai vazut ficuri in care Sakura sa-l aibe ca frate pe Kiba. Sincer ;;] Mi-a placut ultima scena foarte mult ! Cu Sasuke si Sakura. Sasuke a fost asa de misterios :> Imi place :]] Altceva.. Cum a zis si Abbeh. ar arata mai frumos daca ai pune space dupa semnele de punctuatie :D Exemplu nu mai dau ca la dat ea deja :]] Bun.. la celelalte chestii nu ma pricep si nu vreau sa scot prostii pe gura :]] Deci.. te astept cu nextul si multa, multa inspiratie in continuare !
Chuu & Gambate ! >:D< :*
Ce?? :O:O:O Atat?? Nu pot sa cred! Trebuie sa vi repede repejor cu nextul ca mor aici:))
Poi ce pot sa zik ideea e destul de originala, actiunea un pic fugarita, descriere ai ceva dar mai trebuie putina, naratiunea e destul de buna dar, dupa cum am spus, mai trebuie putina descriere sa lege si sa dezvolte ideile. Dialogul este bunicel nici asa nici altfel deci binisor. Greseli de tastare, punctuatie &co. nu am vazut nu m-au interesat:D


Pai cam atat nu te lasa, spor la lucru si multa inspiratiee!:X

Chu!:-h Pupiceiii!:*
Deci uitati nexu:X Nu uitati de commuri si sper ca in capitolul asta sa fie mai bine.Vreau si critici dure daca este nevoie.

Capitolul 2

Sunetul asurzitor al ceasului facu pleoapele Sakurei sa se deschida usor.Se ridica usor din pat si pleca spre baie sa-si faca toaleta.Nu-si amintea decat ca fratele ei, Kiba ii cotrobaise prin camera si de...acel baiat brunet cu ochii lui de onix care o priveau. "Oare cine era acel baiat? ". Rozalia isi scuturase usor capul revenind la realitate.Ea se imbraca cu uniforma pentru scoala, isi prinse parul intr-o coada si cobori jos. Spre surprinderea ei, jos o astepta Kiba ca sa plece impreuna spre scoala. Tot drumul niciunul nu a scos nici un cuvant. Sakura fiind suparata pe el nu ii vorbea, si daca Kiba spunea ceva stia ce se va intampla. Cum intrara pe poarta scolii le veni in intampinare prietenii lui Kiba, spunandu-i ca azi au meci de fotbal cu a-X-aD.
" Hmm...N-ar fi rau sa-l incurajez putin, ca doar na...e fratele meu " gandea Sakura.
-Deci...aa..Sakura...sper ca nu te-ai suparat ca...umm..., se tot balbaia Naruto.
Kiba se uita urat la Naruto mai ceva sa-i dea una, dar pe Sakura no mai interesa nimic. Se intoarse sa-l salute pe Kiba pentru ca trebuia sa plece in clasa, dar din intamplare ii intalni privirea lui Sasuke. Se privira putin fara sa dea suspiciuni,dar rozalia se dezmetici auzind soneria si isi dadu seama ca trebuia sa plece. Odata ajunsa in clasa incepu sa le spuna Hinatei si celorlalte fete despre meciul de fotbal. Ten ten, Temari si Hinata (care era rosie toata) acceptara.
-Hinata, Hinata, insa aceasta era adancita in ganduri, inca rosie, Hinataa! Tipa Ten Ten.
-Aaa...umm..da..c-ce este? Spuse aceasta.
-Ce ai? Esti toata rosie, spuse Sakura
-Pai...Naruto va juca si el in meciul de fotbal? Spuse Hinata si mai rosie la fata.
Insa fetele nu mai apucase-ra sa spuna nimic ca au fost intrerupte de profesor:
-Copii, astazi veti face ore pana la ora 12:00 pentru ca profesorii trebuie sa plece intr-un consililu.
" Suuper, atunci are Kiba meciul.Deci pot sa ajung. " gandea rozalia cu un zambet pe buze.
Orele trecura greu si foarte plictisitoare, spre surprinderea Sakurei. Insfarsit clopotelul o salva dinnou pe rozalie de la chin si de la adormire. Isi lua prietenele si plecara in curtea scolii. Meciul incepu-se deja, dar nu de mult timp.Hinata se inrosise dinnou cand il zarise pe Naruto. Se asezara pe banca si privira meciul. Kiba observa un grup de fete care priveau meciul, dar nu le dadu inportanta. Hinata nu-l scapa din priviri pe Naruto care apara golurile celor de la a-X-aD, dar nici Ten Ten nu se lasa mai prejos. Aceasta ii privea fiecare miscare a lui Neji, iar Sakura il privea pe fratele ei, Kiba, dar cand nu era observata si nu se uita nimeni la ea tragea cu ochiul si pe la Sasuke sa vada cum se mai descurca.
Meciul se sfarsi cu 2-0 pentru echipa lui Kiba. Sakura si celelalte fete se ridicara de pe banca si si se iindreptau spre baieti.
-Hey ,baieti! Frumos joc! Felicitari! spuse rozalia pentru a fi si ele bagate in seama.
-Mersi ,Sakura, dar tu nu trebuia sa fi la ore? spuse Kiba puti ingrijorat
-Ahh...profesorii is plecati la un consiliu. Si nu ma mai dadaci atat!
-Aha, deci si noi putem pleca acasa. spuse Naruto frant de oboseala.
Toti au plecat spre casele lor, logic, baietii laudandu-se incontinuu pentru victoria obtinuta. Dar nu inainte ca Naruto sa faca o boacana si toti sa se rada de el, mai putin Hinata care mai mult se ingrijora.


