Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: legenda se adevereste!
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Nu detin personajul Kurama din animeul yu yu hakiusho si nu fac profit de pe urma lui

sper sa va placa chiar daca nu e terminat

Cum a inceput totul

Cu mult timp in urma pacea dintre oameni si demoni a luat sfarsit deoarece oamenilor le era frica de ei si de acea apareau mereu dispute si lupte care au dus la impartirea locuitorilor planetei in doua tabere : tabara oamenilor si cea a monstrilor.
Aceste ,,tabere” erau si ele impartite la randul lor in mai multe regate, dar chiar si despartirea monstrilor de oameni tot nu a pus capat luptelor ci din contra acestea sau intensificat datorita lacomiei celor doua tabere care considerau ca ei ar trebui sa stapaneasca Pamantul iscandu-se astfel razboaie mai ales intre regatele vecine.
Insa, in ciuda acestor lupte, un lucru extraordinar avea sa se intample cu unul dintre regatele oamenilor (Rosenburg) si unul dintre regatele demonilor (Einserburg).



Nasterea unei fetite speciale

In Einserburg regele are mare incredere in familia Way, John Way fiind prietenul lui cel mai bun, insa fratele lui, Marcus, nu este foarte fericit de aceasta prietenie deoarece il consider ape John un demon slab acesta sfatuindu-l pe rege sa faca pace cu regatul Rosenburg-ului.Acesta are un motiv foarte intemeiat sa fie impotriva acestei prieteni deoarece o legenda spune ca o fetita foarte speciala se va naste din dragostea unui om si a unui demon care va aduce din nou pacea cu oameni iar dupa multe investigati secrete asupra familiei Way presupunerile acestuia cum ca sotia lui John, Marelin, este om se adeveresc insa acesta este inca linistit deoarece cei doi au doar doi baieti.
Dupa ce Marcus afla adevarul despre Marelin se duce sa vorbeasca cu fratele sau :
- Imi pare rau ca te deranjez frate insa trebuie sa discut ceva foarte important cu tine.
- Nu-i nicio problema, te rog spune ce te macina!
- Ceea ce doresc sa-ti spun are legatura cu vechea legenda si cu familia Way.Iti amintesti ce se spune in legenda?
- Da, desigur. Dar nu inteleg ce legatura ar putea avea cu familia Way.
- Draga frate,stiu ca am copilarit impreuna cu John si Marelin insa eu nu-mi amintesc sa o fi vazut vreodata pe Marelin folosindu-si puterile, tu-ti amintesti?
- Acum ca aduci vorba nu. Dar tot comfuz sunt.
- Ei bine am facut cateva investigate si chiar am pus pe cineva sa-i urmareasca si am descoperit ca Marelin este om si ca a fost adoptata de catre acei fermieri dupa ce au gasit-o pe campul de lupta de la Deathill.
- Asta este minunat inseamna ca legenda se adevereste iar curand va fi pace.
- Cum poti fi atat de bucuros frate este un om?
- Nu intelegi Marcus daca ea este om inseamna ca daca vor avea o fetita razboaiele vor inceta si vom putea trai in pace!
Vazand ca nu are cum se intelege cu el, Marcus renunta.
- Cred ca ai dreptate frate, imi pare rau ca m-am rastit la tine!
- Nu-i nimic!
Dupa ce iese pe usa acesta pleaca inspre camera lui exclamand in gand ,,E numai vina lui John,ia umplut mintea cu prosti insa ei au doar baieti asa ca nu am de ce sa-mi fac griji inca mai am timp sa preiau controlul regatului!”
Imediat ajuns in camera unul dintre spioni lui intra rapid peste el.
- Stapane!Stapane!Am vesti importante!
- Spune repede!
- Marelin a fost insarcinata si se pare ca a dat nastere unei fete!
- Cum? Trebuie sa facem ceva nu pot permite ca legenda sa se adevereasca!Stiu ce trebuie facut!Asculta aici pandeste cand fetita va fi lasata singura si ia-o si arunc-o in rau de pe stanca din partea de nord a castelului!
- Am inteles stapane!
Iar slujnicul iese rapid din camera.
In casa familiei Way este mare bucurie cei doi baieti sunt foarte incantati de noua lor surioara.
- Mama pot s-o tin in brate?
- Nu, eu vreau primul!
- Linistiti-va!Miroku lasa-l pe Jeimy primul, este mai mic.
- Cum o s-o cheme?
- Sarah!
- Ce nume frumos!
Dupa ce se linistesc baieti Marelin o pune pe micuta Sarah sa doarma si se duce sa pregateasca cina.In acest timp slujnicul intra si o rapeste pe fetita, insa este zarit de catre John care pleaca dupa el insa aceta isi implineste misiunea si o arunca in rau chiar inainte ca John sa-l prinda.Pentru aceasta fapta acesta este executat in piata orasului in fata tuturor cetatenilor.



