Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: papa animezupp
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Adio animezupp eu plec ca aici toata lumea e rea e super rea aici nimeni nu am mai vazut asa rea pe toate situri-le va ingramaditi toata lumea sa criticati da mai zic ca nici nu stiu sa scriu la calculator si toate lumea sa ingramadesti chiar daca am 11 ani si nu intelegeti ca abea acum 4 ani mi-am loat si eu calculatoru dar de unde sa stiti voi ca sunteti raii raiilor zmei zmeilor poate uni moderatorisunt mai buni dar restu au terminat facultati generale si lice si se dau mari a mili pe toata lumea si daca am postat gresit ce im pasa oricum e adio poate ma mai uit aici dupa cateva ficuri
Doamne ferește! Păpușă, cine te crezi tu să ne faci pe toți jigodii, răi și așa mai departe? În plus, crezi că le pasă tuturor părerea ta. Poți să o ții. În plus, de ce ai făcut topicul ăsta ? o.o Ca să arăți cât de crudă e lumea, cât de mult te discriminează pe tine ? Doamne. Poate nu știi , păpușă, dar lumea e crudă și ar trebui să te obișnuiești cu asta, în loc să te plângi că noi suntem răi. Nu te-nțeleg deloc. Plângându-te de „cât de rea e umea” dovedești că ești imatură și tot tacâmul. Dacă ești așa nemulțumită de forum, nu mai intra, dar nu îi face pe toți jigodii. Sunt 4 mii de de useri. Dacă-mi spui că toți sunt așa, atunci cred că o să mă bufnească un râs interminabil. Am observat că tu erai nemulțumită de criticile primite la ficul tău. Dragă, acolo ți-ai postat lucrarea pentru ca să devii mai bună în a scrie și pentru a primi diferite sfaturi. Dacă nu voiai critici dure și constructive, puteai să nu postezi ficul. Simplu.
oh... Problem...

Imi pare rau ca vrei sa parasesti zupul.
Toti avem dezamagiri, certuri si cred ca ar fi bine sa le evitam. Ii poti sugera persoanei care te deranjeaza sa nu se mai comporte asa. Cred sigur ca va intelege. ^^
Metal, ea s - a supărat pentru ce critici a primit la ficul ei. Adevărat au fost dure, unele fraze din comentarii au fost şterse pentru că treceau de limita bunului simţ, însă le - am tras atenţia. Topicul îl găseşti la Naruto Fics.
sasusaku_alexandra unu la mână nu cunoşti aproape pe nimeni de pe forum ca să aduci aceste afirmaţii. Te rog să nu vorbeşti dacă eşti în neştiinţă de cauză. Te rog să te potoleşti pentru că nu îţi permit să insulţi întregul forum. Dacă unii au fost răi asta pentru că aşa sunt, nu toţi sun buni and stuff, ' kay ? Regret că s - a ajuns la aşa ceva, însă puteai cere să nu ţi se dea critică dură. Puteai să spui ce doreşti : vreau comentarii blânde, nu vreau să mi se spună dur.
Citat:Ps: Va rog sa im spuneti daca merita sa il termin
Chiar tu ai zis asta, să ţi se spună părerile reale ale userilor. En fin, dacă mai doreşti aş putea să te ajut într - un fel în care nu o să mai primeşti critici dure. Nu sunt jigodii că tu nu îndeplineşti condiţiile unui fic frumos, da ?. Bun acum să încetăm discuţia. Dacă ai nevoie de ajutor / sau ai vreo nelămurire doar spune - mi şi rezolvăm.

edit : acum am văzut că ai postat. Ei bine, aceiaşi poveste ca şi la Metal, Artist. Daia s-a supărat.
Oh, dragă Metal, cât de sincer ai fost. Probabil tipa asta, care a menţionat că are unşpe' ani o să plângă când o să citească postul tău. De ce spun asta? Ah, nu ştiu, poate pentru că ne-a făcut pe toţi jigodii doar pentru nişte critici mai dure la ficul ei. Te înţeleg, şi pe mine m-a enervat, pentru că m-a făcut jigodie şi pur şi simplu nu mă cunoşte; am aceeaşi părere ca şi tine, ar fi trebuit să-şi ţină gura, dar asta e. Cred că ai fost totuşi puţin cam dur cu ea. Personal, nu cred că ar fi trebuit să te cobori la nivelul ei mintal.
And you scumpo, e treaba ta ce faci, e viaţa ta, alegerea ta. Nu-ţi convine tai-o. Pa şi ţie.