Deci..scuze dinnou ca e scurt dar promit ca maine il fac mai lung. Si nu uitati de comentarii!
foarte frumos ficul....ai un talent deosebit,si imi place cai o idee originala
abea astept continuarea...si daca nu te superi poti sa-mi spui daca ai mai facut si alte ficuri ???
as dori sa le citesc(desigur daca mai ai,daca nu astept continuarea la acesta ) :D:D:D
uhh next:X:X:X
Superr ai folosit ceva mai multa descriere bravo dar ai grija la propozitiile alea scurte, sunt prea multe incearca sa le legi intre ele...
"Rozalia isi scuturase usor capul revenind la realitate.Ea se imbraca cu uniforma pentru scoala, isi prinse parul intr-o coada si cobori jos. Spre surprinderea ei, jos o astepta Kiba ca sa plece impreuna spre scoala. Tot drumul niciunul nu a scos nici un cuvant. Sakura fiind suparata pe el nu ii vorbea, si daca Kiba spunea ceva stia ce se va intampla. Cum intrara pe poarta scolii le veni in intampinare prietenii lui Kiba, spunandu-i ca azi au meci de fotbal cu a-X-aD." app veni - venira

Puteai spune asa: Dorind sa scape de acest gand, rozalia isi scutura usor capul revenind la realitate, se imbraca repede cu uniforma, isi prinse parul in coada si cobora jos. Spre surprinderea ei, Kiba o astepta la usa pentru a pleca impreuna si pentru ca erau certati nici unul nu scoase o vorba tot drumul pana la intrarea in scoala. Cum pasira in curtea spatioasa, toti amicii lui Kiba ii intampinara calduros anuntandu-i ca azi vor avea un meci de fotbal cu cei de la a X-a D. Mai bine... zic eu:D

