Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Esti al 5-lea atunci gateste
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
1- ventilator,aroma de mucegai,sare de lamaie,gheata,un tv cu plasma
2.corn de bou,lapte de iac,par de camila si praf de scarpinat
Zuppy03
3 . buruieni , aripi de liliac , capete de peste and o telecomanda
4.tastatura , bomboane , inele de argint , apa minerala si un deget de om xDD
Dam sunt a 5'a si sunt o gramada de ingredientee... ei bine astazi avem la cina: TV flambat. Se gateste astfel:
-Se ia un televizor cu plazma se taie un ventilator bucati si le bagam inauntul televizorului dupa ce dam la o parte ecranul fireste, acelasi lucru facem si cu gheata, corn de bou, par de camila, buruieni, aripi de liliac, capete de peste.
-In urmatorul pas ca, granitura luam o telecomanda si o tastatura facem din butoanele tastaturi praf si il punem peste telecomanda impreuna cu praful de scarpinat, aroma de mucegai, lapte de iac, bomboane si inele de argint dupa care le lasam sa fiarba timp de 10 minute in apa minerala.
-Ultima oara il condimentam ( televizorul) cu un deget de rom si vualah cina este gata haideti la masa!
1.Iepuri morti , par de mort , cap de mort , Creta pentru a prodeuce febra , par de pisica.
2.Un cal , un cuib de viespi , hartii , condimente , sare
un boa,mamba negru,potcoave,un orc si un tip sexy(toti vii)
Zuppy08
4. Păăi...Unghii de maimuţă, păr de vrăjitoare, nişte fire din alea din mătură, pastilă de ţânţari [sincer, imi place cum miroase21] şi blană de tigru...
Yay,gatesc.Reteta de astazi se numeste Friptura de tip sexy XDD
Se ia un tip sexy si se pune intr-o tava impreuna cu unghiile de maimuta,par de vrajitoare,fire de matura,pastila de tantari si blana de tigru.Se tine in cuptor timp de 45 de minute,apoi se scoate si se adauga un boa viu,mamba negru,un orc si un cal.Se taie cuibul de viespi si iepurii morti si se adauga parul de pisica si creta sfarmata.Il mai bagam in cuptor pentru o ora apoi se scoate si se decoreaza cu potcoave si hartii si se adauga condimente si sare dupa gust.
Bon Appetit!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11