Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Tema noua - Zup Lite Theme
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Am instalat pe zup o tema noua, in urma unor sugestii primite acum ceva vreme de la mai multi utilizatori.

Tema se adreseaza exclusiv acelor utilizatori care isi doresc doar functionalitatile de baza ale forumului si seamana foarte mult cu Facebook.

Ce inseamna asta? Nu are chat-ul, nu apar medalii, nu apar animalutele, nu apare nici macar semnatura.
Apar doar posturile, username-ul si avatarul. E o tema mai.. spartana 21

Si ca sa va fie mai usor sa schimbati temele, am introdus si un plugin de Quick Theme Change, care poate fi accesat foarte usor din footer-ul pagini:
Nu sufăr Tema asta nouă Flaw o_o e GOALĂ !!! zici că e dezbrăcată la duş. Nu îmi place. Eu ador tema portocalie cu chibişori cutteeeeeeee 8
Ştii că eu spun părerea adevărată mereu şi nu aş încerca niciodată să mint 21 de asta îţi şi spun. Nu ştiu, e aşa de...dezbrăcată o.O
Şi rigidă şi...conservatoare O-O Parcă nu e animezup cel mai prietenos forum ci un site dăla de Calculatoare şi informatică 21) cu hakeri / operatori / programatori 21.
Neh, plus că zupy nu merită o aşa temă. El e incredibil de adorabil.
Mamăăăă . WOW. Ce fel e . E goală puşcă 24. E foarte spartană . Prefer de o mie de ori tema portocalie cu zuppy şi toate cele . O.O
E atât de conservatoare şi . . . rece .
Dar trebuie să spun că e funny : Acelaşi gust, 0 calorii 21.
Mie îmi place.
Da, e cam goala dar nu am nimic împotriva ei.
Totuşi, de ce ai facut aceasta temă ? o.o
V-am avertizat doar ca e o tema foarte simpla 10
Am facut-o pentru ca sunt persoane care doresc teme ceva mai simple, atata tot. Nu e o tema facuta de mine, doar am editat-o putin, deci nu am depus nici cine stie ce efort. Cu toate acestea, e acolo in cazul in care cineva isi doreste o tema "lite".

Si de ce am facut-o? Dupa cum am zis... a aparut in urma sugestiilor unor utilizatori (chiar imi scapa pe moment nick-urile lor), care m-au intrebat de astfel de teme.