In fine restul e destul de bine:D
Pupiceiii si multa inspiratie!>:D< vino repede cu nextul:D
Hello... Deci este primul tau fic? Atunci o sa incerc sa fiu mai blanda, desi tot trebuie sa iti spun unde ai greseit. In primul rand la inceput ne-ai lasat umpic in ceata adica nici nu ai mai spus ce s-a intamplat pentru ca ai trecut repede l-a a doua zi. Cred ca nu mai trebuie sa spun ca naratiunea este grabit pentru ca este de la sine inteles...
Descrierea cam la fel are lipsuri. Si greseli de taste cu gramezile, la fel si cu cele de exprimare. Poi in primul rand trebuie sa iti spun ca dupa fiecare semn de punctuatie se pune space si mai e o chestie:
"profesorii is plecati la ..."-da stiu si eu mai vorbesc cu "is" uneori>.< dar suna nasol mai ales intr-un fic. Well astept next-u si desi am criticat numai despre naratiune si greseli pot spune ca ideea imi place foarte mult si sunt curioasa sa vad ce se mai intampla;).
E prea scurt !!! Vreau mai lung ! Mult mai lung. Nu imi satisfac pofta cu un capitol asa de scurt. Vreau mai lung ok ? ;;] For me ? :o 3 Bun.. altceva : Am vazut ca pe unele locuri ai pus space dupa semnele de punctuatie ! ;] O sa vezi ca daca o ti tot asa cand te uiti la fic o sa arate mai frumos ;] Cum a zis si DizZy ne-ai lasat pe toti in ceata la inceput. Ai trecut asa de repede la a doua zi incat credeam ca nu am citit ficul tau ci al altcuiva :-? Si actiunea e destul de grabita :D Greseli.. pai sincera sa fiu am citit capitolul cu vreo doua ore in urma deci.. nu prea mai tin minte daca am vazut. Daca ai avut.. inseamna ca nu le-am cautat eu :]]
Pai sper sa vi cat mai repede cu nextul. Bafta si multa, multa inspiratie in continuare ! >:D<
Chuu & Gambate ! :* >:D<
Nex :X:X Sper ca acesta sa fie mai bun:X


