Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.

aurelia chircu

Ficul e scris impreuna cu o prietena.



Deşi am fost o fire deschisă, puţini sunt cei care m-au cunoscut cu adevărat. Zic “am fost “pentru că acum nu mai sunt. De fapt, sunt, exist, dar într-o altă formă.
Nu mai posed de câteva zile trupul meu cel sexy şi chipul angelic cu zâmbet diavolesc. Astea îmi lipsesc cel mai mult, căci pe când trăiam, îmi plăcea la nebunie să mă laud cu calităţile mele fizice şi mentale. Nu eram un îngâmfat, căutam mai mult să mă amuz în adorarea asta de sine.
La drept vorbind, mi-ar fi fost de folos aceste calităţi, în locul unde mă aflam eu în această clipă. Fiindcă aici sunt numai feţe urâte, ridate, arse de smoală... Cred că v-aţi făcut o idée despre locul unde mă aflu, nu?...
Off... Eu le-am zis acelor paznicilor că e o greşeală, că am nimerit greşit în Iad, dar ei mi-au râs în nas. Apoi au adăugat, că însuşi numele meu de botez te trimite cu gândul la această locaţie, deci e cazul să renunţ la comentarii, că nu-i amuz deloc.
Nebuni drăcuşorii ăştia, n-am ce zice. Darkmound, aka Dark... Bine, dracilor... a, adică, dragilor, dar dacă mă intitulam Lightmound – Jeez, ce aiurea sună!... -, cu toate pacatele mele, ajungeam în Rai?... Hm? Mânuţa sus! Da, tu cu clopoţelul ăla agăţat de coadă, cu tine vorbeam. Nu?... Atunci, să nu mă vă legaţi de numele meu. Ciudaţilor! Şi hop, mă ridică pe sus spre cazanul cu smoală...
Bine că e un tip acolo cu mai multă minte decât ceilalţi şi îi opreşte de fiecare dată, când îi enervez eu. Mi-a zis că dacă mă gândesc cu atenţie la toate câte le-am făcut şi găsesc o singură chestie bună, care să-mi salveze sufletul, ma trimit Sus numaidecât.
Se pare că tipul e înger şi vrea să mă ia cu el... Mda, cavaleria. Ăia îmbrăcaţi alb şi cu aripioare. Când văd smoala aia încinsă, îmi doresc să fiu şi eu unul de-al lor...
Mai ales că am ajuns aici din greşeală, aşa cum am menţionat la început. E adevărat, mi-am zburat creieraşii cu revolverul, dar am făcut-o spre binele comunităţii. Iisuse, nu ştiu ce-i atât de greu de înţeles...
Heya(*.*)

Ti`am vazut ficul si am zis sa-l citesc.Ok...sa incepem.Vei vedea o critica destul de rea,deci pregateste`te.

Scuze,dar asta nu este fic.Adica de cand l`am citit am vazut usor ca are sub 40 de randuri,are cam 20,deci asta nu se poate numi un capitol.Treci si tu pe la regulament.;)Si daca te miri ca ti`am numarat randurile din capitol,nu prea ai de ce pentru ca sunt sigura ca oricine ar fi facut`o avand in vedere cat ai scris:)

Descrierea-inexistenta,nu ai descris nimic.Deci puteai sa descri si tu sentimentele pe care le simte acel om,puteai sa descri locul si lucrurile din jur.Doar daca spui ca are chip angelic nu inseamna ca ai descris ceva.Incearca sa folosesti descrierea,este foarte necesara.Ai auzit cumva de figuri de stil sau cel putin de cuvantul care tot ti l`am repetat pana acum?Daca da,folosest`o cu incredere si obisnuieste`te cu ea,pentru ai mare nevoie de descriere.
Naratiunea-doar ca narezi la persoana I,doar asta mi`a placut.In rest nu,nu stii sa narezi.Mai straduieste`te.
Actiunea-grabita,grabita,grabita.Deci las`o mai moale.Este plictisitoare si nu am inteles mai nimic din ce s`a intamplat cu acel tip,Darkmound sau cam asa ceva.Foarte creativ numele asta [:))].Incearca sa dezvolti ideea mai bine si atunci actiunea nu va mai fi cum este acum.
Dialogul-nu ai deci nu am ce comenta.

" Darkmound, aka Dark... Bine, dracilor... a, adică, dragilor, dar dacă mă intitulam Lightmound – Jeez, ce aiurea sună!"-ai mare dreptate,suna aiurea.Ai incercat sa folosesti ceva amuzament,dar crede`ma ca nu a fost nimic amuzant in asta.A da...te rog sa nu mai folosesti cuvinte in engleza.Daca ti neaparat sa rostesti asta,poti spune simplu :"Doamne" sau "Iisuse"..
"Yep, the cavalry"-exact acelasi lucru.Foloseste si tu limba romana.Pe mine ca cititor m`a cam deranjat asta.
"Jeez"-exact ca mai sus.

Cat despre titlu-nu am mare lucru de spus.Nu este atat de captivant pe cat crezi tu,adica nu`mi inspira ceva anume.Mai cauta;)

Cateva sfaturi:
-fa un capitol de peste 40 de randuri
-foloseste descriere
-nareaza mai bine
-nu mai grabi actiunea si fa`o mai interesanta
-fi atenta cum te exprimi
-si daca vei folosi dialog,ai grija sa nu fie sec

Tine minte ca am comentat ficul si nu pe tine,dar daca te`au deranjat atat de mult criticile mele da`mi un PM si se rezlova.

