Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Buna
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Ma numesc Ionescu Tatiana-Andreea, am 18 ani si sunt din Suseni (Pitesti).
Sunt o persoana deschisa, vesela, care isi face usor prieteni si care consider eu stie cand si cum sa primeasca o critica bine intentionata.
Imi place foarte mult sa citesc. In trecut obisnuiam sa scriu poezii, destul de multe as putea spune si chiar mici povestioare, dar in ultima vreme m-am lasat cuprinsa de alte ocupatii si am cam abandonat acest hobby. Sunt o persoana visatoare, si de multe ori ma trezesc ca in loc sa fac ce e necesar pentru mine, raman numai cu ideile si totul se intampla doar in capul meu, dar e amuzant intr-un fel, atata timp cat sti cand sa te opresti presupun.
Muzica este o alta pasiune a mea, precum si dansurile.
Am facut volei, handbal, dansuri, canto, am luat lectii de chitara, inot, modelling si mai multe nu are rost sa enumar dar am renuntat de fiecare data si nu pot sa spun ca sunt tocmai mandra de mine. Cred ca sunt genul ala de persoana care nu poate sa duca un lucru la bun sfarsit...de obicei imi pierd increderea pe parcurs.
Am o singura ambitie ca sa ii spun asa: sa termin o facultate de limbi straine pentru ca mai apoi sa reusesc sa plec in America, iar pentru asta ma bucur de sprijinul si intelegerea intregii mele familii la care tin enorm, in special la fratele meu mai mare.
Oricum imi place foarte mult sa desenez si de aici si pasiunea pentru anime, sau a fost invers, nici nu mai stiu exact, dar cred ca m-am apucat de amandoua in acelasi timp, acum vre-o 5-6 ani.
Pot sa mentionez ca nu mi s-a intamplat nici macar o data ca atunci cand ma uit la un anime sa imi placa personajul principal, si nu stiu dece. Intotdeauna am fost atrasa de personajele care raman in umbra protagonistilor, personaje care pornesc de sus si ajung sa fie depasite. Poate ca intr-un fel ma identific cu ele. Oricum atunci cand ma uit la un anime, si imi aleg un personaj incep sa umplu colile de hartie cu fel si fel de desene. Asa simt ca imi mentin interesu.
Printre serialele mele preferate se numara:
Naruto
Inuyasha
Dragon Ball (toate cele trei serii)
Kaleido Star
Spirala
Mobile Suit Gundam SEED
Kiddy Grade
Full Metal Panic
Yu Yu Hakusho
Tokyo Mew Mew
si multe altele care nu imi vin acum in minte.
Nu citesc manga, desi am inteles de la multe persoane ca ar fi mult mai interesanta decat anime-urile in sine, dar poate cu timpul o sa ma apuc.
Sunt pasionata de istorie si imi plac foarte mult emisiunile\filmele ce au ca tema viata adolescentilor din ziua de azi. De fapt cred ca atunci cand dau drumu la televizor numai pe aceste doua teme ma axez.
Iubesc foarte mult animalele, am 3 catelusi si o pisicuta care se inteleg "de minune".
Cred ca o sa activez mai mult pe la partea de Fan fiction...imi place sa vad ce idei au cei din jurul meu, mai ales ca sunt pasionata de literatura si critica literara.
Si cam atat despre mine...sper sa ma distrez pe aici si sa imi fac multi prieteni.
Bine ai venit pe Animezup, A.Tatiana!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Yuhuuu!!!Welcome to the team,Tatiana! 4 .Sa ai o sedere placuta si sa-ti faci multi prieteni! Now,it seems that I found a bookworm fellow 21 .Sunt genul de persoana care-si omoara timpul citind asa ca daca ai chef sa incingi o discutie despre carti,sunt omul tau!(dar fi cu bagare de seama ca odata ce incep sa discut despre carti nu-mi mai tace melita! 24 ).Te sfatuiesc sa incerci sa citesti si mangauri pt ca deobicei sunt mai indetaliate decat anime.Pare-se ca esti the daydream tipe...so am I(this is somewhat my hobby right now 24 )...e intradevar placut sa visezi cu ochii deschisi dar sunt momente in care nu te poti opri si devine oarecum coplesitor....(Asa ca fiti copii cuminti si mai intoarceti-va din cand in cand in lumea reala!)Vad ca ai avut multe hobby-uri pe parcurs...sa zicem ca astea au fost faze trecatoare si acum tr sa te concentrezi pe visul tau!Ar tr sa lucrezi la capitolul incredre si sa perseverezi asupra obiectivului tau(nu prea imi permit sa dau astfel de sfaturi de vreme ce eu si increderea de sine suntem antiparalele,dar in fine...toti stiu sa dea din gura,nu-i asa?).In orice caz,iti tin pumnii!Acum am cateva intrebari...:
1.Ce tip de carti iti plac?
2.Care sunt cartile preferate?
3.Care sunt autorii tai preferati?
4.Ce muzica asculti?
....si interogatoriul se sfarseste aici.....Inca odata bine ai venit si distractie placuta(deasemenea iti urez o activitate bogata!de vreme ce ai zis ca iti place sa scri si sa desenezi,show us what you are made of 3 )!Ne mai auzim :bye:
Multumesc pentru primire.
Ei bine ma bucur sa intalnesc din ce in ce mai multe persoane pasionate de literatura...
Am un sentimen ca primul manga pe care o sa il citesc va fi Inuyasha...pentru ca sunt curioasa care o sa fie continuarea anime-ului din moment ce am inteles ca nu are un sfarsit prea detaliat.
Imi este greu sa spun ca imi place un anumit gen de carti...adica atunci cand iau o carte in mana...citesc mica descriere de la sfarsit si ma bazez putin pe sentimentul care mi-l ofera titlul (prima impresie ca sa spun pe scurt), si se intampla sa imi placa lucruri complet diferite...de obicei apreciez cartea in sine nu si autorul sau stilul...consider ca un autor care a scris o carte buna o poate da in bara cu altele...asa ca prefer sa nu generalizez.
Mi-a placut foarte mult "Rosu si Negru" de Stendhal...doamne acea carte a fost absolut superba.
De asemenea "Cei trei muschetari" si bineinteles "Dupa 20 de ani" de Alexandre Dumas tatal, au fost niste carti care mi-au bucurat copilaria ca sa spun asa.
"Sub semnul onoarei" de Danielle Steel este o alta carte care mi-a lasat o impresie extraordinara, si o recomand tuturor celor pasionati de limba japoneza...caci actiunea surprinde o tanara japoneza plecata in S.U.A la studii in perioada celui de-al doilea razboi mondial...iar chinurile prin care trebuie sa treaca sarmana fata sunt extraordinare...iar carte este superba intru totul.
In copilarie mi-a facut placere sa citesc "Capitan la 15 ani" de Julles Verne (si este singura carte a acestui autor care mi-a placut...si poate putin "Douazeci de mii de leghe sub mari"). Alte carti care mi-au marcat copilaria au fost "Aventurile lui Tom Sawyer" sau "Aventurile lui Huckleberry Finn " de Mark Twain, sau...cine nu a citit "Print si Cersetor" de acelasi autor.
M-am apucat de "Mizerabilii" de Victor Hugo si imi place la nebunie...si abia astept s-o termin.
De asemenea carti precum "Padurea Spanzuratilor", "Rascoala" sau "Ion" de Liviu Rebreanu...se afla in topul preferatelor mele.
Cand eram mai mica ma prinsese mania sa citesc Sandra Brawn (pe atunci mi se parea interesant...acum nu stiu ce naiba era in capul meu de citeam asa ceva) dar i-am citit absolut toate cartile...o pierdere de timp as putea spune acum...
Am citit cu placere seria Twilight...nu stiu dece dar chiar m-a atras...in schimb sunt complet in ceata cand vine vorba de Harry Poter...nu am citit nici o carte si nu am vazut nici un film.
"Cel mai iubit dintre pamanteni" de Marin Preda a fost o alta carte superba din punctul meu de vedere.
Dintre poeti preferatul meu este de departe Eminescu.
Doamne si cred ca ar fi mult prea multe...."Alchimistul" si "Zahir" de Paulo Coelho si multe altele...dar o sa vorbesc mai multe despre acestea probabil la rubrica de carti...asa ca te astept acolo sa vad ce preferinte ai si tu si sa pornim niste discutii interesante sper eu.

