Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Final Destination
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Final destination 1
Alex Browning (Devon Sawa) – se afla pe aeroport gata de imbarcare. Impreuna cu colegii sai de liceu, el vrea sa plece in vacanta la Paris. Prieteni, distractie, fete, aventura… Ce poate fi mai frumos? Odata urcat insa la bordul avionului, el are o premonitie infricosatoare: vede cum avionul decoleaza, ia foc si se prabuseste. Puternic marcat de terifianta viziune, el incearca sa-si convinga prietenii sa coboare din avion la scurt timp inainte ca acesta sa decoleze. La bordul avionului are loc un mic incident, iar Alex, cativa colegi si doi profesori sunt coborati din avion. Sinistra lui viziune… se dovedeste a fi adevarata. Impietriti de spaima, cei ramasi privesc din aeroport cum avionul cu care urmau sa plece cade si se face scrum. Din acel moment ei se pot considera norocosi. Oare? Au reusit ei sa-si pacaleasca soarta? Au reusit ei sa pacaleasca… MOARTEA? Ce se va intampla cu vietile lor din acel moment va intrece orice imaginatie. Suspansul si rasturnarile de situatie iti vor taia rasuflarea in acest “thriller pe muchie de cutit de cea mai buna calitate” (Paul Wunder WBAI) in care 7 oameni lupta pentru supravietuire impotriva unui dusman nevazut, necunoscut, impotriva a ceva care se afla mai presus de simturile comune…

Final destination 2
“Destinatie Finalã 2”, continuarea thrillerului supranatural din 2000, îl gãseste pe Clean Rivers (ALI LARTER) ca singurul supravietuitor al catastrofei aeriene a zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat si pe prietenii ei. Clear poate fi consideratã nebunã, dar ea nu se însealã. Moartea se îndreaptã cãtre periferia orasului, pe autostrada 23, ce merge spre sud.Plecatã sã se distreze cu prietenii, Kimberly Corman (A.J. COOK) priveste neputincioasã cum bustenii dintr-un autocamion se desprind si cad pe autostradã, provocând o catastrofã în lant, ce are ca urmãri zeci de morti rãniti si masini distruse.
Un moment mai târziu, Kimberly îsi dã seama cã se aflã încã în masinã, la intrarea pe autostradã, alãturi de cei pe care I-a vãzut implicati în groaznicul accident. A fost numai o viziune. Dar o fost deasemenea si un avertisment?Kimberly, întoarce masina si blocheazã accesul pe autostrada 23, timp în care la fata locului ajunge un tânãr ofiter de politie (MICHAEL LANDES).Cei blocati la intrarea pe autostradã încep sã clacsoneze si sã se agite, pânã când premonitia lui Kimberly devine realitate în fata ochilor lor.
Moartea secerã toatã autostrada într-un groaznic accident, putini participanti la trafic scãpând cu viatã. Dar Kimberly stie cã nu s-a terminat încã. Moartea nu poate fi înselatã asa usor.
Acum acest grup de oameni, pe care ea i-a vãzut murind în premonitia sa, va trebui sã i se alãture în aceastã cursã contra timpului, sã-si potoleascã spaima si sã facã ceea ce a reusit singurul supravietuitor al zborului 180, sã rãmânã în viatã.

Final destination 3
Eleva de liceu Wendy Christenson (Mary Elizabeth Winstead) are o premonitie despre un accident de montaigne-russe dezastruos in care e implicata ea si mai multi prieteni si colegi.Wendy ii avertizeaza pe toti si reuseste sa scape impreuna cu mai multi prieteni, pe care ii convinge sa nu se urce in roller-coaster inainte de cursa fatala, iar trenuletul porneste si se prabuseste exact ca in premonitia fetei.Wendy trebuie apoi sa faca echipa cu amicul Kevin Fischer (Ryan Merriman) si altii, printre care Erin (Alexz Johnson) si Ian (Kris Lemche) intr-o cursa pentru a pacali moartea.