Sper sa ti cont de sfaturile mele si sa te perfectionezi.

As vrea sa continui ficul si sa nu te lasi batuta doar pentru ca nu ti`a iesit bine din prima.

Astept nextu` sa vad daca ai evoluat.

HandOfBlood stiu ca nimeni nu ia in calcul aceasta regula,pentru ca am citit ficuri care nu aveau mai mult de 40 de randuri,insa mi se pare o regula esentiala si de aceea o mentionez ca altii sa o ia in calcul;)


Ja ne ` si multa inspiratie:*
♥ Φπψτ§λ ♥ mai trece si tu pe la reguli si ai sa vezi ca denny si cu aly au spus ca nu mai este valabila regula ;) pentru ca aproape nimeni nu o ia in calcul.
Stii ca dupa ce ai zis ca ficul e scris cu o prietena nu te durea mana sa lasi si tu un loc liber.Sa arate cat de cat mai estetic.
Modurile de expunere:
1)Descrierea-saracuta a luat-o la fuga.Cred si eu de ce.
2)Dialogul-nu ai..deci nu am ce comenta :P
3)Naratiunea-faptul ca narezi la persoana I iti da posibilitatea sa poti descrie mai bine sentimentele, locuriel si personajele.Straduieste-te.Figurile de stil sunt inexistente.
Titlul-Intunericul sinelui? Nu stiu ce ai vrut sa spui :-?ca eu nu am auzit de acest cuvant...Poate tu ai auzit dar eu nu...
Exprimarea-nici nu mai comentez ca e varza.
Tie iti place?Ei bine,mie nu.

Sfat:Mai citeste si tu alte fic-uri sa vezi cum scriu celelate persoane de pe zup.Sau poti citi o carte.Poate asa iti vei imbogati vocabularul.

Succes!O sa ai nevoie ;)
Bye :bye:

aurelia chircu

Nu stiam ca un fragment trebuie sa aiba 40 de randuri, altfel ar fi postat doua posturi.
Normal ca n-am folosi descriere, figuri de stil si dialog, caci e un MONOLOG.
Comicul de limbaj… Depinde de cititor, poate sa-l amuze sau nu, fiecare cu gusturile lui, in fond. Daca voua nu v-a placut, asta nu demonstreaza nimic.
Mi s-a mai reprosat folosirea cuvintelor in engleza, dar iarasi depinde de cititor.
Va asigur ca nu e primul fic pe care-l scriu si acesta nu e unicul forum pe care postez.
Ma tem ca inca nu ati citit intreaga poveste ca sa poti constata ca nu este titlul correct.
“ Sinelui “ este un cuvant folosit de Nichita Stanescu...

Ficul poate fi dus la arhiva sau sters. Thx.

Aly

onytsa, de cate ori trebuie sa iti spun, citeste regulile inainte de a zice ca alea sunt, vrei tu sa fie alea reguli? foarte bine, propune-le ca reguli, dar cum au fost deja aplicate, vor fi respinse din start, la ficurile originale, niciodata nu a fost regula de 40 de randuri exact din acest motiv, pentru ca la original, reuglile sunt diferite de cele de la anime, chiar iti era greu sa te uiti la reguli?
Si daca tot creezi atatea reguli, draga, vezi cum le mai incalci si o faci tu pe sefa prin toate posturile cum ca asa zic regulile, si nu, regula de 40 de randuri nu e esentiala, pricepe ca TU NU ESTI MOD, nu tu faci regulile cum ti se nazuie tie, esit un user, atata tot, user egal cu toti, si cum eu am creat acele reugli, si sutn reguli ce functioneaza pe acest forum de dinainte sa se intituleze animezup, cred ca le situ ami bine decat oricine, asa ca temrina cu zisul ca aia e regula, si ca la sfarsit nu am criticat autorul ci ficul, mai fa mult asa, si cred ca creez o regula speciala pentru cei ce pun astea prin posturi, si nu-ti convine ceva, da-i report si scrii motivul, simplu ca buna ziua.
Citat:Sper sa ti cont de sfaturile mele si sa te perfectionezi.

Nu esti in wanted critics, si de nu vrei sa bag regula cum ca numai wanted critics pot critica [nu este critica ceea ce zici tu, ci comentariu], mai bine te vei abtine de la chestia ca sfaturile tale sunt foarte bune, pentru ca pana la urma, esti o pustoaica [da, comparativ cu mine esti o pustoaica] care se crede mare >.< si daca autorul nu vrea sa tina cont de regulile tale, tu vei sari sus, si de se intampla asta, o sa miroasa frumos de tot pe la tine^^

sine e cuvant existent si in dex ._. sinelui e articulat.
si da, nichita stanescu il utilizeaza, dar oare de ce ma mira, cand multi sunteti prin generala, si dintre greii limbii romane nu ati auzit, dar va credeti [onytsa si amica ei] mari destepte.
aurelia, mie una mi-a placut monologul interior, nu am mai vazut unu de ceva timp, si mi-a adus aminte de multe lucruri, se vede ca ai ceva experienta [nu ca altele ce se cred ceea ce nu sunt], si imi pare rau ca renunti la el, daca vrei sa il continui, imi poti da pm, si ti-l redeschid^^