Imi este greu sa desemnez autorul preferat...deoarece cum am mai precizat...selectez continutul...nu cine l-a scris.

Iar in materie de muzica...aici imi schimb preferintele destul de usor...in functie de starea de spirit.
Pot sa ascult azi latino...iar maine sa o dau spre rock (o varianta mai usoara as spune...caci nu sunt o fana inraita). Adica imi place orice "este bun si imi transmite mie ceva" as putea spune. Trec usor de la un gen la altul...latino, hip-hop, rock, dance, cateodata si house (asta mai mult pe la petreceri...caci asa sa ascult in casti imi suna cam banal, muzica orientala (asta numai sa o dansez...ador sa dansez pe muzica orientala). De asemenea artisti precum Celine Dion, Paula Seling, Laura Pausini, Andra au o mare influenta asupra mea...adica imi place sa ascult cateodata o voce deosebita...care sa ma atinga...nu stiu...depinde de moment. Spre exemplu acum ascult foarte mult Jonas Brothers (multi sunt impotriva lor...dar mie chiar imi place muzica lor plina de viata).
Si nu stiu ce as mai putea spune...intreaba-ma si iti voi raspunde cu cea mai mare placere.

Deja am inceput sa postez la rubrica de Fan Fic...la proza...iar in curand voi incepe sa postez si la poezie...si sper ca "ideile mele" sa fie primite cu bratele deschise iar unde vor fi nevoie de corecturi...bineinteles le voi imbratisa de asemenea fara nici o problema. La partea de desen nu am postat inca nimic...dar probabil o voi face cand ma voi mai acomoda putin cu site-ul.
Multumesc inca o data pentru primire.
Welcome around here, chica.
Ar fi dragut daca ai pune niste poze cu tine, in timpul acelor activitati, I'm just saying..
Sunt curios cati ani de dansuri, canto si chitara ai facut?
Nu am poze cu mine din cadrul activitatilor...in vremea aceea nu eram pasionata de fotografie...asta a devenit un hobby in ultmiul an.
Pai am facut doar jumatate de an chitara....un an dansuri...iar canto am facut cam un an jumate sa spun asa...dar am continuat sa fac parte din toate corurile religioase si de muzica (materia propriu zisa) din clasa a V-a si sper sa fac parte si de acum incolo (clasa XII-a).
Cat despre celelalte...de handbal m-am tinut putin mai mult...din clasa a VI-a pana in clasa a X-a...la multe am renuntat din cauza probremelor de sanatate...nu prea aveam voie sa fac sport...
Dar acum mi-am gasit pasiuni de care ma pot tine...precum literatura...fotografia...istoria...desenul