Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Only me:)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Bună. Sunt Lottaime, îmi plac literatura, limba franceză, Japonia(bineînțeles), arta fotografiei și multe altele.
În timpul liber îmi place să scriu, sunt pasionată de scris și recitesc de nenumărate ori pentru a mă asigura că șirul de cuvinte se potrivește, perfecționistă fiind. Știu că nu prea e bine însă sunt perfecționistă doar în domeniile ce mă interesează cu adevărat. De asemenea, sunt visătoare, sensibilă si romantică.
M-am inregistrat pe forum după ce am citit istoria acestui site și vă felicit pentru toată munca depusă.
Desigur, mai sunt multe lucruri de spus dar consider că m-am prezentat pentru a vă face cât de cât o idee.
Bine ai venit pe Animezup, Lottaime!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Hello, Lottaime ! Bine ai venit pe forum şi sper să ai o şedere cât mai plăcută aici la noi. Oh ne bucurăm să auzim că îţi place aici, ştiu forumul a fost creat cu multă muncă pentru placul userilor. Totuşi, pasionată fiind de literatură ce cărţi ai citit ? Ce genuri de muzică îţi plac ? Anime, Manga ? Vizionezi, citeşti ? Şi care este numele tău btw, îmi e mai uşor să îţi spun pe nume. Well sper să fii activă aici şi să ai o şedere cât mai plăcută.
Multumesc mult pentru urarile de bun venit.
Cartile care mi-au placut foarte mult au fost cele de Drumes, precum si Lorelei scrisa de I. Teodoreanu. In momentul de fata citesc Mandrie si prejudecata.
Ca genuri de muzica...pot spune ca rock...insa cel usor,cantat de formatii mai noi.De asemenea, imi place si muzica linistitoare.
Imi plac anime-urile chiar daca nu am mai vizionat de mult timp...Cred ca de vreun an...Eh, asta pt ca n-am avut timp. Manga nu prea am citit,pot spune ca sunt la inceputSmile .
Numele meu este Isabel. Si eu sper sa fiu activa deoarece de mult timp nu m-am mai inregistrat pe un forum.
Hey Lottaime(interesant nick,dar si numele tau este foarte frumos Smile )!Aimezup e plin de oameni de treaba deci iti vei face prieteni numaidecat.Vad ca esti o persoana citita...Imi place asta! 4 Majoritar eu imi pierd timpul citind deci daca vrei sugestii in materie de carti interesting iti pot insira o lista fff lunga.De asemenea iti pot spune ca "Mandrie si prejudecata" iti va placea ff mult(geniala carte).Dar de vreme ce ai mentionat faptul ca-ti place franceza,ce zici si de niste literatura franceza?Ai incercat sa citesti vreodata cv de Alexandre Dumas?(e epic tipul)Also,Paul Feval si Victor Hugo sunt niste scriitori remarcabili asa ca ar tr sa incerci(daca n-ai facut-o deja).Cat despe capitolul anime/manga,te sfatuiesc sa citesti manga de vreme ce de multe ori sunt mult mai indetaliate decat anime-ul,stilul de desen e mai bun si vei obs ca multe anime-uri sunt serializate in timp ce manga-ul e ongoing,deci de multe ori animeul nu prea are de-aface cu mangaul(in special sfarsitul).De obicei eu citesc manga-ul dupa care ma uit la anime (daca mai am rabdare...de multe ori sunt dezamagita total de anime si ma rezum la soundtrackul).Si in materie de manga/anime iti pot insira o lista lunga de sugestii 21 . Pare-se ca semanam destul de bn la muzica(Iti place Within Temptation? e o trupa ff tare de rock si nu genul ala de racnete fara nicio noima.Canta rock gothic sau simfonic...).Cat despre faza cu perfectionismul, crede-ma nu esti sinura(Am prostul obicei de a-i aduce la disperare pe cei din urul meu din punctul asta de vedere 21 ).Dar asta e ff bine pt tine pentru ca numai recitind de o mie de ori si modificand unde nu pare in regula progresezi!Bv,se pare ca esti genul de hard working girl asa ca meriti o bulinuta alba 4 !Mi-ar placea sa-ti vad lucrarile asa ca nu ezita sa postezi!Pai...deocamdata cam atat ar fi de zis(hahaha!scz de polologhie dar sunt tare-n clanta!)Inca o data bine ai venit pe zup si distractie placuta! :bye:
Mie imi face placere sa citesc postari lungi, asa ca no problemZuppy04
M-ai facut sa rad cu bulinuta alba:laugh:
N-am citit scriitori francezi, cu toata ca sunt pasionata de limba franceza. Voi citi pe viitor...Eu initial vroiam sa citesc Jules Verne dar nu prea stiu daca voi "gusta" aventura din moment ce eu nu citesc romane de acest gen.
In legatura cu Within Temptation..stiu doar cateva melodii care-mi plac. Cred ca mi-ar placea si rock gothic daca as asculta mai mult.Daca nu ma insel acest gen are in melodii viori, violonecel, instrumente pe care le apreciez foarte mult.Cu siguranta voi posta o lucrare de-a mea sau daca nu..va voi spune blogul meu.Dar inca lucrez la el.Am avut unul insa am zis sa-l schimb si acum lucrez la unul nou.
Imi place mult aici si chiar sunteti de gasca hug