Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Atlantida discover
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Hey ...mi-a venit o idee super si m-am gandit de ce nu...sper sa va placa!Enjoy it!
Disclamer:nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul naruto si nu profit de pe urma acestora.

Carp.1 Eu cred!

Cu mult timp in urma,un taram inimaginabil a fost inghitit de ape ,din cauza unei explozii dezastroase.Oameni din ziua de azi fac has de pe urma acestor fapte,dar nimeni nu stie ca intradevar a fost ceva real..
..............
-Intradevar,domnilor,acest jurnal ,am dovada ca a fost jurnalul Pastorului,fiecare litera,punctulet si virgula ne indica locul de pe Glob unde s-a scufundat Atlantida..am descoperit ca, cu ajutorul inscriptiilor de pe acest scut viching, sunt cateva litere puse gresit intentionat...nu este Irlanda,ci Icelanda ,am dovada ,Atlantida mai exista undeva !spuse un baiat cu parul negru ca smoala si cu ochi de onix.
-Da ,dar de unde nu stim ca e o capcana,dupa cum spune istoria vichingi au fost pradatori,niste fiare,mai ales vichingile ,ele fermecau barbatii ,iar ei se duceau in glo dupa ele..inca nu putem avea convongerea ,ca daca am face o expeditie deasta ar fi si pericos,pedeasupra daca vom merge,vom merge cu submarinul si la adancimea aceea ....
-Dar!
-Comferinta incheiata!O zi buna va doresc domnilor...
-Stati,nu ,nu puteti...
Si asa brunetul nostru ramasese singur in camera de conferinta..se pare ca nimeni nu voria sa descopere Atlantida,dar el ,el parca simtea ca ceva il atrage,ca ceva il cheama in ajutor,trebuia,chiar trebuia sa o gaseasca..Isi loase haina de pe cuier si iesise trist pe usa.
Afara ploua si era frig,ceea ce ii sta in fire vremii din Londra.Era atmosfera melancolica,toata lume fugea pe strada ca sa se asconda de ploaia nemiloasa,din cand in cand mai trecea un taxi in viteza pe sosea.
Intr-o camera ,la muzeul istoric,unde se indeparta brunetul,doi oameni discutau despre conferinta de astazi..
-Se pare ca Sasuke nu se da batut!La naiba ,nu-l voi lasa pe el sa descopere Atlantida,eu voi fi acela!spuse un baiat cu parul castaniu si cu caprui,mai avea gluga un catelus albicios.
-NU te ingrijora!Mi-a venit o idee!Ce-ar fi sa facem pe dracu expeditia aia de desoperire a Atlantidei si sa-l luam pe asta cu noi sa nu spuna pe unde si ce sa facem,pun pariu pe orice ca o vom gasi cu ajutorul lui!spuse un baiat cu par lung si cu ochii de un violet foarteers..
-Hey n-ai auzit ce ti-am spus ,adica ca Eu vreau sa gasec Atlantida ,nu el!spuse acesta in timp ce-si aprinse o tigara.
-Tocmai asta-i cea mai tare faza,cand gasim Atlantida il aruncam peste bor !spuse el cu un ranjet maleic pe fata.
Intre timp Sasuke ajunse la muzeu.Se duse in camera unde erau cei doi "prieteni" ai lui.Deschise usa si ii gasise pe cei doi razand de mama fosului.Facu o mutra ironica.Se uita la cei doi care se oprira din ras pentru al privi,in secunda urmatoareau inceput iar sa rada,acesta s-a enervat si i-a intrebat tipand de ce dracu rad!A trecut vreo jumate de ora pana s-au potolit.Cei trei s-au asezat la masa si au inceput sa discute chiesti banale.Pana la urma au adus in discutie vorba despre Atlantida..au vorbit ce au vorbit ei despre litere gresite,jurnalui Pastorului,
Icelanda..
-Neji ,Kiba ,eu chiar vreu sa gasesc Atlantida!spuse Sasuke cu o sclipire in ochi.
-Si noi!spusesera acesti ain cori aruncadusi priviri.
Ei i-au spus lui Sasuke ca expeditia se va face si ca vor porni luni dimineata ,la 7 p.m..Acesta intre timp beia apa,si cand a auzit a scuipay apa din gura ,ii venea sa sara de pe scaun de fericire.Acesta i-a anuntat ca trebuie sa plece acasa,era tarziu si trebuie sa-si graneasca motanul,Alf.Acestia au dat sec din cap.
Sasuke pleca repede spre casa.Neji si Kiba au mai atat umpic si au plecat si eu la casele lor.
Noaptea s-a lasat peste Londra ,era liniste,doar Bing Bang-ul se mai auzea din ora in ora.Strazile mai erau luminate acum doar de felinarele bartane.Inca ploua cu stropi mari si repezi,lovind cu putere orasul.Sasuke ajunse in sfarsit acasa.A incesta a incercat sa aprinda becul,dar se pare ca din cauza furtuni s-a luat si curentul.Acesta ofta simplu si se baga in dus.S-a gandit ca un dus fierbinte ii va face bine.Dupa acee si-a luat pijamaua,a aruncat o ultima privire la fotografia sa cu el si cu bunicul lui,care ii povestise atat de multe despre Atlantida.
II mai spuse ca cei cu sage albastru de acolo(asta inseamna sange regal) ,printesele aveau parul roz,dar in ultimi 400 de ani ai Atlantidei s-a nascut doar o printesa.Restu doar printi.Chiar si regina avea parul alb.II povestise de chipul ei angelic,de ochii ei verzi ca smaradlul,de rochia alba pe care o imbraca mereu,de frumusetea ei nemarginita...toate gandurile astea,il faceau sa nu renute la cautare..si asa pana adormea cu gandul la printesa Atlantidei...

