Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Buna...
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Bunăăăăăăă!!
Mă numesc Sandu Andreea şiii am... nu contează câţi ani am.
Sunt mai mereu cu capul în nori, o visătoare pe cinste, sunt comunicativă şi urăsc când lumea nu e de acord cu mine. Îmi place ca toţi să fie de acord cu mine, să greşeasca ei, dar nu eu, de cele mai multe ori. Îmi plac diferite culori, dar nu-mi stă bine cu culori deschise + sunt prea vesele pentru mine chiar dacă eu mai mereu zâmbesc pentru ai face pe alţi să se simtă bine în compania mea. Culori preferate: Orice deriviează de la albastru e bine venit ( turcoaz, bleo, albastru spre negru, etc ), oranj, roşu-sâângeriu şi griiiii! Sunt mai mereu optimistă şi sarcastică, văd partea plină a paharului şi iubesc săăă dau sfaturi despre cam orice, şi să fiu ascultată cand vorbesc despre problemele mele, copilăria, sau doar vechiile baliverne. Urăsc plagiatorii şi nu pot înghite manelele, dar nu vreau să-i discriminez pe cei care le ascultă sau le cântă pentru că de aceea şi ceilalţi ne critică pe noi şi genul nostru de muzică pe care-l ascultăm sau vestimentaţia de cele mai puţine ori. Urăsc multe lucruri, dar de plăăăcut sunt mai multe. Am visuri mari pentru un suflet mic. Sunt copilăroasă şi ascunsă mereu după o mască ce o afişez doar ca să fac o impresie bună. Nu cred în prietenie, iubire sau fericire, doar îmi place să gust din ele ca să mă pot acomoda pe lânga ceilalţi visători din acestă lume, Terra.
Odată am fost un înger ce era invidiat de toţi şi m-au alungat din acel tărâm, de atunci eu trăiesc într-un orăşel cât de cât curat unde am pus temelii la multe lucruri banale, infantile, adică Bucureşşşştiul!
Îmi place să povestesc lucruri amuzante pe care le fac de obicei sau mi s-au întâmplat şi să mă dau cine nu sunt defapt.
Ţin în mine totul şi uneori mai izbucnesc şi eu ca orice om.
Sunt destul de recalcitrată, la început sunt calmă, iar când mă enervez fac foarte urât şi ajung la sfârsit să plâng ca să ma descarc.
Nu vreau să mă vadă alţi zlabă, de aceea de multe ori afişez o mască de ' nu-mi pasă '. Îmi place să cred că numai eu am dreptate şi ştiu totul, o atotştiutoare.
Când n-am ce face sau îmi vine imaginaţia scriu: poveştii ( nu acele cu prinţi şi bla bla bla, ci one - shoturi, fic - uri, proze şi chiar şi poezii ). Am talent la desen, părinţii vor să mă duc la un liceu de arte ( numai am mult până să dau la liceu ). Dansez şi cânt doar că-mi place, nu prea sunt bună, deşi prietena mea zice că dansez destul de bună şi domnul de muzică m-a vrut moţ în corul şcolii. Dacă aţi observat spun lucruri frumoase despre mine şi de cele mai multe ori spun lucruri care nu sunt reale despre mine ca să mai amuz puţin lumea. Dăăăăhh!
