Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Daca intrati mergeti la spital direct.....(my drawings)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pai ce sa spun.....Sunt incepatoare si va rog nu fiti prea duri cu mine:go:
Desene am doar cateva defapt aveam mai multe dar nu stiu unde le-am pus si in prezent am doar cateva:
http://i527.photobucket.com/albums/cc359...G_0109.jpg -imi place mult asta pachirisu si o fata care seamana cu el eu i-am spus pachirisu girl(daca va uitati atent are chestii galbene la fel ca si pokemonul)
http://i527.photobucket.com/albums/cc359...G_0105.jpg -un ingeras sincer nu prea mi-a iesit
http://i527.photobucket.com/albums/cc359...G_0104.jpg -o sirena mai am facut una dar pe albastru eu imi imaginam ca sunt gemene pe cea cu albastru nu o mai am
E lasa! Nimanui nu ii iese din prima! Zuppy02 Eu una cand am inceput sa desenez desenam varza. Fi mandra de desenele tale! Vad ca ai internet. Poti sa cauti lectii, de desen, prin care poti invata mult mai multe.
1. Primul desen...ia sa vedem...: Fetita ete foarte dragutza. La pachirisu...E cam tremurat conturul. Incearca sa le faaci putin mai clare.
2.E dragut. Te-as ruga, cu telefonul sa faci putin mai departata poza. Se vede cam rau. Dar nu e nimic. Foarte frumos! ( la maini trebuie sa mai lucrezi)
3. Sirena...e cel mai bun desen din toate. Te-as ruga cand desenezi, sa colorezi uniform
.


! Incearca sa folosesti PHOTOSCAPE. Ca sa mai deschizi imaginile.
Heya ! Am trecut si eu pe aici .. nici eu nu desenez prea bine dar ... voiam sa iti dau cateva sfaturi .

1)Fetita a iesit foarte bine , vad ca te'ai incurcat putin la degetele acesteia , nu au iesit prea bine . Data viitoare incearca sa conturezi mai bine , de exemplu la pakirisu de abia ii se vede conturul .. Asta poate fi si din claritatea proasta a pozei . Si am mai observat ca are capul cam turtit >.<

2)Chiar asa,decat fata mi se pare cat de cat reusita , in rest .. decat o mana ti'a iesit bine si mi'a fost cam greu sa imi dau seama ca exista si o a doua mana din cauza claritatii pozei . CUm a zis si hanon mai sus , pozeaza mai de departe daca folosesti telefonul . Parul nu prea imi place cum a iesit iar umerii mi se par prea umflati .

3)Chiar este cel mai reusit desen dintre toate 3. Capul mi se pare putin turtit insa in rest e bine 3

Sper sa nu le iei in nume de rau aceste sfaturi i sper sa mai pui desene 4
Mersi mult ÅŸi o sa tin cont de sfaturile voastre.......Eu deobicei nu iau sfaturile in nume de rau4 Sunt pe la inceput deci o sa incerc sa tin cont de sfaturi ÅŸi sa ma perfectionez...