07-09-2008, 11:36 AM
07-09-2008, 04:51 PM
denny...
imi place faptul ca ai asortat elasticul din par cu haine,pantofii si iepurasul,idem parul si ....bagheta e aia?
freza e destul de interesanta,insa nu ma atrage in mod deosebit ^^"
iepurasul e super-dragut,intr-adevar...
totusi... 9,50...ceva nu merge acolo,dar nu stiu ce
P.S. - Fingerling asteapta sa fie evaluata si notata ^_^
imi place faptul ca ai asortat elasticul din par cu haine,pantofii si iepurasul,idem parul si ....bagheta e aia?

freza e destul de interesanta,insa nu ma atrage in mod deosebit ^^"
iepurasul e super-dragut,intr-adevar...
totusi... 9,50...ceva nu merge acolo,dar nu stiu ce

P.S. - Fingerling asteapta sa fie evaluata si notata ^_^
07-09-2008, 04:56 PM
jigoku
Chibi-ul tau e destul de dragalas ... as spune ... >.> ... dar daca tot are toiagu` ala cu capatana de mort ... de ce nu l-ai imbracat pe tot mai asaa...misterios? O.o?! ... era o sugestie ... please don't kill me ... T^T ...
Oricum apreciez "munca" depusa sati faci chibi-ul tau >_~ ... Iti dau un 9
Chibi-ul tau e destul de dragalas ... as spune ... >.> ... dar daca tot are toiagu` ala cu capatana de mort ... de ce nu l-ai imbracat pe tot mai asaa...misterios? O.o?! ... era o sugestie ... please don't kill me ... T^T ...
Oricum apreciez "munca" depusa sati faci chibi-ul tau >_~ ... Iti dau un 9

08-09-2008, 12:46 PM
Ayame / Aya_chan
Imi place ca are ursuletzu ala in mana dar nu imi place sapca aia de pe cap
e destul de simpatic si un pic ...cam candy
iti dauun 9.70
Imi place ca are ursuletzu ala in mana dar nu imi place sapca aia de pe cap

e destul de simpatic si un pic ...cam candy

iti dauun 9.70
18-09-2008, 06:10 PM
blueobelix iti dau un 10 pentru chibi. Are haine dragute, par ciufulit si mai ales ochii sunt adorabili asa foarte mari. Are o expresie ceva de genu "Who did you say you were?". Very very cute
20-09-2008, 04:50 PM
frumos kazono ayame,insa nu se prea potriveste arma cu animalul si cum e imbracat
chibiul lui ayame kazano,iti dau nota 9 din zece.deci sa vedem ce note voi prim ieu
chibiul lui ayame kazano,iti dau nota 9 din zece.deci sa vedem ce note voi prim ieu

20-09-2008, 07:47 PM
Umm...hiyono tu nai un chibi
...umm...interesant...o sai dau nota lu kazeno ca sa nu fiu off topic.
Ce chibi emo ai
)imi place culoarea parului si catelul ala...
nas pufos are
)

Ce chibi emo ai

22-09-2008, 04:50 PM
Yaiba:
Ahem, parul ala... Sigur chibi-ul tau nu a suferit o cadere abrupta de la etajul 100?
Are o freza... Cred ca are un gel de par de o calitate prea superioara, pe bune, arata ca un emoooo
Si culoarea ochilor nu imi place, zici ca-i un drogat
7
Ahem, parul ala... Sigur chibi-ul tau nu a suferit o cadere abrupta de la etajul 100?

Are o freza... Cred ca are un gel de par de o calitate prea superioara, pe bune, arata ca un emoooo

7

22-09-2008, 08:10 PM
Bine ca e a tau mai bun
)e primu care il fac
...si imi plac ochii...si de unde stii ca nu a bagat degetele in priza?
)
Al tau...
Numi dau seama ce e cu placa aia din mana da ma rog...pare frumos,are ochi misto,par dragut...esarfa aia neagra sau ce o fi e calumea iar...
9...

Al tau...
Numi dau seama ce e cu placa aia din mana da ma rog...pare frumos,are ochi misto,par dragut...esarfa aia neagra sau ce o fi e calumea iar...
9...
22-09-2008, 08:15 PM
Yaiba:
In primul rand imi place ca predomina albastrul (una dintre culorile mele preferate). Freza e prea funny si felul cum se uita la fel
. Expresia lui ma duce cu gandul la ceva de genu "Gimme candy or u'll regret it." Oricum 10
In primul rand imi place ca predomina albastrul (una dintre culorile mele preferate). Freza e prea funny si felul cum se uita la fel