Hope u like it!Plz com!
sunt prima
ok, sa incepem, idea mi se pare originala (pentru un fic sasusaku) si de ce spun asta? pentru ca am vazut desenul animat de la disney cu Atantida si este cam la fel...so nu te supara pe mine dar sper ca urmatoarele capitole sa fie ceva mai diferite de desen, pt ca asa puteam sa schimb si eu personajele si sa mai adaug ceva care sa semene putin cu ele si gata
sa continuam, descrierea este plecata la plimbare, daca spui ca are ochii si parul negru asta nu inseamna descriere (app iti spun de pe acum, daca vrei sa vezi ce ficuri am momentan nu am postat, am mai avut un fic insa mi l-am inchis din cauza lipsei de inspiratie si era pe alt cont, acum il am pe acesta deoarece acela nu mai mergea...asta ca sa stii sa nu spui ca eu vin aici sa critic si eu nici macar nu fac ficuri)
si te-as mai ruga ceva, incearca sa citesti inainte de a posta entru ca ai foarte multe greseli pe care nu le-am putut citi.
nu mai coninui pt ca tres sa ma sacaie varamea deci tot ce iti spun este sa nu te descurajezi din cauza mea si sa nu mai continui, chiar cred ca iti va iesi bine daca incerci sa mai adaugi idei de la tine
daca te-a deranjat cu ceva comul meu PM me si o rezolvam noi
(14-08-2010, 01:57 PM)Will A scris: [ -> ]Hey ...mi-a venit o idee super si m-am gandit de ce nu...sper sa va placa!Enjoy it!
Disclamer:nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul naruto si nu profit de pe urma acestora.

Carp.1 Eu cred!