Final destination 4
Nick O’Bannon (Bobby Campo) are o premoniţie îngrozitoare în legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de distracţie la curse, în care o succesiune ciudată de evenimente declanşează o avalanşă de accidente cu maşini zdrobite şi rămăşiţe de automobile care zboară peste spectatori în tribune, ucigându-i prietenii şi dislocând un planşeu care se prăbuşeşte asupra sa. Când îşi revine din groaznicul coşmar, Nick intră în panică şi o convinge pe iubita lui, Lori (Shantel VanSanten), şi pe prietenii lor, Janet (Haley Webb) şi Hunt (Nick Zano), să fugă…scăpând de moarte doar cu câteva secunde înainte ca îngrozitorul coşmar să devină realitate.Crezând că au păcălit moartea, grupul de prieteni speră într-o îmblânzire a sorţii, dar din păcate pentru Nick şi Lori, acesta e doar începutul. În timp ce premoniţiile lui continuă, iar supravieţuitorii dezastrului încep să moară unul câte unul—în condiţii sinistre—Nick trebuie să găsească o cale de scăpare din ghearele morţii, înainte ca el însuşi să ajungă la destinaţia finală.
----
Voi ce parere aveti despre film? Eu nu am urmarit decat ultimile 3 filme, deoarece primul nu am reusit sa il downloadez de pe net, desi tin de foarte mult timp sa il vad. Daca voi reusi cu siguranta imi va placea mult, deoarece restul filmelor de la final destination se claseaza in topul meu. In fine...subiectul povestii este la fel in fiecare film, dar actiunea si momentele de suspans sunt total diferite. Fiecare film are o aura de mister si stie sa te tina in suspans pana la deznodamant. Dintre toate cele trei filme urmarite de mine, Final destination 2 mi-a placut cel mai mult. A fost mult mai interesant si mult mai bine gandit, din punctul meu de vedere. Chiar si in punctul culminant nu aveai habar cum o sa se termine filmul, a fost exceptional din toate punctele de vedere.
Sincer parerea mea e ca primul e cel mai frumos dintre doate celelalte. Atunci era un mister cum de mureau in ce ordine in restul deja se stia. Nu pot sa precizez ca nu mi-au placut dar primul a fost baza. Te tine in suspans ceva timp dar la un momendat te plictisesti cel putin eu care sunt inebunita dupa filmele de groaza. Recunosc ca e cam si sangeros dar nu foarte incat sa zici ca e sadic si scarbos. Merita vazute filmele dar cel mai frumos e sa le vezi noapte cu lumina stinsa si boxele la maxim asa te mai speri ca daca el vezi ziua nu are niciun farmec 3.

In concluzie: Merita sa le incerci daca nu le-ai vazut.
Waa, cat imi plac filmele astea ;x
Tata mi le-a recomandat, dar eu nu am vrut sa ma uit.
Pana cand a venit o colega la mine si mi-a zis sa ne uitam la ele. Siiii, mi-a placut tare mult <3
Le-am vazut decat pe 3 si 4 pana acum =]], dar o sa incerc sa le downloadez si pe 1 si 2, cand o sa-mi mearga netul :]]
Ceva de groaza nu mi se pare a fi in ele, mai mult sange 39.
Oricum mi-a placut tare mult, mai ales ca m-am amuzat pe cinste 21
Îmi place mult seria asta de filme. Cum toţi vor muri în ordinea în care au stat în avion, sau în montaigne-russe sau în ce mai era pe acolo. Favoritul meu este 2. Este cel care m-a speriat cel mai tare. 4 nu l-am văzut, dar urmează. Îmi place că est emult sânge, cum sunt atrasă de aşa ceva e normal să-mi placă 4.
Uneori mă enervează că te ţin prea mult în suspans până să moară. La Saw, era mai repede 2. Mă rog, nu vreau să le compar.. e o serie de filme care îmi place mult şi îmi place să le văd cu mai multe persoane >3.
Vai, cât pot eu să iubesc filmele astea !
Prima dată le-am văzut pe HBO, eram micuță și țin minte că a doua zi mă duceam la școală, iar mama nu mă lăsa să mă uit. Hehe, dar eu m-am uitat cu tata x)! Țin minte că nu am mai putut dormi o săptămănă, peste tot vedeam sânge, sânge și mai mult sânge : )).
Țin minte că într-unul din filme ( parcă trei ) au murit două tipe în bronzar, s-au ars. Vai, cât am putut să urăsc scena aia. Nu mi-a plăcut deloc,acum de fiecare dată când văd vreun bronzar, mi-amintesc scena aia. Ah, parcă și acum le văd cum ard acolo. |:
Când eram mică mă îngrozeau, acum mă amuză să văd atâta vopsea roșie *laughs*. Zicea cineva, mai jos, că ziua n-are niciun farmec să le vezi și are mare dreptate. Defapt, nu nu mă pot uita la fimele de groză ziua sau pe lumină, parcă n-ar avea niciun sens.
Am văzut 3 dintre ele, împreună cu o colegă, îi plac ei şi am zis `Ce naiba?Haide să le încerc.\\\' Sincer, mi-a părut o totală pierdere de vreme, really. Nu e horror, mai bine spus nu genul horror care îmi place mie.
Idee filmului e bună, originală and all that.. însă nu genială, Este destul de interesant modul în care moare fiecare, asta îmi place la film, singura chestie. Oricât de interesante si bine gândite ar fi fazele de genul tot ajung să mă plictisesc foarte repede. Fiecare cu gusturile lui. < 3
Dacă ar fi să dau o notă filmelor, cel puţin celor 3 pe care le-am văut atunci ar fi 6.poate chiar 7. ^ ^.
Pot sa zic ca a fost cel mai interesant si captivant film horror pe care l-am vazut. Mi-au placut absolut toate partile chiar daca firul povestii se cam repeta.
Prima serie am vazut-o la tv cand eram mai mic, asa ca nu o mai bine minte. Iar restul la pc. xD
Cea mai epica faza mi s-a parut cea din Final Destination 2 parca, cand ins cena de final, se duce un pusti sa ia gratarul sau nu stiu, oricum, ceva legat de gratar. Si cand ajunge el langa gratar, acesta explodeaza, si in loc de gratar in farfurie aia se trezsesc cu bucati din saracul copil xD.
Văzusem primul film când eram prin clasele primare, din câte îmi aduc eu aminte, de ziua mea de naştere, împreună cu prietenii care veniseră atunci la mine. Ne-a impresionat foarte mult filmul. Cerusem un film horror şi sincer, nu ne-a prea speriat sau cel puţin, asta doream noi pe atunci să arătăm, că suntem mari şi tari.
Ideea filmului este foarte bună, după părerea mea. Chiar dacă am înteles că primul e cel mai 'misterios', doresc să le văd şi pe ultimele, nu am prea avut până acum timp de ele, dar urmează să le vizionez. Oricum, mi se pare foarte ca lumea şi eu zic că merită văzut.