Ediiiiit: Nu mă aşteptam să mai posteze alţii atât de repede. O.o
Fic-ul asta e mult mai bun ca primul, dar parca primul era mai amuzant 39

Acum, ar trebui sa-ti dai seama ca parerile negative sunt mai importante ce cele pozitive. Din cele negative iti dai seama ce trebuie sa imbunatatesti. Cele pozitive iti ridica moralul si bla bla bla. Dar doar cele negative te pot imbunatati.

Daca tu vrei sa renunti asa repede, du-te la concurenta.
Daaa. Pleacaaaa. Paa! Victima societatii. Vrei atentie,nu?

Aly

Would you all shut up?-_-

Am zis ceva, si am zis si scrie mare, cine nu posteaza la fic ce fel de critica vrea, se subintelege ca NU VREA critica, dar se pare ca tot ati criticat-o si recriticat-o, e un user, e nou venit, are 11 ani saraca fata si voi sariti in capul ei, la 11 ani ce experti erati voi in calculatoare, spargeati nsa, nasa, cia? da` destepti foc mai sunteti. Am 20 de ani si nu scriu bine la pc, si am pc de vreo 15 ani, si? La mine de ce nu comentati? Comentati doar la userii noi, si incepeti voi tuleleu pandele. Uite cum sta treaba, de mai vad vreun comentariu la vreun fic in care autorul nu specifica ce fel de critica vrea, va sterg comentariul chit ca e roman sau nu, si pe urma sa nu aud plangeri la Flaw sau cine mai stie ce, voi ati vrut-o luandu-va de persoane incepatoare intr-ale scrisului.

Da ce destepti si infumurati va simtiti voi, ati luat premiul NOBEL sau ce?

@artist, suntem 3 admini.
@sasusaku_alexandra, imi pare rau ca asa crezi despre animezup doar din cauza unor destepti ce se cred mari artisti, dar, in numele celor ce s-au luat de tine imi cer scuze.

@restul, fiecare cu parerea lor, nu suntem la dezbateri ca sa ii ziceti ei de ce parerea ei nu e acceptabila, la urma urmei, la ff, la reguli, zice ceva de genul "se va critica ficul, nu autorul" iar in cazul asta, zbang, ati incalcat regulile. Mie ca in curand ajung sa ma tin cu warn-ul dupa voi la ff, cum incalcati reugla, cum zbang si la 100% warn permanent ban, dragutii mei, nu e asa ca e frumos?

[later edit] Metal, Artist, Lynn, Biush, Ykashim, Triangle, 5% warning, continuam dragilor?
Scuzele mele alexandra.

Sasu, eu iti acord 1 punct la reputatie, asa de incurajare. Sper sa iti schmbi parerea despre zup. Poate te acomodezi aici. M'a durut ca ne'ai facut jigodii dar asta este parerea ta.

Doresc sa iti schimbi parerea. Eu ti'as sugera sa ramai. Bun venit aici si chiar imi pare rau pentru intampinare. Sper sa iti fi schimbat parerea si imi pare raau.

Nu am citit ficul tau dar iti doresc succes la el. Smile
Buna ziua.

Este foarte trist sa te gandesti ce intampinare ai primit. Sper sa nu se mai repete. Esti o fetita destul de draguta si imi pare fff rau ca ceilalti te'au jigniit sau etc.
{ alexandra, cum ai vorbit a fist foarte frumos)

Ai doar 11 ani si cred ca esti chiar dezamagita de ceea ce au spus toti despre tine. Nu am ceva cu nimeni. Esti noua si nu asa se intampina cu adevarat cineva.

Bun venit aici si sper sa te distrezi!

Nu cred ca te'ai distrat si nici nu cred ca doresti atentie. Lumea poate fii rea.

@ lume: Ce aveti cu ea? Este o fetita care pur si simplu doreste si ea sa comunice cu noi. Nu cred ca ar trebui sa fim rai cu ea. Nu cred ca vrea atentie sau etc. Cred ca pe ea chiar a durut-o faptul ca s-a vazut data la o parte... 2

Draga mea, imi pare foarte rau pentru ce a spus lumea de tine. Sa jignesti nu este frumos, dar opinia ta trebuie respectata.
Imi pare sincer zcuze pentru toate sper sa nu ne mai consideri jigodii. Smilesi sa iti schimbi parerea despre zup.

Eu nu vreaus a fiu dura cu tine. Sper s te distrezi de acum in colo la maxim!
Pagini: 1 2