Îmi place Coreea, Japonia, China şi am început să am o părere bunăăă despre Rusia + acele păpuşi care înăuntru sunt alte păpuşi mai mici sunt adorabilee! Aş continua până mâine aşa fiindcă sunt foarte vorbăreţă, încăpăţânată, uneori timidă la început ( rareori ), mofturoasă, răsfăţată de toţi, nerecunoscătoare, impulsivă, cu capul în nori, iubitoare de lucruri simple, deloc bunăă la englezăăăăă, vrând să pară ceea ce nu este, dându-se cu nasul pe sus pe lânga oamenii care se comportă la fel cu ea, vorbind manierat, cu o educatie, având respect pentru cei bătrâni şi mediu, întelegându-se de minune cu bebeluşşşii aia scumpi şi adorabili, în lumea ei a amintiriilor, cam mincionoasă, o persoană ce nu vrea să dezamăgească dar o face + nu-mi place ca alţi să ma dezamăgească pe mine, făcând promisiuni care nu le respectă, linguşitoare ca să obţină ceea ce vrea ca întodeauna şşşiii multe altele + am o pasiune pentru fotografiat, peisajele sunt unul dintre scopurile pentru care eu trăiesc şi desenatul e un mod de a mă liniştii, dar n-am mai făcut-o de ceva timp.
Animeurile preferate: Tot ce ţine de yaoi hard sau măcar yaoi să fie, Special A, Death Note şşi multe altele. ps. e aici un topic cu animeurile vizionate, uitaţi-vă pe acolo, căă am o leneee, a da, sunt uitucă, grea de cap şi curioasăăăăă, întelegătoare şi o lenesăă incurabilăă care atunci cand vrea să facă ceva, face, etecera.
Mangă preferat: Numai alea yaoi smut şi mature ( o listăăăă lungăăăă şşi am o lenee ).
Lucruri care nu prea-mi plac: Bug mafia şi cam orice formaţie care înjură, chiar dacă spun adevarul ar putea să se exprime mult mai frumos şi adecvat cât să poate să asculte şi o fată ca mine.
ps. Măăăăăă!! Îmi plac animalele, sunt miloasă de felul meu, dar nu-mi place să-mi acorde alţi milă înafară de Doamne Doamne din ceruri. Dacă vă întrebaţi ce animale îmi plac vă spun că (,) căţeii, sunt atâtt de draagăăălaşi şi uni se asemană cu un puf de blanăăăăăăăăăă!!!
Alte lucruri despre mine: Nu prea îmi place să fac curat, sunt mofturoasă la mâncare, dând sfaturi despre viaţă altora fără ca ea să se tină de ea, spune ca stie cum e să faci aia, să treci prin aia când nu stie nimic, o prietenă adevărată care te poate juca pe degete şi să te înjunghie când n-are ce face, dar e acolo ca să se ia cu toată lumea în gură când ceva o deranjează sau se ia de vrun prieten apropiat ei, folosindu-se de alţi doar aşa, vrând mereu să obţină tot ce vrea, iubitoare de vin roşu, mai nou vorbind la persoana III, cam răutăcioasă, făcând rime fără să vrea, cu un râs malefic, făcându-se mova la faţă când are acele crize de râs şi alte baliverne ce acum nu-mi trec prin căpuşorul ăsta frumos şi inteligibil, a gata, cam geloasă, cu un vocabular destul de bogat în înjurături, nu se pune la mintea tuturor proştiilor, urăste ca cineva să vorbescă despre viaţa ei când nici nu o cunoaşte, să i se spună că e needucată când are cei şapte ani de acasă, arogantă, foarte egoistă când vine vorba de iubire, intutilează totul ca fiind a ei, schimbătoare, lăsând o pasăre liberă dacă aşa vrea, aici nu e vorba despre animal, trebuie să va da-ţi singuri seama despre ce vorbeşte moa, perfectiunea ce greşeşte mereu în persoană, sentimentalistă chiar dacă nu o aratată, o mare filozoafa - aşa îi zice lumea. Şi cum am mai zis vorbăăăăreaaţţăăă!! Se ţine ca un scai de haine când îşi găseşte iubirea sau un prieten " adevărat ", iubind să scrie cu diacritice, dramaticăă, îi place să lungească momentul, un umăr pe care poţi plânge în voie, o cascadă de informaţii ale yaoiurilor *logic*. Şi alte mii şi mii de calităţi ale perfecţiuni aici de fată, a irevocabilei Andreea sau Deuuh / Deeuh.
V-am dat pe spate nu? Ştiam, ştiam, eu ştiu totul, băăăăă!!

