Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Gfx mou
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5
Ugh, lucrez in PS CS3 de cam un an de zile, dar am avut intreruperi foarte mari din cauza unor probleme serioase cu laptopul, in concluzie am lucrat foarte putin in comparatie cu cat ar fi trebuit in intervalul asta. Fara alte indicatii pretioase:


[Imagine: starlight2.png]

[Imagine: forwife3copy.png]

[Imagine: reachingforgodcopyj.png]

[Imagine: lockmyheartbutterflies2copycopy.png]

[Imagine: nbc2.png]

[Imagine: stef1copy.png]

[Imagine: comandacopy.png]

[Imagine: niyar6.png]

[Imagine: rei3.png]

[Imagine: drowningcompletecopy.png]

[Imagine: deviousflightlebyvalent.png]

[Imagine: sotmaugustcopy.jpg]

In mare cam astea ar fi ^^, orice critici/ pareri sunt binevenite xD
OMG, some true works o.o Rezerv locul, dau un edit mai tarziu, fiindca acum nu pot scrie un cuvant corect, la cat de buimaca sunt ._."

[edit]yeah yeah, I am so freakin' late =.= but know I am here...

Pe langa ce a zis gez, mai adaug eu ceva... am vazut ca iti place sa "umplii" semnatura pana cand devine wow, dar uneori strica, si nu mai stii ce e acolo... la prima a zis si el, putin prea mult sharpen, si un singur lucru nu imi mai place... pozitionarea textelor [si anumite fonturi]... unele imi plac enorm, dar altele lasa de dorit - primul nici nu am vazut ca are text o.o; - al doilea nici nu vezi cele doua cuvinte; - al 7-lea puteai sa il pui langa personaj, arata mult mai bine [parerea mea]; - al 8-lea nu imi place fontul scriptina, de obicei fontul asta e asa de "special" incat nu intelegi cuvantul... si puteai folosi altul mai descifrabil; - 9 mergea daca il punea in dreapta pe umarul ei [sa zic asa] asa atrage privirea textul, nu personajul; - 10 cred ca era mai bine fara 39 [nu stiu sigur].

Cam atat, si imi place mult stilul tau, you really work great. ^^
nice staff ^ ^ you should be semi pro ... imi place schema de culori cu care lucrezi si unele efecte chiar dau bine pe sig la prima nu prea imi place ca e cam " aglomerata " si cam sharpened
restu sunt bune Smile keep up the good work
Mersi mult Alysu si gez23 pentru comentarii ^^, apreciez sincer. Stiu ca ma descurc foarte prost la text si ca mai am foarte mult de lucrat, dar ce pot sa zic, nu prea deschid PS-ul atat de des 21, nu-mi permite timpul si de cele mai multe ori insusi laptopul meu e impotriva mea -.-. Fie, aaa, nu sunt asa sigura daca sa postez sau nu niste chestii. Erau comenzi pe alte forumuri si sa fiu sincera la unele nu prea m-am agitat, dar fie:

[Imagine: blai2r.png]

[Imagine: aesotmcold.png]

[Imagine: natecopy2copy.png]

[Imagine: sotw1.png]

Si asta e facuta azi noapte, stiu ca flow-ul e praf, dar avand in vedere imaginea zic ca a iesit bine ^^:

[Imagine: gezcopy.png]

Mai dau un edit xD
hmm... cu ce sa incep Smile

cele mai bune sigurile ale tale sunt cu siguranta 3 , 4 , 8 si 9
stilul acela este simplu ... arata foarte bine si vad ca te pricepi la el

dintre cele noi :
deci cel cu blair nu e ok deloc ... e foarte aglomerat iar culorile sunt ... cum sunt ...
al 3 lea e facut aproape la fel ca primul dar nu e asa aglomerat (nici asta nu e prea ok cum a iesit)
cred ca si efectele sunt cam multe iar textul nu prea isi are locul acolo

al 4 lea sig arata frumos ... dar are 2 focale cea ce nu e bine ... scoate sharpenu / topazu de pe aripa aceea de fluture si blureazo putin

la al 5 lea nu prea am ce comenta ... nu ma prea pricep la acest stil (nu l`am folosit niciodata) ...

ultimul imi place cel mai mult 4
un singur lucru ar trebui sa faci cu el ! gaussian blur in partea dreapta (cred ca ai dat dar ar mai trebui)

ps : renunta la text ... sau ... daca totusi vrei text punel intotdeauna undeva aproape de render ! iar dimensiunea nu trebuie sa fie mare ... textul mic arata mult mai bine (se observa si la sigul 3 dintre cele vechi)!

cred ca cam atat deocamdata... xD
so, am trecut si eu pe-aici ^^

prima mi se pare foarte incarcata, ai adaugat o mie de culori si a iesit o amestecatura...nu prea faina :< poza nu e rea, chiar imi place, dar e aproape acoperita de chestioare, ma rog, efecte, ce-or fi. nu prea imi place cum ai asezat scisul in semnatura, dar e destul de bun. varianta pe albastru a acoperit orice urma de nas respectiv gura de pe fata lor, inclusiv putin din ochi. culoarea, dupa mine, nu se prea potriveste, deci raman la original.