Steaua inca straluceste

Raul ducea chiar in padurea de langa castelul regelui din Rosenburg iar acesta impreuna cu sotia sa nu aveau decat o fica dar isi doareau foarte mult sa mai aiba una insa nu au reusit.
In dimineata dupa ce fetita a fost aruncata in rau regele se plimba prin padure impreuna cu sotia sa cand deodata aud un planset de copil venind de pe malul raului iar cand ajung acolo ei zaresc o un bebelus ud leoarca.
-Draga, priveste ce scump este,luandul in brate pe micuta fiinta.Este o fetita!
-Dar cum se poate asa ceva cine ar arunca un copil in rau si mai ales in raul care vine din regatul demonilor?
-Scrie ceva pe bluzita!Este numele ei!Sarah.
-E foarte frumoasa insa trebuie sa avem grija poate fi un demon.
-Il putem pune pe vraci sa verifice!
-Da desigur iar daca nu este atunci cred k o vom adopta noi.
Iar cei doi pornesc spre castel cu fetita in brate.
Ajunsi inapoi la castel regele porunceste imediat ca vraciul sa se prezinte de graba in fata lui.
Dupa cateva minute vraciul vine repede.
-Da maiestate,m-ati chemat?
-Da desigur.Vraciule doresc sa faci farmece asupra acestei fete si sa ne spui daca este demon!
-Imediat maiestate!
Vraciul o ia pe fetita si incepe sa rosteasca o insiruire de vraji.Dupa ce termina se intoarce spre rege si spune:
-Maiestate aceasta fetita este si demon si om insa este doar un copil.
-Dar cum este posibil sa fie si om si demon?
-Simplu maiestate din dragostea unui om si a unui demon se naste un semidemon.Aceasta fetita este semidemon!
-Dar atunci ea nu are puteri?
-Nu sunt sigur maiestate dar din cate stiu eu puterile unui semi demon vor ramane ascunse pana cand va ajunge la maturitate, iar din cate am vazut aceasta fetita va creste la fel ca un om.
-Daca este pe asa atunci faptul ca ea este semidemon va ramane secret de acum in colo ea va fi fata mea!
-Da sire am inteles! Iar vraciul iese atunci din sala tronului.
Imediat dupa regina porunceste sa fie anuntat poporul despre sosirea fetitei dar lumea sa stie k este a iei nu ca este adoptata iar slujnicelor le porunceste sa pregateasca imediat o camera pentru noua printesa si sa o schimbe de hainutele ei ude.
A doua zi sa organizat botezul iar numele fetei era acum Sarah Tosima.



Un nor negru se aseaza peste Einserburg

Timpul trecea repede in ambele regate iar pe masura ce trecea si fetita crestea iar in Einserburg fiul regelui crestea de asemenea.Era un baiat cu parul roscat de culoarea trandafirilor si cu ochi de un verde ca de smarald,numele lui era Kurama.
Pe vreme ce timpul trecea Marcus tot punea la cale un plan cum sa-l omoare pe rege si sa-i ia locul.
Intr-o zi in timp ce era in camera lui, lui Marcus ii vine o idee despre cum sa-l inlature pe rege si sa para un accident.
-Slujnic, vino repede!
-Da stapane m-ati chemat?
-Mi-a venit o idee geniala!Asculta,vreau sa te duci cand regele e la vanatoare si sa faci in asa fel incat el sa urmareasca o caprioara direct intro pestera unde sa il adormi cu aceasta portiune, si ii da o sticluta cu un fel de lichid care se transforma in gaz cand se deschidea,iar dupa ce adoarme sa il arunci intr-o prapastie astfel incat sa para un accident.Ai inteles?
-Da stapane!
-Atunci pleaca ce mai stai aici,vrei sa prinzi muste sau ce?
-Am plecat stapane! Si slujnicul iese pe use.
Zis si facut slujnicul indeplineste sarcina iar apoi urmeaza inmormantarea.
La inmormantare Marcus pare foarte trist si necajit insa cand este vorba de testament ramane cu gura cascata cand aude ca conducerea regatului i-o va lasa lui kurama care avea doar 10 ani iar sfatuitor ii va fi chiar John.A sarit ca ars cand a auzit insa a trebuit sa accepte situatia acum avea de gasit o cale prin care sa scape de micul print si sfatuitorul lui.
Insa timpul trecea si toate incercarile sale au esuat.Acum se apropia ca printul sa implineasca 18 ani iar Marcus nu mai avea idei nu stia ce sa faca si chiar si mai rau nu se putea baza nici pe propriul sau fiu deoarece era si el de partea lui John si dorea pace intre oameni si demoni.
Zi - mi şi mie, ficul ăsta e cu yu yu hakusho ? o.O Ai menţionat de Kurama .__.', dar are şi alte personaje inventate de tine. Ca să ştiu unde să-l mut, dacă îl mut sau să îţi pui disclaimer o-o
pai am intrrebat mai multe pesoane pe chat unde merge sa-l pun

povestea mea e de tipul legenda clasic, apai din cate mi-am imaginat doar kurama si miroku sunt din animeuri cunoscute (ca personaje) restul (personajelor si actiunea)sunt inventate de mine