Nu imi place sub nicio culoare>_>...vorbind de culori , nu imi place culoarea lui(a parului).Iepurasul acela acopera jumatate din corp>_>..sa revin la par...arata ca naiba..nu imi place deloc>_> de ochi nu mai vorbesc
te poti supara pe mine dar mai mult de 3 nu ii dau

PS:injurile la adresa mea se fac pe mess sau pe Pm..descopera cum pe mess si primesti o bomboana

dragutz chibi imi place si parul chiar daca este albastru si ala din spate este un rucsax nu?imi place si ala

nota 9,5 cred ca-i trebuia si un animal

sorry
sper sa va placa si chibiul meu

:bye:
NaruvulpiXkittyhina si micutul dar dragalasul ei chibi "pisicos"
Umm... cred ca o saiti dau un noua pentru ca ai un chibi destul de dragut dar nu chiar perfect dar precum ti-am spus e bunicel si merge.
What do you think of my l
it's so.. cute :X e.. e... pur si simplu :X ..e super, parul, ochii se potrivesc..hainele.. o.O.. o mica intrebare: it's a girl ? or a boy?

10+ ^^
hope u'll like Ayame-chan

Ayame..i like the hair and eyes..xD nice
So who likes melli-chan? xD
goddess
Imi place chibi-ul tau, mai ales parul

. Snowboard-ul e super atat ca model cat si culoare.
Ceea ce nu-mi prea plac sunt cerceii, mi se par un pic cam mari, in rest e ok chibi-ul.
Iti voi da oricum 10 si o bomboana

Cat_Girl
Let's see. Imi place parul chibi-ului tau si hainele ca sunt destul de simple. Privirea ei nu ma prea atrage, mi se pare plictisita

. Nici iepurele nu-mi place prea mult, e prea ciudata culoarea pentru un iepure. Daca era alta culoare n-aveam nimic impotriva lui, poate doar faptul ca e cam mare.
per total, sper sa nu te superi pe mine, dar ii dau un 8 si o bombonica.
Isuzu, adica Satsuki, let's seeeee...
Sincer sa fiu, chibi-ul tau seamana PERFECT cu o fata de la mine din liceu. Oricum, sarind peste asta. E chiar draguta, are o privire evil si cainele la fel xD. Pare a fi gata de lupta cu acea sabie. Totusi : evil + pink? o:
Anyway, 9 for yer chibbeh
Skit imi place parul si bluza mai ales...adik jacheta cu bluza...dar si blugii cu adidasii sunt mijto..o combinatie kewl..dau 10 si bobo..plus k ma amuza mesajul..'I shall call him : Mini-Me!I mean , Skitty Jr'..

..f caterinca