Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cu sau fară această secÅ£iune ?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Poftiţi dezbatere non-anime.

Eu zic că este mai bine fară această secţiune. De ce ? Simplu, secţiunea asta e aici de câteva zile bune si văd că lumea nu se omoră să posteze sau să facă topic-uri noi. Plus că, pot ieşi şi certuri de pe aici dacă un user alege varianta x si altul y.
Deci, părerea mea este că ar fi mai bine fără această secţiune.

Acum părerile voastre.
Um depinde de perspectiva fiecăruia şi depinde şi cum o iei, acum tot la perspectiva userului mă refer. Sincer secţiunea adică mai mult numele mă duce cu gându la dezbateri publice locul în care dezbatem chestii paranormale, ozn'uri şi aşa mai departe şi sunt pregătită să postez nişte dezbateri suculente pe aici dat fiind că aşa se cheama secţiunea. Doi la mână secţiunea este într-un loc la diverse, iar dacă e vorba de anime ce caută la diverse în loc de anime area ?
Totuşi dacă stăm să ne gândi mai avem o groază de secţiuni unde putem dezbate chestii de anime, cum ar fi Ciel vs Sebastian. FTW avem ditamai secţiunea acolo cu acest anime. Sincer nu are o legătură în opinia mea. Secţiunea în mare, ideea de secţiune e foarte bună. Am văzut-o pe M-A dar chiar şi aşa putem dezbate chestii serioase. Anime sunt cu animeurile la Anime Area şi secţiunile de anime respectiv în detaliat Naruto, Kuroshitsuji, DN and so on. Mie numele, în opinia mea tot aşa, puteţi să ziceţi ce doriţi opinia nu mi-o schimb nici moartă, nu are legătură deloc cu ce vrea topicul să insinueze. E ca şi cum ai face un forum de muzică populară şi ai discuta despre rock, metal şi altele. Sau un forum de anime şi discuţi despre love and sex. [ pe unele forumuri există asemenea secţiune O.o ] Oricum, secţiunea aş dori să rămână, însă tematica. . .
24 Uite inca o dezbatere, Cu VS. Fara!! Poi, cum eu am venit cu ideea acestei noi sectiuni, eu sunt pentru. Intr-adevar, sectiunea a fost deschisa alaltaieri si nu s-a deschis decat un singur topic, fara acesta, dar, probabil nici nu s-a prea inteles despre ce este vorba. In celalalt topic am trei posturi in care va explic cum sta treaba, so... Si nu inteleg de ce ar iesii certuri. Fiecare user is alege preferinta, argumenteaza de ce il prefera pe acela si nu il place pe celalalt si, nu vad ce treaba ar avea alt user cu preferinta acestuia. Fiecare cu gsturile lui. Cutare prefera cartofii pai, altu' salata de vinete. Acu', de ce m-as supara eu pe tine pentru ca tu nu prea esti de acord cu aceasta sectiune? Now, e problema voastra. Cum a mai zis si Mimi., Cu sau Fara?
(28-07-2010, 06:58 PM)~ neko still A scris: [ -> ]Si nu inteleg de ce ar iesii certuri. Fiecare user is alege preferinta, argumenteaza de ce il prefera pe acela si nu il place pe celalalt si, nu vad ce treaba ar avea alt user cu preferinta acestuia.

Pentru că este un forum.
Aici lumea nu doar postează de dragul de a posta, mai şi citeşte părerile celorlalţi, şi poate se exprimă careva greşit şi cine ştie ce înţeleg ceilalţi, crede-mă e multă neatenţie in această lume, incusiv pe Internet. Motiv pentru care sunt contra acestei secţiuni.
Şi te rog, nu mă lua pe mine cu cartofi prăjiţi şi salată de vinete.
Ei, aici conteaza si cat de ingust la minte poti sa fi, incat sa te superi din cauza unui comentariu, sau cat de dornic de luat la harta cu altii esti. Eu nu sunt genul, deci n-am nimic de comentat.
Si n-am inteles, cum adica sa nu te iau pe tine cu cartoi prajiti si cu salata? Te-ai suparat cumva din cauza asta? Scuze atunci, dar chiar nu despre tine era vorba. :mellow:
Mimi, se vede ca ai "absolvit" la Animax 21

Cu aceasta sectiune. Nu iti dai seama ca o sa fie sectiunea mea preferata? Si dupa 2 zile in care stau pe aici nu o sa mai intre nimeni? Asa castigi si tu ca nu o sa mai fie 21
Din moment ce am facut-o deja, ar fi cam complicat sa o sterg.
In plus, dezbaterile sunt interesante, chiar daca uneori se mai incing spiritele. E bine insa sa ai un punct de vedere si sa inveti sa ti-l sustii.
E bine insa sa se faca topicuri mai serioase daca tot vorbim de dezbateri. Nu "anime-ul X versul anime-ul Y" sau un personaj contra altuia. Acelea nu sunt tocmai dezbateri.
Cu aceasta sectiune.Oamenii de pe aici pun intrebari interesante si Flaw nici sa nu te gandesti sa le stergi.
Oamneii vor posta,aveti frate rabdare ca nu toate sa fac batand din palme si poate...ummmm...chiar daca sunt de mult timp subiectele si nu le-a vizitat nimeni o sa o faca cineva.
Zupp e mare si interesant,lumea nu mai stie unde sa posteze mai intai.Aveti frate rabdare22Ce ciudat...eu zik de acest cuvant,care mie imi lipseste21)
Deci cu ea.(sectiunea,bay21bye
E clar, cu această secţiune. La momentul actual nici nu cred că se mai poate vorbi de " fără această secţiune" . V-aţi lămurit deja că nu dezbatem aici x vs y ci subiecte interesante, " bazate " ( 21 ) and so on. Este un thread numai bun pt. discuţii, argumentate vă rog. Şi evident, se mai iscă câte o ceartă, e imposibil să nu, deşi nu prea pricep de ce, aşa se întâmplă. Dar ne descurcăm noi.

În concluzie, topic closed. Rămâne secţiunea , se înţelege, ce rost ar avea să o ştergem? mai ales în punctul în care am ajuns.


ediiiiiiiiit:
Cui nu îi convine secţiunea, nu este obligat să posteze în niciun topic prezent pe aici. Dacă e cineva contra ,nu postează şi gata. Nu e nimeni obligat să o facă. E vorba de un forum, de relaxare, de discuţie, şi aşa mai departe. Dacă cineva e stresat de asta, nu e obligat să viziteze secţiunea.
Topic stupid. Moved to Recycle bin.