Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Nu sunt in stare de un titlu bun
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Well, nu vreau sa fiu gresit judecata, de obicei imi sare imaginatia prin cap, dar acum chiar nu mi-a venit nimic original. Nu sunt adepta prezentarii, la care restul spun doar "Welcome to the jungle!". Vreau intrebari. Pot da doar date esentiale. So, I like Death Note (Ryuzaki lover), am 14 ani si sunt o mica noncomformista (nu pana la extrem). Imi place sa scriu, dar as vrea sa ma descurc mai bine. Am prostul obicei de a pune prea multa filozofie sau prea multa actiune si nu mai stiu ce umplutura sa bag doar-doar s-o lungi textul. Joc MB, dar in ultimul timp m-am cam plictisit. Sunt din Craiova (nu cred ca e cazul sa descriu cum calc numai in guma in orasul asta cu pretentii europene) si informatie vitala: imi place Mircea Badea.
Nu mai am nimic de adaugat. Ask me!
Bine ai venit pe Animezup, Reveuse!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Yay, iti place Mircea Badea! Scuze, trebuia sa zic asta. Si mie imi place foarte mult de el si m-am saturat sa ma lovesc mereu de hateri oriunde m-as intoarce. Cred ca o sa ne intelegem bine, mai ales ca iti place Death Note (my al time favourite anime).
Well, intrebari:
1. Ce gen de muzica asculti? Ai vreun catntaret/trupa preferat/a?
2. Iti place sa citesti? Daca da, ce carti?
3. Ce anime-uri iti mai plac?
4. Ai zis ca iti place sa scri. Ai sa postezi vreun fic?
Um...chiar nu mai stiu ce sa te intreb. Bine ai venit in familie, sper sa te simti bine aici. Ne mai vedem pe forum.
Multumesc pentru primire. Unia, ai ceva intrebari. Sa le luam pe rand! :study:
1.Muzica...pff! E exact intrebarea pe care voiam sa o evit pentru ca nu pot da vreun gen. Sunt confuza. Ascult orice suna bine, imi place folk in special, dar de cand a murit, sunt fan MJ.
2.Imi place sa citesc si citesc tot ce-mi pica-n mana. Imi place aventura si am citit nu demult seria Harry Potter. Foarte buna, mult mai buna decat ma asteptam. E usor de parcurs si imi plac finalurile neasteptate. Sunt si un fan al cartilor politiste. Mi-a placut "Cianura pentru un suras" si continuarile "Buna seara, Melania!" si "320 de pisici negre". La fel de buna mi s-a parut "Trilogia in alb" a lui Constantin Chirita.
3.Nu prea urmaresc serii anime pe youtube, asta insemnand ca nu urmaresc deloc. Asadar, lista mea nu e lunga si, de la un timp, nu m-am mai uitat asa des. Am retinut totusi mai multe, pe langa Death Note. Paradisse Kiss, Gravitation, YYH, Kaleido Star, Slayers, Cowboy Bebop si, ca tot fanu' anime, Inuyasha.
4.Daca vreti sa vedeti, o sa postez. Am unul ongoing si, momentan, sunt obsedata de personajul principal si il bag in toate compunerile la romana si in toate alea pentru concursuri. Si cum eu sunt dornica de sfarsituri proaste, bietu' de el tot moare de ceva vreme.
Multumesc din nou pentru primire. Cred ca imi va placea forumul.
Niahahaha Niaahahahhah Dracu pe păăăămâââânt. <3333 RyyyyZZZuuu :333 Niahahahaa m-am înnecat. Niaw...

Oh lol. Da. Păi cred că acum ştiu de ce nu intram pe forum. Zuppy03 Nu aveam cu cine să mă niahahaa. Glad you're here. Şi da, trebuie să te susţin, aye? Hoooraaay!!

Oh noez, n-am ce întrebări să-ţi pun. Oh, una singură: Îmi dai caietul pe vacanţă la mate?

Huuugs. Niahaha.