la a doua semnatura sunt cam aceleasi greseli: ai acoperit cam totul din poza, ai adaugat multa lumina, deci nu se mai intelege aproape nimic. cu scrisul la fel, numai ca imi place cum l-ai asezat de data asta.

a treia imi place mai mult. nu e asa incarcata, si se inteleg mai multe. ce nu-mi place e ca nu le-ai aranjat asa bine. adica, efectele alea sunt pur si simplu in mijlocul semnaturii, si arata aiurea. si la contrast, parca, ai fi putut lucra mai mult.

a patra, ca a treia, te-ai descurcat mai bine. totusi, atunci cand faci imaginea alb-negru, nu arata bine daca mai pui lumina in ea. in rest, poza e buna, fara text, imi place.

a cincea mi se pare cea mai buna, pentru ca [,] culorile sunt bine alese, poza e clara, totul se imbina destul de bine, deci la asta ai nimerit-o.

cam asta a fost parerea unui user obisnuit, care nu a facut niciodata gfx-uri 21 totusi, dupa cum vezi, imi place sa comentez la ele...

vad ca cu fiecare semnatura avansezi mai mult. chiar incep sa-mi placa semnaturile tale, astept urmatorul post ^^
Imi plac sig-urile tale,unele le stiu si de pe anime-empire[nu fac reclama].Imi place cum imbinii culoarile.E adevarat ca unele nu sunt prea placute[pentru mine] dar in general faci o treaba foarte buna si imi place ca uneori faci mai multe variante,sa aiba lumea din ce alege.
Intrebarea mea e daca as putea purta un sig,imi plac si de aia vreau.

Nu am ce sa mai spun,nu sunt prea bun in domeniul asta4
Deci imi poti raspunde?
Incep:
A doua varianta este draguta, dar este cam prea incarcata. Imi plac mult culorile. Tipa aia de nu o recunosc din dreapta nu se vede mai deloc. In prima varianta culorile sunt prea... deschise, ca sa spun asa. Efectele sunt dragute, dar poate daca mai stregeai un pic de pe personaje era mai bine. ^^
A doua este preferata mea din acest post. Culorile sunt superbe. A- ul de la textul cu "Anime" e prea deschis si se observa greu. La fel si "m" de la "Empire". In rest, totul imi place. Ador felul in care pui efectele.

A treia e prea decolorata. Nu se intelege mare lucru si cred ca ar fi aratat mai bine inchisa. Acelasi lucru si in legatura cu a patra.

Ultima: imi plac culorile, desi tipa ar fi trebuit sa o mai micsorezi un pic. In plus, e cam simpla.

Bafta!
Inainte de a continua tin sa mentionez din nou ca sunt comenzi, ceea ce inseamna ca a trebuit sa le fac dupa placerea celor care le-au cerut. Si sunt constienta in mare parte de greseli, dar mi-a fost cam lene sa revin asupra lor ^^". Si da, sunt varza la text -.-

Chiar Aggie, in legatura cu ultima semnatura, am folosit 80 de layere. Fara suparare, iti dau imaginea daca doresti, e LQ si destul de mica, sa vad ce poti sa faci tu cu ea. Vrei?

Multumesc, WickedD, Luka, Aggie si Ryuu pentru comentarii, le apreciez sincer fiindca sunt facute cu ochi critic^^ si incerc sa ma perfectionez. Ryuu, depinde care semnatura vrei sa o porti, adu-mi la cunostinta si iti raspund apoi.

Asa si pentru ca am avut chef si timp ieri, am retusat semnatura pentru Byby si am refacut o alta lucrare. Si era sa uit, cea cu care am castigat editia SOTM a lunii Septembrie xD

[Imagine: nightmare1copy.png]

[Imagine: byby2copycopy.png]

[Imagine: sotmseptembrie1copy.png]
Stai, lucrezi in PS de mai bine de un an si deja faci asemenea sig-uri? *clap clap* Bravo, sunt impresionat. Spun asta pentru ca eu cunosc persoane care lucreaza in PS de 2, 3 sau chiar 4 ani si habar n-au sa faca ceva care da bine ochiului. (sa nu mai mentionez ca se considera zeitati 24) Anyway, ai viziune artistica foarte buna, ceea ce ajuta mult la asta. Si cel mai important : ai habar ce-i aia Flow si cum se face si ai habar ce e aiaDepth. Again : *clap*

Totusi, sunt unele lucrari care-s cam incarcate si/sau tipatoare. But hey, trebuie sa "ratam" uneori, nu? xD I think...

Si inca ceva : mare grija la topaz, don't overuse it.

Mult spor in continuare!
Pagini: 1 2 3 4 5