Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Zup Wars-Razboiul Clonelor(by Amy)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Ok Ok...S`o luam cu inceputul!Happy Birthday Zup ^_^

Acum..sa va zic in ce consta.Mai intai imi cer scuze ca il postez atat de tarziu.Am avut probleme.S`a blocat programul si tot ce era salvat s`a dus..nu am recuperat nimic asa ca in 5 ore am reusit sa`l refac,dar nu pe tot.Am insistat sa`l postez AZI deoarece AZI e ziua zup.Asa ca l`am impartit.Promit Ca o sa termin cat de repede pot.Maine ^_^

Acum...sunt sigura ca nu o sa pricepeti mai nimic.Nu are logica deloc.Ma rog.Este inspirat din..eh..fapte reale ^^'
Many Tnx to kaname pt ca a conturat replicile,yulobo ca m`a ajutat cu staff`ul si Serenity care mi`a fost alaturi pana intr`un anumit punct in care a trebuit sa plece(A fost rapita!!!).

Este inspirat,cum am mai zis,pt cine a fost atunci on,dintr`o "scena" de pe shout.Pare cam ciudat dar mi s`a parut foarte original.Aveam ideea asta mai de mult iar cand mi`a zis marina de ziua zup:Hoppaa!! I must do this.!

Zup Wars-Razboiul Clonelor

Ma rog..Enjoy!In unele locuri trebe pusa pauza ca sa cititi.Asa si ultima chestie:

USERI SUNT PERSONAJE.NU VOI!TOATE "INSULTELE" SUNT PT PERSONAJE NU PT VOI! Sper ca ati inteles.Deci nu ma refer la voi ci la personaje,ok?
Da...daca nu va convine ceva,luati-va de kaname.Ea a facut scenariul >.>
Wtf!! Ce idee buna! Bravo mey...genial. Deci am ramas cu gura cascata in timp ce ma uitam la "zupy tv" . Super amuzant si replicile is mortale...daca cautati mai mult prin arhiva shout-ului o sa va minunati 24.

Si mai era sif aza cu: yulobo ii zicea lu kykio : kko si kykio ii zicea lu yulobo: yalaba 24 .

Cred ca o sa aiba rating foarte mare videoul ala...abia astept episoadul urmator... 24 .

Banuiesc ca la realizarea episodului "pilot" nu a participat niciun aliat de-al lui Kykio ...si se vede clar asta 24 .

Daca e nevoie de ajutor ma ofer voluntara...24 .

yulobo

Te heee... Eu si fanteziile mele cowboy

Oricum, nu ma asteptam sa iasa atat de bine o.o
[Cand ai foaia e ceva si cand ai tot e altceva 21]

Anyway
@L@ry15
[Si] Eu m-am ocupat si nu cred ca mai e nevoie de cineva 39 ... 106 Nu cred 4

[Btw, ma gandeam si la yalaba si kko, dar 39 yalaba e ca si cum ar fi o greseala de tastare :dreamy: si nu se prea vede 65]

Orice-ar fi, a iesit superb xD [vezi sa nu uiti sa pui originalul pe zup daca se mai poate Oo nu am bagat de seama ^^"]
B'bye and huggies hug
O, foarte frumos! Mi-a placut farte mult. A iesit super frumos. Poate o sa apar si eu in vreun mi episod Smile
24 ce tare21
cine stie,poate o sa faci un adevarat serial daca ai chef sa faci mai multe ep 24
oricum...ti-a iesit f bine ^__^
felicitari celor care au contribuit
n.n
Si mie mi-a placut 24 24 24
A fost super tare! M-a amuzat teribil! Felicitari tuturor celor care au lucrat la el!
Astept cu nerabdare urmatorul episod 5
Domo,Arigato!
Ma bucur ca nimeni nu a observat "talentul" meu la Vegas ...adica..damn it xD stil a n00b[still I have a sensei]

Nush daca pot adauga si alte episoade.Poate o sa compun alta poveste.Adica kaname o s`o faca...sau cine este doritor just PM me,cu orice idee,pot face orice.
Azi m`am apucat de urmatorul episod...cred ca vor iesi vreo 3...sper sa`l termin pana maine 4 daca nu in seara asta 4

Edit:Cine e dornic sa ma ajute cu materialele PM me (:
inafara faptului ca trebuia sa pun pauza pentru a citi si se intrerupea tot (cantecul), mi-a placut foarte mult 21. Felicitari lui kaname pentru poveste si tie, desigur. A fost foarte amuzant. Astept urmatorul episod 10

P.S.: nu conteaza prea mult "talentul la Vegas" daca ideea e buna
Bwhahaha ,xD .Avem manga cu useri,avem seriale cu useri . Bwahhaa,animezup is the best forum afterall :-> .
Bravo fetele ^ ^ .Daca va pot ajuta cu ceva.. 22
*bow bow*
I bow before you, you....oh..almighty....foverer....anyway
You're good, all of you. I can only congratulate you. And wait for the sequel, of course.
There isn't anything else to say,I'm speechless --_--
Pagini: 1 2