*Hugs`.*
Zic din start că mie nu mi-au plăcut decât primele două filme şi dacă citeste cineva ce am scris eu aici, e posibil să fie şi spoilere deci citiţi pe propria răspundere. Restul de până la 5 au avut acelaşi scenariu, doar scenele cum erau omorâţi fiecare diferenţiau de la film la film, dar în rest e aceeaşi chestie banală în care unul are o premoniţie asupra unui accident ce constă în moartea a mai multor oameni, apoi se agită pe acolo, unii cred că e nebun, alţii sunt îngrijoraţi în privinţa lui, alţii îl cred şi scapă cu viaţă ca pe urmă să fie omorâţi unul câte unul. După ce sunt omorâţi câţiva, ei găsesc logica a cui urmează să fie omorât, apoi unul "reuşeşte" să păcălească moartea şi să primească viaţa altcuiva în loc, doar că, coindindenţa face ca acea persoană să nu mai aibă mult de trăit oricum. Apoi rămân în viaţă 2 persoane dintre toţi, le dă peste câteva săptămâni, când îşi petreceau viaţa în mod normal şi sunt omorâţi brusc.
Da ştiu că şi în primele două e acelaşi scenariu dar era altfel, erau primele două, nu ştiai acţiunea, nu te aşteptai, filmul era conturat bine. Dar au continuat cu aceeaşi prostie de scenariu... Eu una am o impresie bună despre filmul ăsta în general, dar faptul că au făcut încă 3 pe acelaşi subiect nu mi-a plăcut.
Iubesc Final Destination,desi parintii mei zic ca-i infricosator si incearca sa ma faca sa nu ma mai it la el dar nicio sanssa.M-am indragostit de filmul asta !4 Imi place mai ales ca toate crimele,daca se pot numi asa, au ca tinta capul.Ciudat,nu?Eu zic ca deja au cam exagerat cu prizele si cu scurcircuitul.Adica,in fiecare parte apare scurcircuitarea prizei si apoi BUM!Explozie sau ardere sau orice altceva.Mie mi s-a parut ca cel ami slab a fost a concea parte si cea mai buna...pai a fost a 3-a parte, aia cu carnavalul in care isi vedeau moartea in poze.Destul de fain.Imi place ca filmele astea respecta tiparul mult mai bine decat altele si totul incepe cu o viziune, cand dupaia Buf!Vine moartea si te ia 21. Dar am si eu o intrebare:E adevarata chestia aia cu viata pentru viata ????
Pagini: 1 2