Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Maini de otel, inima de leu si curaj de erou! Arte de aparare.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Aici o sa va spun cum sa va descoperiti puterea interioara si cum sa va antrenati si ce sa antrenati pentru a va putea proteja mintea si trupul si sufletul.



Pentru inceput, vreau sa stiti ca fiecare om are o putere interioara enorma in el... energia. Da! Energia pe care o consumati cand beti mancati va jucati urlati bateti sau va masturbati!



Acea energie e foarte pretioasa! Este scutul nostru, armura si sabia noastra!
EXemplu: Cand sunteti furiosi, oamenii, chiar daca sunt cu spate la voi se indeparteaza. De ce? Caci energia lor linistita a intrat cu a voastra si smtindu-va ura s-au indepartat.


Acum, ca sa vad daca are rost sa contiunu, astept reply-uri, si daca primesc o sa contiunui, altfel va las in plata Domnului. Alegerea va apartine!
Este o idee interesantă, dar cred că am putea şi noi sa ne interesăm de asta cu un simplu click pe gugăl, prietenul nostru de toate zilele.
Nu înţeleg cu ce ne va ajuta asta.Din punctul meu de vedere, nu cred că toată lumea are timp de toate stupizeniile ăstea cu puteri nu ştiu de care.Eu mă pot controla deci îmi pot folosi autocontrolul pentru a-mi proteja cum ai zis şi tu, mintea, trupul şi sufletul.Dacă am renunţa toţi la fiţe, ar fi totul ok şi ne-am mari puterea autocontrolului.Totul constă în autocontrol.
Exact! Iar calea sprea autocontrol e cea importanta! Eu imi pierd puterea pe zi ce trece caci am inceput sa urasc si vreau sa o las... ca sa stiti si voi cum sa o folositi... iar daca va antrenati puteti ajunge la nivele precum telepatia, vindecarea ta si a altor persoane sau imbolnavirea lor.


Exista doua cai: Una se hraneste cu scopul tau cui iubirea si cu dragostea, iar alta cu ura si furia ta.


Eu, avand in vedere ca calea furiei era cat pe ce sa ma transforme intr-un ucigas o sa va arat calea binelui.

Pentru inceput trebuie sa va simtiti energia.
Izolati-va undeva uinde e liniste, incercati sa va limpeziti mintea si concentrati-va asupra unei maini pana cand simtiti ceva in jurul ei... un fel de aer care o invaluie. Exersati in continuare si dupa ce o puteti simti foarte bine, incercati sa o manevrati prin corp. Incercati sa o duceti spre picior sau alte parti, dar in nici un caz spre cap!

Energia porneste la inceput din burta si mereu va depinde de starea in care sunteti, afectandu-va direct!
Daca esti fericit, intr-o juma de ora te vindeci de boli minuscule, iar la cela mai grave dureaza mai mult. Daca esti furios o sa te alegi cu niste dureri mari si cu senzatii rele...




Mai tarziu, daca vre-unul dintre voi vrea sa continui, voi continua...

Oricum, dupa ce ati reusit trebuie sa controlati respiratia.
Iar eu vă arăt calea pm-ului. Mă gândeam că ne înveţi cum să dăm scatoalce, că dacă vrea să mă caftească cineva pe stradă nu cred că o să fie aşa de binevoitor să aştepte puţin până simt şi eu ceva în jurul mâinii, da' no...

Aşa, dacă doreşte careva să îşi invoce chakra, reiatsu, youki, şi ce energii mai vreţi, şedinţe spirituale prin pm plx. Thread closed.