Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cum ar arata casa voastra?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Daca v-ati putea construi si decora propria casa/apartament,cum ar fi?Ce culor,ce mobilier,cum arata de afara si cum ar fi inauntru,ce gradina,cate camere etc=):=)
Astept cat mai multe raspunsuri,si chiar idei trasnite(de ex un acvariu urias in sufragerie,o fantana in dormitor/baie):bye:pupic
Well ... Mi-aș construi o casă cu parter si etaj.La parter să am sufrageria, bucătăria și o baie. La etaj 3 camere și încă o baie.
În camera mea, pereții vopsiți albaștrii. Să aibă un birou, dulapul, o comodă și rafturi pentru cărți. Mobilierul de culoare maro deschis. Patul să fie confortabil. Pe birou să am calculator. Celelate camere să fie vopsite în culori liniștitoare.
Băile să aibă gresia și faianța de culoare albastră. Oglindă cu suporturi pentru cosmetice. Cada să aibă un loc unde să țin samponul, săpunul și gelul de duș.
Bucătăria să fie vopsită albă, albastră sau crem. Mobilierul să fie crem deschis și maro.
Sufrageria să fie vopsită în combinații de galben și portocaliu sau albastru și alb. Canapelele să fie albe. Mobilierul maro deschis.
In casă să am o cameră mică, care să o decorez cu crengi si să o vopsesc in culori liniștitoare. În această cameră, să tin papagalii. Eu am un papagal care crește măricel, dar nu foarte mare și i-aș amenaja o cameră cu crengi, plante și fructe bune de mâncat.
Afară, o curte cu flori și iarbă, o piscină mică și un leagăn.