Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Buna!
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.

RoxXuTzZ

Ma cheama Roxana am 15 si sunt eleva in clasa a-VIII-aD.Hobby-ul meu este cantatul.Fac canto de 2 ani si am inregistrat pana acum 2 melodii si 6 colinde.Am avut spectacole si preselectii.De ficuri m-am apucat acum 1 saptamana cred, cand mi-a aratat o prietena site-ul si m-am logat .Nu ma pricep sa scriu prea bine ficurle din cauza asta am primit si comentariile ca a tare.Lucrul care ma deranjat la acele comentarii sa fost ca toti imi repetau acelasi lucru de 8463872437426 de ori si o faceau intr-un mod rautacios si de aceea ma simteam jignita.Mie imi place sa le fac in felul meu si sa vorbesc cum vreau in ele.O sa incerc sa le fac mai bune pe viitor. Cam atat despre mine.

:bye:

gandacPEACE gandac
oh,oh,oh ma rod palmele.
Din cate pot sa imi dau seama ai c-am atins toate punctele majore din ceea ce trebuia sa scrii, chiar daca nu ai facut-o in acel mod cum arata la reguli, deci nu cred ca vor fi probleme in acest punct.
Se pare ca am avut dreptate, nu ai mai mult de 15 ani71

Din moment ce postezi ceva pe un site public asteapta-te la tot felul de comentarii. Tu te asteptai sa primesti comentarii cu cat de bun este fic-ul, iar aceasta asteptare a ta nu a fost indeplinita pentru ca nu asta e realitatea. Faptul ca mai multi useri ti-au spus despre aceleasi greseli nu ar trebui sa te enerveze, asta e doar o dovada ca intr-adevar acelea sunt greseli sau mai bine zis puncte slabe la care tu trebuie sa lucrezi. Daca spunea unul singur despre acele nume in fata replicilor ai fi zis ca e doar el. Stii vorba aceea: Cand mai multi iti spun ca nu este bine atunci asta ar trebui sa te puna pe tine pe ganduri. In loc sa stai si sa analizezi sa vezi daca intr-adevar ceea ce spun ei este bine, tu ai izbucnit. Spui ca scrii de o saptamana, scuza-ma ca iti spun, dar se vede si pe deasupra faptului ca nu ai pic de experienta in aceasta sectie mai raspunzi si cu tupeu. Ar fi trebuit sa te uiti putin pe la celelalte fic-uri sa vezi ce si cum. astfel ai fi vazut ca nu exista iconite, limbaj de mess si alte lucruri de acest gen.
Fara nici o suparare, nu am nimic cu tine, dar am citit comenturile ce ti-au fost lasate si nu au fost chiar atat de rele si tu nu ai avut nici un motiv sa reactionezi cum ai reactionat, nu spun ca celelalte au reactionat mai bine.
Oricum hai sa lasam asta la o parte.
Daca vrei sa asculti de sfatul meu bine, daca nu iarasi bine.
1.Daca vrei sa faci ceva cu adevarat bun si frumos, etc atunci ai face bine sa citesti ori carti ori povestile de pe aici. O sa capeti un vocabular mai amplu si o exprimare mai potrivita pentru o poveste.
2.Ai o mare problema in ceea ce priveste descrierea si mai exact, ea nu exista in povestea ta. Incearca sa descri starile sentimentale ale personajelor, gandurile lor, cum sunt imbracati, cum arata, cum arata mediul inconjurator, ce le atrage atentia personajelor, ce semnifica anumite lucruri.
3.Naratiunea ta e intr-o constanta fuga. Linisteste-te si povesteste intamplarile mai incet. Nu azi s-au vazut, s-au indragostit, s-au pupat, s-au despartit si gata am terminat povestea. Nu zic acum sa complici lucrurile in asa fel incat nici tu sa nu mai stii pe unde sa scoti capul, dar incearca sa faci actiunea sa se desfasoare pe mai multe zile.
Atata am avut sa iti spun. Chiar sper sa nu te fi deranjat cu nimic acest post al meu, daca da atunci vorbeste cu moderatoarea si ea poate sa il stearga daca vrea, eu nu o sa il modific.
Bafta!

PS: Deci observ ca esti tare incapatanata. Asa cum a mai spus cineva(nu imi amintesc exact cine) daca tu te incapatanezi sa o ti pe a ta si sa scrii in acelasi mod atunci nu am eu ce sa iti fac. Dar daca vrei comenturi pozitive atunci ai doua optiuni:
1. ramai aici si incerci sa evoluezi si sa schimbi acel mod in care scrii momentan
2. du-te pe acel site cu th, ca restul turmei si scrie acolo. sunt sigura ca vei primi ce cauti.

RoxXuTzZ

Eu am fost fana TH si am citit numai ficuri cu ei.Fetele de acolo voreau asa cum vb si u si pe mine ma amuzau ficurile lor si chiar imi placeau.
Eu de acolo am luat cu
"M" si "T"
si asa imi place sa fac
Cred că ai observat că AnimeZup nu este un site cu TH. Probabil că acolo nu exista nici o regulă privind vre-un fic. Întradevăr chiar am căutat şi eu fic-uri pe site-uri cu TH şi acţiunea decurgea într-o perioadă de trei zile, se iubeau, se certau, se împăcau şi toţi erau fericiţi. Inclusiv cititorii.
Aici însă, există nişte reguli care se aplică la toţi cei care scriu un fic. Întradevăr, poate ai fost criticată mai dur, însă nu ar fi trebuit să te încăpăţânezi şi să dai la o parte fiecare sfat primit.
Dacă ţi s-au repetat aceleaşi lucruri de n ori, asta înseamnă că greşelile chiar există şi ar fi trebuit să te bucuri că fic-ul este citit şi că sunt persoane care vor urmări evoluţia acestuia.
Personal, eu nu am înţeles răbufnirea ta, dar sper că acum eşti ok.