Cu dragoste şi cea mai mare ură o mare fană a animeului Nana!
Bine ai venit pe Animezup, blackday!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Bună Andreea. Welcome here! Happy postin' şi să fii un user cât mai activ.

Citat:Pai imi place culoarea blo, rosu,gri , oranj.

Eu nu am auzit de culoarea blo. 24. Adică, bleu poate. Dar blo, drăguţă , în nici un caz. b-). Mă simt ca un gangsta azi 21. Şi, oranj ăsta... Tu eşti pă oringi ? . :l. În ce clasă eşti , a 5a ?

Citat:sunt uneori linistita dar mai inczbunesc de nervi.
Lecţiile de gramatică . 8-l. Corect se scrie izbucnesc. Aşa, ca să ştii.
Păi , singura chestie care te întreb este dacă cânţi la pian , şi de când ? Şiii, ce formaţii îţi plac.

Cam atât.
Cred ca esti prima persoana de 12 ani care are ceva logica si bun simt si... ma rog... nu stiu... prima la a carei descriere nu-mi vine sa comentez 21 Sa stii ca asta e mare lucru, foarte mare. Ai putea sa te lauzi 15 Pune-ti asta la sig 21

Ce clasa esti?
Calculator vs afara

Aveai emotii cand ai scris? 15

@Loula: gangsta a? http://www.youtube.com/watch?v=HzeZhCt5PVA Stiu ca nu asculti, de aia ti-o si dedic 21

EDIT: Zuppy at-t-t-t-ase-e-e-eaza imagini? :O Sunt socat 22
Mai am o întrebare. Vroiam să te întreb dacă eşti emo . De ce ai adoptat febra emo ? Doar pentru că este cul, sa pentru că te "reprezintă " ? Ori , vrei să ai un nick mişto.

P.S. Kashim , melodia e varză, şi cred că don'şoara a pierdut respectul la faza cu emo , nu ?21
Bun venit pe forum am si eu cate-va intrebari:
Personajul anime favorit?
Primul anime?
Materia favorita?
Floarea preferata?
Animale domestice vs. salbatice
Si cam atat inca o data bun venit pe forum bye
Buna.Bine ai venit pe Animezup Andreea.Sper sa te distrezi pe aici si sa iti faci multi prieteni,Well...ce sa te intreb...
1.Iti plac anime-urile?Daca da,care?
2.Citesti manga?
3.De unde esti?
4.Ai vreo fobie?[lipsa de inspiratie]
5.Ai frati/surori?

Pai cam atat,sper sa ne intelegem bine si sa fim prietene,si inca o data bun venit printre noi!
Să nu fim răi...
În primul rând, Bună!
În al doilea rând, Bine ai venit!
În al treilea rând, nu e sănătos să fi emo! 10
Patru, mă bucur că-ţi plac rockul, pianul şi vioara. Şi mie-mi plac. Şi căţeii sunt drăguţi. Chiar foarte drăguţi.

ÃŽÅ£i place Bacovia?
Salut, An... Cum te chema ?! Asteapta o secunda ! Andreea, da, Andreea ! Si eu sunt curioasa, de unde faza cu " Emo" ?! Mie, una, imi pari o persoana linistita, calma si nu prea fitoasa. Tu chiar ai 12 ani ? Eu am 13, iar clanta imi merge non-stop. Nu pari a avea pretentii mari, deloc. Dar, sa revenim la oile noastre: Iti plac anime-urile ? Ce anime-uri. Muzica ? Sper ca nu Emo. Eu nu am nimic impotriva celor care au gusturi diferite de ale mele, ba chiar ii respect pentru curajul cu care ni se prezinta, iar eu, pur si simplu, ii ador pe oamenii astia, doar ca... Detest muzica EMO ! Muzica, nu pe cei care-o canta. Citesti manga si daca da, ce ai citit pana acum ? Te-au mai intrebat " oamenii astia mai raii", de dinaintea mea, destule, asa ca eu o las mai moale. Pwp, ne mai citim !! Have fun si cat mai activa, 'kay ?
CraZy_EmO_Girl, bine-ai venit pe animezup!
Banuiesc (,) ca te ai cam speriat de nu ai raspuns la intrebarile celorlalti useri, asa ca te invit inapoi la acest topic, care de altfel este al tau.
Loula si YKashim incercati pm-ul, casuta de chat, o intalnire 65 (aici stiu ca Loula ma va papa de fulgi) ca sa discutati, si incercati sa fiti mai ingaduitori cu nou-veniti,kay?

Si eu sunt noua si ma gandeam sa iti zic un "Buna",deci Buna! Smile
Ai zis ca iti plac ficurile,nup? pai, incerca si vei reusi sa scri, tot ce ai nevoie e ambitie si inspiratie!
Incearca sa raspunzi la intrebarile puse de ceilalti, eu nu prea mai stiu ce sa te intreb..
Inca o data, bine ai venit! ^^
Pagini: 1 2