Capitolul 3


" Ce se intampla? Unde sunt? " Intrebari fara raspuns. Din nou acea intamplare oribila. Sange, disperare, lacrimi si o durere insuportabila. Se afla din nou acolo, privind cum parintii ei zac intr-o balta de sange. Nu stia ce sa faca, lacrimile curgeau fara incetare pe obrazul ei fin. Mainele ii tremurau, nu putea sa fuga. Picioarele erau intepenite de atata groaza. Privea incremenita la acea imagine, pana cand...
-Aaaa! un tipat asurzitor se auzi din camera Sakurei trezindu-l pe Kiba.
Visa din nou acel cosmar insuportabil provocat de moartea parintilor ei. Parca nu voia sa plece, parca nu voia sa se sfarseasca niciodata.
-Sakura, Sakura trezeste-te! se auzea vocea lui Kiba.
Insa fata era inca in acea lume paralela, nu stia cum sa scape, cum sa fuga... Fata se trezi speriata si se ridica in sezut. Se mai linisti cand il zari-se pe Kiba langa ea.
- Din nou? Linisteste-te, totul a trecut. A fost doar un cosmar.
Insa acea durere patrun-se prea adunc in inima fetei ca sa poata iesi. Nu mai putea suporta si dadu frau liber lacrimilor curcand siroaie. Sari in bratele calde si protectoare al fratelui, vedea din nou acea imagine in fata ochilor. Il stranse si mai tare in brate pe Kiba nevrand sa-i dea drumul, el era tot ce-i mai ramase. Acesta ii mangaia bland parul moale al fetei vrand s-o mai linisteasca. Dupa cateva minute, lacrimile fetei se oprira. Se dezlipea usor de trupul fratelui ei, privindu-l. Inca nu era timpul sa plece la scoala, dorea sa fie singura, doar ea si cu gandurile ei. Auzind acestea Kiba pleca inca ingrijorat lasand-o pe rozalie singura, privind in gol. Pasea usor, tremurand, indreptandu-se spre balcon. Era inca speriata, acea imagine se invartea in mintea ei nelasand-o in pace. Privea din nou in gol, doar vantul o mai trezi la realitate, izbindu-se de fata ei. " De ce trebuie sa mi se intample mie asta? " gandea Sakura, dar din nou intrebari fara raspuns. Insfarsit soneria ceasului o aduse pe copila cu picioarele pe pamant. Se ridica si pleca spre baie, inca speriata. " Voi afla ce sa intamplat, si cine a facut asta, distrugandu-mi toata viata " gandea Sakura. Nu stia in ce stare era. Era inca speriata, dar voia neaparat razbunare. Se afla in fata dulapului, privea spre tavan. Parca vedea acele pete de sange, rozalia isi scutura usor capul revenind la realitate. Se imbraca cu uniforma, si de data aceasta isi lasa-se parul desfacut mangaindu-i chipul. Pasea cu blandete scarile reci si apoi se indrepta spre usa. Iesi-se din casa si observa ca vremea era mohorata, exact ca ea. Vantul batea, ciufulindu-i putin parul.
Dupa cateva minute de mers pe strada pustiita, ajunse in acea curte spatioasa, cu multi copii, a scolii. Cum intrase ii zari pe cei de la a-X-aD." Perfect, asta imi mai lipsea acum ". Sakura privi in alta parte si nu le dadu prea multa importanta. Acestia s-au enervat ca au pierdut meciul si voiau sa se razbune, si cum sa se razbune? Voiau sa-l loveasca pe Kiba exact unde il durea cel mai tare, sora lui. Se pusera in calea rozaliei ca sa nu mai poata trece, unul dintre ei o prinse de incheietura mainii si stranse destul de tare
-Transmite-i dragutului tau frate ca ne vom razbuna noi cumva, dupa cateva secunde acel baiat incepu-se sa se uite tot mai insistent la fata care mai avea putin si tipa de durere. Auzi...esti chiar draguta, poate uitam de ce ne-a facut fratele tau daca...
Insa in acel moment Sasuke intra pe poarta scolii, si o zari pe rozalie.
-Las-o in pace! spuse acesta nervos.
- I-a te uita...faimosul Sasuke Uchiha, si in timp ce spunea ii dadu-se drumul rozaliei.
-Valea!
-Lasa ca ne mai intalnim noi, rozalio!
-Te-a ranit? spu-se Sasuke uitandu-se in ochii rozaliei
-Nu prea mult,scuze, trebuie sa plec in clasa.
-Bine, ai grija si sa te feresti de ei.
Sakura ii zambi si se indrepta spre clasa.
-Aaaa, Sasuke! Multumesc!
Acesta nu raspun-se dar zambi in coltul gurii in semn de " cu placere ". Pleca spre clasa si spre surprinderea ei, orele nu incepusera. Se aseza in banca privindu-si mana si gandindu-se la Sasuke. Orele trecura, si in mintea Sakurei se invarteau o multime de lucruri: cosmarul, baiatul de la a-X-aD si...Sasuke. " Ce se intampla cu mine? ". Reveni la realitate cand auzi clopotelul de iesire. Isi stran-se lucrurile si pleca cu pasi marunti. La poarta scolii statea rezemat Sasuke asteptand-o pe Sakura.
-Aaaa, Sasuke? Ce cauti aici? Orele s-au terminat demult, si Kiba unde este? A spus ca plecam impreuna acasa.
- Kiba n-a mai avut rabdare sa te astepte si a plecat. A vrut sa te duc eu acasa ca sa nu ti se mai intample ceva.
Sakura ramase putin uimita, dar Sasuke a mintit. Nici macar nu i-a spus lui Kiba ce i s-a intamplat Sakurei, voia doar sa fie cu ea si sa o protejeze. Acestia au pornit spre casa fara sa spuna niciunul nici un cuvant. Ajunsa in fata casei, Sakura si-a luat ramas bun de la Sasuke si multumindu-i din nou pentru ca a salvat-o din " ghearele" acelui baiat. Cum ajunse in camera ei se aseza pe pat, pentru ea, acum lumea era intoarsa pe dos. Inchi-se usor pleoapele pentru a adormi, se astepta sa viseze din nou acel cosmar. Dupa scurt timp rozalia adormi, dar ceea ce ea nu stia era ca doi ochi negri ii vegeau somnul.


Deci astept comentarii, si nu stiu cand voi veni cu nexu:D Sa sper ca imi vin cat mai repede idei si scuze ca si acest capitol este cam sec si scurt:D
Pagini: 1 2 3