Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Oi!
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Hey! Gee, sunt noua pe aici (acum cateva minute mi-am facut cont. Wow, pe internet ma misc mult mai repede ). Sooo...As incepe prin a spune ca numele meu real e Andreea, avand in vedere ca habar n-am ce sa spun despre mine, si ca...ah da, urmeaza, cu greu, peste 2 luni si ceva, sa implinesc, in sfarsit, 16 ani. Yay me =.=. Ceva mai interesant despre mine..erm, imi place sa citesc manga (in special yaoi...ok ok, si cateodata hentai XD). In ultima vreme citesc Naruto,Kuroshitsuji si probabil o sa termin in curand Chou yo Hana yo(wow, cred ca sunt in perioada fara yaoi). In rest, ce mai gasesc si mi se pare interesant, citesc. Si la anime, uhm, scartai de cateva zile Emma: A Victorian Romance. In afara de asta, detest laptele si incep sa am o oarecare pasiune pentru formele triunghiulare (don't ask ><" ). Cam atat despre mine, m-am chinuit mult, deja am traspirat si creierul meu functioneaza la maxim. Deci, ideea ar fi sa ne intelegem cat de cat bine ^^.
Bine ai venit pe Animezup, Triangle!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Buna!Deci bun venit pe zup,Si hei ai acelas nume ca al meu.Tribunalul e al tau:ha:
1. ce muzica iti place?
2 melodia preferata
3 ce culoare iti place?
4 ai vreun animal de casa?
cam atat5
1. Cam tot ce imi iese in cale, in afara de manele, hausareala si muzica populara.
2. Uhm...Gorillaz- Feel good Inc.
3. Sa ma gandesc...verde sau um...maro
4. Nope. Mama e anti-fiinte in casa si m-ar da si pe mine afara daca n-as fi copilu' ei.

Mi-a facut placere sa raspund 21.
Bine ai venit pe forum , Triangle . Sper să te distrezi şi să-ţi faci câţi mai mulţi pieteni ..
Câteva intrebări :
- Cânţi la vre-un instrument ?
- Anotimplul preferat ?
Şi cam atât .. Incă odată bun veniit !
Hey! Mersi pentru "bun venit" and stuff *bear hug*. Um, sa raspund la intrebari *puts glasses on*

- Cânţi la vre-un instrument ?

Cantam la pian acum 3 ani insa, m-am lasat.

- Anotimplul preferat ?

Pai, in principiu imi plac toate. Adica, iarna aduce zapada si um, Craciunul care pe langa cadouri ne da si o vacanta. Primavara infloresc toti copacii si e placut si mirosi altceva decat balegarul de cal de la carutele cu "FIARE VEEEECHI!!" care mai trec prin cartier. Vara e caaaald. Ca de exemplu vara asta te topesti. Insa e cald si bine (pe langa temele de vacanta XD). Apoi vine toamna, incepe scoala bal bla bla. Insa e ziua mea atunci deci, se pune ca anotimp preferat.
Hey Triangle ( btw, nice nickname15 ) bine ai venit pe animezup, iti urez sedere placuta, sa te distrezi si sa iti faci cat mai multi prieteni. Cu siguranta acest lucru va fi usor, deoarece pe aici toata lumea e prietenoasa 71 Eu sunt Diana, dar pe aici mi se spune Beki, poate ne mai intersectam pe forum, cine site >.< Si eu sunt o mare fana a yaoi-ului xD Yuri mi se pare plictisitor si total neinteresant. Ce anime-uri yaoi iti plac ? Si din ce oras esti? Nu stiu daca ai spus asta in postul tau sau te-au intrebat ceilalti useri 106 In fine...inca o data welcome si nu uita sa te distrezi :3 Cha..
@~ Kumiko ~: Sunt din Bucuresti. Si sunt nascuta in octombrie (da da, scorpion *proud smile*)

@ Beki: Um, obisnuiesc sa citesc manga. Ca anime mi-a placut Junjou Romantica. A fost simplu si destul de ok. Ca manga, hmm..ar fi destule asa ca o sa mentionez cateva : Abiru Junjou, After the Child Sleeps,Ai no DNA, Bokura no Unsei,Cat & Dogs!,Desire...si ar mai fi dar nu-mi amintesc. Am citit si yuri, nu mi s-a parut atat de plictisitor insa, pur si simplu nu e genul meu.

Anyways, thanks all you folks ^^!
Triangle!! hug Sweety, nu mi-ai spus despre cont. Eu te-am convins, nu? Meheheh! 19 Stiam pe cine aduc. Nu intreb nimic. Daca Deadly poate sa spuna doar "welcome!" pot si eu. So welcome! Desi habar n-aveam ca tipa cu avi ciudat e Deadly. Mmmm...eu acuma sunt in dilema ca nu stiu cum sa lungesc postu'. O, stai! L-am lungit deja! Niahahhah!
Triaaangleee <333 Niahaha mi se lărgeşte gaşca de puici <3

Lol nu am întrebări pentru Triangle cea şmecheră, am doar hugsuri.

Reve cum îţi permiţi să jigneşti havatarul de valoare a lu' Deadly?! [Nice av, dude *winks* Oh and Hii <33 Missed ya`]

Niahaha.