Cu mult timp in urma,spaceun taram inimaginabil a fost inghitit de ape ,din cauza unei explozii dezastroase.Oameni din ziua de azi fac has de pe urma acestor fapte,dar nimeni nu stie ca intradevar a fost ceva real..
..............
-Intradevar,spacedomnilor,spaceacest jurnal ,spaceam dovada ca a fost jurnalul Pastorului,spacefiecare litera,spacepunctulet si virgula ne indica locul de pe Glob unde s-a scufundat Atlantida..space, si aici trebuia sa pui trei puncte de suspensieam descoperit ca, cu ajutorul inscriptiilor de pe acest scut viching, sunt cateva litere puse gresit intentionat...spacenu este Irlanda,spaceci Icelanda ,am dovada ,Atlantida mai exista undeva !spuse un baiat cu parul negru ca smoala si cu ochi de onix.
-Da ,dar de unde nu stim ca e o capcana,space, dupa cum spune istoria vichingi au fost pradatori,spaceniste fiare,spacemai ales vichingile ,ele fermecau barbatii ,iar ei se duceau in glo dupa ele..trei puncte si spaceinca nu putem avea convongerea ,ca daca am face o expeditie deasta ar fi si pericos,pedeasupra daca vom merge,spacevom merge cu submarinul si la adancimea aceea ....
-Dar!
-Comferinta incheiata!spaceO zi buna va doresc domnilorspace...
-Stati,spacenu ,nu putetispace...
Si asa brunetul nostru ramasese singur in camera de conferintatrei puncte si space..se pare ca nimeni nu voria sa descopere Atlantida,spacedar el ,el parca simtea ca ceva il atrage,spaceca ceva il cheama in ajutor,spacetrebuia,spacechiar trebuia sa o gaseascatrei puncte si space..Isi loase haina de pe cuier si iesise trist pe usa.
Afara ploua si era frig,spaceceea ce ii sta in fire vremii din Londra.Era atmosfera melancolica,spacetoata lume fugea pe strada ca sa se asconda de ploaia nemiloasa,spacedin cand in cand mai trecea un taxi in viteza pe sosea.
Intr-o camera ,la muzeul istoric,spaceunde se indeparta brunetul,spacedoi oameni discutau despre conferinta de astazi..
-Se pare ca Sasuke nu se da batut!spaceLa naiba ,spacenu-l voi lasa pe el sa descopere Atlantida,spaceeu voi fi acela!spacespuse un baiat cu parul castaniu si cu caprui,spacemai avea gluga un catelus albicios.
-NU te ingrijora!spaceMi-a venit o idee!spaceCe-ar fi sa facem pe dracu expeditia aia de desoperire a Atlantidei si sa-l luam pe asta cu noi sa nu spuna pe unde si ce sa facem,spacepun pariu pe orice ca o vom gasi cu ajutorul lui!spacespuse un baiat cu par lung si cu ochii de un violet foarteers..
-Hey n-ai auzit ce ti-am spus ,adica ca Eu vreau sa gasec Atlantida ,nu el!spacespuse acesta in timp ce-si aprinse o tigara.
-Tocmai asta-i cea mai tare faza,spacecand gasim Atlantida il aruncam peste bor !spuse el cu un ranjet maleic pe fata.
Intre timp Sasuke ajunse la muzeu.spaceSe duse in camera unde erau cei doi "prieteni" ai lui.spaceDeschise usa si ii gasise pe cei doi razand de mama fosului.spaceFacu o mutra ironica.spaceSe uita la cei doi care se oprira din ras pentru al privi,spacein secunda urmatoareau inceput iar sa rada,spaceacesta s-a enervat si i-a intrebat tipand de ce dracu rad!spaceA trecut vreo jumate de ora pana s-au potolit.spaceCei trei s-au asezat la masa si au inceput sa discute chiesti banale.spacePana la urma au adus in discutie vorba despre Atlantidaspase si trei puncte..la felau vorbit ce au vorbit ei despre litere gresite,spacejurnalui Pastorului,space
Icelanda..
-Neji ,Kiba ,eu chiar vreu sa gasesc Atlantida!spacespuse Sasuke cu o sclipire in ochi.
-Si noi!spacespusesera acesti ain cori aruncadusi priviri.
Ei i-au spus lui Sasuke ca expeditia se va face si ca vor porni luni dimineata ,la 7 p.mtrei puncte si space..Acesta intre timp beia apa,spacesi cand a auzit a scuipay apa din gura[u/] ,ii venea sa sara de pe scaun de fericire.spaceAcesta i-a anuntat ca trebuie sa plece acasa,spaceera tarziu si trebuie sa-si [u]graneasca motanul,spaceAlf.spaceAcestia au dat sec din cap.
Sasuke pleca repede spre casa.spaceNeji si Kiba au mai atat umpic si au plecat si eu la casele lor.
Noaptea s-a lasat peste Londra ,era liniste,spacedoar Bing Bang-ul se mai auzea din ora in ora.spaceStrazile mai erau luminate acum doar de felinarele bartane.spaceInca ploua cu stropi mari si repezi,spacelovind cu putere orasul.spaceSasuke ajunse in sfarsit acasa.spaceA incesta a incercat sa aprinda becul,spacedar se pare ca din cauza furtuni s-a luat si curentul.spaceAcesta ofta simplu si se baga in dus.spaceS-a gandit ca un dus fierbinte ii va face bine.spaceDupa acee si-a luat pijamaua,spacea aruncat o ultima privire la fotografia sa cu el si cu bunicul lui,spacecare ii povestise atat de multe despre Atlantida.
II mai spuse ca cei cu sage albastru de acolo(asta inseamna sange regal) ,printesele aveau parul roz,dar in ultimi 400 de ani ai Atlantidei s-a nascut doar o printesa.Restu doar printi.spaceChiar si regina avea parul alb.spaceII povestise de chipul ei angelic,spacede ochii ei verzi ca smaradlul,spacede rochia alba pe care o imbraca mereu,spacede frumusetea ei nemarginita...spacetoate gandurile astea,spaceil faceau sa nu renute la cautare..space si trei punctesi asa pana adormea cu gandul la printesa Atlantidei...

Hope u like it!Plz com!

Hi am trecut si la ficul tau chiar imi place si ideea e originala insa mai trebuie lucrat. Observi ca ti-am subliniat greselile iar unde vezi propoziti care nu sunt gresite si sunt subliniate, inseamna ca nu prea aveau sens si daca le legai nu cu punct ci cu virgula intre ele poate iesea ceva mai frumos. Mai ai de lucrat la exprimare si la naratiune deoarece este cam grabita, si de acum in colo ar trebui sa pui space dupa virgula. Eu cam atat am avut sa spun astept nextul si sa vad cum exoluezi.
Bye >:D<